http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/379/737.html?hp=71&cat=7101&loc=10ציטוט:
אלי טביב: "העברת הבעלות כבר סגורה"
הבעלים (היוצא?) של הפועל ת"א חזר לישראל והבהיר כי העברת זכויות הניהול לנאמן עו"ד יואב מוזר, תיסגר כבר ביום ראשון הקרוב: "אני מאמין שבקרוב מאוד כולם ידעו מה קורה בקבוצה ויהיו לי תשובות לכל השאלות"
אלמוג שריד | 21/6/2012 20:44
"אני מאמין שבקרוב מאוד כולם ידעו מה קורה בהפועל ת"א ויהיו תשובות לכל השאלות", אמר הערב
(חמישי) ל-nrg מעריב אלי טביב, הבעלים של הפועל ת"א לאחר שנחת בארץ אחרי שהייה של שבועיים באירופה, שבמהלכן סגר את העברת זכויות הניהול לנאמן עו"ד יואב מוזר.
באופן מפתיע, אוהדי הפועל ת"א לא קיבלו את טביב בשדה התעופה וגם המחאה שלהם מחוץ לביתו היתה קטנה יחסית. ההסבר: הבעלים חזר לפנות בוקר ובכך הקשה על האוהדים להתארגן מכיוון שלא הרבה יכלו להטריח את עצמם לשדה או לביתו של טביב באמצע הלילה לפני יום עבודה.
ביום ראשון ייפגש טביב לראשונה עם עו"ד מוזר לו העביר את הזכויות. לקראת הפגישה הבעלים הבהיר:"הדרך שלי בהפועל הסתיימה. הכול כבר מוסכם וסגור, ובקרוב נשב כדי לדון על הכול ולתאם את הנושא בצורה מסודרת".
בתוך כך נודע כי ניצן שירזי מעוניין להשאיר שנה נוספת את מירקו אורמוש ומרקו שולר ששיחקו במועדון בשנה שעברה
וסיימו חוזה, אך מבדיקה שעשו עם השניים הם מחזיקים בהצעות טובות יותר ולכן הפועל תתקשה להשאירם.