תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הודעה מטעם מטה המאבק
הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:29 
חברים יקרים,
היום היה יום חשוב במסגרת המאבק, אבל עד שהדברים לא יבדקו לעומק ולא יסגרו, אנחנו לא נהיה שקטים.
מטה המאבק היה נגיש לחלק גדול מהמידע וגם היה בקשר ישיר עם עורך הדין יואב מוזר. אנו מרגישים מחויבים
לשתף את אוהדי הקבוצה בכל מה שידוע לנו עד כה כדי שגם אתם תדעו.

קודם כל לגבי עורך הדין יואב מוזר - יואב הוא אוהד הפועל ותיק ואנו מכירים אותו באופן קרוב. הוא לא איש של טביב בשום
צורה שהיא ואנחנו מוכנים לערוב על כך באופן מלא.

לפי מה שאנו יודעים - יואב מוזר אמור לשמש כנאמן של הקבוצה. אמור - כי זה עדיין לא נחתם מולו. בנוסף אמור יואב מוזר
לתפעל את הליך מכירת הקבוצה בסכום שנקבע על ידי קבוצה של אוהדים שערבו לסכום על סך 18.5 מיליון ש"ח. במידה והקבוצה
לא תימכר עד תום העונה יישאו אותם אנשים בעלות ההסכם והקבוצה תמשיך להשאר אצל יואב מוזר להליך מכירה. חשוב לציין
כי את נושא זה אנו לא יודעים בביטחון מאחר ולא ראינו את המסמכים עצמם.

בנוגע לתפעול הקבוצה - יואב מוזר בשיתוף עם אוהדי הקבוצה ימנו הנהלה מקצועית שתפעל להצעיד את הקבוצה בדרך מקצועית
כדי שהמועדון יוכל לתפקד כראוי כבר מתחילת האימונים בעוד שבועיים.

כמו שהיה עד עכשיו, אנו מבטיחים להמשיך ולפעול כדי לברר את הדברים לעומק וכדי להציג לכם את הדברים כמו שהם באמת. יקח יומיים-
שלושה עד שנבין את כל התמונה במלואה. אנו מאמינים כי כולם מבינים שאם ייעשה תרגיל על הגב של אוהדי הקבוצה, מחאת האוהדים
בחודשים האחרונים תהיה כאין וכאפס לעומת העתיד לבוא ולכן אנו סבורים כי טביב מבין שאין לו יותר סיבה לדרוך במועדון.

אנו מציעים לכולם להיות סבלניים קצת ולא להכנס לספקולציות שיפוזרו על ידי גורמים שונים ועל ידי כלי התקשורת שלא באמת יודעים את הדברים לעומק.
בנוגע לדיבורים על הקמת עמותה ורכישת אחוזים בקבוצה: בהמשך למה שנאמר בכנס בחודש שעבר - גם בכך אנו מטפלים והמטרה שלנו היא
שאוהדי הקבוצה ירכשו לפחות בעלות חלקית על המועדון כדי שיוכלו לשמור עליו מעתה ועד עולם. נצטרך אתכם איתנו!

בינתיים אנחנו רוצים להודות לכל האוהדים שלקחו חלק במאבק - הוכחתם שאתם באמת מוכנים לעשות הכל למען הקבוצה, ובואו נקווה שהיום
אכן התקיימה לה משמרת המחאה האחרונה בהיסטריה של הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הודעה מטעם מטה המאבק
הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:35 
לצערי עקב מיקום גאוגרפי נבצר ממני להגיע למחאות. (אני גר ליד מטולה)
בכל מקרה ישר כוח למטה המאבק.
העבודה לא נגמרה מטה המאבק צריך להיות הגוף שמייצג את האוהדים אל מול ההנהלה.

לדעתי האישית המחאה לא נגמרה ויש להמשיך אותה, אני רוצה לשמוע שטביב לא קשור להפועל יותר.
לא נאמן ולא קומבינה אחרת.

ישר כוח לכולם.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:40 
בול שיט.
קנו אותכם בשקל וחצי.
עובדים עלינו בתרגיל של ילדים בגן..
המטרה היא להוריד לחץ ושטביב לא יצטרך להשקיע. מדובר בסוג של אוסידון.. רק עם שם נחמד יותר, נאמן (שזה בכלל מושג שבה מעולם הפרוקים).
אסור לתת יד לתרגיל הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
שאלה,
אני לא בטוח שאני שואל במקום הנכון ואת האדם הנכון
אבל באיזה תקציב ימנו הנהלה, שחקנים וכו'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:43 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:43 
מה זה אומר הנאמן הזה?
נניח ונחתם ההסכם כפי שהוא מוצג כרגע ללא אופציה של טביב לחזור בו, זה אומר שגם אם טביב רוצה הוא לא יוכל למכור שחקנים לדוגמא? או לגעת בקופה? כל ההכנסות ממנויים ילכו לקופה של הפועל, שתהיה בידיים של ההנהלה החדשה שתמונה, כדי לבנות קבוצה לעונה הבאה?
אם ההנהלה תחליט שהיא רוצה את רן בן שמעון ולהעיף את שירזי, לטביב אין שום מילה בנושא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:44 
yanivme11 כתב:
המטרה היא להוריד לחץ ושטביב לא יצטרך להשקיע.

טביב מעולם לא השקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:45 
Amit כתב:
שאלה,

לא שאני יודע, אבל אני מניח שהכוונה היא למכור ואז לך תדע...
סביר שבמידה ולא תהיה מכירה עד תחילת העונה, התקציב יהיה על סמך הכנסות בשוטף (ואז ייאלצו למכור שחקנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לערבויות על סכום המכירה, ידוע לכם מי, אם בכלל, אמור לשים ערבויות על התקציב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
Amit כתב:
שאלה,

סביר שבמידה ולא תהיה מכירה עד תחילת העונה, התקציב יהיה על סמך הכנסות בשוטף (ואז ייאלצו למכור שחקנים).

בקיצור ולעניין טביב הפנה את האש ממנו למישהו אחר שיכול להיות שרצונו להועיל לקבוצה גדול יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:50 
אוגוסטוס היל כתב:
Amit כתב:
שאלה,

אנחנו כבר שנים רצים בלי שהבעלים יכניס שקל.
אם תהיה לנו גישה לקופה, אני בטוח ששם + מנויים נוכל להעמיד תקציב מספיק גבוה כדי להתחרות בצמרת.
ההבדל הוא שבביתר האוהדים לא מגיעים מאז שגאידמק הלך, ומספר המנויים שם עומד על 3000 ומטה, כשלרוב המשחקים לא מגיעים אוהדים נוספים.
אצלנו אם טביב הולך אנשים יחטפו מנויים כרגיל, נמכור פי 3 מנויים מביתר, ואם נעמיד קבוצה המשחקים גם יהיו מלאים במוקדמות של אירופה בתחילת העונה מה שיכניס עוד כסף.
אנחנו ממש לא במצב של ביתר.
מה גם שגאידמק דפק את ביתר עם חוזי עתק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:52 
yanivme11 כתב:
בול שיט.
קנו אותכם בשקל וחצי.
המטרה היא להוריד לחץ ושטביב לא יצטרך להשקיע. מדובר בסוג של אוסידון.. רק עם שם נחמד יותר, נאמן (שזה בכלל מושג שבה מעולם הפרוקים).
אסור לתת יד לתרגיל הזה

:LOL2:
כן, רק את מטה המאבק קנו בשקל וחצי..
לא יודע בן כמה אתה ומי אתה, אבל סמוך עליי שאם ישנם אנשים ששומרים על הפועל ואי אפשר לעבוד עלייהם אלו ראשי המחאה.
אז שן בשקט, אם הם אומרים משהו הם אומרים אותו כי הם יודעים לא כי הם משערים ומנחשים(כמו רובנו כאן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:52 
zevik כתב:
yanivme11 כתב:
המטרה היא להוריד לחץ ושטביב לא יצטרך להשקיע.

טביב מעולם לא השקיע.

ברור לי שהוא לא השקיע שקל (למעט ה - 6 מליון, שאגב טרם נפדו), אבל התכוונתי לכך, שהוא היה חייב להשקיע העונה (בהנחה שהשחקנים לא היו מוכנים לעזוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:54 
תודה :ROSE:
ויניב 11 לך חפש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:56 
לירון האדום כתב:
yanivme11 כתב:
בול שיט.
קנו אותכם בשקל וחצי.
אסור לתת יד לתרגיל הזה

לא יודע בן כמה אתה ומי אתה, אבל סמוך עליי שאם ישנם אנשים ששומרים על הפועל ואי אפשר לעבוד עלייהם אלו ראשי המחאה.
אז שן בשקט, אם הם אומרים משהו הם אומרים אותו כי הם יודעים לא כי הם משערים ומנחשים(כמו רובנו כאן)

אני בן שנה וחצי.. וגם לך אין מושג מה קורה.. אל תאכל את כל שרוצים להאכיל אותך..
לא זלזלתי בראשי המאבק, אבל לדעתי הם לא בוחנים את הענין בצורה אובייקטיבית..
אף אחד לא יודע דבר..
כמו שהספקת להכיר את טביב, עד שלא יהיה מסמך רישמי מטעם ההתאחדות ומרשם החברות שלטביב אין נגיעה לקבוצה.. עד אז, הכל בלוף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:57 
סימרוטיץ כתב:
ויניב 11 לך חפש .

תמשיך לחיות באשליות..
כולי תקווה שהנוכל יילך.. אבל המתווה שמוצע הוא בלוף שמטרתו להוריד לחץ מטביב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
yanivme11 כתב:
בול שיט.
קנו אותכם בשקל וחצי.
אסור לתת יד לתרגיל הזה

עושה רושם שיש לך מקורות מידע חד - משמעיים. אנא, חלוק איתנו מחוכמתך. מה באמת קורה? ואיך בדיוק אתה יודע את זה?
מטה המאבק מוציא הודעה, שניתן להגדיר אותה כ"אופטימיות זהירה עם דגש על זהירה", ואתה כבר קובע ש"קנו אותכם"? (אגב, זה "אתכם", בלי ו). על בסיס מה?
ומה עושה בהודעה שלך החלק על זה ש"טביב לא יצטרך להשקיע"?, כשכבר חודשים כולנו יודעים שהוא מעולם לא השקיע שקל?
לכולם יש דעות, לכולם יש תקוה וחששות, אבל בשורה התחתונה כלום לא סגור, אז אולי עדיף לשמור את הביקורת, כמו גם את הפרחים והלבבות, לרגע שבו ממש נדע עובדות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם רוצים מיניב מה? זכותו להיות סקפטי לגבי הצהרות של טביב או מי מטעמו, וקשה להאשים אותו. אז כולה הוא אמר שראשי המאבק לוקים בתמימות בעניין הזה. סו וואט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:59 
yanivme11 כתב:
סימרוטיץ כתב:
ויניב 11 לך חפש .

תמשיך לחיות באשליות..

רק שתבין שמה שאתה אומר זה שבעצם שכולם או מטומטמים או אינטרסנטים.
קצת צניעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 00:02 
אמיר ונונו כתב:
yanivme11 כתב:
בול שיט.
קנו אותכם בשקל וחצי.
אסור לתת יד לתרגיל הזה

עושה רושם שיש לך מקורות מידע חד - משמעיים. אנא, חלוק איתנו מחוכמתך. מה באמת קורה? ואיך בדיוק אתה יודע את זה?
מטה המאבק מוציא הודעה, שניתן להגדיר אותה כ"אופטימיות זהירה עם דגש על זהירה", ואתה כבר קובע ש"קנו אותכם"? (אגב, זה "אתכם", בלי ו) . על בסיס מה?
ומה עושה בהודעה שלך החלק על זה ש"טביב לא יצטרך להשקיע"?, כשכבר חודשים כולנו יודעים שהוא מעולם לא השקיע שקל?
לכולם יש דעות, לכולם יש תקוה וחששות, אבל בשורה התחתונה כלום לא סגור, אז אולי עדיף לשמור את הביקורת, כמו גם את הפרחים והלבבות, לרגע שבו ממש נדע עובדות?

ידידי ה"המורה ללשון", כוונתי בעניין ה"טביב יצטרך להשקיע", מתייחסת לשנה הקרובה.. במידה ושחקנים בעלי חוזה גבוה (אביחי, דמארי, אלרואי וזרים) לא יירצו לעזוב, אזי טביב יהיה מחוייב לשים כסף..
אחרת, (וזו האופציה המועדפת עלי) הקבוצה תלך לפרוק (ע"ע הפועל פתח תקווה).. וזה המצב הכי טוב עבורינו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 00:03 
yanivme11 כתב:
לירון האדום כתב:
yanivme11 כתב:
בול שיט.
קנו אותכם בשקל וחצי.
אסור לתת יד לתרגיל הזה

אף אחד לא יודע דבר..
כמו שהספקת להכיר את טביב, עד שלא יהיה מסמך רישמי מטעם ההתאחדות ומרשם החברות שלטביב אין נגיעה לקבוצה.. עד אז, הכל בלוף..

ובגלל זה אנחנו מתכוונים לבדוק את הדברים לעומק ולראות את כל העניינים מבחינה משפטית עד שיהיו סגורים לחלוטין.
על פניו מדובר בתהליך שהוא טוב לאוהדים, אבל גם אנחנו מעדיפים להיות זהירים עד שלא נראה את כל הדברים כמו שצריך ונוכל בדיוק להבין במה מדובר
באופן מלא. לא השקענו את כל השנה האחרונה בכדי שנקבל איזושהי קומבינה מוזרה ולא נהיה שקטים עד שלא יגמר הסיפור כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 00:03 
אוגוסטוס היל כתב:
yanivme11 כתב:
סימרוטיץ כתב:
ויניב 11 לך חפש .

תמשיך לחיות באשליות..

קצת צניעות

ממש לא אמרתי כולם.. אם תקרא התיחסות של אנשים לענין זה, בנושאים אחרים שקשורים לעסקה, תבין שלפחות 50% חושבים כמוני.. ולפחות 50% מהיתר לא מבינים כלל את המהלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 00:05 
yanivme11 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
yanivme11 כתב:
סימרוטיץ כתב:
ויניב 11 לך חפש .

תמשיך לחיות באשליות..

קצת צניעות

ממש לא אמרתי כולם.. אם תקרא התיחסות של אנשים לענין זה, בנושאים אחרים שקשורים לעסקה, תבין שלפחות 50% חושבים כמוני.. ולפחות 50% מהיתר לא מבינים כלל את המהלך

נכון לעכשיו, אף אחד לא מבין עד הסוף את המהלך (חוץ ממך, כך מסתבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 00:08 
מצילים את הפועל כתב:
yanivme11 כתב:
לירון האדום כתב:
yanivme11 כתב:
בול שיט.
קנו אותכם בשקל וחצי.
אסור לתת יד לתרגיל הזה

אף אחד לא יודע דבר..

ובגלל זה אנחנו מתכוונים לבדוק את הדברים לעומק ולראות את כל העניינים מבחינה משפטית עד שיהיו סגורים לחלוטין.
על פניו מדובר בתהליך שהוא טוב לאוהדים, אבל גם אנחנו מעדיפים להיות זהירים עד שלא נראה את כל הדברים כמו שצריך ונוכל בדיוק להבין במה מדובר
באופן מלא. לא השקענו את כל השנה האחרונה בכדי שנקבל איזושהי קומבינה מוזרה ולא נהיה שקטים עד שלא יגמר הסיפור כמו שצריך.

לי נראה מאוד מוזר שניר ענבר (כמייצג קבוצה) הציע הצעה רשמית ש 16 מליון ש"ח וטביב דחה אותה. וכעת יש סכוי לכאורה שהוא יקבל פחות (כי זה מה שהוא ייקבל) בעוד שנה.. אלא אם כן, מחיר הפתיחה זה 18.5 מליון ואני לא רואה את האדיוט שיציע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 00:10 
אוגוסטוס היל כתב:
yanivme11 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
yanivme11 כתב:
סימרוטיץ כתב:
ויניב 11 לך חפש .

תמשיך לחיות באשליות..

קצת צניעות

נכון לעכשיו, אף אחד לא מבין עד הסוף את המהלך (חוץ ממך, כך מסתבר)

אז אני אסביר לך שוב. עד שאין מסמך רשמי, מגובה משפטית (כולל התאחדות ורשם החברות) שטביב אינו חלק מהקבוצה, עד אז, הכל ספין..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 00:11 
אחלה, אז בוא נחכה בסבלנות ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 00:19 
Frank Serpico כתב:
מה אתם רוצים מיניב מה? זכותו להיות סקפטי לגבי הצהרות של טביב או מי מטעמו, וקשה להאשים אותו. אז כולה הוא אמר שראשי המאבק לוקים בתמימות בעניין הזה. סו וואט?

כן אבל ...
אני מאמין שרוב האנשים יודעים פחות מאשר יותר , מטה המאבק מוציא הודעה מסודרת שבא הם מתחייבים לבדוק את הדברים בדיוק כדי שאנשים לא יחשבו שהם "קלים להשגה " ומה אותו משתמש עושה ??? פותח עוד פעם דיון מתיש בתוך אשכול שאומר שיבחנו את הנתונים .
זה מעצבן לא במקום ומתיש את האנשים היחידים שעוד עושים משהו למען הקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, הקבוצה של האוהדים. גייסנו 12 מיליון ש"ח, יחד עם עוד משקיע קנינו 66.66% דרך עמותה והוא 33.33%.
טביב קיבל את הכסף ונסע למכור בגדי ים.

מה עכשיו? מי מעמיד ערבויות?
מי מוציא כסף במקרה ולא נעלה לשלב הבתים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 00:44 
סימרוטיץ כתב:
Frank Serpico כתב:

כן אבל ...
אני מאמין שרוב האנשים יודעים פחות מאשר יותר , מטה המאבק מוציא הודעה מסודרת שבא הם מתחייבים לבדוק את הדברים בדיוק כדי שאנשים לא יחשבו שהם "קלים להשגה " ומה אותו משתמש עושה ??? פותח עוד פעם דיון מתיש בתוך אשכול שאומר שיבחנו את הנתונים .

אני מבין שאתה כועס, ידידי...
אז לידעתך, ישנם אנשים נוספים שלא מוגדרים "ראשי המחאה", שעובדים ועושים דברים שבע"ה, יצאו החוצה..ולעניינו, אני מצפה מראשי המחאה שיתנגדו לכל מהלך שקשור ל"מכירה", עד אשר תהיה העברה רשמית.. ולא לשתף פעולה עם פתרונות ביניים הזויים..(לדעתי, בכל אופן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 00:50 
סימרוטיץ כתב:
Frank Serpico כתב:

כן אבל ...

אני מבין שאתה כועס, ידידי...
אז לידעתך, ישנם אנשים נוספים שלא מוגדרים "ראשי המחאה", שעובדים ועושים דברים שבע"ה, יצאו החוצה..ולעניינו, אני מצפה מראשי המחאה שיתנגדו לכל מהלך שקשור ל"מכירה", עד אשר תהיה העברה רשמית.. ולא לשתף פעולה עם פתרונות ביניים הזויים..(לדעתי, בכל אופן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: