joshsoos כתב:
אם הדיון היה תיאורטי או נסמך על עובדות אחרות, התסריט הזה של לשבת ולחכות שייחתם הסכם בחסותם המרגיעה של מובילי מטה המאבק היה עוד איכשהו קביל. אבל בנתונים הקיימים החיבור בין התהיות שעולות לברנש בשם אלי טביב, פשוט לא עובד. אי אפשר להגיד תסמכו עלינו וזהו, כששאלות כה פשוטות כמו מהיכן הגיע עו"ד מוזר, איך עלה סכום של 18.5 מיליון, מיהם אותם ערבים ולמה הם לא רוכשים את המועדון בסכום שהתחייבו עליו ואז מוכרים ( כשטביב יודע היטב שהוא לא יקבל כזה סכום מאף אחד ) או למה נתנו טווח זמן של שנה, מה יקרה עם הכסף ממכירת שחקנים ועוד כאלה שעלו כאן באשכול אינן נענות. אי אפשר לצפות לתמיכה אוטומטית מצד אוהדים אחרי כל מה שעברנו עם הנבלה, וגם בתנאים רגילים אין סיבה לנהוג בחוסר שקיפות, זה לא נכון ציבורית. אם מטה המאבק רוצה לגייס את התמיכה בהסכם מטעמו, יוציאו הודעת המשך שלפני חתימת ההסכם כל הפרטים יהיו גלויים, אחרת זו יריה ברגל. הפעולות של המטה עד היום היו ברובן המוחץ ראויות להערכה ולקונצנזוס, אבל בשורה התחתונה מה שהאוהד הרגיל ישאל את עצמו הוא מי מינה אותם להחליט בשמו על עתיד הקבוצה. תנו לאנשים להחליט לפני שייחתם הסכם, לא אחרי.
מה זאת אומרת תנו לאנשים להחליט? מי האנשים? איך הם יחליטו בהצבעה?
רוב ההודעה שלך מנוסחת נכון, בסופו של דבר, טביב ועו"ד מוזר לא שואלים לא אותך ולא אותך אם לחתום על ההסכם הזה או לא.
הם גם לא חייבים לשאול את מטה המאבק לדעתם...
אנחנו לא כל כך צד בעניין הזה, מה שכן מזל לפחות שמטה המאבק כן מעורב בעניין הזה ולנו לא נותר אלא לסמוך ולהאמין שמטה המאבק יודע מה הוא עושה(ואני מעריך שהוא יודע), כי בכל מקרה ההחלטה היא לא שלהם ולא שלנו.
עכשיו אני לא צד ולא מעורב ולא משפיע. סבבה.
בעוד שבוע, כשהם ירצו שאני אממן להם את התקציב אני עדיין לא אהיה צד ולא מעורב ולא משפיע.