תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 15:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אפשר לשמוח?(עו"ד יואב מוזר רכש את הפועל)
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 02:51 
רדנקו כתב:
ראצ'ו כתב:
שוב - כדי שתבינו:
אלי טביב לא יהיה מעורב יותר בהפועל תל אביב. הוא חתם על יפוי כוח בלתי חוזר למכירת הקבוצה.
המחיר שנקבע הוא 18.5 מיליון ש"ח והקבוצה תצא למכרז. מי שינהל את הקבוצה יקבע על ידי עורך הדין יואב מוזזר
שהוא אוהד אמיתי של הקבוצה ולא מישהו שבחיים יעשה קומבינה על הגב של הפועל. הייתי אצלו בבית בחתונה של הבת
שלו לפני שבועיים ואני מכיר היטב אותו ואת המשפחה.
אם העניין המשפטי מכוסה (וזה תלוי במוזר), אלי טביב לא יהיה יותר בהפועל. אנחנו מתכוונים לוודא את זה עד הסוף.
במקביל כמו שכבר כתבתי פה - יש פה עניין מאוד מאוד מהותי מבחינת האוהדים, אנחנו הולכים להיות גורם מאוד משמעותי
בניהול הקבוצה ובכלל בעתיד המועדון.

ראצ'ו - אני לא חושב שאמרתי לך את זה אי פעם (כי לא היתה סיבה אף פעם), אבל הפעם אתה פשוט מדבר שטויות ועדיף שתפסיק.

אתה מדבר על דברים שאתה לא מבין בהם כנראה דבר וחצי דבר, וממה שאומר מוזר בעצמו לתקשורת, ברור לגמרי שמה שאתה אומר (וחושב שקרה) הוא לא נכון ולא קרוב למציאות.

אז באמת תבדוק את עצמך לפנ שאתה ויתר מארגני המחאה מקבלים החלטות מוטעות על סמך הנחות לא נכונות, ולפני שאתם מטעים פה אנשים על סמך אותן הנחות.

ברור. אני מדבר שטויות והעורך דין הגדול יודע הכל. הדבר היחיד שכתבתי והוא לא נכון זה שמוזר עדיין לא קיבל את ייפוי הכח מטביב. מוזר אמור להיות בעל זכויות הניהול בקבוצה ולהיות זה שמנהל את הליך המכירה. מוזר לא בא במגע עם טביב עד היום ואתה יכול לשאול את חברך עורך הדין של עמותת הכדורסל כמה הוא מכיר את מוזר וסומך עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אפשר לשמוח?(עו"ד יואב מוזר רכש את הפועל)
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 03:11 
ראצ'ו,

מאיפה צץ הסכום של 18.5M?
הרי המכסימום שהציעו לו היה 16 (12+4), אח"כ גם הם הורידו את זה ל-12. הבן אדם רץ כמו עכבר מורעל, תחת לחץ המשפחה, ככל שהעונה מתקרבת הזמן פועל לרעתו, עוד כמה שבועות אפשר היה להוציא ממנו את הקבוצה בעוד פחות כסף. למה שמישהו יסכים להתחייב לסכום של 18.5?
ההגיון המסחרי לא מובן לי כאן, או שאני מפספס משהו בענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 03:24 
אין לי תשובות לכל השאלות. הסכום שהוצע חו היה 12+5 והוא סרב ככה שעוד מיליון וחצי זה הגיוני סה״כ. אני מסכים שרב הנסתר על הגלוי אבל עדיף לחכות יומיים לפני שקופצים במסקנות נמהרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 04:10 
http://www.mako.co.il/Sports-football-i ... 731018.htm
(12:15)
הוא דיבר על הנאמן כבר ב15/5, משהו מסריח פה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 06:58 
רדנקו ויניבמ: אתם פשוט חוצפנים.
לבוא ולדבר ככה לבנאדם כמו ראצ׳ו, שנותן את החיים שלו בשביל הפועל - זו חוצפה ממדרגה ראשונה.
מילא שאתם רק תוקפים, אבל לפחות תכתבו מה הוא כתב לא נכון. אפילו את זה לא עשיתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 07:12 
redgr כתב:
yanivme11 כתב:
רדנקו כתב:
ראצ'ו כתב:
שוב - כדי שתבינו:
אלי טביב לא יהיה מעורב יותר בהפועל תל אביב. הוא חתם על יפוי כוח בלתי חוזר למכירת הקבוצה.
המחיר שנקבע הוא 18.5 מיליון ש"ח והקבוצה תצא למכרז. מי שינהל את הקבוצה יקבע על ידי עורך הדין יואב מוזזר
שהוא אוהד אמיתי של הקבוצה ולא מישהו שבחיים יעשה קומבינה על הגב של הפועל. הייתי אצלו בבית בחתונה של הבת
שלו לפני שבועיים ואני מכיר היטב אותו ואת המשפחה.
אם העניין המשפטי מכוסה (וזה תלוי במוזר), אלי טביב לא יהיה יותר בהפועל. אנחנו מתכוונים לוודא את זה עד הסוף.
במקביל כמו שכבר כתבתי פה - יש פה עניין מאוד מאוד מהותי מבחינת האוהדים, אנחנו הולכים להיות גורם מאוד משמעותי
בניהול הקבוצה ובכלל בעתיד המועדון.

ראצ'ו - אני לא חושב שאמרתי לך את זה אי פעם (כי לא היתה סיבה אף פעם), אבל הפעם אתה פשוט מדבר שטויות ועדיף שתפסיק.

אתה מדבר על דברים שאתה לא מבין בהם כנראה דבר וחצי דבר, וממה שאומר מוזר בעצמו לתקשורת, ברור לגמרי שמה שאתה אומר (וחושב שקרה) הוא לא נכון ולא קרוב למציאות.

אז באמת תבדוק את עצמך לפנ שאתה ויתר מארגני המחאה מקבלים החלטות מוטעות על סמך הנחות לא נכונות, ולפני שאתם מטעים פה אנשים על סמך אותן הנחות.

חותם על כל מילה של הבחור (רדנקו).. 5 דק' של תהילה עלתה לאנשים יותר מידי לראש..

5 דקות של תהילה?! אתה לא מתבייש?!
מדובר על בן אדם שעבד ימים ולילות בשביל הקבוצה שלך. מהנהלת קבוצת הכדורסל. הוא מקריב כ"כ הרבה בשביל הפועל וכידוע לך שהוא בן אדם שיש לו עוד דברים חוץ מהפועל בחיים, ואתה קורא לזה 5 דקות של תהילה שעולות לו לראש?! תתבייש לך.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אפשר לשמוח?(עו
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
כמו שאני מבין את זה:
1. טביב קבע מחיר מינימום ועו״ד מוזר ערב למחיר זה - כלומר טביב יצא מהפועל עם מינימום 18.5 מיליון.
2. טביב אינו מנהל או מקבל החלטות בהפועל יותר - ישנה הנהלה שממנה מוזר והיא תהיה אחראית על כל היבט במועדון - לרבות אופן חלוקת התקציב, העמדת הסגל, השקעה במחלקות השונות, מינוי אנשי צוות והנהלה וכיו״ב.
3. הקבוצה עומדת למכירה בכל שלב (כאשר, כאמור, טביב ירוויח ממנה 18.5 מיליון שח במינימום). לפי מה שנאמר, עו״ד מוזר מתכוון לשתף את הקהל בקנייה בכל צורה שהיא - ולכן גם מתווה שבה הקבוצה נרכשת ע״י האוהדים וקונה נוסף הוא דבר שמוזר מכוון אליו (כשלטביב אין שליטה עליו).
4. מאחורי מוזר יש ערבויות לקנייה ולא כסף אמיתי - כלומר אין ערבויות לניהול השוטף. לכן עד למכירה תאלץ הקבוצה להתנהל ע״ב הכנסות צפויות. גם כך - מכירת שחקנים זה כסף שנשאר במועדון ולא ידלוף החוצה. כך שלכל הפחות המועדון שומר את נכסיו.

סעיפים 2 ו-3 הם מצויינים, אשכרה בשורות נהדרות. מאיפה גל הפסימיות הנחרצת הזו אין לי מושג. במיוחד בהינתן שאף אחד לא מיהר ״לקפוץ על המציאה״ ששמה הפועל תל אביב.
את מכבי תל אביב קנו בסכומים מטורפים הרבה יותר, גם את השמונה עשרה יהיה מי שישלם, רק שכעת יש מחיר ואין ספינים ואחיזת עיניים.
לי זה מרגיש מלא תקווה וחדשות מצויינות.

קולמוסאי , הנה תשובתו של הפולמוסאי
איך קבוצה ש"אין עליה הרבה קופצים" מגיעה למחיר של 18 מש"ח ????????
זה שטביב איננו בפרונט או בכלל זה טוב (זה אפילו טוב מאד)
זה שזה עלה או יעלה לנו (ולנו תרתי משמע) 12 מש"ח יותר מדיי זה משהו שאנחנו צריכים הרבה אוויר ונתראה עם האדון בעוד שנה שנתיים ונבדוק את המחיר

הרעיון בעסקים הוא לדעת באיזה תנאים אתה עושה אותם ולא עם מי
האדון עצמו לא מעניין אותי מה שמעניין אותי זה שאם כולנו הולכים להוסיף כסף אז לפחות שיילך להשקעה בקבוצה פושטת רגל בעוד שנתיים מאשר בבנייתה של הקבוצה של הגזענים מההר או בשיפוץ הנזק שנגרם לרשת החנויות של דנה

אני בעד:
1. כבוד ויחס טוב לעו"ד כי הוא אוהד והוא כמו כולנו רוצה לתת ולעזור
2. המשך חרם מנויים
3. לא חייבים משמרות מחאה למרות שזה מעולה
4. חייבים ס ב ל נ ו ת !!!!!!!!

הוא יימצמץ רק כאשר יכאב לו בכיס וזה עוד לא הגיע!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 07:23 
RedAlert כתב:
משהו מוזר פה

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
תרגיל פשוט בחשבון:
קבוצת ניר ענבר הציעה 16, זה אומר שחסרים עוד 2.5. מחלקים את הסכום החסר באלף (₪) ומקבלים שצריכים 2,500 אנשים שישימו אלף כל אחד (או 5,000 שישימו 500). מצב כזה נותן לאותם האנשים ששמו כסף כ-15% מהקבוצה.
עד כאן הכל טוב ויפה ואם לפזול לכיוון עמותת הכדורסל הגיוס בהחלט אפשרי. השאלה מעכשיו היא מה ירצו בתמורה אנשי ניר ענבר ששמו את הכסף הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:03 
לפי הפרסומים עו"ד מוזר לא הפך להיות בעלים של הפועל ת"א. קיבל יפוי כח מטביב לנהל באופן שוטף את המועדון ולמצוא בעלים חדש בתנאים כספיים מוגדרים.
האם מהלך כזה מחייב אישור מההתאחדות? להלן תקנון העברת הזכויות. לפי דעתי לא בוצע הליך של העברות זכויות ניהול שמחייב אישור מוקדם של מוסדות ההתאחדות.

http://football.org.il/Game%20Rules/%D7 ... %D7%AA.pdf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:22 
moshiko כתב:
לפי הפרסומים עו"ד מוזר לא הפך להיות בעלים של הפועל ת"א. קיבל יפוי כח מטביב לנהל באופן שוטף את המועדון ולמצוא בעלים חדש בתנאים כספיים מוגדרים.
האם מהלך כזה מחייב אישור מההתאחדות? להלן תקנון העברת הזכויות. לפי דעתי לא בוצע הליך של העברות זכויות ניהול שמחייב אישור מוקדם של מוסדות ההתאחדות.

http://football.org.il/Game%20Rules/%D7 ... %D7%AA.pdf

כבר אתמול מוזר אמר שהוא לא הבעלים של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:35 
כשיש כל כך הרבה אפשרויות למה שיכול לקרות החל מאתמול אני לא חושב שאף אחד יודע (כולל טביב) מה יקרה מחר .
בגלל זה תמיד צריך לחזור לבסיס , שני הדברים הכי חשובים לטביב זה אגו וכסף .
לכן אני לא אתפלא אם הקבוצה תצא למכרז ,תמכר בסכום נמוך מ 18 מש"ח (בוא נאמר 12 מש"ח) ואז יישאר מצג שווא כאילו מישהו השלים לו את הכסף החסר, שבפועל טביב יקבל רק 12 מש"ח אך יוכל לטעון שקיבל 18.5 מש"ח כמו שהוא ביקש מההתחלה .
דבר נוסף שגילנו אתמול כנראה ,זה השימוש של טביב בספין ג'ורג' ורור , ורור כאילו היה נגד טביב אך למעשה קבע תג מחיר של 18 מש"ח כדי להכניס את קבוצות הרכישה לפינה .
לסיכום ההשארה (מופרכת ככל שתשמע ואחת מיני רבות) :
טביב : אגו יש, כסף יש, דנה רגועה/
mission accomplished .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
כשיש כל כך הרבה אפשרויות למה שיכול לקרות החל מאתמול אני לא חושב שאף אחד יודע (כולל טביב) מה יקרה מחר .
לכן אני לא אתפלא אם הקבוצה תצא למכרז ,תמכר בסכום נמוך מ 18 מש"ח (בוא נאמר 12 מש"ח) ואז יישאר מצג שווא כאילו מישהו השלים לו את הכסף החסר, שבפועל טביב יקבל רק 12 מש"ח אך יוכל לטעון שקיבל 18.5 מש"ח כמו שהוא ביקש מההתחלה .
דבר נוסף שגילנו אתמול כנראה ,זה השימוש של טביב בספין ג'ורג' ורור , ורור כאילו היה נגד טביב אך למעשה קבע תג מחיר של 18 מש"ח כדי להכניס את קבוצות הרכישה לפינה .
mission accomplished .

לא עכשיו התמונה קצת יותר ברורה. קבוצת הרכישה ערבה לסכום של 18.5 מליון ש"ח. הוא מקבל את הכסף זה מינמום. בעצם היה צריך לספר את הסיפור ככה. קבוצת הרכישה הציעה 12 טביב אמר להם תבטיחו 18.5 תוציאו את הקבוצה למכרז אם תקבלו פחות? אתם אחראים להפרש, אם תקבלו יותר זה שלי. וזה ההסכם. מה שחשוב זה שטביב בחוץ. כרגיל הרוויח כסף. אבל כנראה נראה אותו בטדי. שיהיה לו לבריאות שם נאי בהחלט אשמח שיהיה הבעלים של בית"ר גם כי מגיע להם וגם כי בעצם חשוב שבית"ר תהיהי קיימת

אדומים אפשר לשמוח (אם כי עם הטביב הזה it never over till it really realy over.)
זאת אומרת אנחנו נחגוג מתי שהמפגע יהיה בחוץ לחלוטין בצורה מוחלטת ובלתי ניתנת לערעור.

אחים אדומים אנחנו יכולים להיות גאים בעצמנו ובמיוחד אלו שעשו במלאכה ימים ולילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:52 
בני יעקבי כתב:
סימרוטיץ כתב:
mission accomplished .

לא עכשיו התמונה קצת יותר ברורה. ק בוצת הרכישה ערבה לסכום של 18.5 מליון ש"ח . הוא מקבל את הכסף זה מינמום. בעצם היה צריך לספר את הסיפור ככה. קבוצת הרכישה הציעה 12 טביב אמר להם תבטיחו 18.5 תוציאו את הקבוצה למכרז אם תקבלו פחות? אתם אחראים להפרש, אם תקבלו יותר זה שלי. וזה ההסכם. מה שחשוב זה שטביב בחוץ. כרגיל הרוויח כסף. אבל כנראה נראה אותו בטדי. שיהיה לו לבריאות שם נאי בהחלט אשמח שיהיה הבעלים של בית"ר גם כי מגיע להם וגם כי בעצם חשוב שבית"ר תהיהי קיימת

זאת אומרת אנחנו נחגוג מתי שהמפגע יהיה בחוץ לחלוטין בצורה מוחלטת ובלתי ניתנת לערעור.

לגבי מה שמודגש , יש לך מידע אישי ? או שזו השארה שלך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
אני שואל בכנות ואשמח לתשובה ענינית:
אם אני יוצא מתוך נקודת הנחה שמה שפירסם משה הרוש בהארץ (http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1734450) הוא נכון -

מה אנחנו רוצים כעת מטביב?

טביב אמר בעצם למוזר:
"עזוב אותי מהפועל, קח את הפועל, תנהל אותה כראות עיניך, תמצא לה רוכשים, תמכור למי שאתה רוצה, הנה תג מחיר סופי, לא תמכור עד תחילת אוגוסט? נצא למכרז (ואולי אקבל במכרז פחות כסף) תביא מנויים? טוב. לא תביא - בעייה שלכם. אני בחוץ"
(כפי שכתבתי אמש יש בשורה במוזר על פני זמיר בשני דברים מהותיים מאוד:
א -לזמיר לא היתה סמכות להחליט למי למכור. הוא רק קיבל ההצעות. מוזר יכול להחליט לבד למי הוא מוכר.
ב - טביב לא אמר לזמיר כמה התג מחיר הרשמי (וזה יצר סאגה עם רמון). כעת הוא קבע תג מחיר)

ואני שואל -
מה הקריאה לפעולה שלנו כעת מטביב, מה אנחנו דורשים ממנו?
שימכור? הוא מסכים
שיקבע תג מחיר? קבע
שלא יפלה רוכשים? לא מפלה. מוזר מוסמך למכור למי שמוזר רוצה.

לסיכום:
בהסתמך על הכתבה של הרוש - מה כעת אנחנו רוצים מטביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:15 
nirog כתב:
אם אני יוצא מתוך נקודת הנחה שמה שפירסם משה הרוש בהארץ (http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1734450) הוא נכון -

טביב אמר בעצם למוזר:
"עזוב אותי מהפועל, קח את הפועל, תנהל אותה כראות עיניך, תמצא לה רוכשים, תמכור למי שאתה רוצה, הנה תג מחיר סופי, לא תמכור עד תחילת אוגוסט? נצא למכרז (ואולי אקבל במכרז פחות כסף) תביא מנויים? טוב. לא תביא - בעייה שלכם. אני בחוץ"
א -לזמיר לא היתה סמכות להחליט למי למכור. הוא רק קיבל ההצעות. מוזר יכול להחליט לבד למי הוא מוכר.
ב - טביב לא אמר לזמיר כמה התג מחיר הרשמי (וזה יצר סאגה עם רמון). כעת הוא קבע תג מחיר)

ואני שואל -
שימכור? הוא מסכים
שיקבע תג מחיר? קבע

לסיכום:

שיפרק.
עדיף על ה-18.5 מליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
nirog כתב:

טביב אמר בעצם למוזר:

ואני שואל -
שימכור? הוא מסכים
שיקבע תג מחיר? קבע

לסיכום:

שיפרק.
עדיף על ה-18.5 מליון.

בענין מילת הקסם "פירוק" -
א. בית משפט מחליט לפרק ולא טביב.
ב. זה הליך ארוך ומרכב.
ג. בית משפט לא ילך לפירוק כל עוד צפי ההכנסות מאפשר העמדת תקציב מינימום הנדרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:21 
מה אכפת לי כמה יקבל, הסכומים הזויים והוא לא יקבל אותם, אבל גם אם כן אני מאחל לו שהכסף ילך לתרופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:26 
הוא בן זונה גדול.
שיוציא את המכרז הפתוח היום, לא מחר, היום!

ושוב, בפעם האחרונה, מטה המאבק צריך להוציא הודעה חד משמעית!
בלי העברת בעלות אין מנויים!
כל עוד טביב הבעלים הוא יצטרך לשלם, לא ישלם? נלך לפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
מה אכפת לי כמה יקבל, הסכומים הזויים והוא לא יקבל אותם, אבל גם אם כן אני מאחל לו שהכסף ילך לתרופות.

רמון הציע 16. נראה לך שלא ימצאו רוכשים בגלל ההתייקרות של 2.5 מליון?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:32 
nirog כתב:
oMeR1 כתב:

רמון הציע 16. נראה לך שלא ימצאו רוכשים בגלל ההתייקרות של 2.5 מליון?!

אתה מדבר כאילו 2.5 מיליון זה אוויר. זה מלא כסף, אני מקווה שימצאו את הכסף הזה, אבל לך תדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:33 
לא יהיה לנו יותר זול להשקיע רק 6 מליון ש"ח, לקנות את בית"ר ואז לעשות עם טביב החלפות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:34 
בני יעקבי כתב:
סימרוטיץ כתב:
mission accomplished .

לא עכשיו התמונה קצת יותר ברורה. קבוצת הרכישה ערבה לסכום של 18.5 מליון ש"ח. הוא מקבל את הכסף זה מינמום. בעצם היה צריך לספר את הסיפור ככה. קבוצת הרכישה הציעה 12 טביב אמר להם תבטיחו 18.5 תוציאו את הקבוצה למכרז אם תקבלו פחות? אתם אחראים להפרש, אם תקבלו יותר זה שלי. וזה ההסכם. מה שחשוב זה שטביב בחוץ. כרגיל הרוויח כסף. אבל כנראה נראה אותו בטדי. שיהיה לו לבריאות שם נאי בהחלט אשמח שיהיה הבעלים של בית"ר גם כי מגיע להם וגם כי בעצם חשוב שבית"ר תהיהי קיימת

חשוב שבית"ר תהיה קיימת?!
מאחל להם להתפרק בצורה כואבת ואכזרית כבר מחר בבוקר. בית"ר זו קבוצה שחשוב שתעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
לא יהיה לנו יותר זול להשקיע רק 6 מליון ש"ח, לקנות את בית"ר ואז לעשות עם טביב החלפות ?

אשכרה חילופי שבויים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:

יש לנו אינטרס שהפועל תימכר לפני המכרז
מזזר הבטיח שעד המכרז הקבוצה תימכר רק לאוהדים
אחרי השקת המכרז הקבוצה עשוייה להימכר גם לגל יוסף / אוליגרך מנותק אחר / ההוא מהשווארמה שיביא את נמני כמנגר ואת ברקוביץ כמנכ"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:58 
nirog כתב:
noamw כתב:

אחרי השקת המכרז הקבוצה עשוייה להימכר גם לגל יוסף / אוליגרך מנותק אחר / ההוא מהשווארמה שיביא את נמני כמנגר ואת ברקוביץ כמנכ"ל

וזה בדיוק מה שהוא רוצה כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 10:00 
nirog כתב:
noamw כתב:

אתה סתם טומן את ראשך בחול.
טביב רוצה להרוס.
הוא יודע שאין אף "אוהד" שישים כרגע 18.5 מיליון.
הוא יודע שאחרי ה 1/8 הקבוצה כבר לא תוכל להתמודד "כרגיל" בליגה, בטח שבאירופה.
הוא יודע שאחרי ה 1/8 הוא יקבל הרבה פחות.

למה הדווקא? משנה לו מתי הוא יקבל את הפחות? ב 1/8 או ב 19/6? ממילא הוא צפוי לקבל פחות.
ומי אמר שאחרי ה 1/8 המכרז הפתוח ילך חלק? ואם יהיו כל מיני הסתייגויות כמו חובות או בדיקת נאותות וכו'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
אגב, טביב יוצא כאן גאון.
מעבר להורדת כאב ראש מעצמו מבלי שהעסק נגמר ומבלי להוריד את הדרישה במחיר, יש כאן עוד עניין שלא התייחסנו אליו.
במתכונת הקודמת של המכירה שהוא מוכר בעסקה ישירה לרוכש מסויים הוא היה חייב לפתוח בפניו את הספרים כדי להראות לו מה המצב הכללי באמת בקבוצה ואולי אף ללכת אחורה כדי להבין מה פשר התביעות.
כרגע שהוא לוקח את ההתחייבות שהתביעות יהיו עליו, הוא לא צריך להראות לאף אחד כלום. בעצם הוא משלים כאן את הפשע בצורה חלקה וראיות בעתיד כבר לא יהיו לנו נגדו אף פעם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

טביב אמר בעצם למוזר:

ואני שואל -
שימכור? הוא מסכים
שיקבע תג מחיר? קבע

לסיכום:

מאד פשוט יקיר
מטביב אנחנו לא רוצים כלום
אנחנו צריכים להציע רכישה של הקבוצה בסכום שהוא השקיע - קצת פחות מ 7 מש"ח
אם ירצה למכור אהלן ואם לא יש לנו סבלנות
אין מנוים שנה הבאה
המחאה עדיין מול החנויות
ועכשיו בוא נראה מי עושה לנו עוונטות של מכרז למרבה במחיר

אסור לתת לו פי 3 פשוט אסור
אם נוסיף ציטוט שרץ פה ועצוב כמה שהוא מצחיק : "לא יהיה לנו יותר זול להשקיע רק 6 מליון ש"ח, לקנות את בית"ר ואז לעשות עם טביב החלפות ?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 10:24 
oMeR1 כתב:

כי מצמצם את מספר הקונים.
ומקטין לפחות במשהו את הרצון להשקעה מצד הרוכש.

אגב, לאחרונה התפרסם שליאמר בעלים (כנראה, חלקי) לפחות של עסק של 2 מליארד דולר בשוק החשמל.
בעבר נמסר שהתענין בהפועל.
אם ה-18.5 היה מצטמצם או נעלם, סביר שהיה לנו בעלים עם הרבה מאוד יתרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: