תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 29/6-30/6 [מידע]
הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 03:05 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

אוהדי הפועל ת"א: המחאה חוזרת
לאחר שגילו כי אלי טביב צפוי להיות זה שיפתח את העונה כבעלים, הבהירו במטה המאבק: "כשנדע שהוא מחוץ לקבוצה - נקנה מינויים"• הנאמן המיועד עו"ד יואב מוזר: "לא נחתום על הסכם סופי לפני שנדע בדיוק את היקף ההתחייבויות העתידיות"
רותם גרוסמן
שבוע נוסף עבר, והבעלות על
הפועל תל אביב עדיין נותרה בידיו של הבעלים אלי טביב.
למרות ההצהרות כי הקבוצה תעבור לידי הנאמן עו"ד יואב מוזר, שיקבל מסמך העברת בעלות לידיו, המסמך המדובר טרם התקבל. בינתיים, בקרב אוהדי הקבוצה יש כבר קולות הקוראים לראשי המחאה, שהחליטו להקפיאה בתקופה האחרונה, לשוב ולהפגין נגד טביב שנמצא בארץ ומתכנן לשוב למיאמי בקרוב.
"טביב עושה פה את תרגיל המאה, משקיט את המחאה ומנסה לגרום לנו לקנות מינויים כדי להשיג את התקציב שיאפשר לו לא לפתוח את הארנק," אמר אחד מהאוהדים הידועים של האדומים והוסיף: "שום אוהד אמיתי לא ירכוש אפילו חצי מינוי, ורק כשנדע כשטביב באמת בחוץ ומי עומד מאחורי העיסקה הלא ברורה הזאת - אז נקנה מינויים."
גם במטה המאבק, שראשיו נמצאים בקשר עם עו"ד מוזר, לא מתכוונים בשלב זה לקרוא לאוהדים לרכוש מינויים.
האוהדים צפויים לנסח מכתב שיפציר בהתאחדות, בטביב ובמני ויצמן, אחד הגורמים המרכזיים בהשגת ההסכם עם טביב, לחשוף את שמות אנשי העסקים שנטען כי עומדים מאחורי ההתחייבויות שניתנו לטביב תמורת עזיבתו הסופית את המועדון בשנה הבאה.
במקביל, ממשיך מוזר להיפגש עם רואה החשבון של המועדון, יצחק זיגדון, ולקבל נתונים על ההתחייבויות של המועדון בעונה הבאה, וכבר כעת הבין כי המועדון ניצב בפני גירעון עתידי של 9 מיליון שקלים.
גירעון זה צפוי לחייב את מוזר לשחרר שחקנים מובילים כדי לעמוד בתקציב המינימום המתוכנן. "כנראה לא תהיה ברירה אלא לשחרר שחקנים ולקצץ בחוזים, וגם זה לא מבטיח שהמועדון יעמוד בהתחייבויות העתידיות. בכל מקרה אני ורואי החשבון שהצטרפו אלי למשימה מקבלים בכל יום נתונים חדשים , ולא נחתום על הסכם סופי לפני שנדע בדיוק את היקף ההתחייבויות העתידיות," אמר אתמול מוזר.
האדומים אמורים לפתוח את האימונים בתחילת השבוע הבא, ובינתיים אין כמובן שחקני רכש חדשים, אין צוות רפואי במקום הצוות שהתפטר בראשותו של ד"ר לוינקוף, וגם חוזיהם של עוזר המאמן שביט אלימלך ומאמן הכושר החדש דרור שמשון טרם נחתמו.
בקבוצה לא סגרו מחנה אימון, ונראה כי אם לא ייעשה שינוי מהותי בשבוע הבא - המחנה יתקיים בארץ, ללא משחקי אימון נגד יריבות אירופיות כחלק מההכנה למשחק על ההעפלה לשלב הבתים בליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 29/6-30/6 [מידע]
הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 04:06 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות
הסכם העברת הזכויות טרם נחתם
הסכם העברת זכויות הניהול מידיו של אלי טביב לטובת קבוצת אנשי העסקים, אותה ייצג כנאמן עו"ד יואב מוזר טרם נחתם, אחת הסיבות המרכזיות היא הדרישה מבעלי הפועל ת"א לפרוע את חובותיו מהעונה האחרונה. מדובר בסכום של כארבעה מיליון שקל, בגין פרמיות של שמונה נקודות ושתי משכורות. המאמן ניצן שירזי אובד עצות לקראת אימון הבכורה ביום ראשון, לאחר שאפילו מחנה אימון אין לו.
בתוך כך, שחקנים במועדון קיבלו באכזבה את ההצעות שניתנו להם. הקפטן וואליד באדיר אמר למקורביו כי לא האמין שיקבל את הסכום שהוצע לו, כ-90 אלף דולר, כשגם סלים טועמה שהרוויח בעונה שעברה כ-250 אלף דולר קיבל הצעה דומה. (נדב צנציפר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 06:31 
סמל אישי של המשתמש
בידיעות מצוין שהפועל ובבוני ההר יקיימו מחנה אימון בגרמניה וישחקו ביניהן פעמיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 12:15 
שחקני הפועל חשבו להחרים את האימון, אך לבסוף ירדו מהרעיון.
הקהל יפגין באימון הפתיחה
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23375.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 16:09 
אלי טביב והזונה שלו טסו אתמול לחו"ל אל תצפו להתפתחויות בסופ"ש הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23400.html

טועמה: "קיבלתי הצעה מעליבה מהפועל ת"א ואני בוחן אופציות"

מוטי פשכצקי|12:56|30/06/2012

הקשר, שעדיין לא חתם על חוזה חדש: "כבר אמרתי שאני רוצה לסיים פה את הקריירה אבל יש לי עוד הצעות ואם לא יסתדר, אמשיך הלאה". האוהדים יפגינו באימון הפתיחה נגד טביב. דיווח בצרפת אדל בדרך לברסט

אוהדי הפועל ת"א הודיעו היום (שבת) בפורומים השונים כי הם מתכוונים להפגין מחר באימון פתיחת העונה של האדומים, במחאה על כך שהבעלים אלי טביב טרם העביר את זכויות הניהול לעו"ד יואב מוזר, המקובל על ידי רוב הקהל.

אנשי הפועל ת"א הזמינו מספר ניידות כדי לשמור על הסגך, בנוסף למספר גדול של מאבטחים. "האוהדים צודקים, המצב במועדון רע מאוד ואף אחד לא יודע באמת מה יהיה", אמר גורם במועדון, "באוויר יש תחושה שהדברים יסתדרו והקבוצה תימכר, אבל זה עדיין לא קורה".

הבעיות בהפועל לא קטנות. נכון לעכשיו אין מחנה אימון ונבדקת האפשרות לקיימו באוסטריה, אם יימצאו קבוצות למשחקי אימון. השחקנים טרם קיבלו את משכורת חודש מאי ואת הפרמיות על חודש אפריל. בגזרת הרכש, למעט דניאל בורחל, מגן שמאלי מבית"ר כפ"ס, אף שחקן לא הוחתם. וואליד באדיר, יגאל אנטבי וסלים טועמה, שסיימו את חוזיהם, קיבלו הצעות נמוכות ואף עודכנו כי יילקח להם הרכב במסגרת החוזה החדש, ולאור הרצון לצמצם בעלויות.

טועמה נחשב לסמל אדום ואחד השחקנים האהובים על הקהל. הוא הצהיר לא פעם כי ברצונו לשחק בהפועל תל אביב, אולם המציאות בינתיים אומרת אחרת. "קיבלתי הצעה מעליבה וכרגע אני שחקן בלי חוזה", אמר טועמה לאתר ערוץ הספורט, "אני אגיע מחר לאימון כדי לשמור על כושר. אמרתי כבר בעבר שאני אשמח לסיים את הקריירה בהפועל ת"א כי זה הבית שלי, ואני מקווה שנגיע להסדר. בינתיים אני בודק הצעות נוספות".

שיחקת כבר באירופה, יש מחשבות לחזור לשם?
"יש לי כמה הצעות מעבר לים וגם הצעות מליגת העל, אבל הייתי רוצה למצות את המו"מ עם הפועל. אם זה לא יסתדר, אז כנראה שאסיים את הדרך שלי פה ואעבור הלאה".

גם עתידו של אפולה אדל בהפועל תל אביב לא ברור. היום טוענת התקשורת הצרפתית כי השוער בדרך לחתום בברסט. ה"ל'אקיפ" מפרסם כי השוער הקמרוני בן ה-28, שחתום בהפועל עד יוני 2013, עשוי לחזור לליגה בה שיחק במדי פ.ס.ז', ולהחליף בברסט את סטיב אלנה שעבר הקיץ לליל. אם יסגור בברסט הוא ישתף פעולה עם החלוץ הישראלי עדן בן בסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 15:51 
דיווחים בצרפת: ברסט מעוניינת באפולה אדל
התקשורת הצרפתית מפרסמת כי הקבוצה בה משחק עדן בן בסט עשויה לרכוש את השוער הקמרוני, שצפוי לעזוב את הפועל ת"א

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4249221,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 18:54 
1. על אף הקללות המכוערות שספג באימון הפתיחה של יום שלישי, איציק קורנפיין המשיך השבוע לרוץ אחרי אנשים שיסכימו להציל את בית"ר ירושלים. יו"ר בית"ר כבר רשם לעצמו הישג: גיוס שני אנשי עסקים שמוכנים להיות שותפים לקבוצת רכישה שתמנה חמישה פרטנרים. את מתווה קבוצת הרכישה רקח קורנפיין לאחרונה, אחרי שהבין שיהיה קשה מאוד למצוא אדם אחד שייכנס לנעליו של ארקדי גאידמק.

על פי הקונספט המתגבש, תצטרך קבוצת הרכישה להשקיע בעונה הראשונה עשרה מיליון שקלים - ארבעה מיליון שקלים לכיסוי חובות העבר והגירעון שנוצר בשנתיים האחרונות, ועוד שישה מיליון שקלים שיוזרמו לתקציב השוטף של הקבוצה בעונה הקרובה.

הסכום המדובר יעניק שקט לבית"ר ולרוכשים הפוטנציאלים עד הקיץ הבא. בהשוואה למה שמתחולל בהפועל ת"א, מדובר במחיר מציאה: בוולפסון אלי טביב רוצה 18 וחצי מיליון שקלים רק עבור זכויות הניהול, ונוסף לסכום הגבוה הזה יצטרך הרוכש האדום להשקיע עוד כמה מיליוני שקלים בתקציב של העונה הבאה. בסך הכול, מי שירצה לרכוש את הפועל ת"א יצטרך לשלם כמעט פי שלושה מהסכום הנדרש לרכישת בית"ר ירושלים.
אם כבר מזכירים את הפועל ת"א, מקורבי יודעי דבר התעקשו השבוע שטביב, שכאמור מעוניין למכור את האדומים, סימן את בית"ר כמטרה הבאה שלו בכדורגל הישראלי. כפי שכבר פורסם מעל דפים אלה לפני כמה שבועות, טביב אינו מעוניין לעזוב את הכדורגל הישראלי, ומקורבים מספרים שהוא לא פסל את הרעיון לקחת לידיו את הקבוצה. לאור זאת, לא מן הנמנע שהוא יהפוך לאחד מאנשי העסקים החברים בקבוצת הרכישה, או לחלופין ינסה לקנות את הקבוצה לבדו.

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/381 ... 101&loc=30

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
סלים טועמה: "רוצה להישאר, אך קשה לי לראות את זה קורה"

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2545851-

ציטוט:

קשר הפועל ת"א קיבל הצעה נמוכה ומחכה לראות האם יהיו התפחויות. יגיע לאימון הפתיחה. האוהדים יחדשו את המחאה?

בצל חוסר הוודאות המוחלט במועדון, תערוך מחר (ראשון, 18:30) הפועל תל אביב את האימון הראשון שלה לעונת 2012/2013. למרות הדיבורים על העברת זכויות הניהול לעורך הדין יואב מוזר ועל אף החיוביות שמשדרים שני הצדדים, עדיין ישנם קשיים במימוש העסקה ולכן כרגע אין התקדמות ממשית. בשך כך, יש לא מעט לחץ אצל אנשי הקבוצה, האוהדים והשחקנים שדואגים מאוד לקראת העונה הקרובה.

כרגע, המנכ"ל עומר עצמוני הוא האיש שלמעשה אחראי על הכספים והוא עובד תחת תקציב מינימום ולכן וואליד באדיר וסלים טועמה קיבלו הצעות מאוד נמוכות לעונה הבאה. הנטייה של השניים היא לסרב להצעות שהוגשו להם, אך טועמה צפוי להגיע לאימון הפתיחה על מנת לשמור על כושר ובתקווה שבימים הקרובים יהיו שינויים בהנהלת הקבוצה שיאפשרו לו לנהל משא ומתן על חוזה חדש. הקשר קיבל הצעה למשכורת עונתית של 90 אלף דולר מקסימום, זאת בתנאי שהקבוצה תצבור נקודות רבות בליגה ותעלה לשלב הבתים בליגה האירופית. בינתיים טועמה בוחן בוחן הצעות אחרות, כולל מאירופה.

"אני מאוד רוצה להישאר בקבוצה, אך כרגע קשה לראות את זה קורה", אמר היום טועמה. "אני אגיע מחר לאימון בכדי לשמור על כושר ואני מקווה שבימים הקרובים יתבהרו העניינים ואקבל הצעה אחרת מהמועדון". לעומתו, הגעתו של באדיר לאימון עדיין בסימן שאלה, כמו זו של יגאל אנטבי שאף הוא סיים חוזה. אפולה אדל שנמצא כבר בארץ ישתתף באימון אם יספיקו לעבור את הבדיקות הרפואיות, בעוד נוסא איגייבור אמור להגיע במהלך השבוע.

גם בגזרת המאמנים ישנה אי-בהירות. לאף אחד מהצוות המקצועי אין עדיין חוזה חתום בבקרה התקציבית, כולל לניצן שירזי שחתם על הסכם מול אלי טביב . שביט אלימלך, יעקב הילל ויום טוב טליאס מסתמכים על הבטחות שנתנו להם מצד הנהלת המועדון ועדיין לא חתמו על חוזה חדש.

גם בעניין מכירת המועדון לקבוצת חיים רמון, אין עדיין התקדמות של ממש, אף שרמון וטביב שוהים בברלין. אם זכויות הניהול יועברו לידיו של מוזר השבוע, ייתכן ותהיה התקדמות גם במישור זה.

בשל המצב הנוכחי, נראה שגם האוהדים מאבדים סבלונותם ואם לא יירשם שינוי של ממש בימים הקרובים, המחאות כנגד טביב אמורות להתחדש. יש החוששים כי אם זה אכן יקרה לא יהיה מדובר הפעם במחאה שקטה, ואוהדים שעד היום נמנעו מלהתערב יגבירו את הלחץ על טביב למכור את הקבוצה.

סוף סוף חדשות טובות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 22:29 
הארץ:
עסקת הפועל תל אביב בדרך לפיצוץ
עו"ד יואב מוזר גילה גירעון צפוי של כ-10 מיליון ש"ח שייאלץ לכסות בעצמו. בנוסף הבין הנאמן כי אוהדים רבים אינם מאמינים בכשרות העסקה ולא ירכשו מנויים

http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1744428

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: