תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הודעה מטעם מטה המאבק
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
טוב די יניב, חלאס, מה נסגר איתך באמת? הבנו, גם אני סקפטי ומודאג ולא אהיה מרוצה עד שלא אראה מסמכי העברת בעלות. אבל מה נסגר להתנגח ככה בראשי מטה המאבק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 01:31 
לדעתי המטה מפספס פה את המשמעות האמיתית של הפרסום.
הקבוצה עברה לנאמן כפי שדובר במאי, מטרתו למכור שחקנים ולמנוע חרם מנויים.
טביב עדיין בעלים, העבודה לא הסתיימה, עכשיו יותר מתמיד להמשיך כי אנחנו ממשיכים לקראת היעד.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 03:08 
Red Nightmare כתב:
טביב עדיין בעלים, העבודה לא הסתיימה, עכשיו יותר מתמיד להמשיך כי אנחנו ממשיכים לקראת היעד.

הזהר לכתוב משהו שהוא לא כמו שהמטה חושב,יעשו עליך עליהום יגידו שאתה חבר של הצורר ואתה רק בסך הכל רצית להביע דעה שהיא קצת אחרת ראה הוזהרת.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 06:29 
yanivme11 כתב:
סימרוטיץ כתב:
Frank Serpico כתב:
מה אתם רוצים מיניב מה? זכותו להיות סקפטי לגבי הצהרות של טביב או מי מטעמו, וקשה להאשים אותו. אז כולה הוא אמר שראשי המאבק לוקים בתמימות בעניין הזה. סו וואט?

כן אבל ...
אני מאמין שרוב האנשים יודעים פחות מאשר יותר , מטה המאבק מוציא הודעה מסודרת שבא הם מתחייבים לבדוק את הדברים בדיוק כדי שאנשים לא יחשבו שהם "קלים להשגה " ומה אותו משתמש עושה ??? פותח עוד פעם דיון מתיש בתוך אשכול שאומר שיבחנו את הנתונים .
זה מעצבן לא במקום ומתיש את האנשים היחידים שעוד עושים משהו למען הקבוצה הזו.

אני מבין שאתה כועס, ידידי...
אז לידעתך, ישנם אנשים נוספים שלא מוגדרים "ראשי המחאה", שעובדים ועושים דברים שבע"ה, יצאו החוצה..ולעניינו, אני מצפה מראשי המחאה שיתנגדו לכל מהלך שקשור ל"מכירה", עד אשר תהיה העברה רשמית.. ולא לשתף פעולה עם פתרונות ביניים הזויים..(לדעתי, בכל אופן)

1.לא טענתי אחרת , כל מי שעושה דברים עבור הקבוצה אני מברך על כך בלי הבדל דת,גזע,מין,ושם.
2.הטרוניה שלי היא פשוטה ,אין טעם להגיב בעד או נגד כי המטה אמר במפורש שהוא יבדוק את הדברים , כרגע כולנו מביטים מתוך חור של קשית כלומר הזווית ראיה שלנו מאוד צרה ואיננו יודעים מה התמונה המלאה , כשהיא תתבהר תוכל להציג את עמדתך והשגותיך אם יהיו ,עד אז פשוט אין טעם לכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 06:49 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:

צודק 100%
שום דבר לא נגמר
נמצא העלה תאנה שירגיע אותנו כי הוא "אוהד"
אוהד שמארגן 12 מיליון ש"ח יותר מדי כדי לבנות את הקבוצה של הגזענים מההר
טביב מנסה לצאת מהפרונט ולהוריד חרם מנויים ועדיין להביא פי 3 הביתה (או לבטר)

אסור אסור אסור לוותר לו
מי הם אלה שערבו לסכום ההזוי הזה מי ?????????

אם יוחלט שאנחנו בעד המהלך גם אני אתרום את חלקי וגם את כספי אבל זה סכום מופקע בשביל להעיף אדם שאם היה לנו יותר סבלנות ממנו היינו מרוויחים 12 מיליון שקל מהכסף שיש לנו להשקעה בקבוצה לזמן שאחרי שהוא יילך במקום להציל את הקבוצה של הקופים מההר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הודעה מטעם מטה המאבק
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 06:53 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
מה אתם רוצים מיניב מה? זכותו להיות סקפטי לגבי הצהרות של טביב או מי מטעמו, וקשה להאשים אותו. אז כולה הוא אמר שראשי המאבק לוקים בתמימות בעניין הזה. סו וואט?

כי כרגע הוא, בדיוק כמו כל שאר אוהדי הפועל, יודע את כל מה שהוא יודע על המהלך הזה מהספינים שכל המעורבים מוציאים לתקשורת שרצה לפרסם כל דבר למען הפרסום הראשון בלי לדעת מה עומד מאחורי זה במקרה הטוב, או שמשקרת במודע מהאינטרסים שלה במקרה הפחות טוב(וכן, גם אם אותו מוזר הוא המשיח שלנו, בשביל להפטר מטביב הוא יהיה חייב לשחק במשחק שלו, לפחות בהתחלה).
יניב לא יודע שום דבר מעבר לזה, אבל על סמך הספינים הללו הוא כבר יודע הכל, ואם יש סתירה בין מסקנותיו של יניב לבין הדיווחים של האוהדים שחיים את המאבק הזה וכל מהלך שלו, הם אלה שטועים.

אגב, גם אני מאוד סקפטי, וחושב שאם המוזר הזה באמת מתכוון למה שנכתב בהודעה של המטה הוא יצתרך להוציא החוצה את פרטי ההסכם שלו עם טביב ולא להתחיל את מכירת המנויים עד שלא יהיה רוכש ממשי, אבל כרגע עוד לא הוכח אחרת, וממש אין סיבה לנסות לפוצץ את המהלך. "בעוד כמה ימים נהיה חכמים יותר" מסכם את המצב, ולמרות שכולנו בהיסטריה, ולא נוכל כנראה לישון במהלכם, אנחנו חייבים סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הודעה מטעם מטה המאבק
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
Frank Serpico כתב:

כי כרגע הוא, בדיוק כמו כל שאר אוהדי הפועל, יודע את כל מה שהוא יודע על המהלך הזה מהספינים שכל המעורבים מוציאים לתקשורת שרצה לפרסם כל דבר למען הפרסום הראשון בלי לדעת מה עומד מאחורי זה במקרה הטוב, או שמשקרת במודע מהאינטרסים שלה במקרה הפחות טוב(וכן, גם אם אותו מוזר הוא המשיח שלנו, בשביל להפטר מטביב הוא יהיה חייב לשחק במשחק שלו, לפחות בהתחלה).
יניב לא יודע שום דבר מעבר לזה, אבל על סמך הספינים הללו הוא כבר יודע הכל, ואם יש סתירה בין מסקנותיו של יניב לבין הדיווחים של האוהדים שחיים את המאבק הזה וכל מהלך שלו, הם אלה שטועים.

אגב, גם אני מאוד סקפטי, וחושב שאם המוזר הזה באמת מתכוון למה שנכתב בהודעה של המטה הוא יצתרך להוציא החוצה את פרטי ההסכם שלו עם טביב ולא להתחיל את מכירת המנויים עד שלא יהיה רוכש ממשי, אבל כרגע עוד לא הוכח אחרת, וממש אין סיבה לנסות לפוצץ את המהלך. "בעוד כמה ימים נהיה חכמים יותר" מסכם את המצב, ולמרות שכולנו בהיסטריה, ולא נוכל כנראה לישון במהלכם, אנחנו חייבים סבלנות.

עו"ד מוזר חייב לשחק את המשחק של טביב כי לנו אין סבלנות וזה מה שלא מוצא חן פה זה הכל

ולא לא חייבים לשחק את המשחק של טביב כי לא שיחקנו את המשחק של שאול והרגע הרציקוביץ רצה להצטרף ולהוסיף כסף (רק 6 שנים עברו)

אין לנו סבלנות וזה הבעיה שלנו
הוא לא יירד במחיר כל כך מהר
הציעו לו 16 רק לפני שבועיים וההתעקשות על מעל 18 צריכה להמשיך להביא את האנשים לחנויות של דנה במקום להוציא כותרות של 100 ש"ח לחודש לאוהד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 07:46 
אם כל המתווה שפורסם נכון, אז אנחנו בצרות.

אני רוצה לקוות שיש בכלל צד ב' בעסקה שהוא עדיין לא נחשף כי נכון לעכשיו טביב עשה איזשהו מהלך חד צדדי והסטטוס שלו בקבוצה נשאר בדיוק כפי שהיה.

אגב ההודעה שפרסם אמיר דן ""היום נחתם הסכם העברת זכויות ניהול מועדון הפועל תל אביב. אלי טביב הפקיד בידיו של עורך דין יואב מוזר ייפוי כוח בלתי חוזר שמעניק לו באופן בלעדי את כל הסמכויות על הקבוצה וניהולה" היא משונה מאוד, לשם העברת זכויות ניהול צריך להגיש בקשה להתאחדות שאמורה לאשר את המהלך ובכלל אמור להיות קונה שיעביר אליו את זכויות הניהול. ע"פ הפרסום לפחות אין הבדל בין עו"ד מוזר לבין קצרה ואוסידון למשל, שקיבלו ייפוי כח מטביב לנהל את הקבוצה (טוב, חוץ מהתוספת "בלתי חוזר").

בכל אופן, כפי שאמרו פה, אני מציע לכולם להתאזר בסבלנות ולתת קרדיט לאוהדים מהמעגל המקורב שמכירים טוב יותר את הפרטים ויבדקו אותה, ההתלהמויות לא במקום ואני בטוח שכולם, כולל המתנגדים בסופו של יום רוצים את טובת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו הציג טיעונים וחלק על הדברים שלו,לגיטימי לגמרי.
יניב הוא כבר חלאה כפוית טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:00 
אז כמו שמטה המאבק רשם... כלום לא נחתם!!! עכשיו שבו בשקט כבר עם כל השאלות על שחקנים, תקציב ואיזה עיצוב תהיה לחולצה העונה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:01 
וגם אחרי שיחתם אין מה לשמוח עד שהקבוצה לא תעמוד על הרגליים כמו שצריך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:02 
עזרא כתב:

שוב אתה משתמש בכינויים קיצוניים כלפי משתמש שדעתו שונה משלך. ואפילו אם הוא הגזים קצת, הביטוי חלאה מתאים לאנשים כמו טביב. אתה יכול עדיין לחזור בך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
עזרא כתב:

שוב אתה משתמש בכינויים קיצוניים כלפי משתמש שדעתו שונה משלך. ואפילו אם הוא הגזים קצת, הביטוי חלאה מתאים לאנשים כמו טביב. אתה יכול עדיין לחזור בך.

החלטת להתלבש עלי? אז אחזור שוב (ולא בי)-יניב הוא חלאה כפוית טובה.
כאן זה כבר לא קשור לדעה שונה משלי,ועובדה שאני מכבד מאוד את דעתו של רדנקו.
לקרוא לראצ׳ו ״אדם שחפץ ב-5 דקות תהילה״,זו חוצפה וכפיות טובה,ומי שאחראי למשפט שכזה כלפי האדם שיותר מכל אחד אחר הפועל תהיה חייבת לו את צאתה מעבדות לחירות,אדם שמתבטא כך כלפיו הוא חלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:11 
עזרא כתב:
אדום מטלי כתב:
עזרא כתב:

החלטת להתלבש עלי? אז אחזור שוב (ולא בי)-יניב הוא חלאה כפוית טובה.
כאן זה כבר לא קשור לדעה שונה משלי,ועובדה שאני מכבד מאוד את דעתו של רדנקו.
לקרוא לראצ׳ו ״אדם שחפץ ב-5 דקות תהילה״,זו חוצפה וכפיות טובה,ומי שאחראי למשפט שכזה כלפי האדם שיותר מכל אחד אחר הפועל תהיה חייבת לו את צאתה מעבדות לחירות,אדם שמתבטא כך כלפיו הוא חלאה.

לא חושב שהוא התכוון לראצ'ו באופן אישי, ואם כן אז אני חוזר בי מדברי. בכל מקרה, לא מתלבש על אף אחד, אני פשוט מצפה לתרבות מינימלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
הוא בהחלט התכוון אישית לראצ׳ו.
יהיה נחמד אם לא תנסה לחנך אותי (כי לא תצליח בגילי המופלג) ועוד יותר יהיה נחמד אם תפסיק להיות ״סבא טרחני״ לעניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
שאפו ענק למי שהוביל את המאבק החכם, הנבון, והעיקש.
לצערי לא יכולתי לתת כתף מעבר להישתתפות בשתי הפגנות ברמת אביב ולכן מהנקודה בה אני נימצא לא הוגן לדרוש להמשיך את המאבק.

ובכל זאת , מציע למטה לשקול שנית את הפסקת המשמרות (כן אני יודע שקל לתת עצות וקשה להתמיד ולבצע) עד שיתבהרו חד משמעית כל הדברים שעדין לוטים בערפל (ונכון עשיתם שגיליתם אחריות לכתוב זאת ) .

לאסוף את האנשים מחדש אחרי שאתם מודיעם שהמשמרות והמחאות נגמרו יהיה לכם הרבה יותר קשה אם חלילה יתברר שהכלב עושה/עשה תרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
אם הדברים הם כמו שהם נראים כעת אז התקדמנו המון. כרגע יש מול מי לשאת ולתת על רכישת הקבוצה, יש תג מחיר ואין טביב שינהל את העסק כך שהדברים יכולים להתקיים בשנה הקרובה בצורה בטוחה (מכירה של תמוז ואדל, מנויים ואולי שלב בתים ואפשר בשקט להעמיד תקציב לקבוצת צמרת).

ואין בעיה עם להביע דיעה שונה, וחשוב שגם היא תשמע. אבל יש דיעות שונות שמושמעות רק כדי לעצבן (בלאד), מתוך אינטרסים זרים (ליפסטיק, דור שלישי) ובמקרה הזה דיעה לגיטימית שמתובלת בנימה של זלזול וכפיות טובה כלפי אנשים שכולנו חייבים להם כל כך הרבה, גם לאלו שאנחנו לא שומעים את השם שלהם ועדיין הקיזו דם במלחמה (שעדיין לא תמה) שהייתה אמורה להיות של כולנו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:34 
mbracha כתב:
אם הדברים הם כמו שהם נראים כעת אז התקדמנו המון. כרגע יש מול מי לשאת ולתת על רכישת הקבוצה, יש תג מחיר ואין טביב שינהל את העסק כך שהדברים יכולים להתקיים בשנה הקרובה בצורה בטוחה (מכירה של תמוז ואדל, מנויים ואולי שלב בתים ואפשר בשקט להעמיד תקציב לקבוצת צמרת).

ואין בעיה עם להביע דיעה שונה, וחשוב שגם היא תשמע. אבל יש דיעות שונות שמושמעות רק כדי לעצבן (בלאד), מתוך אינטרסים זרים (ליפסטיק, דור שלישי) ובמקרה הזה דיעה לגיטימית שמתובלת בנימה של זלזול וכפיות טובה כלפי אנשים שכולנו חייבים להם כל כך הרבה, גם לאלו שאנחנו לא שומעים את השם שלהם ועדיין הקיזו דם במלחמה (שעדיין לא תמה) שהייתה אמורה להיות של כולנו.

+ 1 ויניב הוא חלאה מטונפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:35 
עזרא כתב:
יהיה נחמד אם לא תנסה לחנך אותי (כי לא תצליח בגילי המופלג) ועוד יותר יהיה נחמד אם תפסיק להיות ״סבא טרחני״ לעניים.

אם אתה יכול לחלק ציונים למשתמשים ולהגדירם כחלאות, מותר לי להסתייג מזה ולהציע דרכי התבטאות אחרות.
ותתפלא, גם בגילך עוד אפשר להשתנות (פיזית ומנטלית :SMOKE: ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:41 
עזרא כתב:

גם אני לא חושב שהוא התכוון אליו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
עזרא כתב:

גם אני לא חושב שהוא התכוון אליו...

עיין באשכול המקביל.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:45 
ראיתי, זה נכתב באופן כללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:49 
אדום אופטימי כתב:
לצערי לא יכולתי לתת כתף מעבר להישתתפות בשתי הפגנות ברמת אביב ולכן מהנקודה בה אני נימצא לא הוגן לדרוש להמשיך את המאבק.

ובכל זאת , מציע למטה לשקול שנית את הפסקת המשמרות (כן אני יודע שקל לתת עצות וקשה להתמיד ולבצע) עד שיתבהרו חד משמעית כל הדברים שעדין לוטים בערפל (ונכון עשיתם שגיליתם אחריות לכתוב זאת ) .

לאסוף את האנשים מחדש אחרי שאתם מודיעם שהמשמרות והמחאות נגמרו יהיה לכם הרבה יותר קשה אם חלילה יתברר שהכלב עושה/עשה תרגיל.

כלב זו חיה נהדרת. הכלבים ידועים בנאמנותם, ומדובר לרוב בחיה תמימה ומקסימה.
אתה עושה עוול ענק לכל גזעי הכלבים השונים בהשוואה לטביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:52 
התכוון אליו, ואם כבר צורת התבטאות, גם הנוסח ה"עדין" עלק של "שתן שעלה לראש" זו התבטאות לא פחות קשה מהמונח "חאלה", וזה גם לא משנה אם זה כוון לראצ'ו או לכל אחד אחר שעשה משהו בחודשים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
עידן הסוהר כתב:
אדום אופטימי כתב:

כלב זו חיה נהדרת. הכלבים ידועים בנאמנותם, ומדובר לרוב בחיה תמימה ומקסימה.
אתה עושה עוול ענק לכל גזעי הכלבים השונים בהשוואה לטביבי.

מקבל את ההערה באהבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:01 
mbracha כתב:

חוץ מתג המחיר המופרז , אני לא רואה שום שינוי במצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:14 
תפנו קצת יותר בכבוד ליניב, בעיקר עזרא "יורים ובוכים" חרמש.

מה קרה? לאוהדים אסור להביע דאגה? זאת האהבה שלהם והחיים שלהם, לא איזה מפעל או מניה. תנו לעניינים יום-יומיים להרגע ואני בטוח שנגלה עוד פרטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
פיספסתם נקודה חשובה: מהרגע שהקבוצה בידי הנאמן, טביב לא יכול להוציא עוד כספים מהמועדון על נסיעות ליורו, אבטחה לבית או משכורת לליהי.
צריך רק לוודא עם הנאמן שזה אכן מתרחש (אם לא - באמת לא קרה כלום...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
פיספסתם נקודה חשובה: מהרגע שהקבוצה בידי הנאמן, טביב לא יכול להוציא עוד כספים מהמועדון על נסיעות ליורו, אבטחה לבית או משכורת לליהי.
צריך רק לוודא עם הנאמן שזה אכן מתרחש (אם לא - באמת לא קרה כלום...).

אולי כבר אין כל כך כסף להוציא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
mbracha כתב:

חוץ מתג המחיר המופרז , אני לא רואה שום שינוי במצב הנוכחי.

תג המחיר הוא מופרז, אין ספק. אבל צריך לראות את הניירת בין טביב למוזר כדי להבין מה המשמעות של מכרז והאם יש מחיר מינימום וכו׳. אבל מלבד תג המחיר (שהוא חשוב מאוד, כי עד עכשיו אנשים סתם הציעו באוויר), יש את עניין הניהול השוטף שנותן תקווה לשמר את הקיים עד שיבוא רוכש, ואולי אפילו לשפר טיפה את המצב. ועצם זה שרוכש פוטנציאלי לא ייאלץ להפגש עם טביב או קצרה ולעבור את המסכת עינויים שהם מכנים מו״מ שזה כבר התקדמות, כי בטוח היו רוכשים בעבר שלא עמדו בלהתמודד עם האנשים הנוראיים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: