תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פושעי טביב לדין.
הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 09:40 
nati כתב:
נועם שחם כתב:
הדבר האחרון שמוזר צריך לעשות זה חיסולי חשבונות מהסוג הזה. אם וכאשר, התפקיד שלו הוא לשקם את המועדון ולהחזיר לו את שמו הטוב, ולא להתעסק בונדטות.

שירזי לא מאמן מספיק טוב בשביל הפועל.
אם הוא פותח את העונה,הוא לא גומר אותה.
אני לא ממש אוהב את בן שמעון,אבל צריך להביא אותו במקום שירזי.נראה לי גם שבן שמעון מאוד מתאים להפועל.

יכול להיות. אני כרגע מדבר על מה השיקולים שצריכים לעמוד לנגד עיני של מוזר. חיסול חשבונות הוא לא אחד מהם, או בוא נאמר, בתחתית הרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
nati כתב:
נועם שחם כתב:
הדבר האחרון שמוזר צריך לעשות זה חיסולי חשבונות מהסוג הזה. אם וכאשר, התפקיד שלו הוא לשקם את המועדון ולהחזיר לו את שמו הטוב, ולא להתעסק בונדטות.

אני לא ממש אוהב את בן שמעון,אבל צריך להביא אותו במקום שירזי.נראה לי גם שבן שמעון מאוד מתאים להפועל.

יכול להיות. אני כרגע מדבר על מה השיקולים שצריכים לעמוד לנגד עיני של מוזר. חיסול חשבונות הוא לא אחד מהם, או בוא נאמר, בתחתית הרשימה.

זה לא רק חיסול חשבונות, אפילו לא בעיקר.
אם וכאשר יסולק הצורר, זה המשך ישיר של המאבק - טיהור המועדון מכל תופעות הלוואי של המחלה.
לא כל מי שעבד שם נגוע, רק מי שבחר להגן עליו בתקשורת בזמן שאנחנו מנהלים מאבק להצלת המועדון מידיו.
והטיעון של "הוא עובד אצלו, אז אין לו ברירה" לא תופס. אדם מבצע בחירות בחיים, ואדם לוקח אחרות על תוצאות הבחירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פושעי טביב לדין.
הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
נועם שחם כתב:
nati כתב:
נועם שחם כתב:

זה לא רק חיסול חשבונות, אפילו לא בעיקר.
אם וכאשר יסולק הצורר, זה המשך ישיר של המאבק - טיהור המועדון מכל תופעות הלוואי של המחלה.
לא כל מי שעבד שם נגוע, רק מי שבחר להגן עליו בתקשורת בזמן שאנחנו מנהלים מאבק להצלת המועדון מידיו.
והטיעון של "הוא עובד אצלו, אז אין לו ברירה" לא תופס. אדם מבצע בחירות בחיים, ואדם לוקח אחרות על תוצאות הבחירה שלו.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אני קורא מפה לאדון מזור, בשמי בלבד מן הסתם, וכל מי שרוצה שיצטרף,

תסלק לכל הרוחות את כל משתפי הפעולה בשנה האחרונה.
כמו שסילקת את אמיר דן, שלח את ניצן שירזי הביתה, שלח את שביט אלימלך הביתה ושלח את יעקב הלל הביתה.
שלח כל עובד שאלי טביב הביא למועדון מיוזמתו, שלח אותם לכושלאמו שלהם, שישבו בבית כל החיים בלי עבודה.

אתם נתתם יד בהרס הפועל, אנחנו נהרוס אותכם.

בדיוק, להעיף את שי אבוטבול הבייתה, איך הוא הסכים לשחק תחת טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 15:57 
אולי נעשה גם בדיקה לכל אוהד שקנה כרטיס למשחקי בית אחרי שהמחאה פרצה ונחליט אם אנחנו מרשים לו לבוא ולהמשיך לעודד?

ובעצם מה רצית שיקרה? שתהיה לנו קבוצה בלי מאמן, מנהל וכל תפקיד אחר?

עם כל זה שאני ממש לא נמנה על אוהדי שירזי, אני חושב שהוא עשה עבודה מצוינת עם מה שהיה לו וכל הבלאגן מסביב
וחוסר הערכה כמו שמופגן כאן כלפיו וזאת למרות שלקח גביע,מאוד מזכיר לי את התנהגות אוהדי חיפה בעיקר (אוהדי ההצלחות....)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אולי נעשה גם בדיקה לכל אוהד שקנה כרטיס למשחקי בית אחרי שהמחאה פרצה ונחליט אם אנחנו מרשים לו לבוא ולהמשיך לעודד?

עם כל זה שאני ממש לא נמנה על אוהדי שירזי, אני חושב שהוא עשה עבודה מצוינת עם מה שהיה לו וכל הבלאגן מסביב
וחוסר הערכה כמו שמופגן כאן כלפיו וזאת למרות שלקח גביע,מאוד מזכיר לי את התנהגות אוהדי חיפה בעיקר (אוהדי ההצלחות....)

קודם כל, אם אף אחד לא היה מסכים לעבוד עבור הצורר, הקרב היה מוכרע כבר מזמן, בנוק אאוט.
שנית, אני אומר שוב ושוב, לא צריך לעשות בדיקת אוהדים ולא להיפרע מכל מי שקיבל משכורת.
שירזי שימש כשופרו וכעושה דברו של הצורר מרגע הגעתו ועד היום. הוא, בפיו ובפניו, התראיין והגן על החלאה מול כל כלי תקשורת אפשרי.
ולסיום, הערכה מקצועית זה עניין של דעה. אני לא ראיתי שום עבודת מאמן בהפועל של שירזי. לקחנו תואר וגביע כי יש לו שחקנים שנלחמו עבור המועדון והיו קבוצה, ובליגת הפח הזו, זה מספיק. מאוד יפה מצידו שהוא נתן לשחקנים מוטיבציה, אבל מעולם לא ראיתי מאף קבוצה שלו סיבה לחשוב שהוא מאמן טוב יותר מרון ציבלין, למשל.
אז על הסעיף המקצועי לבד לא הייתי בועט בו, אבל אי אפשר לשכוח את כל מה שעשה עבור הפולש. ובטח שלא אשכח לו את פיטורי רון ציבלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 16:45 
אמיר ונונו כתב:
קודם כל, אם אף אחד לא היה מסכים לעבוד עבור הצורר, הקרב היה מוכרע כבר מזמן, בנוק אאוט.
שנית, אני אומר שוב ושוב, לא צריך לעשות בדיקת אוהדים ולא להיפרע מכל מי שקיבל משכורת.
שירזי שימש כשופרו וכעושה דברו של הצורר מרגע הגעתו ועד היום. הוא, בפיו ובפניו, התראיין והגן על החלאה מול כל כלי תקשורת אפשרי.
ולסיום, הערכה מקצועית זה עניין של דעה. אני לא ראיתי שום עבודת מאמן בהפועל של שירזי. לקחנו תואר וגביע כי יש לו שחקנים שנלחמו עבור המועדון והיו קבוצה, ובליגת הפח הזו, זה מספיק. מאוד יפה מצידו שהוא נתן לשחקנים מוטיבציה, אבל מעולם לא ראיתי מאף קבוצה שלו סיבה לחשוב שהוא מאמן טוב יותר מרון ציבלין, למשל.
אז על הסעיף המקצועי לבד לא הייתי בועט בו, אבל אי אפשר לשכוח את כל מה שעשה עבור הפולש. ובטח שלא אשכח לו את פיטורי רון ציבלין.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 17:43 
חוץ מזה ששירזי הוא מאמן בינוני מאוד שלטעמי הוא בכלל מאמן שמתאים לקבוצות קטנות , לי יש בעיה עם שירזי האיש , כן הוא פוליטקלי קורקט ,כן הוא יודע להתראיין וכן הוא נראה מותק של בחור , אבל אני לא מאמין למילה שיוצאת לו מהפה ויש פער מאוד גדול בין מה שהוא עושה למה שהוא אומר .
לכן ,פח האשפה של ההיסטוריה מחכה לו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 00:18 
שער 7 הוא אדום כתב:
שחר כתב:
קודם כל צריך לוודא שמסלקים את טביב, השאר זה זוטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אני קורא מפה לאדון מזור, בשמי בלבד מן הסתם, וכל מי שרוצה שיצטרף,

תסלק לכל הרוחות את כל משתפי הפעולה בשנה האחרונה.
כמו שסילקת את אמיר דן, שלח את ניצן שירזי הביתה, שלח את שביט אלימלך הביתה ושלח את יעקב הלל הביתה.
שלח כל עובד שאלי טביב הביא למועדון מיוזמתו, שלח אותם לכושלאמו שלהם, שישבו בבית כל החיים בלי עבודה.

אתם נתתם יד בהרס הפועל, אנחנו נהרוס אותכם.

שכחת את העובדים המשת"פים הבאים: מור שושן, מרקו שולר, פרנסמן, עבאס, אורמוש, באדיר, אלרואי, טועמה, דמארי, אבוטבול, אנטבי, גורדנה, קליימן, קנדה, חוטה, שיש, ידין, אטצזיאנוב, חוטבא, אדל, איגיבור ותמוז.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
אה, ו :HEART2: ניצן שירזי :HEART2:

כמה שיותר אנשים כאלו בכדורגל, ובכלל ביקום, יותר טוב.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:

אתה מבין למה שונאים אותך? אתה מבין למה אתה חתיכת טרול?
אחר כך אל תפתח אשכולות בקנסו כמה שאתה מסכן וכמה שאתה רוצה שילטפו לך את הראש ויחבקו אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 00:47 
bloodbrother כתב:

שכחת את גיאצ'וק לוזון האחחחחחחח.
יצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 00:59 
רוב המשחקים של הפועל איתו היו כל כך משעממים.היו משחקים שממש היו סיוט לצפות בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פושעי טביב לדין.
הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 04:53 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
bloodbrother כתב:

שכחת את גיאצ'וק לוזון האחחחחחחח.
יצור.

חבל ששאול אייזנברג לא בא להציל את הכדורגל. הוא כזה גיבור הפועל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 07:42 
אמיר ונונו כתב:
pokara כתב:

:BOW: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
רוב המשחקים של הפועל איתו היו כל כך משעממים.היו משחקים שממש היו סיוט לצפות בהם.

לא שאני בא לסנגר על שירזי, אבל ככה נראתה רוב העונה האחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
היום פורסם שחיים רמון שוחח עם שירזי בנושא הרכישה.

אני מאוד מקווה שהצעד הראשון של רמון, אם וכאשר ירכוש את הפועל,
יהיה להטיס את פושעי טביב.

לילה טוב. ושבוע קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש לא מחסידי שירזי,
אבל זה בטוח לא צריך להיות הצעד הראשון שלו
תתבגר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
צודק, הדרישה שלי לפטר מאמן שעשה יד אחת עם מי שניסה בכל כוחו להרוס את הפועל, נובעת בעיקר מחוסר בגרות.

ובכל מקרה, עד שאתבגר לי,
שירזי הביתה. ויפה שעה אחת קודם.

(ושום מילה על זה שהוא מאמן זבל, חסר יכולות מקצועיות, חסר מושג בכדורגל עם 0 הישגים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
הדרישה שלך לגיטימית,
אבל יש דברים הרבה יותר בוערים במועדון מלפטר את המאמן.
אני לא חושב שגביע ומקום 2 עם קבוצה מפוררת זה 0 הישגים.ושוב, אני לא מחסידי שירזי.

אבל בסדר, כל אחד וסדרי העדיפויות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 00:32 
כל כך הרבה חרא יש לנו לנקות מהמועדון הזה. יאללה, רק שייחתם כבר ויהיה אפשר להתחיל לנקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
מה יותר בוער מלהעמיד קבוצה ומאמן ראוי?

ומקום שני זה לא הישג, זה לא משהו שלא היה פה לפני ששירזי הגיע להפועל.

גביע? וואלה, נגיד שיש לו בזה חלק.
עדיין לא מדד ליכולת. מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 02:40 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
היום פורסם שחיים רמון שוחח עם שירזי בנושא הרכישה.

אני מאוד מקווה שהצעד הראשון של רמון, אם וכאשר ירכוש את הפועל,
יהיה להטיס את פושעי טביב.

לילה טוב. ושבוע קל.

אתה מתכוון למור שושן, מרקו שולר, פרנסמן, עבאס, אורמוש, באדיר, אלרואי, טועמה, דמארי, אבוטבול, אנטבי, גורדנה, קליימן, קנדה, חוטה, שיש, ידין, אטצזיאנוב, חוטבא, אדל, איגיבור ותמוז?

ולסיים הודעה בפורום ב"לילה טוב" זה קטע נפוח לאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 02:41 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
גביע? וואלה, נגיד שיש לו בזה חלק.
עדיין לא מדד ליכולת. מצטער.

אתה רציני בהודעה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 02:57 
הרבה יותר מהמתח מהכדורגל שלנו תחת שירזי מאשר מהשיעמומון עם קשטן.
הרבה מזה אגב קשור לדעתי גם לפציעה של תמוז שהכריחה את שירזי לעבור לשחק עם חמישה קשרים, נוסא באמצע ואומרות בכנף. בפועל זה היה המערך שהכי התאים לנו העונה, ועובדה שגם שטוטו היה כשיר בגמר, הוא לא עלה איתו.
מעבר לזה עושה רושם שהשחקנים ממש התחברו אליו והיו מאוד מחוייבים. בעיקר הזרים שלא נתנו כלום עד שהוא הגיע
וכן, גם אותי הוא עיצבן לפעמים בדיבור שלו בנוגע לטביב, אבל הוא באמת הלך כאן בין הטיפות כמה שיכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 13:29 
שירזי הוא לא הבעיה שלנו!
איך שזה נראה כרגע גם אם יעוף הצורר השנה כספים גדולים לא ישפכו כאן, במקרה הזה באמת שהפתרון הוא להשאיר כל מי שיש לו כבר חוזה ולנסות לחסוך כמה שיותר בהוצאות מיותרות העפת שירזי לא ממש משרתת את העניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
שירזי הוא לא הבעיה שלנו!
איך שזה נראה כרגע גם אם יעוף הצורר השנה כספים גדולים לא ישפכו כאן, במקרה הזה באמת שהפתרון הוא להשאיר כל מי שיש לו כבר חוזה ולנסות לחסוך כמה שיותר בהוצאות מיותרות העפת שירזי לא ממש משרתת את העניין הזה.

אבל הוא בוגדדדדדד!!111 ואפס!!!
ואין לו תארים!!! וברור שזה הכי חשוב עכשיו!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 14:17 
אם הקבוצה עוברת ידיים, הראשון שצריך להישאר זה ניצן שירזי.
כי הואנתן ונותן הרבה כבוד למועדון, בטח שיותר מכל מיני אנשים אחרים שזוכים לעידוד מהקהל (טוטו תמוז למשל) ומשתינים עליו בקשת.
אין אף מאמן בסדר גודל הזה שהיה מסרב להפועל.
אין אף מאמן שהיה לוקח את הצד של טביב ויוצא נגד הקהל במצב הזה. שירזי לא יצא נגד הקהל ולא נגד טביב. לגיטימי.
בן-אדם רוצה להתפרנס ובשביל זה התאמץ הרבה יותר ממה שהיה עושה במצב רגיל. אם הוא היה הולך נגד הפועל, הפרנסה שלו הייתה מעניינת לי את הביצה, אבל זה ממש לא המצב.
עשיתם ממנו איתן טייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 14:19 
villa crespo כתב:
אם הקבוצה עוברת ידיים, הראשון שצריך להישאר זה ניצן שירזי.
כי הואנתן ונותן הרבה כבוד למועדון, בטח שיותר מכל מיני אנשים אחרים שזוכים לעידוד מהקהל (טוטו תמוז למשל) ומשתינים עליו בקשת.
אין אף מאמן בסדר גודל הזה שהיה מסרב להפועל.
אין אף מאמן שהיה לוקח את הצד של טביב ויוצא נגד הקהל במצב הזה. שירזי לא יצא נגד הקהל ולא נגד טביב. לגיטימי.
בן-אדם רוצה להתפרנס ובשביל זה התאמץ הרבה יותר ממה שהיה עושה במצב רגיל. אם הוא היה הולך נגד הפועל, הפרנסה שלו הייתה מעניינת לי את הביצה, אבל זה ממש לא המצב.
עשיתם ממנו איתן טייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: