בר קולמוסא כתב:
כמו שאני מבין את זה:
1. טביב קבע מחיר מינימום ועו״ד מוזר ערב למחיר זה - כלומר טביב יצא מהפועל עם מינימום 18.5 מיליון.
2. טביב אינו מנהל או מקבל החלטות בהפועל יותר - ישנה הנהלה שממנה מוזר והיא תהיה אחראית על כל היבט במועדון - לרבות אופן חלוקת התקציב, העמדת הסגל, השקעה במחלקות השונות, מינוי אנשי צוות והנהלה וכיו״ב.
3. הקבוצה עומדת למכירה בכל שלב (כאשר, כאמור, טביב ירוויח ממנה 18.5 מיליון שח במינימום). לפי מה שנאמר, עו״ד מוזר מתכוון לשתף את הקהל בקנייה בכל צורה שהיא - ולכן גם מתווה שבה הקבוצה נרכשת ע״י האוהדים וקונה נוסף הוא דבר שמוזר מכוון אליו (כשלטביב אין שליטה עליו).
4. מאחורי מוזר יש ערבויות לקנייה ולא כסף אמיתי - כלומר אין ערבויות לניהול השוטף. לכן עד למכירה תאלץ הקבוצה להתנהל ע״ב הכנסות צפויות. גם כך - מכירת שחקנים זה כסף שנשאר במועדון ולא ידלוף החוצה. כך שלכל הפחות המועדון שומר את נכסיו.
סעיפים 2 ו-3 הם מצויינים, אשכרה בשורות נהדרות. מאיפה גל הפסימיות הנחרצת הזו אין לי מושג. במיוחד בהינתן שאף אחד לא מיהר ״לקפוץ על המציאה״ ששמה הפועל תל אביב.
את מכבי תל אביב קנו בסכומים מטורפים הרבה יותר, גם את השמונה עשרה יהיה מי שישלם, רק שכעת יש מחיר ואין ספינים ואחיזת עיניים.
לי זה מרגיש מלא תקווה וחדשות מצויינות.
קולמוסאי , הנה תשובתו של הפולמוסאי
איך קבוצה ש"אין עליה הרבה קופצים" מגיעה למחיר של 18 מש"ח ????????
זה שטביב איננו בפרונט או בכלל זה טוב (זה אפילו טוב מאד)
זה שזה עלה או יעלה לנו (ולנו תרתי משמע) 12 מש"ח יותר מדיי זה משהו שאנחנו צריכים הרבה אוויר ונתראה עם האדון בעוד שנה שנתיים ונבדוק את המחיר
הרעיון בעסקים הוא לדעת באיזה תנאים אתה עושה אותם ולא עם מי
האדון עצמו לא מעניין אותי מה שמעניין אותי זה שאם כולנו הולכים להוסיף כסף אז לפחות שיילך להשקעה בקבוצה פושטת רגל בעוד שנתיים מאשר בבנייתה של הקבוצה של הגזענים מההר או בשיפוץ הנזק שנגרם לרשת החנויות של דנה
אני בעד:
1. כבוד ויחס טוב לעו"ד כי הוא אוהד והוא כמו כולנו רוצה לתת ולעזור
2. המשך חרם מנויים
3. לא חייבים משמרות מחאה למרות שזה מעולה
4.
חייבים ס ב ל נ ו ת !!!!!!!!הוא יימצמץ רק כאשר יכאב לו בכיס וזה עוד לא הגיע!!!