joshsoos כתב:
על פניו, הסגל יכול להיבנות מצויין גם עם תקציב שיושלם ע"י מכירה של תמוז, אדל ונוסא. לאדל יש לנו כבר עכשיו תחליף טוב ואם גם יצליחו לקבל עליו כסף בנוסף לחסכון במשכורת יש לנו עוד 5 מיליון לתקציב. טוטו ממילא בשנה האחרונה של החוזה אז הגיוני למכור אותו, וגם אם יקבלו מיליון דולר או קצת יותר יחד עם המשכורת מדובר על 6 מיליון או יותר, ומכאן אפשר לחפש חלוץ זרתותח חופשי והציע משכורת מכובדת ולצאת גם מהעסק הזה עם קרוב ל5 מיליון בפלוס. ונוסא, נו, אני לא מהסנגורים שלו ואין לי ספק שאפשר למצוא זר טוב ממנו ( חופשי, אלא מה ) וגם כאן הפרש משכורת פלוס מכירה יהיה כמה מיליונים. הנה לנו הפרש מספק גם לנאמן או איזה חרטא שלא נקרא למה שינהל אותנו בתסריט הפסימי, וזה לפני שנתחיל לתהות משפטית לאן נעלמו עשרות מיליונים.
בהינתן ושאר הסגל יישאר ונמצא בלמים סבירים ועוד זר לקישור, אין סיבה שהסגל של העונה הבאה יפול מהאחרון, זה שתוך שנה מלאה בצרות ויכולת לא טובה, סיים במקום השני ולקח גביע. יש זמן עד אירופה והליגה, אז גם אם הבלגן יימשך עוד קצת כמו בעונה שעברה, זה לא נורא. מכבי החתימה אתמול שחקן ישראלי ראשון אחרי שהייתה עסוקה רק בלשחרר, וחיפה גם היא הביאה רק אחד רציני. הקטע עם הבעלות חייב להיחתך בשבועיים הקרובים, גם מבחינתנו אבל גם מבחינת מי שלא ייקח את הקבוצה, כי צריך להתחיל למכור מנויים וכי כל יום מוריד לטביב עוד כסף ממה שיוכל לקבל היה והחוזה עם הנאמן לא ייחתם ( מי כאן שמאמין שיש מי שנתן ערבויות על 18.5 מיליון שירים יד ). אחרי סיפורי בית המשפט של יולי שעבר, קטן עלינו.
חיימק'ה רמון הופך להיות האיש שיוציא אותנו מחושך לאור גדול, מעבדות לחירות. איזו בדיחה. קריקטורה במיטבה.
הבן אדם שבכל מקום שהוא דרך לא צמח יותר דשא.
אני כבר לא בטוח שתאומים, מוני או טביב הם החולה הרעה האמיתית של המועדון הזה.
נשגב מבינתי, מה יש לקהל שלנו שנדפק שוב ושוב ולא יכול להגמל מזה.