תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל - יום ב 25.6 (דיונים)
הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 11:20 
סימרוטיץ כתב:
oMeR1 כתב:
ניר נחום שוחרר מנתניה... אם יהיה מספיק כסף לשכר שלו הייתי מביא אותו.. אחלה שחקן עם אחלה דריבל.

באמת שאני לא מבין את הטעם להתעסק בככל עם דברים כאלו כרגע .

כמה אפשר לטחון את הראש עם אותו דבר? קצת לברוח מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
ניר נחום שוחרר מנתניה... אם יהיה מספיק כסף לשכר שלו הייתי מביא אותו.. אחלה שחקן עם אחלה דריבל.

בתקציב של 18-25 (הכולל שחרור קשרים) - ניר נחום עשוי להיות אופציה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
אתם נוטים לזלזל בתקציב של 25 מ' ש"ח, אם מתעלמים מרכישות שלנו (בהנחה שהשנה לא רוכשים שחקנים, רק משאירים את הסגל הקיים ומציעים חוזה לשחקנים משוחררים), התקציב שלנו הוא 33 מ' ש"ח, בהנחה שמוכרים שחקים פחות נחוצים עם שכר כבד כמו אדל, ומוכרים את טוטו, אמור להיות לנו מספיק תקציב להשאיר את כל הסגל ואפילו לרכש צנוע...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 16:08 
דרור קשטן עושה זאת שוב!
בני יהודה תשחק במסגרת מוקדמות הליגה האירופית, כנראה, בארמניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
אררט ירבאן? :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 16:31 
הכדורגל הישראלי הוא איימת העם הארמני..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 16:32 
redead כתב:

עד שקבוצה משם תפגוש את מכבי ת"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
redead כתב:

עד שקבוצה משם תפגוש את מכבי ת"א

:)
או בעצם,
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל - יום ב 25.6 (דיונים)
הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 16:49 
kobster כתב:
redead כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
IdanTheLittle כתב:
אני ממש מקווה שהמגמה היא להצטרף לקבוצת שבס או רמון ולקנות את הקבוצה.
כל דבר אחר יהיה לשחק בקקה.

מצטרף. הצעתי כבר בשבוע שעבר לחבור אליהם כשהם ישימו 12-14 מיליון ואנחנו נגייס את השאר - 3000 איש ששמים 1500 שקל וסגרנו עניין.
אני מקווה ומאמין שמי שצריך להזיז את העניינים כבר יצר קשר עם אחת הקבוצות בנושא, לא קונה את הדיבורים על תקציב נמוך ושאר השטויות. עם גב סביר אפשר להעמיד תקציב של 30 מיליון שקל ולהשאיר את רוב אם לא את כל הסגל.

אני חושש שאלו מספרים לא ריאלים.

ריאלי כמעט כמו שברקוביץ אמר שבית"ר יכולה לגייס 10000 אנשים שישימו 1000 שקל.

סבבה, אז נלך על הגלובל.
כל אוהדי הפועל מסוגלים לגייס 5 מיליון שקל לרכישת הקבוצה ? עזבו את הפורום ומעמד הביניים השחוק והעייף, יש אוהדים שמסוגלים לשים יותר מכל אחד פה.
אני מאמין שאם יהיה הסכם שהוא לטובתנו, הסכם שמכיל את רוב הבקשות, שעונה על רוב שאיפותינו, ובעיקר הסכם פתוח לכולם שכל מי שרוצה לשים כסף יוכל לראות אותו - אנחנו יכולים לגייס את הסכום הזה.
אני לא רוצה לאמר שאם אנחנו לא יכולים לגייס אותו מגיע לנו טביב אבל זה לא רחוק מכך. תהיו אופטימיים.

אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר ועל מה אתה מתבסס. יש רכישת הקבוצה, מילא. יש להרים כל שנה תקציב של סביבות 40 מיליון שקל.
בשביל 5 מיליון שקל, אתה צריך 5000 איש שישימו 1000 שקל לראש. אוקיי, יהיו כמה שישימו יותר. אולי. אין לי מושג מיהם. בנוסף, אתה צריך שמישהו יסכים לשים 66% מהסכום ולתת לאוהדים אחוזים כמו שאולי אנחנו רוצים.
אני לא אומר, אפשר לעשות נסיון כזה ולראות מה ייצא מזה. זה טוב לרכישה. להרמה של תקציב כמו שהפועל צריכים כל שנה, צריך אדם שיביא כסף גדול מהבית. להסתמך על אירופה אי אפשר ועל 5 מיליון שקל מהאוהדים בטח שאי אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
עשו פה בפורום את החישוב הזה כבר אלף פעם: לא צריך כסף מהבית בשביל תקציב.
ה-5 מיליון האלה הם חד פעמי בשביל לקנות את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 16:59 
למה להסתפק בפורום? אפשר גם לכתוב את זה בקרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
כל החישובים הכספיים שמובילים למסקנה שאפשר להחזיק את הפועל כקבוצת צמרת מצליחה ומעוטרת מתבססים על הגעה לאירופה שנה אחר שנה אחר שנה אחר שנה, עם השבחה ומכירה של שחקנים בין לבין.
שנה-שנתיים של התפרקות מהנכסים האלו - כלומר, אי הצלחה באירופה או אי העפלה לשם, ושחרור שחקנים בלי הבאה של שחקנים טובים אחרים - יביאו למצב שהפועל תתחיל שוב מאפס, כלומר ממצב שכן צריך "להביא כסף מהבית" בשביל להפוך אותה למתמודדת על האליפות, ועל אירופה, ועל שחקנים טובים ויקרים.
לתשומת לבם של כל אלה שאוהבים להחזיק את המקל משני קצותיו - גם לטעון שאפשר להחזיק את הפועל בלי השקעת בעלים פרטית וגם לטעון שכדאי אולי לפרק הכל כדי שתישאר שלד שטביב לא ירצה בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 17:16 
ערן כתב:
כל החישובים הכספיים שמובילים למסקנה שאפשר להחזיק את הפועל כקבוצת צמרת מצליחה ומעוטרת מתבססים על הגעה לאירופה שנה אחר שנה אחר שנה אחר שנה, עם השבחה ומכירה של שחקנים בין לבין.
שנה-שנתיים של התפרקות מהנכסים האלו - כלומר, אי הצלחה באירופה או אי העפלה לשם, ושחרור שחקנים בלי הבאה של שחקנים טובים אחרים - יביאו למצב שהפועל תתחיל שוב מאפס, כלומר ממצב שכן צריך "להביא כסף מהבית" בשביל להפוך אותה למתמודדת על האליפות, ועל אירופה, ועל שחקנים טובים ויקרים.
לתשומת לבם של כל אלה שאוהבים להחזיק את המקל משני קצותיו - גם לטעון שאפשר להחזיק את הפועל בלי השקעת בעלים פרטית וגם לטעון שכדאי אולי לפרק הכל כדי שתישאר שלד שטביב לא ירצה בו.

צודק ב 100% רק שזה לא שונה ממה שקרה ב 5 השנים האחרונות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
ערן כתב:

!
זה לא עניין תיאורטי. יש לנו ניסיון מעשי בזה. 5 שנים בלי שבעלים יכניס כסף ממשי - ויש לנו עונה של הנצלות מירידה, שלוש סגנויות, שלושה גביעים ואליפות, שלוש פעמים שלב בתים בליגה האירופית, כולל פעם אחת שסיימנו במקום הראשון, ושלב בתים בליגת האלופות.
עכשיו קח את זה, שים ניהול סביר או למעלה מזה, וספר לי למה אין מקום לאופטימיות זהירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
סימרוטיץ כתב:
ערן כתב:

!
זה לא עניין תיאורטי. יש לנו ניסיון מעשי בזה. 5 שנים בלי שבעלים יכניס כסף ממשי - ויש לנו עונה של הנצלות מירידה, שלוש סגנויות, שלושה גביעים ואליפות, שלוש פעמים שלב בתים בליגה האירופית, כולל פעם אחת שסיימנו במקום הראשון, ושלב בתים בליגת האלופות.
עכשיו קח את זה, שים ניהול סביר או למעלה מזה, וספר לי למה אין מקום לאופטימיות זהירה.

אתם לא סותרים את מה שאני כותב, אבל כן מתעלמים מחלק חשוב ולכן מציגים תמונה חלקית.
חמש השנים האלו שבהן לא נכנס כסף בעלים להפועל, התאפשרו בזכות תקציב שגולגל הלאה באמצעות הצלחות כספיות (אירופה ומכירת שחקנים). כל עונה מוצלחת גלגלה הלאה את הכסף לעונה הבאה, וכן הלאה וכן הלאה.
כרגע אין את הכסף הזה, כי הוא בוזבז ונשדד.
ולכן אתם לא יכולים לגלגל שום דבר הלאה, כי אין לכם כסף להתבסס עליו כמו שהיה לבעלים ולהנהלות בחמש העונות הללו.
אז אתם לא יכולים לטעון, פרקטית, שאפשר להמשיך לנהל את הפועל בלי "כסף מהבית". כי התחליף לכסף מהבית נגמר.
ובטח שלא יהיה אפשר לעשות זאת בלי נכסים כמו אירופה ושחקנים טובים, שאנשים מוותרים עליהם כל כך בקלות ("אז נרוץ כמה עונות באמצע הטבלה, לא נורא").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
אם האליפות של ק"ש וההצלחה העקבית של נתניה ובני יהודה עוד לא לימדו אותכם שניהול נכון הוא המתכון להצלחה אז תתחילו להפנים.
כסף הוא לא הבסיס להצלחה ארוכת טווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
מה שתגיד. אתה מוזמן לפרט לי את כל התארים שבהם זכו בני יהודה ומכבי נתניה ב-20 השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 17:50 
ערן כתב:
מה שתגיד. אתה מוזמן לפרט לי את כל התארים שבהם זכו בני יהודה ומכבי נתניה ב-20 השנים האחרונות.

הכל פרופורציות. לבני יהודה ומכבי נתניה בבמוצע יש 30 אחוז מכמות הקהל שאנחנו מביאים. יחסית לתקציב הניהול הנכון שלהם מביא אותם למקום טוב. אצלנו יש יותר קהל וכתוצאה מכך יותר כסף, אז נוכל להוסיף גם תארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
לא באמת השוויתי, רק גיחכתי.

אם אתה רוצה לנהל דיון רציני תקרא את ההודעה הקודמת שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 17:59 
ערן כתב:
אמיר ונונו כתב:
סימרוטיץ כתב:
ערן כתב:

!

אתם לא סותרים את מה שאני כותב, אבל כן מתעלמים מחלק חשוב ולכן מציגים תמונה חלקית.
חמש השנים האלו שבהן לא נכנס כסף בעלים להפועל, התאפשרו בזכות תקציב שגולגל הלאה באמצעות הצלחות כספיות (אירופה ומכירת שחקנים). כל עונה מוצלחת גלגלה הלאה את הכסף לעונה הבאה, וכן הלאה וכן הלאה.
כרגע אין את הכסף הזה, כי הוא בוזבז ונשדד.
ולכן אתם לא יכולים לגלגל שום דבר הלאה, כי אין לכם כסף להתבסס עליו כמו שהיה לבעלים ולהנהלות בחמש העונות הללו.
אז אתם לא יכולים לטעון, פרקטית, שאפשר להמשיך לנהל את הפועל בלי "כסף מהבית". כי התחליף לכסף מהבית נגמר.
ובטח שלא יהיה אפשר לעשות זאת בלי נכסים כמו אירופה ושחקנים טובים, שאנשים מוותרים עליהם כל כך בקלות ("אז נרוץ כמה עונות באמצע הטבלה, לא נורא").

אני חולק עלייך בשני היבטים מרכזיים .
1. התקציב לקבוצת כדורגל בליגת העל אינו "חייב" להיות מעל ל 25 מליון ש"ח כדי להעמיד קבוצה טובה , ההכנסות "הטבעיות" של הפועל באזור ה 25 מש"ח
מלבד ההכנסות הטבעיות ישנן מספר אפשרויות לא קטן לגיוס כספים לקבוצה ולכן אני תומך בישראליזיה של המודל הגרמני , מה שיעזור לקבוצה להגדיל באופן שיטתי את מעגל ההכנסות הטבעיות כפי שקרה ב 5 השנים האחרונות במודל הרבה פחות טוב .
2.להפועל כיום יש סגל איכותי ועם מאמן נכון ושיפורים קטנים , סגל זה יכול להתמודד עם כל מה שהליגה תציע , ואני מזכיר לך שגם העונה הפועל באירופה ויכולה להרוויח כסף נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
השילוב המנצח - ניהול נכון וכסף. הרבה כסף בלי יד מכוונת = מכבי ת"א. ניהול מצויין בלי אגורה על התחת = בני יהודה או נתניה.
ניהול וכסף = מכבי חיפה עם שש וחצי אליפויות בעשור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל - יום ב 25.6 (דיונים)
הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 18:05 
כן רק שנתניה ובני יהודה מייצרים שחקני בית, אנחנו גם את זה כבר לא יכולים לעשות, בשנים הטובות היה לנו ביסוס של שחקנים כמו זהבי נאתכו ועוד, מחלקות הנוער גמורות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אם האליפות של ק"ש וההצלחה העקבית של נתניה ובני יהודה עוד לא לימדו אותכם שניהול נכון הוא המתכון להצלחה אז תתחילו להפנים.
כסף הוא לא הבסיס להצלחה ארוכת טווח.

קש לא תיקח אליפות בארץ עם 25 מליון. לקחה-נכון. אבל זה לא לנצח.
בני יהודה ונתניה (עם תקציב של 25) לא רצות במוצהר לאליפות ואין להם שאיפות וקמפיינים ארופאיים (נתניה ביקרה בארופה בפעם האחרונה בעידן מתיאוס ובגלל חוסר ניקוד הוגרלה מול קבוצה מפורטוגל ועפה מיד, בני יהודה משחקת בשנים האחרונות בארופה אבל לא הצליחה להגיע אף פעם לשלב הבתים).

אבוי לאוהד קבוצה
שתקציבה לא מאפשר לאוהדיה לפנטז על תארים והצלחות ארופאיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 19:29 
לא מבין מה נאבקים על לעלות את השווי של טוטו ל2.5 מיליון סעיף יציאה, אף אחד לא יקנה אותו בסכום הזה והלוואי ב1.5, הוא שנה אחרונה לחוזה ועם כמה שאני מעריך את טוטו במצב כרגע הוא יכול לשחרר לקבוצה הרבה אוויר גם בשכר וגם בסכום העברה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23180.html
איך עו"ד מוזר נותן הוראות לבעלי תפקידים בהפועל עוד לפני שהוא חתם? מה סמכותו בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 19:32 
זה מגוכח שאנשים דואגים לקופת הקבוצה כשטביב עדיין הבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 19:37 
יש לי יותר מהרגשה מסריחה כלפי פשחרא ולדברים שהוא מפרסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23180.html
איך עו"ד מוזר נותן הוראות לבעלי תפקידים בהפועל עוד לפני שהוא חתם? מה סמכותו בכלל?

noamw כתב:
זה מגוכח שאנשים דואגים לקופת הקבוצה כשטביב עדיין הבעלים.

סימרוטיץ כתב:
יש לי יותר מהרגשה מסריחה כלפי פשחרא ולדברים שהוא מפרסם.

זה מדהים שעדיין יש בינינו מי שמתייחס ברצינות לידיעות בתקשורת.
איפה שהוא, בין הררי השקרים, יש סבירות סטטיסטית שמשהו ממה שהם מפרסמים שם ייצא נכון, זה לא אומר כלום.
אני לא מוכן אפילו להכנס לאתרים האלה יותר, לא מוכן להכניס את עצמי לרכבת השדים הרגשית שממנה הם מתפרנסים, העלוקות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
רן בן שמעון חתם בלרנקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 21:07 
הכתבה בספורט 5 מקוממת , את מי היא משרתת ? מה הצורך בפרסום של פרט כזה שולי ? על מי מנסים ללחוץ ?
כל התשובות אצל סמרטוטי תקשורת הספורט .
נשבע לכם שהם צריכים להיות היעד הראשון אחרי שהמצב יתייצב אם וכאשר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: