תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הסיבה לעיכוב החתימה על ההסכם - גרעון של כ-10 מיליון ש"ח
הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:44 
תגידו רגע, מוני הראל הסתדר בסוף עם ה6 מיליון שלו?
או שהכסף הזה עדיין בסטנדביי?
יכול להיות שהנוכל מחכה לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הסיבה לעיכוב החתימה על ההסכם - גרעון של כ-10 מיליון ש
הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:46 
mkorman1 כתב:
ראצ'ו כתב:
יאללה האדס, בוא תביא את זה שישפוך 10 מיליון שקל כל שנה, הרי הם רק עומדים בתור לא? בוא נביא את זה שיתן לנו מיליונים, בתמורה אנחנו נקלל אותן כשלא ילך, נפגין ונדרוש את ראשו כשהוא ילבש בטעות גרב צהובה או כשהוא לא ישיר את האינטרנציונל בקול מורם. בוא נמצא את זה שיהרוס לעצמו את העסקים והחיים ויכנס לביצה של הכדורגל הישראלי ועוד ישלם את המיליונים שאתה דורש ממנו. זה נורא קל לכתוב בפורום, לבוא בטענות לכל העולם כל הזמן, אבל יש גם מציאות ומה לעשות שהמציאות היא שונה לחלוטין?

סוף סוף :ROSE:

דווקא בגלל זה אני חושב שההחטאה של כולנו היא שאת עיקר המאמץ לא הפננו למטרה האמיתית- הבאת בעלים מתאים לקבוצה.
אני חוזר ואומר ואומר את זה עוד לפני העברת כל הקבוצה ליידיו של טביב.

עבודת מחקר
יצירת כלים לשיווק הקבוצה
פניה יזומה לבעלי הון ישראלים ומחו"ל בצורה מקצועית ומאורגנת.

לשאוף להגיע למצב שיש לנו בחירה בין א' ב' לג'. לא למצב שאין ברירה.
(היום גם אם אזאגי משלם ולוקח את הפועל, אני לא רואה את האוהדים המותשים מתנגדים לזה)
מתוך הבנה שיש לנו מוצר טוב ביד. שיש לנו מסורת, הישגים, קהל גדול ונאמן.
צריך לזכור שבעלי קבוצות משתמשים בקבוצות שלהם גם לצרכים תדמיתיים וגם לצרכי מס ולהיות בעלי הפועל ת"א כן נותן לך תועלת, כך שיש פה אינטרס משותף וזו לא בדיוק נדבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 12:52 
האדס כתב:
באיזשהו מקום רשמתי שזה לא הכי קל לרשום בפורום?
זה מה שאני רוצה. זה ה"חלום" שלי.
ה"חלום" שלך זה שהאוהדים ינהלו את הקבוצה, כמו במודל של הכדורסל, לדעתי החשיבה שלי הרבה יותר ראלית ונכונה וטובה להפועל. לדעתך לא.
לדעתך ולדעת רבים, ואפילו לדעתי, החלום שלך הרבה יותר קל להשגה והרבה יותר נגיש.
כי הרי כל איש עסקים ישמח שאוהדים ישתתפו איתו בהוצאות, והוא יקבל את התהילה של להיות הבעלים וזה שמחזיק את הקבוצה.

ועוד משהו,
רשמתי את זה כבר כמה פעמים,
לא הייתי פעם אחת מול הבית של טביב,
מעולם לא הרמתי שלט נגדו,
לא השתתפתי בשום פעולת מחאה פורמלית או לא,
לא קניתי חולצה,
והדבר הכי רציני שעשיתי זה לשים את התמונה הזו ליד השם שלי.
למה? כי אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי להתעסק בזה כל יום וכל רגע בחיים שלי, עם כל הכבוד לאהבה שלי להפועל.

ועם זאת אני מאוד מעריך אותך ואנשים אחרים שכן עשו את העבודה השחורה "עבורי".
ואין לי שום תלונה אליכם.
אנחנו פשוט רואים את הדברים קצת אחרת.

שיהיה בהצלחה לכולנו.

זה לא הויכוח של מי עשה יותר או פחות, ולכולנו יש את אותה המטרה בסופו של דבר. הבעיה היא שאני הלכתי לאותם אנשים
(וקומוניסים - הדברים שאתה מדבר עליהם נעשו) והבנתי שאנשים לא ממהרים להיכנס לקבוצה.
אם היה בא עכשיו מישהו שהייתי יודע שמוכן להשקיע 10 מיליון ש"ח כל שנה מעבר לתקציב הקבוצה כדי לעשות אותה טובה יותר
ולנו האוהדים הייתה רק אפשרות לפקח ולראות שהוא לא גונב את הקבוצה והורס אותה זה היה מעולה. אבל אין חיה כזו. לפחות לא עכשיו.
האנשים שבאים לכדורגל הישראלי הם ברובם המוחלט אנשים שלא באים לתרום מרצון ולמצוא את הבן אדם הזה שאתה מדבר עליו
זה לא באמת אפשרי, לפחות לא כרגע. אז במבחן המציאות צריך לבדוק מה האלטרנטיבות שיש לנו בידיים ולקבל החלטה לפיהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 13:44 
ראצ'ו כתב:
האדס כתב:
באיזשהו מקום רשמתי שזה לא הכי קל לרשום בפורום?
זה מה שאני רוצה. זה ה"חלום" שלי.
ה"חלום" שלך זה שהאוהדים ינהלו את הקבוצה, כמו במודל של הכדורסל, לדעתי החשיבה שלי הרבה יותר ראלית ונכונה וטובה להפועל. לדעתך לא.
לדעתך ולדעת רבים, ואפילו לדעתי, החלום שלך הרבה יותר קל להשגה והרבה יותר נגיש.
כי הרי כל איש עסקים ישמח שאוהדים ישתתפו איתו בהוצאות, והוא יקבל את התהילה של להיות הבעלים וזה שמחזיק את הקבוצה.

ועוד משהו,
רשמתי את זה כבר כמה פעמים,
לא הייתי פעם אחת מול הבית של טביב,
מעולם לא הרמתי שלט נגדו,
לא השתתפתי בשום פעולת מחאה פורמלית או לא,
לא קניתי חולצה,
והדבר הכי רציני שעשיתי זה לשים את התמונה הזו ליד השם שלי.
למה? כי אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי להתעסק בזה כל יום וכל רגע בחיים שלי, עם כל הכבוד לאהבה שלי להפועל.

ועם זאת אני מאוד מעריך אותך ואנשים אחרים שכן עשו את העבודה השחורה "עבורי".
ואין לי שום תלונה אליכם.
אנחנו פשוט רואים את הדברים קצת אחרת.

שיהיה בהצלחה לכולנו.

זה לא הויכוח של מי עשה יותר או פחות, ולכולנו יש את אותה המטרה בסופו של דבר. הבעיה היא שאני הלכתי לאותם אנשים
(וקומוניסים - הדברים שאתה מדבר עליהם נעשו) והבנתי שאנשים לא ממהרים להיכנס לקבוצה.
אם היה בא עכשיו מישהו שהייתי יודע שמוכן להשקיע 10 מיליון ש"ח כל שנה מעבר לתקציב הקבוצה כדי לעשות אותה טובה יותר
ולנו האוהדים הייתה רק אפשרות לפקח ולראות שהוא לא גונב את הקבוצה והורס אותה זה היה מעולה. אבל אין חיה כזו. לפחות לא עכשיו.
האנשים שבאים לכדורגל הישראלי הם ברובם המוחלט אנשים שלא באים לתרום מרצון ולמצוא את הבן אדם הזה שאתה מדבר עליו
זה לא באמת אפשרי, לפחות לא כרגע. אז במבחן המציאות צריך לבדוק מה האלטרנטיבות שיש לנו בידיים ולקבל החלטה לפיהן.

אתה צודק ב-100% ועכשיו צריך באמת להבין מה המציאות יכולה לתת לנו.
אני מניח שתסכים איתי שאפשרות שהאוהדים יחזיקו את הקבוצה לבד היא לא ריאלית, לא בשביל להתמודד על אליפויות וגם לא בשביל פחות מזה.
אז אתה צודק, אין שחרים וגולדהרים שעומדים בתור, אבל אני מקווה ומאמין שיש את ה"שחר" שלנו, השאלה מה עושים עד שהוא יגיע.
אני לא יודע איך מחפשים רוכשים, איך מגיעים לאנשים, אני מניח שאתה יודע הרבה יותר ממני.
כל פתרון שהוא לא יציב וקבוע לאורך שנים יעמיד אותנו בפני המציאות שאנחנו חווים בעשור האחרון כל 3-4 שנים. מערכת שעומדת בפני התרסקות.
אני מקווה שמי שמנסה למצוא פתרונות מבין מה הפתרונות שהוא צריך למצוא (אין פה כמובן גרם ביקורת, רק תהיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 00:00 
ראצ'ו כתב:
יאללה האדס, בוא תביא את זה שישפוך 10 מיליון שקל כל שנה, הרי הם רק עומדים בתור לא? בוא נביא את זה שיתן לנו מיליונים, בתמורה אנחנו נקלל אותן כשלא ילך, נפגין ונדרוש את ראשו כשהוא ילבש בטעות גרב צהובה או כשהוא לא ישיר את האינטרנציונל בקול מורם. בוא נמצא את זה שיהרוס לעצמו את העסקים והחיים ויכנס לביצה של הכדורגל הישראלי ועוד ישלם את המיליונים שאתה דורש ממנו. זה נורא קל לכתוב בפורום, לבוא בטענות לכל העולם כל הזמן, אבל יש גם מציאות ומה לעשות שהמציאות היא שונה לחלוטין?

כבר כמה שנים אני אומר את זה.
התקווה היחידה שלנו זה אוהד באמת שרוף עם הרבה הרבה כסף מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 04:55 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
ראצ'ו כתב:

כבר כמה שנים אני אומר את זה.
התקווה היחידה שלנו זה אוהד באמת שרוף עם הרבה הרבה כסף מיותר.
ועם עור פיל עבה במיוחד.
אין בעלים שהאוהדים לא יעשו לו את המוות...

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: