תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול שאלות למוזר
הודעהפורסם: 22 יוני 2012, 16:54 
הסופ"ש הקרוב יהיה ככל הנראה רגוע ושקט לקראת יום ראשון בו צפויה פגישה בין טביב למוזר .
על מנת להכין את מוזר לפגישה נראה לי שכדאי שנעלה באשכול מרוכז את כל השאלות והנקודות שכדאי שיעלו בפגישה הזו .
אני חושב שעל סמך התשובות שנקבל כך כל אחד יוכל להחליט באיזו עמדה הוא נוקט אם וכאשר מוזר יהפוך להיות הנאמן .

1. על מי חלים החובות (כולל תביעות עתידיות) מרגע העברת הבעלות על הקבוצה ?
2. האם יש מחיר מינימום למכרז ?
3. מה קורה אם הקבוצה לא תימכר עד תאריך היעד ?
4. עד מכירת הקבוצה מה הסמכויות אשר יהיו למוזר ומה הסמכויות אשר ישארו אצל טביב ?
5. מי יהיה מורשה חתימה בזמן הנאמנות .
6. מה קורה בתקופת הנאמנות עד מכירת הקבוצה (משכורות,אחזקה וכו') ?
7. בידי מי הסמכות להחליט על אישור או אישור קניית הקבוצה ?
8. מה הסיכום הפורמלי מול ההתאחדות ?

מוזמנים להעלות עוד שאלות :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול שאלות למוזר
הודעהפורסם: 22 יוני 2012, 17:00 
אה שחכתי , מי שם את הערבויות לטביב ? במיוחד ה 9 מליון במידי כפי שפרסמו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2012, 17:07 
-האם לטביב יש כבר ערבות/הבטחה לרכישת הקבוצה מגורמ/ים כלשהם ?
-אם כן מהו הסכום המובטח לרכישה ?
-האם אנו האוהדים בתחשיב של אותו מחיר הרכישה אמורים לממן חלק מהרכישה(מה שנקרא בעיתונות בכל מיני שמות של חברות במועדון וכד') ?

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2012, 18:01 
סימרוטיץ כתב:
הסופ"ש הקרוב יהיה ככל הנראה רגוע ושקט לקראת יום ראשון בו צפויה פגישה בין טביב למוזר .
על מנת להכין את מוזר לפגישה נראה לי שכדאי שנעלה באשכול מרוכז את כל השאלות והנקודות שכדאי שיעלו בפגישה הזו .
אני חושב שעל סמך התשובות שנקבל כך כל אחד יוכל להחליט באיזו עמדה הוא נוקט אם וכאשר מוזר יהפוך להיות הנאמן .

1. על מי חלים החובות (כולל תביעות עתידיות) מרגע העברת הבעלות על הקבוצה ?
על אלי טביב
2. האם יש מחיר מינימום למכרז ?
לא נראה לי
3. מה קורה אם הקבוצה לא תימכר עד תאריך היעד ?
עדיין מוזר יהיה הנאמן וינהל את הקבוצה
4. עד מכירת הקבוצה מה הסמכויות אשר יהיו למוזר ומה הסמכויות אשר ישארו אצל טביב ?
כל הסמכויות יואצלו למוזר, הנאמן אמור לבצע פעולות אשר מבקש ממנו מי שמינה אותו כנאמן.
5. מי יהיה מורשה חתימה בזמן הנאמנות .
מוזר
6. מה קורה בתקופת הנאמנות עד מכירת הקבוצה (משכורות,אחזקה וכו') ?
הכל משולם לפי הכסף שיש בקופה
7. בידי מי הסמכות להחליט על אישור או אישור קניית הקבוצה ?
מוזר
8. מה הסיכום הפורמלי מול ההתאחדות ?
לא צריך שום סיכום איתם
מוזמנים להעלות עוד שאלות :hapoel:

להערכתי וממה שאני קורא את המפה, אלו התשובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2012, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
לירון יקירי,
לגבי הסמכויות. יתכן וכל הסמכויות יואצלו לנאמן ע"י מי שמנינה אותו. מצד שני מניח שממנה הנאמן יכול לפטר את הנאמן כל עוד העסק/הקבוצה/הנכס רשום ברשויות על שמו, כך שבפועל הסמכויות שבידי הנאמן אינן כל כך רלוונטיות להבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2012, 18:15 
אם טוטו/דמארי/נוסא רוצים לעזוב לקבוצה בארץ או בחו"ל בשל הבעיות במועדון או שמקבלים הצעה "שאי אפשר לסרב לה"
מי מחליט האם לשחרר אותם, מה יהיה המחיר וכו'? מוזר או טביב?

האם מוזר יכול להחליט שהוא רוצה לקנות שחקנים?
מאיזה כסף זה אמור לקרות?

אם ההצעה היחידה שתהיה על השולחן היא של קבוצת שבס - 12 מיליון (ואולי פלוס 4 בתשלומים)

האם הם יקבלו את הקבוצה? האם מוזר/הגורמים מאחוריו משלימים לטביב את היתרה ל-18.5 (נראה לי מאד לא הגיוני)

ואם כן, מה בעצם ההבדל בין קנייה של המועדון ובין מצב הנאמנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2012, 18:16 
אדום אופטימי כתב:
לירון יקירי,
לגבי הסמכויות. יתכן וכל הסמכויות יואצלו לנאמן ע"י מי שמנינה אותו. מצד שני מניח שממנה הנאמן יכול לפטר את הנאמן כל עוד העסק/הקבוצה/הנכס רשום ברשויות על שמו, כך שבפועל הסמכויות שבידי הנאמן אינן כל כך רלוונטיות להבנתי.

ברמת העקרון אתה צודק, אך בדר"כ אנשים ממנים נאמן או מטעמי נוחיות/מס/להעלים מידע, בעניין שלנו לדעתי טביב ממנה נאמן (שאוהד הקבוצה) מסיבה אחת, הוא לא רוצה יותר את הקבוצה, היא לא מעניינת אותו, נמאס לו מהמחאות מול ביתו, נמאס לו מהקללות נגדו... הוא לא רוצה את הקבוצה ולכן ממנה נאמן שינהל עבורו את הקבוצה.
קשה לי להאמין שטביב פתאום יתחיל להתערב בהחלטותיו או יפטר אותו, אין לו בשביל מה.
הוא עושה זאת מסיבה אחת שהוא רוצה להיפטר מהקבוצה.
(שוב כל הדברים שאני אומר הם על דעתי בלבד כמובן, וייתכן שאני טועה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2012, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
לירון יקירי,

ברמת העקרון אתה צודק, אך בדר"כ אנשים ממנים נאמן או מטעמי נוחיות/מס/להעלים מידע, בעניין שלנו לדעתי טביב ממנה נאמן (שאוהד הקבוצה) מסיבה אחת, הוא לא רוצה יותר את הקבוצה, היא לא מעניינת אותו, נמאס לו מהמחאות מול ביתו, נמאס לו מהקללות נגדו... הוא לא רוצה את הקבוצה ולכן ממנה נאמן שינהל עבורו את הקבוצה.

יקירי,
תקרא את הודעת הפתיחה של ציטיאט באשכול סמוך ותבין למה טביב ממנה את מוזר.
כל הסבר שלי יהיה פחות טוב מהמקור.

רמז,
יחתם הסכם.
תקום עמותה,
מנהיגים כאלה ואחרים , וסתם אוהדים , יקראו לכולם להיצטרף לעמותה וכמו כן לקנות מינויים דווקא בשעה קשה זו שמצרפים נציגים של האוהדים להנהלה ( הגשמת חלום "גרמניה בישראל").
ובשלב מסויים כשמישהו יחפוץ בכך (במיוחד אם בטעות הקבוצה תגיע לשלב הבתים באופ"א) הוא יפטר את הנאמן מסיבותיו וישלח את נציגי האוהדים להמשיך ולהפגין.
בעיני תסריט בהחלט אפשרי ומציאותי כשמדובר בנוכל.
תנסה להיכנס לראש של נוכל, אני יודע שזה קשה לך מאוד. לי זה קל ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2012, 18:27 
אופטימי, קראתי את מה שציטיאט כתב, זה אפשרי, אני לא מאמין לכך.
אין 100%, אבל אם טביב ממנה נאמן ועוד דמות כמו מוזר, קשה לי להאמין שזה תרגיל (אולי אני טועה..)

איתמר- ההבדל בין קניית הקבוצה לנאמנות היא שבנאמנות טביב עדיין רשום כבעלים, אך בפועל הוא לא מנהל את הקבוצה, לא חותם על שיקים, לא על כלום...
הנאמן חייב לו דין וחשבון והנאמן אמור לעשות דברים לטובת מי שמינה אותו.

האשכול הזה מיותר לדעתי מאחר ועדיין אף אחד לא יודע את התשובות, בואו נחכה שייחתם החוזה, בואו נחכה שמטה המאבק יוציא הודעה מסודרת ואז נתדיין.
בינתיים זה הכל ספוקלציות וניחושים, היו לנו כבר מספיק כאלו בשבוע האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
האשכול הזה לא מעלה שום ספקולציות.
הוא מעלה שאלות שכדאי למוזר לשאול את טביב.
שאלות כמו למשל למה להעביר את הקבוצה לנאמן ולא למכור אותה לאיש מוזר מאמריקה שהציע לו סכום בין 6 ל10 מיליון דולר (קצת יותר מ18.5 מיליון שקל וידוע שטובת הקבוצה לא עומדת לנגד עיניו) אם כל המטרה שלו היא להיפטר מהקבוצה ולעשות מזה כסף.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 01:02 
לי דווקא יש שאלות למוזר, שעוד לא קבלתי תשובות עליהם:
מי קבע את המחיר המופרז? (18.5 מילון)
מי יקבע לגבי הזוכה במכרז?
אם לא תהיה זוכה, מי יירשם במקומו של טביב בהתאחדות ובאיזה שלב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 02:56 
שחר כתב:
לי דווקא יש שאלות למוזר, שעוד לא קבלתי תשובות עליהם:
מי קבע את המחיר המופרז? (18.5 מילון)

יותר מזה, לא שאלה - המלצה: לחזור בך מהסכום של 18.5 ולהציע לא יותר מ-10M.
ההצעה הרלוונטית האחרונה הייתה 12M, ועם הזמן ההצעות צריכות רק לרדת.
הכח של הנוכל במו"מ הולך ויורד כפנוקציה של הזמן, וחבל שהנושאים ונותנים לא מפנימים את זה ומביאים זאת לידי ביטוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 07:55 
1.לירון האשכול הזה לא היה אשכול שאלות ללירון :) ולא אשכול ספקולציות , אלא כמו שאיתי רשם זה אשכול שאלות שמוזר צריך לשאול בפגישתו עם טביב או שאלות שיש למוזר כבר תשובה עליהם .
2. אדום מטלי ,לפי הבנתי וידיעתי מוזר לא סיכם עם טביב על הסכום הזה ואפילו לא דיבר איתו עד היום .
3. תפסיקו להאמין לתקשורת יש להם מושג פחות ממה שיש לחצי מהמשתמשים כאן , אז שכתבת X רושמת משהו כמו שהפועל נמכרה ,קל מאוד לדעת מה האמת ומה האינטרס שלה , כמו שכתבתי פה הרבה בזמן האחרון , צריך לשמוע מי מספר את הסיפור ובמקרה של הפועל כרגע זה בטח לא הצד הנכון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 08:11 
סימרוטיץ כתב:
1.לירון האשכול הזה לא היה אשכול שאלות ללירון :) ולא אשכול ספקולציות , אלא כמו שאיתי רשם זה אשכול שאלות שמוזר צריך לשאול בפגישתו עם טביב או שאלות שיש למוזר כבר תשובה עליהם .
2. אדום מטלי ,לפי הבנתי וידיעתי מוזר לא סיכם עם טביב על הסכום הזה ואפילו לא דיבר איתו עד היום .
3. תפסיקו להאמין לתקשורת יש להם מושג פחות ממה שיש לחצי מהמשתמשים כאן , אז שכתבת X רושמת משהו כמו שהפועל נמכרה ,קל מאוד לדעת מה האמת ומה האינטרס שלה , כמו שכתבתי פה הרבה בזמן האחרון , צריך לשמוע מי מספר את הסיפור ובמקרה של הפועל כרגע זה בטח לא הצד הנכון .

מצד אחד אתה אומר להפסיק להאמין לתקשורת, אף אחד לא יודע כלום, מצד שני אתה יודע שאין סכום מסוכם.... מעניין. בנוסף, לפי השאלות שלך נראה שאתה סבור למשל שהמועדון מוצא למכרז. מאיפה הגיע הרעיון הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 08:45 
אדום מטלי כתב:
סימרוטיץ כתב:

מצד אחד אתה אומר להפסיק להאמין לתקשורת, אף אחד לא יודע כלום, מצד שני אתה יודע שאין סכום מסוכם.... מעניין. בנוסף, לפי השאלות שלך נראה שאתה סבור למשל שהמועדון מוצא למכרז. מאיפה הגיע הרעיון הזה?

לא להאמין לתקשורת זו לא אקסיומה , אני מנסה לברור בין המוץ לתבן לחבר את זה למה שאני יודע ולהיסטוריה של טביב ,וכך אני מסיק מסקנות .
איפה ראית שאמרתי שהמועדון מוצא למכרז, שאלתי אם יש מחיר מינימום למכרז .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 09:45 
סימרוטיץ כתב:
אדום מטלי כתב:
סימרוטיץ כתב:

לא להאמין לתקשורת זו לא אקסיומה , אני מנסה לברור בין המוץ לתבן לחבר את זה למה שאני יודע ולהיסטוריה של טביב ,וכך אני מסיק מסקנות .
איפה ראית שאמרתי שהמועדון מוצא למכרז, שאלתי אם יש מחיר מינימום למכרז .

נו, אם אתה שואל שאלות על מכרז, אתה כנראה מניח שיש מכרז...

לא חשוב. מה שבאתי להראות הוא שכולם, כולל אותך, מניחים הנחות מסוימות לגבי מה שקורה. פתחת אשכול שבוא יש מעין שאלות מנחות שאולי יועילו למוזר בתהליך. הוספתי הערה, שאולי מתבססת על הנחה לא נכונה (אבל לא פחות נכונה מההנחות שלך), אבל היא לא יכולה להזיק, רק להועיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 17:10 
נועם תירוש שואל גם הוא כמה שאלות מעניינות:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 17:42 
עו"ד צוזר חייב משהו למישהו כאן? עכשיו צץ נועם תירוש שגם מלגלג על שם משפחתו.
הוא לא נבחר על ידי האוהדים לנהל את הפועל ת"א. לא מקבל שכר מאוהדי הפועל ת"א. פועל על פי מצפונו ובנוסף לזה מגישים לו רשימת שאילות כאילו עומד למבחן קבלת לתואר עו"ד או מיופה כח של חברת החשמל?.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
הוא לא נבחר על ידי האוהדים לנהל את הפועל ת"א. לא מקבל שכר מאוהדי הפועל ת"א. פועל על פי מצפונו ובנוסף לזה מגישים לו רשימת שאילות כאילו עומד למבחן קבלת לתואר עו"ד או מיופה כח של חברת החשמל?.

וכשהו יצפה שאוהדי הפועל ירכשו מינויים או כרטיס לצפייה ב"מוצר" שהוא מייצג יהיה מותר לשלאול אותו כמה שאלות ?

ד"א נועם תירוש לפחות רשם את שמו נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
moshiko כתב:

וכשהוא יצפה שאוהדי הפועל ירכשו מינויים או כרטיס לצפייה ב"מוצר" שהוא מייצג יהיה מותר לשלאול אותו כמה שאלות ?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
וכמה רעל שמת לי בג'חנון?

"עם אוהדים כאלה, היום כמו שאני, אני עולה ושם 40 נקודות"- אריק איינשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 23:36 
אדום אופטימי כתב:
moshiko כתב:

וכשהו יצפה שאוהדי הפועל ירכשו מינויים או כרטיס לצפייה ב"מוצר" שהוא מייצג יהיה מותר לשלאול אותו כמה שאלות ?

אתה מסתייג מרכישת מנוי זמן רב ללא קשר לזהותם של הבעלים. עו"ז מוזר לא מצפה ממך או מאוהדי הפועל ת"א שום דבר נכון לעכשיו. ירצו לקנות מנויים, יקנו. לא ירצו, לא יקנו. זה היה כך תמיד וזה יהיה כך גם הפעם. עו"ד מוזר אם יקבל את התפקיד לא יתפרנס מהג'וב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אדום אופטימי כתב:
moshiko כתב:

אתה מסתייג מרכישת מנוי זמן רב ללא קשר לזהותם של הבעלים. עו"ז מוזר לא מצפה ממך או מאוהדי הפועל ת"א שום דבר נכון לעכשיו. ירצו לקנות מנויים, יקנו. לא ירצו, לא יקנו. זה היה כך תמיד וזה יהיה כך גם הפעם. עו"ד מוזר אם יקבל את התפקיד לא יתפרנס מהג'וב הזה.

אתה מנסה להעביר את הדיון לפסים אישיים ולכן לא אתייחס לעצמי ואשאיר את הדיון לרמה העקרונית.
אם אוהדי הפועל לא יקנו מינויים אזי יקשה מאוד על עו"ד מוזר לנהל את הקבוצה. מאחר ואני מאמין שעו"ד מוזר מחוייב לתפקיד שאותו לקח על עצמו, בין אם מקבל שכר ובין אם לא, יהיה חשוב לו מאוד שיקנו מינויים וכרטיסים למשחקי הפעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 12:22 
למודי נסיון מהסרטן שחי בקרבנו ,
לא קונים מינויים עד אשר הוא מנותק לחלוטין מהקבוצה !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 12:39 
אדום אופטימי כתב:
לירון האדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
לירון יקירי,

יקירי,
תקרא את הודעת הפתיחה של ציטיאט באשכול סמוך ותבין למה טביב ממנה את מוזר.
כל הסבר שלי יהיה פחות טוב מהמקור.

רמז,
יחתם הסכם.
תקום עמותה,
מנהיגים כאלה ואחרים , וסתם אוהדים , יקראו לכולם להיצטרף לעמותה וכמו כן לקנות מינויים דווקא בשעה קשה זו שמצרפים נציגים של האוהדים להנהלה ( הגשמת חלום "גרמניה בישראל").
ו בשלב מסויים כשמישהו יחפוץ בכך (במיוחד אם בטעות הקבוצה תגיע לשלב הבתים באופ"א) הוא יפטר את הנאמן מסיבותיו וישלח את נציגי האוהדים להמשיך ולהפגין.
בעיני תסריט בהחלט אפשרי ומציאותי כשמדובר בנוכל.
תנסה להיכנס לראש של נוכל, אני יודע שזה קשה לך מאוד. לי זה קל ;)

ציטוט:
החו זה הוא לייפוי כח בלתי ניתן לשינוי, מה שאומר שטביב לא יוכל לפחות על פי החוזה, לדרוש בחזרה את הקבוצה או להתערב בניהולה. בכך למעשה יתנתק הבעלים מהקבוצה והקשר היחיד שלו אליה יהיה הבעלות הרשמית מול ההתאחדות לכדורגל. מוזר מצידו יתחייב לנהל את הקבוצה ולמצוא רוכש בסכום שלא יקטן מ-18.5 מיליון שקלים

http://www.one.co.il/Article/201756.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 12:44 
אני לא מצליח להבין מה הולך פה
איך יכול להיות שהמכרז ייצא רק בתחילת אוגוסט? למה בדיוק מחכים?????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 12:51 
shlomi1100 כתב:
אני לא מצליח להבין מה הולך פה
איך יכול להיות שהמכרז ייצא רק בתחילת אוגוסט? למה בדיוק מחכים?????

+ למה דווקא מוזר? לטביב יש עו"ד שהולך איתו כבר שנים אז למה דווקא מוזר?
+ למה רק ב 1/8? מה קורה עד אז?
+ לפי מה שקראתי בספורט 5 ברגע שטביב מעביר את הזכויות הוא יכול למשוך את הערבויות! האם זה באמת נכון? מה המשמעות מכך? מי אמור לשים ערבויות אם "אין" בעלים לקבוצה?

יש כ"כ הרבה שאלות עוד לפני ששואלים את מוזר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 14:03 
טביב יעשה כל דבר ע"מ שהשנה הקרובה תיחשב לו כשנת צינון.
אם בתקנון ההתאחדות ערבויות לקבוצה משמעותן חלק פעיל הוא ימשוך אותם
אחרת אין לו סיבה לתת את הקבוצה למוזר. בסוף ליגת 2013 הוא יקח את הכסף
שלנו שיקבל על מכירת המועדון ברווח של יותר מ10 מליון ש"ח ויכניס אותו לבית"ר
ויצחק על כולנו.

נתנחם בזה שכמו שאנחנו מכירים אותו אז תוך שנה הוא ישניא את עצמו אפילו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: