עומרי בונדר כתב:
ציטוט:
הוא לא יביא כסף מהבית, יש ערבויות בבקרה, ואם כבר הוא יביא כסף זה את הכסף שהוא לקח מהקבוצה.. (ואז שתיהיה לו הזדמנות הוא ייקח את הכסף שוב)..
נו!!! מה זה בדיוק הכסף מהערבויות בבקרה? זה ה-כסף. זה בדיוק העניין. הוא לא רוצה להשתמש בערבויות מהבקרה, זה כסף שהוא לא באמת מתכוון להשקיע. כאן קבור הכלב - הוא השתמש בכסף מהמנויים. אין כסף מהמנויים --> הוא צריך לשים את הכסף שלו.
ככה גם ייגמרו לו ההזדמנויות לקחת את הכסף שוב.
אם אין מנויים הוא יבין שהוא חייב למכור. תהיה לנו אולי עונה אחת חלשה, אבל הוא ימכור כשהקבוצה עוד שווה משהו ולא כשזה נכס שלא שווה כלום או נכס שהולך לפירוק.
תבין שאין אף קונה להפועל ת"א !
טביב ימכור שחקנים, ואז ירצה לממכור את הקבוצה כאשר היא לא שווה כלום בלי נכסים ובלי כסף בקופה, נראה לך שאז כן יהיו קונים?
עכשיו אין קונים אז איך יהיו אם תהיה קבוצה לא טובה?
טביב לא יביא שקל מהבית, אנחנו נתנהל בידיוק במו בית"ר, מהפה ליד, עם תרומות ומזל ונאבק על חיינו בליגה יחד עם בית"ר.
מצטער אבל עם כל השנאה שלי לטביב ובתור אחד שיצא למאבק נגדו בזמן שעוד רבים אחרים היו בעד לתת לו צ'אנס, הדבר היחיד שאני רוצה שזה שטביב לא יהיה קשור יותר להפועל, להוציא אותו מהפועל, לא אכפת לי כמה כסף הוא ייקבל, לא מענייני, חשיבות הקבוצה קודמת לשנאה שלי לטביב.
ואם ההסכם הזה זה מה שמוציא את טביב מהקבוצה, או לפחות גורם לטביב ללכת הצידה ואז יש סיכוים סבירים יותר שהקבוצה תימכר אני בעד.