תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 16:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 567 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רשמית וסופית: הפועל עברה לידיו של חיים רמון
הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
kobster כתב:
הדבר הכי חשוב היום הוא שכולם מבינים שאנחנו זה המועדון. אני ממליץ לכולם להשיל את גלימת הסקפטיות ולהתחיל לתת אמון. אם לא ברמון אז בתאומים, אם לא בתאומים אז בבוכמן שהיה מעורב במהלך, אם לא בבוכמן אז בנו. הוכחנו את הכוח שלנו לכל מי שצריך, תנו לעצמכם קצת קרדיט. טביב לא בהפועל, זה ברור לכולם, עכשיו מתחיל השלב הקשה של לשקם את הקבוצה וכמו שידענו להתאחד נגד טביב, כך אנחנו צריכים להתאחד למען בנית הקבוצה, כל אחד והמקסימום שלו.
אני מבין את הסקפטיות והספקנות אבל לפרנויה שאוחזת פה בשעות האחרונות אין מקום.
הדרך לשיקום הקבוצה התחילה היום, בואו נתגייס לדרך הזו כמו שהתגייסנו למאבק נגד טביב- באופטימיות, בנחישות ועם רגליים על הקרקע. הפועל שלנו, היום יותר מתמיד.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 23:40 
אם החל מהיום תהיה אצלנו מעורבות אוהדים ושקיפות תקציבית, דיינו.
ברמות האלה זה דבר חסר תקדים בכדורגל הישראלי ואנחנו צריכים להיות מוכנים לסבול כמעט הכל בשביל שזה יקרה, כולל את זה שחיים רמון יהיה האיש שהאוהדים יאלצו לעבוד מולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 23:45 
למרות הסגנון המתלהם , קופמן שאל שאלות נכונות ולא זכה לתשובות.
אני מאוד מקווה שתאומים לא ידברר את הפועל תל אביב, לצערי אני כבר לא קונה ולא מאמין לסגנון הזה.
בטוח שהכוונות טובות, אבל הדגשת המסרים הבלתי פוסקת (שקיפות שקיפות, קבוצת כל אוהדיה,בלה בלה בלה..) שלקוחה מהפוליטיקה, במקום להתייחס לעובדות מדאיגה אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 23:52 
סומך כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא התכוונתי לראות :)
מה הוא טוען (אם נשים בצד לרגע את הפופליזם הפתטי שלו)?

אני לא יודע מאיפה להתחיל, וכל ניסיון לכתוב את זה יפספס את האדרנלין, האבק והנוצות שעפו באייטם הזה.
בכל אופן, קוף מתעב את רמון, טוען שהוא מושחת בן מושחת, הזכיר את הקדנציה שלו בהסתדרות
אח"כ היתה כתבת אמבוש על תאומים ורמון שהזכירה את כל הכיף מהפעם הקודמת...
מתחת לכל הדרמה, הקוף טוען שעושים עלינו סיבוב ומרדימים אותנו בסיפורי חיבר האוהדים להנהלה
ושהחברה עדיין של טביב, שאין שום משקיעים אנונימיים והכל מסך ליישום התכנית שהיתה אמורה להיות עם מוזר

שבעצם עשו עלינו ספין, העלו את תכנית מוזר בלון ניסוי, ועכשיו מממשים, טביב בעלים, אין משקיעים, צריכים הכנסות ממנויים
אבל, כאמור, תוסיך הרבה רעש, צילצולים, נביחות, אבק...

כפי שהחקיין נכנס לדמותו של המחוקה קורה לעתים ההפך - כלומר המקור בשלב מסוים מתבלבל ונכנס לדמותו של החקיין.
עוד רגע עצוב בקריירה של קופמן וכל זה מפני שלא הצליח לקבל מידע לפני (למרות שרמון אפילו ביקש סליחה בתחילת המסיבה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 23:58 
שחר כתב:
אני מאוד מקווה שתאומים לא ידברר את הפועל תל אביב, לצערי אני כבר לא קונה ולא מאמין לסגנון הזה.
בטוח שהכוונות טובות, אבל הדגשת המסרים הבלתי פוסקת (שקיפות שקיפות, קבוצת כל אוהדיה,בלה בלה בלה..) שלקוחה מהפוליטיקה, במקום להתייחס לעובדות מדאיגה אותי.

מסכים לגמרי.
שחר, סה״כ ברור לכולם שהמצב כרגע הוא לא אידיאלי,אבל הוא הרבה יותר טוב מאתמול.
צריך קודם כל להרגיע , לשקם, ואז נוכל להתקדם הלאה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 00:01 
אף אחד לא אומר לעלות על בריקדות או לשרוף את המועדון.

יש משהו מאוד מרגיע בזה שתאומים באזור ובטוח שהוא לא יעשה יד אחת עם טביב לכל מיני קומבינות אבל כל האפלה הזו שהחלה כבר לפני חודש ועד עכשיו לא התפזרה היא ממש לא נוחה.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 05 יולי 2012, 00:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 00:07 
סומך כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא התכוונתי לראות :)
מה הוא טוען (אם נשים בצד לרגע את הפופליזם הפתטי שלו)?

אני לא יודע מאיפה להתחיל, וכל ניסיון לכתוב את זה יפספס את האדרנלין, האבק והנוצות שעפו באייטם הזה.
בכל אופן, קוף מתעב את רמון, טוען שהוא מושחת בן מושחת, הזכיר את הקדנציה שלו בהסתדרות
אח"כ היתה כתבת אמבוש על תאומים ורמון שהזכירה את כל הכיף מהפעם הקודמת...
מתחת לכל הדרמה, הקוף טוען שעושים עלינו סיבוב ומרדימים אותנו בסיפורי חיבר האוהדים להנהלה
ושהחברה עדיין של טביב, שאין שום משקיעים אנונימיים והכל מסך ליישום התכנית שהיתה אמורה להיות עם מוזר

שבעצם עשו עלינו ספין, העלו את תכנית מוזר בלון ניסוי, ועכשיו מממשים, טביב בעלים, אין משקיעים, צריכים הכנסות ממנויים
אבל, כאמור, תוסיך הרבה רעש, צילצולים, נביחות, אבק...

היתה תקופה שסברתי כמוך, "אנשי ציבור" מאד מתוחכמים ובונים תרחישים מסובכים. אחרי זמן מסויים, למדתי שבעצם אותם "אנשי ציבור" די מגושמים ונטולי יצרתיות חיובית. המתווה של עו"ד מוזר זה בעצם מה שקיבלנו עם חיים רמון. מכוון שלא ניגש שום רוכש רציני בעל יכולת כלכלית באמת, גובש מסלול הדרגתי. מוזר היה מספיק הגון כדי להגיד "אינני יכול". חיים רמון ותאומים אומרים "יהיה בסדר".
בסופו של דבר שני המסלולים (מוזר או רמון) בנויים על:
מכירת שחקנים כעת.
שווק אגרסיבי של מנויים.
מכירת "מניות" לקהל הרחב (לא בטוח שמישהו יודע איך "לאכול" את המבצע הזה).
משיכת זמן כדי לגייס משקיעים.
בסוף המסלול (שנה כנראה) כולם סומכים שמשהו יסתדר.

כך מתנהלת המדינה שלנו. אנשים עם מעמד ציבורי שמאפשר להם להגיד "להרגע, יהיה בסדר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יש משהו מאוד מרגיע בזה שתאומים באזור ובטוח שהוא לא יעשה יד אחת עם טביב לכל מיני קומבינות.

http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideA ... ?id=191151

לא שאני רומז משהו. זה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשראיתי את המשפט שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 00:23 
שחר כתב:

יש משהו מאוד מרגיע בזה שתאומים באזור ובטוח שהוא לא יעשה יד אחת עם טביב לכל מיני קומבינות אבל כל האפלה הזו שהחלה כבר לפני חודש ועד עכשיו לא התפזרה היא ממש לא נוחה.

הגידול הוסר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 00:28 
bruno conti כתב:
שחר כתב:

הגידול הוסר !

זה לא נראה כך, בינתיים לפחות.

http://football.org.il/Clubs/Pages/Team ... AM_ID=2176

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 00:30 
מצטער,
לא נראה לי שאנשים כמו חיים רמון ומשה תאומים יעשו מעצמם צחוק ויודיעו קבל עם ועדה על קיומם על ערבים בעוד אין כאלה
ויותר מזה, לא נראה לי שטביב היה חותם על עסקה כזאת בלי שהוא יודע שיש ערבים
ועוד יותר מזה, לא נראה לי שפרופסור למשפטים היה נכנס לעניין הזה אם הוא לא היה סגור משפטית מכל הכיוונים
קיצר, לילה טוב :-)

נערך לאחרונה על ידי דני גולפיטק בתאריך 05 יולי 2012, 00:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
מצטער,
לא נראה לי שאנשים כמו חיים רמון ומשה תאומים יעשו מעצמם צחוק ויודיעו כבר עם ועדה על קיומם על ערבים בעוד אין כאלה
ועוד יותר מזה, לא נראה לי שפרופסור למשפטים היה נכנס לעניין הזה אם הוא לא היה סגור משפטית מכל הכיוונים

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 00:36 
כיפה אדומה כתב:
דני גולפיטק כתב:
מצטער,
לא נראה לי שאנשים כמו חיים רמון ומשה תאומים יעשו מעצמם צחוק ויודיעו כבר עם ועדה על קיומם על ערבים בעוד אין כאלה

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 01:26 
ברור לי שזאת צריכה להיות האחרונה בדאגותינו,
אבל עכשיו אני מרגיש קצת צבוע עם השלט "עבריין מורשע".

אי אפשר היה לדעת מראש והכל, ברור לי.
אבל זה מטומטם לפתח עיקרון ולשבור אותו בשניה שנוח. בכל מקרה, זה לא שהיה לאף אחד מאיתנו בחירה בנושא או יכולת השפעה כלשהי

ועל הזין שלי!
טביב הביתה! :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
אם אני טועה במשהו, אשמח אם תתקנו אותי:

אלי טביב חתם על מסמך בו הוא מעביר את הניהול של הפועל ת"א לידי חיים רמון ובאי כוחו.
אלי טביב נשאר הבעלים הרשום בהתאחדות לכדורגל כאשר בפועל אין לו שום נגיעה לענייני המועדון.
אלי טביב יקבל 12 מש"ח בשתי פעימות, כאשר התכנון של חיים רמון הוא לגייס חצי מאוהדים מבוססים וחצי באמצעות הנפקת מניות לאוהדים.
במידה ולא יצליח רמון לגייס הכסף בצורה זו, ישתמש בערבויות מאנשים כאלה ואחרים שזהותם לא ידועה, וישלים את הסכום החסר אשר יועבר לטביב.
בנוסף יקבל טביב החל משנת 2013 סכום של 1 מש"ח כל עונה מהפועל ת"א.
כל חבות משפטית של הפועל ת"א אשר קשורה לתקופתו של טביב במועדון תנוכה מסכום הרכישה.

אוקיי, עד כאן - אלו הטענות של חיים רמון.

השאלות שלי הן:
1. מה קורה אם לא יושג הכסף? האם טביב יחזור לקדמת הבמה?
2. מי מעמיד ערבויות לתקציב הפועל ת"א לעונה הנוכחית? או שמא היא תתנהל רק מהכנסות בטוחות ובמקרה של העפלה לשלב הבתים יעודכן התקציב?
3. באיזה שלב יועברו זכויות הניהול? מתי חברת "הראל אחזקות" כבר לא תהיה זו אשר רשומה בהתאחדות לכדורגל?
4. האם לאלי טביב יש אפשרות למשוך כספים מקופת המועדון במצב היפותטי של עודף מזומנים אשר מאפשר זאת עפ"י הבקרה?
5. חיים רמון טען במסע"ת כי כל אדם אשר ישקיע ברכישת המועדון יהיה רשום באופן שקוף וברור במוסדות ההתאחדות. האם יכול להיות מצב בו רשומים אלפי אנשים כבעלי הקבוצה בהתאחדות לכדורגל?
6. נניח וחיים רמון לא מגייס ולו שקל אחד מהאוהדים, ונאלץ להעביר לטביב 12 מש"ח מהערבויות שהציג בפניו, מי יהיה רשום כבעלי הקבוצה? חיים רמון?
7. כיצד מתכוון חיים רמון להעביר לאלי טביב מיליון ש"ח בשנה מקופת המועדון (כך על פי דבריו)? מתווה דומה בעסקת שבס לא קיבל אור ירוק בבקרה התקציבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 02:35 
Eros Ramazzotti כתב:
אם אני טועה במשהו, אשמח אם תתקנו אותי:

אלי טביב חתם על מסמך בו הוא מעביר את הניהול של הפועל ת"א לידי חיים רמון ובאי כוחו.
אלי טביב נשאר הבעלים הרשום בהתאחדות לכדורגל כאשר בפועל אין לו שום נגיעה לענייני המועדון.
אלי טביב יקבל 12 מש"ח בשתי פעימות, כאשר התכנון של חיים רמון הוא לגייס חצי מאוהדים מבוססים וחצי באמצעות הנפקת מניות לאוהדים.
במידה ולא יצליח רמון לגייס הכסף בצורה זו, ישתמש בערבויות מאנשים כאלה ואחרים שזהותם לא ידועה, וישלים את הסכום החסר אשר יועבר לטביב.
בנוסף יקבל טביב החל משנת 2013 סכום של 1 מש"ח כל עונה מהפועל ת"א.
כל חבות משפטית של הפועל ת"א אשר קשורה לתקופתו של טביב במועדון תנוכה מסכום הרכישה.

אוקיי, עד כאן - אלו הטענות של חיים רמון.

השאלות שלי הן:
1. מה קורה אם לא יושג הכסף? האם טביב יחזור לקדמת הבמה?
2. מי מעמיד ערבויות לתקציב הפועל ת"א לעונה הנוכחית? או שמא היא תתנהל רק מהכנסות בטוחות ובמקרה של העפלה לשלב הבתים יעודכן התקציב?
3. באיזה שלב יועברו זכויות הניהול? מתי חברת "הראל אחזקות" כבר לא תהיה זו אשר רשומה בהתאחדות לכדורגל?
4. האם לאלי טביב יש אפשרות למשוך כספים מקופת המועדון במצב היפותטי של עודף מזומנים אשר מאפשר זאת עפ"י הבקרה?
5. חיים רמון טען במסע"ת כי כל אדם אשר ישקיע ברכישת המועדון יהיה רשום באופן שקוף וברור במוסדות ההתאחדות. האם יכול להיות מצב בו רשומים אלפי אנשים כבעלי הקבוצה בהתאחדות לכדורגל?
6. נניח וחיים רמון לא מגייס ולו שקל אחד מהאוהדים, ונאלץ להעביר לטביב 12 מש"ח מהערבויות שהציג בפניו, מי יהיה רשום כבעלי הקבוצה? חיים רמון?
7. כיצד מתכוון חיים רמון להעביר לאלי טביב מיליון ש"ח בשנה מקופת המועדון (כך על פי דבריו)? מתווה דומה בעסקת שבס לא קיבל אור ירוק בבקרה התקציבית.

1. יש ערבים לרמון, אם רמון לא מצליח להשיג את הכסף, "חברים" שלו משלמים במקומו. כך שהמצב נשאר בעינו. אלי טביב לא יחזור לקבוצה.
2. הקבוצה תתנהל מהכנסות. כך על פי מה שהבנתי.
3. כאשר כל 100% מהקבוצה תרכש מהקבוצה, אלי טביב לא יהיה רשום בהתאחדות. למשל ירכשו 98% מהקבוצה, אז יהיה 2% לטביב בהתאחדות. אך זה עניין פורמלי בלבד. אלי טביב לא יכול לנהל כלום בהפועל ת"א!
4. לא! בשום מצב.
5. אני לא חושב, יהיה אחד שתהייה עליו את האחריות - אך אני לא בטוח.
6. חיים רמון יהיה רשום כבעלים, כי אלו כביכול חברים של חיים רמון, שתורמים לו כסף שיוכל להעביר לטביב. נניח אתה קונה בית, חבר תורם לך 100 אלף ש"ח, הבית יהיה רשום על שמך. לא על שמו.
7. אין לי שמץ. גם לי לא היה ברור ממש.

מקווה שלא הטעתי. אם כן תקנו אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 03:45 
אני יודע שכולם כאן עייפים ממלחמות וקרבות, ושמחים לקראת סימני סיום הקרב.
עדיין לא קיבלתי תשובה, מה ההבדל בין ההסדר הזה למתווה מוזר, שהרוב המכריע התנגד לו?
מה קורה אם יתגלו חובות שסכומם גדול יותר מהסכומים שאמורים לעבור לטביב (נניח, 20M ש"ח?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רשמית וסופית: הפועל עברה לידיו של חיים רמון
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 05:52 
אדום מטלי כתב:
עדיין לא קיבלתי תשובה, מה ההבדל בין ההסדר הזה למתווה מוזר, שהרוב המכריע התנגד לו?
מה קורה אם יתגלו חובות שסכומם גדול יותר מהסכומים שאמורים לעבור לטביב (נניח, 20M ש"ח?).

לפנ מה שהבנתי מדברי רמון, ההבדל המשמעותי מאוד הוא שבניגוד למתווה מוזר, כאן מה שעובר הוא הבעלות ולא רק זכויות ניהול. אם יתגלו חובות גדולים יותר טביב לא יקבל כסף בכלל והם יוצאים לדעתי מתוך ההנחה שהחובות לא מגיעים לסכום כזה.

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רשמית וסופית: הפועל עברה לידיו של חיים רמון
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 06:23 
סמל אישי של המשתמש
הארווי כתב:
אדום מטלי כתב:

לפנ מה שהבנתי מדברי רמון, ההבדל המשמעותי מאוד הוא שבניגוד למתווה מוזר, כאן מה שעובר הוא הבעלות ולא רק זכויות ניהול. אם יתגלו חובות גדולים יותר טביב לא יקבל כסף בכלל והם יוצאים לדעתי מתוך ההנחה שהחובות לא מגיעים לסכום כזה.

להערכתם, החובות מסתכמים בכמה מיליון, כך שאת ה4-5 מיליון בתשלומים של מיליון כל שנה, ככל הנראה טביב יראה רק בחלום.
כל חוב מקוזז מסכום הרכישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רשמית וסופית: הפועל עברה לידיו של חיים רמון
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 06:54 
מישהו יכול לערוב שאם לא ימצא רוכש ע״י רמון, הוא לא יצטרך להוציא את הכסף בסופו של דבר דרך קופת הקבוצה? זה בדיוק אותו הסכם כמו מתווה מוזר, ואם חבריו של רמון ישימו רק 9 מיליון? יש דרך לפקח על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: רשמית וסופית: הפועל עברה לידיו של חיים רמון
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 06:55 
dino כתב:
הארווי כתב:
אדום מטלי כתב:

להערכתם, החובות מסתכמים בכמה מיליון, כך שאת ה4-5 מיליון בתשלומים של מיליון כל שנה, ככל הנראה טביב יראה רק בחלום.
כל חוב מקוזז מסכום הרכישה.

גם טביב יודע חשבון. את הכסף מהפועל הוא כבר לקח. עכשיו זה אקסטרה לאגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

:ROSE:

יצרנו היום עוד הרבה טביבים,
ולא שחשבתי שזה אפשרי, אבל הצלחנו להוריד את הכדורגל הישראלי עוד רמה.

אנחנו יצרנו הרבה טביבים?
לא ההתאחדות? לא המערכת המסואבת והמושחתת? אנחנו, האוהדים שעשו הכול כדי לעצור אותו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 07:17 
לפי יאיר רבינוביץ' מתוכנית הספורט הבוקר בגל"צ - הוא לא רואה איך ההסכם הזה עובר בבקרה.
אולי הוא לא מעורה בכל הפרטים אבל זו טענתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 07:26 
noamw כתב:
לפי יאיר רבינוביץ' מתוכנית הספורט הבוקר בגל"צ - הוא לא רואה איך ההסכם הזה עובר בבקרה.

"כל המהלך הזה נראה תמוה. לא מאמין שהבקרה תאשר את זה"

עידן חדש בהפועל ת"א? לא אם שואלים את יו"ר הבקרה לשעבר יאיר רבינוביץ': "לא יאשרו זאת עד שלא יחשפו האנשים שמאחורי רמון". מושיק תאומים ניסה להרגיע באולפן 'חדשות הספורט': "זה לא ספין, רמון ידאג לכסף ותהיה מהפכה"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23664.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 07:29 
noamw כתב:

א. זה אותו רבינוביץ שאישר את טביב לא ???
ב. כל העניין הזה זה קשקוש מתמשך בינינו אין בכלל ערבים או כסף , זה אני מסיק מהסאבטקסט ,זה מאחז עיינים כדי לתת שקט לכל הצדדים בעסקה .
ג. אם רמון רוצה הוא יכול לפתוח חשבון בנק ששם יופקדו כל כספי "התרומות" של "חברים" שלו ולאמר שזה כסף שלו ,עכשיו אני רוצה לראות את ההתאחדות לא מאשרת אדם כמו חיים רמון , כן זו אותה התאחדות שכן אישרה את גל יוסף,פרוספר אזגי, יצחקי של רמה"ש, וייצמן מעכו , כל ההנהלות של סכנין ,עמוס לוזון ועוד ועוד ועוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
EISEN כתב:
יובל כתב:
IdanTheLittle כתב:
עלה הראיון עם בוכמן:
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

אני שונא את קופמן וספורט5 פי מיליון ממה שאני שונא את וואן ואופירה.

למה אתה שונא את קופמן יותר מאת אופירה? כי הוא הקשה על בוכמן? קופמן אמר דברים לעניין ושאל שאלות לעניין, גם אם הסגנון שלו לא הכי סימפטי. בניגוד לרכילאית הספורט, לו לפחות יש סוג של איזשהו כבוד למקצוע שלו.

אתה אמיתי? קופמן הוא איש אלים, טיפש, בהמתי, מתלהם חסר מושג ולקקן בדיוק כמו אופירה, רק המסווה המגוחך של עיתונאי רציני ונשכני (שאני לא מאמין שמישהו בפורום באמת קנה את זה) מטה את הכף לטובתו. אם מבחינתך לצעוק שטויות ולא לתת למרואיין להשחיל מילה מבלי לקטול אותו עם הבדיחות המפגרות שלו זה להקשות, שיהיה לך בכיף.

1. אני אמיתי.
2. סבבה, תשנא את מי שאתה רוצה כמה שאתה רוצה.
3. על אף השנאה שלך לקופמן (ואני מסכים איתך שהוא אלים, בהמתי ומתלהם) הוא אמר דברים נכונים ושאל שאלות שצריך לשאול. גם בראיון ב-103 וגם בחדשות הספורט. גם אם זה לא נעים לנו לשמוע וגם אם אנחנו מעדיפים להיות באופוריה של "איזה כיף, טביב כבר לא איתנו".
אחזור על מה שאמרתי ל"שער 5 הוא קרנבל" (פשוט שמתי לב לתגובתך רק עכשיו) - זה נכון שקופמן היה הכי אגרסיבי שיש עם בוכמן, כמו שהוא יודע, וגם מותר לו לא להאמין לרמון. הכל לגיטימי. אם תשים לב אז תוכל לקרוא פה בפורום ים של הודעות שאומרות את אותם הדברים. אין כסף מבחוץ. הכסף באויר. מי ישים ערבויות בבקרה? הכל לגיטימי, וצריך לשים לב אליו.
4. ודבר אחרון, ילד. הייתי ממליץ לך להרגיע קצת את ההתנשאות הזאת. זה מיותר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

מה שהקופימאן רצה להשיג זה הבטחה או הבטחות (כדי שיהיה את מי להאשים)
אני חושב שאם הולכים לקבוצת כלל אוהדיה אז צודק מוישיק שמתחיל לבטל את העניין של פניית העיתונות לראש אחד
הם גם צריכים להבין שהעידן בו הם אלה שמסמנים את הלייזר למחאת אוהדים על המטרה (יו"ר הקבוצה) נגמר וזה קשה

בגדול צריך להוסיף את המיצוב של הקופימאן כאנטי פוליטי ואת העובדה שכאשר הייתה לו תוכנית רדיו רמון לא רצה להתראיין (בגלל אותה פליטת פה של הקופימאן על מפעלות החינוך)

ידוע שאיןכסף - אבל ידוע שהגרעון שהשאיר טביב הוא חצי מהסכום שהוסכם
ידוע שיש מישהו מאחור - אבל כאשר ייגמר התהליך יהיו עוד הרבה מקדימה כך שזה לא משנה מי הוא

ולבסוף - השקיפות אותה מילה שתחליף את תפקיד הערוץ בתקשורת סביב הכדורגל (אין עובד שרואה מכונה או תהליך שיחליפו אותו ויהיה מבסוט מזה )

כבוד למוישיק על מה שעשה לקופימאן
:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 08:07 
קודם כל כרגיל הסגנון של קופמן לא לגיטימי בטח לא שיש מרואיין באולפן
שנית-קופמן צועק שההסכם הוא אסון רק לא מפרט למה.אני מצפה מפרשן שיש לו ביקורת להסביר אותה
לצערי "אני לא מאמין לרמון" זה לא פרשנות
בנוסף לכל קופמן מבקש לדעת מי עמוד מאחורי רמון.לכאורה דרישה לגיטימית
במציאות לא בודקים את מקורות המימון של אף בעלים בכדורגל הישראלי
מי עמד מאחורי טביב?מאיפה הביא את הכסף?האם נתן הצהרת הון? האם נבדקו עסקיו?
זה נכון גם לגבי שחר,גאידמק וכל בעלים אחר בכדורגל
לגיטימי שיבדקו את רמון במידה שבודקים את כולם.
נכון לרגע זה מספיק לשים ערבויות בשביל להיות בעלים של קבוצה בישראל.מקורות המימון של אף בעל בית פה לא נבדקו מעולם.

בנוסף הייתי מצפה מבן אדם שנמצא בחובות מסיבות כאלו ואחריו לקצת יותר צניעות שהוא מבקר אחרים
רון קופמן איבד את הלגיטימיות שלו כעיתונאי חוקר לוחם צדק
ד"א
מה שלום הנושים שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 08:10 
noamw כתב:
noamw כתב:

"כל המהלך הזה נראה תמוה. לא מאמין שהבקרה תאשר את זה"

עידן חדש בהפועל ת"א? לא אם שואלים את יו"ר הבקרה לשעבר יאיר רבינוביץ': "לא יאשרו זאת עד שלא יחשפו האנשים שמאחורי רמון". מושיק תאומים ניסה להרגיע באולפן 'חדשות הספורט': "זה לא ספין, רמון ידאג לכסף ותהיה מהפכה"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23664.html

שוב,למה צריך לחשוף את מקורות המימון של רמון?
מה מקורות המימון של טביב יעקב שחר גאידמק וכל שאר החברים?
ממתי בודקים פה מקורות מימון של בעלי קבוצות
לרמון יש חברים בדיוק כמו כל שאר בעלי הקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
העובדה שתאומים היה משת"פ של טביב מטרידה מאד. אני מקווה שלא עובדים עלינו בעיניים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 567 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: