קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
מעריב : יום ראשון הקרוב פתיחת אימונים. סגל לא סגור, שירזי יקבל מחר ממוזר הבהרות לגבי גובה התקציב. למאמן עשרות הצעות מסוכנים זרים. שירזי ביקש ממשה אבוטבול ואבידור להמתתין.. הנטייה ללכת על בוריס קליינמן כשוער ראשון. בסביבתו של שירזי הבהירו שהפרידה מרון ציבלין הייתה על רקע מקצועי ובשל הרצון שלו לראות בחודורוב את דרור שמשון.
מבחינתי ציבלין הנו סמל בהפועל - אי של יציבות, נאמנות קודם כל למועדון אך גם לשחקנים, סובלנות וסבלנות, התמדה ברגעים קשים ולבסוף אוהד הפועל. אך יותר מדובר במאמן מצליח . הפועל הגיע מידי שנה בשנים האחרונות בכושר מלא לסוף העונה ובכל משחק הפגינה עליונות בסוף המשחק.
אמנם יש מאמן ראשי ועליו לקבוע את הסגל אך עדיין יש דברים שאפשר לקבוע לו גם אם כאילוץ ואם לא טוב לו שילך. מבחינתי רון ציבלין טוב להפועל יותר מאשר שירזי להפועל (עד אתמול הסתובב מחליף טוב ממנו בהרבה). לרון ציבלין יש מניות באיחוד הקבוצה בשנה שעברה לא פחות מאשר שירזי.
בושה למועדון ולמי שאפשר את הפעולה הזאת בטח במועד שנעשתה כאשר ציבלין מוצא עצמו ללא עבודה - יש פה חוסר הגינות כי אם לא היו מרוצים ממנו מקצועית היו אמורים להודיע לו זאת מבעוד מועד. פשוט בושה ואם השותפים להחלטה הם מ"הפועל החדשה" אז אדרבא ואם לא אז מי שולט בקבוצה.
לסיכום : "פושעי ציבלין לדין".
שיראזי פיטר את ציבלין מסיבות של נוחות פוליטית.
במקום שיהיה לידו אדם שווה ובלתי תלוי, הביא את איש שלומו.