תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב' 2.7 - דיונים
הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
קצת מתחיל לעצבן כל התלונות פה על חיים רמון. כאילו שהוא דוחף אנשים יקרים ומוצלחים שנמצאים בתור הארוך לקנות את הפועל ת"א.
כשטביב החליט למכור את הקבוצה, או לפחות הכריז על כך בפומבי, החשש העיקרי שלי היה שיבוא איזה טביב2 כלשהו, גל יוסף כזה או אחר, או איזה קונה פקטיבי שרק על הנייר יקנה את המועדון, אבל טביב ימשיך להיות בחיינו. פה מדובר באוהד הקבוצה, שככל הנראה מאחוריו גם יש אוהדים.
באמת באמת שמעניין לי כרגע את הביצה הימנית אם רמון הוא איש מוצלח בחייו. ממש מעניין לי את הביצה הימנית, כשאת השמאלית עוד לא שאלתי.
הלוואי ורמון יקנה את הקבוצה וטביב יהיה בחוץ סופית, רשמית ומיידית! מפה כבר יהיה אפשר לנשום קצת אוויר ולבנות דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:21 
מה שדינו אומר, אנחנו לא במצב של לעשות סלקציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
הלוואי ורמון יקנה את הקבוצה וטביב יהיה בחוץ סופית, רשמית ומיידית! מפה כבר יהיה אפשר לנשום קצת אוויר ולבנות דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה דינו.
חוצמזה, קודם נחכה שהמהלך הזה יושלם ואחר כך כל הסבתות המצקצקות יוכלו לשפוך את אשר על ליבן.
להתחיל ולנתח מעכשיו, כשעוד לא ברור בכלל אם רמון אכן יצליח לשחרר את הקבוצה מטביב, זה להתלונן על הקפיצים של העגלה לפני שרתמנו את הסוסים.
חבל שנפתח סתם ציפיות. התאכזבנו מספיק בחודש האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:33 
לפחות במקרה של חתול קצת קשה שלא להבין אותו, הוא חלק מתנועת המחאה ( הכל יחסי... ) של 2004/5, הטראומה של רמון ותאומים צרובה היטב.
אבל כן חתולי, אנחנו ברגע זה לא ממש במצב לברור וכל עוד לא מדובר במישהו פלילי כמו גל יוסף, כל מי שיוציא אותנו מידיו של טביב מבורך. ממילא אני מאמין שאחרי השנה האחרונה כל מי שייכנס להפועל יודע שיש לו הרבה מה להפסיד מבחינה אישית וציבורית אם ינהג כמנהג הטביב, וכסף בקופה כבר לא נשאר אז אין מה לגנוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:46 
ערן כתב:
חתול, אני מסכים איתך שלהפועל ולנו מגיע בעלים מהשורה הראשונה, מבחינה ניהולית ומבחינה כלכלית.
אבל המציאות היא אחרת, ובה אין אף אחד כזה שרוצה להגיע. השבועות האחרונים הם הוכחה מצוינת ומצערת.
ולכן, עד שיגיע אחד כזה ניאלץ לנדוד בין חלופות סבירות יותר וסבירות פחות.

זה בדיוק הענין. זה שורש הענין. על התפיסה חסרת השחר הזו אני מערער.
"רוצה" - מה זה הדבר הזה? איך זה נכנס בכלל ללקסיקון?
שניידר רצה? גולדהאר רצה? נראה לך?
האנשים האלו ישבו בבית אי שם בחו"ל, ויום בהיר אחד צץ בראשם רעיון לרכוש קבוצת כדורגל בארץ הקודש?
היה להם בכלל מושג מי אנחנו ומה אנחנו לפני שבאו אליהם, מי שבאו אליהם, טחנו להם את הראש והדליקו אותם על הדבר הזה?
או שבאמת אני צריך להאמין ל"אוהד" הגדול והדגול משה תאומים שאומר להגנתו שהוא וסגול חיפשו רוכש ולא מצאו אפילו בחינם. מי האהבל שמאמין לזה?

לא ערן, המציאות היא אחרת. המציאות היא שאלו שהיו אמורים לעזור לנו ולמועדון למצוא ולהביא רוכש יחיד ובעל אמצעים לא רוצים לעשות את זה.
כשהאפשרות של לבייב עלתה פתאום צצו מאמרים שאיך זה שאדם חרדי ירכוש עסק שלא שומר שבת. זה הספיק ללבייב להבין את הרמז ולהתקפל.
כשהאפשרות של בן זקן עלתה פתאום צצו כתבות שבמועדון לא מתים על הרעיון שהבעלים יהיה מזרחי. בן זקן נעלב עד עמקי והתקפל.
אחד מהם הוא איש תקשורת ופרסום שיכול למכור קרח לאסקימואים. מה שקורה אצלנו בנוער והמפעלות זה אחלה מקדם מכירות לאיזה יהודי טוב לב.
האמת היא שאלו שאמורים לעזור ולקדם ושיש להם קשרים מספיק ענפים מעדיפים להשאיר את המועדון הזה בדשדוש בבעלותי כדי שהם יוכלו להמשיך לדחוף את הידיים שלהם כל הזמן.

אתה יודע מה המציאות? המציאות היא שהאוהדים לא רוצים אחד כמו שחר או גולדהאר כי ככה אין סיכוי שלאוהדים תהייה דריסת רגל במועדון.
בעינהם עדיף שתהיה קבוצה של 2-5 בעלים שבקושי מצליחים לקושש 12 מיליון שקל לסכום הקניה בלבד, העיקר שהאופציה שלאוהדים יהיה חלק במועדון תשאר בחיים.
אנשים פה מריירים על הדבר הזה. כמה זמן זה יחזיק, בעלות של כמה אנשים? כמה זמן יעבור עד שיתחיל הבאלגן בינם לבין עצמם?

אני מסתכל על מכבי, חיפה וק"ש ורואה עובדות ומציאות. אני לא קונה את השטות הזאת שלמועדון כל כך גדול ומפואר לא ניתן היה להביא בעלים יחיד מהשורה הראשונה.
פשוט כרגע יש קואליציה נגד.

מצידי, שקבוצת חיים רמון שבקושי יש לה גרוש על התחת והתארגנות של אוהדים תקח בעלות משותפת על המועדון.
מה שלא מתאים ולא נכון סופו לגווע.
אם צריך לעבור את כל הדרך העקלקלה והקלוקלת הזו מאז ימי סגול-תאומים ועד היום ואפילו עוד הלאה, אז זה מה שיהיה.
יקח כמה זמן שיקח. בסוף המועדון הזה יגיע מבחינת הבעלות לאן שהוא צריך ומגיע לו להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:46 
מי שנכנס לבעלות קבוצת כדורגל כיום, צריך להיות "חולה כדורגל" או דמות בעייתית (ניסוח עדין). חיים רמון או עו"ד מוזר שייכים לקטגוריה של אוהדי הקבוצה שעושים כמיטב יכולתם כדי לחלץ אותה מהדמות הבעייתית "שלנו".
מעבר לנקודה זו או אחרת של הכסם הרכישה, אם וכאשר תושלם העסקה, לקבל המירב התמיכה של האוהדים.
בתקופה של קריסה כלכלית וחוסר וודאות פיננסית, להזרים מיליוני שקלים לתחום שלא מיב רווחים, זה באמת מעשה נדיר שגובל עם חוסר שפיות.
רק בשמחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:50 
חתול אדום כתב:
ערן כתב:
חתול, אני מסכים איתך שלהפועל ולנו מגיע בעלים מהשורה הראשונה, מבחינה ניהולית ומבחינה כלכלית.
אבל המציאות היא אחרת, ובה אין אף אחד כזה שרוצה להגיע. השבועות האחרונים הם הוכחה מצוינת ומצערת.

האנשים האלו ישבו בבית אי שם בחו"ל, ויום בהיר אחד צץ בראשם רעיון לרכוש קבוצת כדורגל בארץ הקודש?
היה להם בכלל מושג מי אנחנו ומה אנחנו לפני שבאו אליהם, מי שבאו אליהם, טחנו להם את הראש והדליקו אותם על הדבר הזה?
או שבאמת אני צריך להאמין ל"אוהד" הגדול והדגול משה תאומים שאומר להגנתו שהוא וסגול חיפשו רוכש ולא מצאו אפילו בחינם . מי האהבל שמאמין לזה?

לא ערן, המציאות היא אחרת. המציאות היא שאלו שהיו אמורים לעזור לנו ולמועדון למצוא ולהביא רוכש יחיד ובעל אמצעים לא רוצים לעשות את זה.
כשהאפשרות של לבייב עלתה פתאום צצו מאמרים שאיך זה שאדם חרדי ירכוש עסק שלא שומר שבת. זה הספיק ללבייב להבין את הרמז ולהתקפל.
כשהאפשרות של בן זקן עלתה פתאום צצו כתבות שבמועדון לא מתים על הרעיון שהבעלים יהיה מזרחי. בן זקן נעלב עד עמקי והתקפל.
אחד מהם הוא איש תקשורת ופרסום שיכול למכור קרח לאסקימואים. מה שקורה אצלנו בנוער והמפעלות זה אחלה מקדם מכירות לאיזה יהודי טוב לב.
האמת היא שאלו שאמורים לעזור ולקדם ושיש להם קשרים מספיק ענפים מעדיפים להשאיר את המועדון הזה בדשדוש בבעלותי כדי שהם יוכלו להמשיך לדחוף את הידיים שלהם כל הזמן.

אתה יודע מה המציאות? ה מציאות היא שהאוהדים לא רוצים אחד כמו שחר או גולדהאר כי ככה אין סיכוי שלאוהדים תהייה דריסת רגל במועדון.
בעינהם עדיף שתהיה קבוצה של 2-5 בעלים שבקושי מצליחים לקושש 12 מיליון שקל לסכום הקניה בלבד, העיקר שהאופציה שלאוהדים יהיה חלק במועדון תשאר בחיים.

אנשים פה מריירים על הדבר הזה. כמה זמן זה יחזיק, בעלות של כמה אנשים? כמה זמן יעבור עד שיתחיל הבאלגן בינם לבין עצמם?

אני מסתכל על מכבי, חיפה וק"ש ורואה עובדות ומציאות. אני לא קונה את השטות הזאת שלמועדון כל כך גדול ומפואר לא ניתן היה להביא בעלים יחיד מהשורה הראשונה.

מצידי, שקבוצת חיים רמון שבקושי יש לה גרוש על התחת והתארגנות של אוהדים תקח בעלות משותפת על המועדון.
אם צריך לעבור את כל הדרך העקלקלה והקלוקלת הזו מאז ימי סגול-תאומים ועד היום ואפילו עוד הלאה, אז זה מה שיהיה.
יקח כמה זמן שיקח. בסוף המועדון הזה יגיע מבחינת הבעלות לאן שהוא צריך ומגיע לו להגיע.

אשמח לדעת מאיפה הגעת למסקנה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
אדום עולה,מכם אני מצפה לאיפוק.
לא אומרים ״יש״ לפני וכדומה...אתה מכירים את הכללים.
אל תחפשו סקופים על חשבון הרגשות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:58 
אני מסרב להיות אופטימי
פשוט נמאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
ערן כתב:

או שבאמת אני צריך להאמין ל"אוהד" הגדול והדגול משה תאומים שאומר להגנתו שהוא וסגול חיפשו רוכש ולא מצאו אפילו בחינם . מי האהבל שמאמין לזה?

אתה יודע מה המציאות? המציאות היא שהאוהדים לא רוצים אחד כמו שחר או גולדהאר כי ככה אין סיכוי שלאוהדים תהייה דריסת רגל במועדון.

נכון שהקהל היום רוצה להיות מעורב בניהול, אבל זה רק בגלל שהניהול הוא באשפתות במיימדים אחרים אצלנו, בערך מאז הקמת הקבוצה עד היום. אנשים מסתכלים על קבוצת הכדורסל, ששם הם עושים בערך כל מה שבא להם, לטוב ולרע, ומסתכלים על קבוצת הכדורגל, ששנה אחרי שנה הדבר הבסיסי שאנחנו עושים ביום - יום זה להתלונן.

אך נראה לי, שלאוהדים בכלל לא אכפת מי ינהל אותם, כל עוד ינהל אותם טוב. אז באופן טבעי נכנס המשפט " אם אתה רוצה לעשות משהו טוב, תעשה אותו בעצמך".

אבל הנה העניין המרכזי (לדעתי) - אנחנו במצב של גסיסה, אי וודאות, או הכינוי המועדף עליי - פרגטורי. קיבלנו הוכחה מוחצת שכרגע אין אף אחד שקופץ על המציאה, לפחות לא האנשים שהיית רוצה בראש המועדון. מה כן יש? יש אנשים שרוצים להביא אותו לחירות. לסיטואציה החלומית המדוברת הזאת. ואם כל האהדה הגדולה בארץ לקבוצה הזאת, אין הרבה מאוד אנשים שמסוגלים לקחת על עצמם לעשות זאת. רמון זה אחד מהם. תאומים זה אחד מהם. ויש לנו מזל שהם בצד שלנו. ברגע שהקבוצה תעבור מידיו של טביב לידיים הידודיות , שמקורבות לאוהדים עצמם, ורוצות לשלב אוהדים, משם אפשר להתחיל לעשות סלקציה לבעלים טוב. ובמצב הזה אני חושב שיהיו לא מעט רוכשים פוטנציאלים מכל מיני גזרות. ואני ואתה, לא טביב, לא הראל, (ואני מקווה שבבוא הזמן גם לא רמון ולא תאומים) יבחרו למי לתת את הקבוצה.

וזאת היא לדעתי הדרך היחידה האמתית לבעלים טוב. לא לסובב רולטה כל כמה שנים ולקוות לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 19:55 
חתול אני תמיד חשבתי כמוך והייתי מתעצבן מזה שרק אלינו באים כל היצורים , כאילו זה משהו עמוק בDNA של המועדון .
אבל דווקא בתקופה הזו לדעתי המטרה הסופית היא כן להגיע למשהו אחר
מודל של מועדון כמו ברצלונה או מועדונים בגרמניה זה לא בשמיים וזה חייב להיות הכיוון. תקציב הבסיס הנדרש בתור התחלה הוא לא כל כך גדול (תקציב 25 בתור התחלה יכול בהחלט להספיק , שוב, כי אין גם ככה את מי להביא ).
תוך כדי המטרה לדעתי צריכה להיות הקמת דריקטוריון עם נציגי אוהדים ,בחירות אחת לכמה שנים לקביעת נשיא שאפילו יקבל משכורת וינהל את הפועל כשהאינטרס היחיד הוא הצלחה שלה , מינוי מנכ"ל ושדרת ניהול , גיוס כסף מספונסרים , מכירת שחקנים והשקעה בנוער . עם הזמן המשך התפתחות כולל תשתיות ,עד רמה של הקמת מוזאון של המועדון בבלומפילד , חנות אוהדים וכו' ,ממש כמו מועדונים באירופה ,פיתוח מערכות נוער והידוק קשר עם האוכלוסיה, העסקת שחקנים עבר בתפקידים במועדון .לכאלה דברים אפשר להגיע וזה אפילו לא בשמיים , והפועל זה המועדון הראשון שיכול להגיע לדברים האלה בגלל האופי שלו, אבל זה מצריך שינוי בתפיסה . בעל בית אחד שמנהל את המועדון כאילו זה העסק שלו ומקבל את כל ההחלטות לבד זה כבר מזמן לא הכיוון ולטווח הרחוק גם אין לזה עתיד ,במיוחד שרובים אנשי עסקים שברוב הזמן מרוכזים בדברים אחרים , לא משנה עם זה שחר , גולדהר או טביב .
דרך אגב , אני כמוך לא בטח שרמון הוא האיש להוביל כזה דבר אבל המצב של הכדורגל פה גם ככה זוועה אז זה בדיוק הזמן ללכת לכיוון הזה , במיוחד שכמו שאמרו שזה הסיכוי היחיד להתחיל את המהלך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
חיים רמון וניצן שירזי שוחחו בטלפון, קבעו להיפגש הערב

גם תאומים בפגישה.

רמון צילצל למאמן הפועל ת"א, ניצן שירזי וקבע להיפגש עימו עוד הערב. "אני יודע שהעסקה קרובה להיסגר", אמר שירזי מוקדם יותר היום לתוכנית הספורט של רדיו 103FM.

בנוסף לכך, ניר ענבר, המנכ"ל לשעבר שקשור לקבוצת רמון, נמצא בהונג קונג ומנסה למצוא שם רוכשים להפועל תל אביב.

קוסי קומסי, מגן ימני גנאי שעדיין בגיל נוער, יגיע מחר למבחנים בהפועל תל אביב בהמלצת הסקאוט ניר אפרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
Lo Kara klum

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
קטונתי מלהבין את פשכצקי. עיסקת רמון קרובה להיסגר ולעומת זאת, ניר ענבר שקשור לקבוצת רמון, נמצא בהונג קונג בניסיון למצוא רוכשים...מבולבלים? גם אנחנו(וגם פשכצקי כנראה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
קטונתי מלהבין את פשכצקי. עיסקת רמון קרובה להיסגר ולעומת זאת, ניר ענבר שקשור לקבוצת רמון, נמצא בהונג קונג בניסיון למצוא רוכשים...מבולבלים? גם אנחנו(וגם פשכצקי כנראה)

במקרה זה אין כל סתירה בין הדברים.

אותי מסקרן יותר קוסי קומסי, המגן הימני הגנאי שמגיע מחר - במה הוא יותר טוב, בהגנה או בהתקפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:01 
גם אני בדעה של חתול. מגיע לנו ואפשר, רק שזה לוקח זמן.
בגלל שטביב כזה רעל שהעדיפות הראשונה חייבים להקיא אותו.

לאחר מכן צריך להבהיר לבעלים הבא שאנחנו רוצים בעלים ראוי. טייקון. נגמרו ימי המריחות נוסל מוני ובעלים ברמת ההון של רמון אינו מתאים כבעלים ב-100% לאורך זמן. אחרת זה יגמר עם טביב אחר. ועליו להיות שבע רצון מהעזרה להפועל ומהפרסום שניתן לו, ולמכור הכל או חלק גדול - תמיד אפשר למצוא בעלים מהסוג של סגול שיהיה מוכן לשותפים זוטרים שיעשו חלק גדול מהעבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
dino כתב:

אותי מסקרן יותר קוסי קומסי, המגן הימני הגנאי שמגיע מחר - במה הוא יותר טוב, בהגנה או בהתקפה?

אם לרגע לזרום עם הידיעה הזאת, אז קודם סגרו על מכירת הקבוצה(עקרונית או משהו כזה) ורק אחרי זה מנסים לחפש מישהו שישלם את זה? אולי רק אני לא הבנתי. בכל זאת שעה מאוחרת ואני ישן בממוצע 3 שעות בליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:08 
אני הולך לישון היום בראש שקט בידיעה שמישהו מסתובב ברחובות הונג קונג ומחפש כסף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
בקשה לצו עיכוב יציאה מהארץ הוגשה נגד עמרי קנדה

משה הרוש 02.07.2012 19:40

עומרי קנדה, ששוהה ברוסיה במסגרת מבחנים בקבוצת אמקאר פרם מהליגה הרוסית, צפוי לחזור בימים הקרובים לישראל לצורך התארגנויות אחרונות לפני הצטרפותו הרשמית לקבוצה, אך עשוי למצוא עצמו נתקל בקשיי יציאה מהארץ.

כנגד קנדה מתנהלת בחודשים האחרונים תביעה בבית המשפט ברחובות בגין חובות בסך של כ- 300 אלף שקלים כלפי שני גורמים, שהעניקו לו סכומים אלה כהלוואה. לאחר שהפצירו בו במשך שבועות ארוכים להשיב להם את החוב, קיבלו השניים שתי המחאות, שהתבררו כחסרות כיסוי.

השניים, באמצעות עו"ד עדי ינקלביץ', כבר דאגו בעבר להוציא צו עיקול על משכורותיו של קנדה מהפועל תל אביב, אולם לא ראו עד כה את הכסף מאחר וראשי הקבוצה הבהירו להם כי שכרו החודשי משמש להחזר הלוואה אחרת, שהעניק לו המועדון.

עם יציאתו של קנדה בימים האחרונים למבחנים ברוסיה, הזדרז עו"ד ינקלביץ' להגיש לבית משפט השלום ברחובות בקשה לצו עיכוב יציאה מהארץ בגין אותו חוב, או לחילופין הפקדת שטר ערבות מצד קנדה בגובה של 60 אלף שקלים – גובה החוב, שהשחקן אינו מתכחש לו כפי שעולה מתיק התביעה בין הצדדים.

בימים הקרובים אמור בית המשפט לדון בבקשה ואם יורה על צו עיכוב יציאה מהארץ, קנדה לא יוכל לממש את האופציה להצטרף לשורות אמקאר, אלא אם יפקיד את הערבויות הדרושות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
הסלע האדום כתב:
dino כתב:

אם לרגע לזרום עם הידיעה הזאת, אז קודם סגרו על מכירת הקבוצה(עקרונית או משהו כזה) ורק אחרי זה מנסים לחפש מישהו שישלם את זה? אולי רק אני לא הבנתי. בכל זאת שעה מאוחרת ואני ישן בממוצע 3 שעות בליל.

יש מי שישלם את סכום הרכישה ושחרור הקבוצה מטביב. אני מניח שענבר מחפש משקיע/שותף נוסף למטרת הגדלת התקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:12 
dino כתב:
הסלע האדום כתב:
dino כתב:

אם לזרום עם הידיעה הרכישה היא שלב בינים לבעלים קבוע.
וזה גם כרוצי טובה של הפועל (ובהזדמנות זו קופון פרסום חיובי) וגם כאנשי עסקים הרוצים למכור ביותר ממחיר הרכישה.
(לא נראה לי שבשביל 12 מליון ש"ח צריך להגיע להונג קונג).

בקשר לפשכה ולרצינות הידיעות, מניח שמפורסם מה שנוח למי שפשכה קשור אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:15 
רון ציבלין יצטרף לבן שמעון בא.א.ק. לרנקה...
שיהיה בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
lihi כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
"אבא מי זה בדיוק חיים רמון?"

- "חלאת המין האנושי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
ירושלים של זהבי כתב:
lihi כתב:

:HEART2:
ועדיין כואב לי על האיש היקר והמקצוען הנפלא הזה.
בהצלחה, רון ואני מקווה שעוד תשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:

- "חלאת המין האנושי".

הוא פוליטקאי,זה שם נרדף לחלאת המין האנושי.

כרגע הוא חובש את הכובע של אוהד הפועל ת"א שמנסה בעזרת קשרים להוציא אותה מידי טביב.

קשה להיות אופטימי אחרי החודשים האחרונים,אבל נחיה ונראה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
מגיע לכם בעלים כמו טביב.
טפו עליכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
ערוץ הספורט שלחו את חלאצקי לעמוד ליד המשרד של מושיק תאומים רק כדי לדווח את מה שכתוב באתר שלהם כבר שעות,אין גבול לטמטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:

- "חלאת המין האנושי".

הנה זה מתחיל...

שבתאי יחבס כתב:
מגיע לכם בעלים כמו טביב.
טפו עליכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: