unknown כתב:
tadmored כתב:
קודם כל
לא ידעתי לגבי הנושא של הקולנוע
מאז ועד היום אני נכנס לקולנוע(לב,סינמה סיטי ,יס פלנט) עם קפה הפוך(ללא קפה אני נרדם בסרט) וחטיף ובכלל (ללא חטיף אני לא נהנה מהסרט) ,
אף פעם לא נמנע ממני להיכנס עם מזון כלשהו.
ולוותיקים שביננו -פעם גם ניתן היה לצאת בבלומפילד גם באמצע משחק ,היינו מקבלים מן פתק קרטון כזה שנקרא "ביקורת" ,יוצאים מחוץ למגרש -מחרבנים ,אוכלים וחוזרים אם רוצים .אם היה משחק של הנבלות לאחר מכן אז היינו מוכרים את "הביקורת "
איפה הימים שהיית יוצא מחוץ לבלומפילד והיו לך אנשים שעושים על האש מחוץ ליציע, שלא לדבר על דוכני סחלב ומלבי...
בכל מקרה,
מתי כבר יאשרו מכירת בירה במגרשים???
פעם להיות מחוץ לבלומפילד היה באמת תענוג.
כל הדרך לאיצטדיון מרחוב שלבים ועד לאספלט המרגש שהיה שמתחת ליציעים היתה מפוצצת ברוכלים עם החתוליאדות שלהם. פשוט שוק לכל דבר.
היה הכל מהכל וגם ממש ממש בזול. דוכני מיצים, מלבי, שישליקים, קבבים, בייגעלך, סחלבים, גרעינים חמים, נדמה לי שגם תורמוסים. היה ענן ריחני כזה שעלה למעלה ושנכנס לתוך היציע ממש. חגיגה.
איך שהעירייה השתלטה על בלומפילד, אז באיזה משחק אחד של הפועל איפשהו בסוף שנות התשעים או תחילת האלפיים, המשטרה פשוט חיסלה במכה אחת את כל החתוליאדות והעיפו את כל הרוכלים לעד מאז אותה השבת, כביכול "לטובת הציבור", אבל בגדול לטובת היכלי החוף והמונופול של המזנונים הגזלניים של פרצלינה. אחר כך הם גם תקעו את הגדרות הכחולות המכוערות האלו מתחת ליציעים כדי שלא יהיה ספק מי פה הבוס...
חולדאי
בלומפילד של פעם