ראצ'ו כתב:
האדס כתב:
באיזשהו מקום רשמתי שזה לא הכי קל לרשום בפורום?
זה מה שאני רוצה. זה ה"חלום" שלי.
ה"חלום" שלך זה שהאוהדים ינהלו את הקבוצה, כמו במודל של הכדורסל, לדעתי החשיבה שלי הרבה יותר ראלית ונכונה וטובה להפועל. לדעתך לא.
לדעתך ולדעת רבים, ואפילו לדעתי, החלום שלך הרבה יותר קל להשגה והרבה יותר נגיש.
כי הרי כל איש עסקים ישמח שאוהדים ישתתפו איתו בהוצאות, והוא יקבל את התהילה של להיות הבעלים וזה שמחזיק את הקבוצה.
ועוד משהו,
רשמתי את זה כבר כמה פעמים,
לא הייתי פעם אחת מול הבית של טביב,
מעולם לא הרמתי שלט נגדו,
לא השתתפתי בשום פעולת מחאה פורמלית או לא,
לא קניתי חולצה,
והדבר הכי רציני שעשיתי זה לשים את התמונה הזו ליד השם שלי.
למה? כי אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי להתעסק בזה כל יום וכל רגע בחיים שלי, עם כל הכבוד לאהבה שלי להפועל.
ועם זאת אני מאוד מעריך אותך ואנשים אחרים שכן עשו את העבודה השחורה "עבורי".
ואין לי שום תלונה אליכם.
אנחנו פשוט רואים את הדברים קצת אחרת.
שיהיה בהצלחה לכולנו.
זה לא הויכוח של מי עשה יותר או פחות, ולכולנו יש את אותה המטרה בסופו של דבר. הבעיה היא שאני הלכתי לאותם אנשים
(וקומוניסים - הדברים שאתה מדבר עליהם נעשו) והבנתי שאנשים לא ממהרים להיכנס לקבוצה.
אם היה בא עכשיו מישהו שהייתי יודע שמוכן להשקיע 10 מיליון ש"ח כל שנה מעבר לתקציב הקבוצה כדי לעשות אותה טובה יותר
ולנו האוהדים הייתה רק אפשרות לפקח ולראות שהוא לא גונב את הקבוצה והורס אותה זה היה מעולה. אבל אין חיה כזו. לפחות לא עכשיו.
האנשים שבאים לכדורגל הישראלי הם ברובם המוחלט אנשים שלא באים לתרום מרצון ולמצוא את הבן אדם הזה שאתה מדבר עליו
זה לא באמת אפשרי, לפחות לא כרגע. אז במבחן המציאות צריך לבדוק מה האלטרנטיבות שיש לנו בידיים ולקבל החלטה לפיהן.
אתה צודק ב-100% ועכשיו צריך באמת להבין מה המציאות יכולה לתת לנו.
אני מניח שתסכים איתי שאפשרות שהאוהדים יחזיקו את הקבוצה לבד היא לא ריאלית, לא בשביל להתמודד על אליפויות וגם לא בשביל פחות מזה.
אז אתה צודק, אין שחרים וגולדהרים שעומדים בתור, אבל אני מקווה ומאמין שיש את ה"שחר" שלנו, השאלה מה עושים עד שהוא יגיע.
אני לא יודע איך מחפשים רוכשים, איך מגיעים לאנשים, אני מניח שאתה יודע הרבה יותר ממני.
כל פתרון שהוא לא יציב וקבוע לאורך שנים יעמיד אותנו בפני המציאות שאנחנו חווים בעשור האחרון כל 3-4 שנים. מערכת שעומדת בפני התרסקות.
אני מקווה שמי שמנסה למצוא פתרונות מבין מה הפתרונות שהוא צריך למצוא (אין פה כמובן גרם ביקורת, רק תהיה).