הסלע האדום כתב:
לטביב, בראייתו, יש שני "פתחי מילוט" מהמכירה: 1. אין קונים. 2.נקמה באוהדים שממררים את חיי משפחתו. את שני הפתחים האלה צריך לחסום. קבוצת רמון מטפלת בסעיף "אין קונים".
צריך להפתיע עם מהלך בלתי צפוי ושובר שוויון גם בסעיף השני - להפסיק את המחאה עד סוף השבוע ולהודיע על כך באופן רשמי לתקשורת.
את המשמרות תמיד אפשר לחדש.
בעקרון סלע אני מסכים איתך, אך לצערי עם הזמן התפכחתי והבנתי שאין הדברים תלויים אחד בשני, מבחינת טביב אנחנו במלחמת התשה ומעבר לכך מהלכים כאלה ואחרים לא הם שיזיזו לבן אדם עם אישיות כ"כ מורכבת כשל טביב.
המחאה הזאת אל מול ביתו מפריעה לו וככל שהיא תצבור תאוצה היא אף תפריע לו יותר, אני קורא מפה לכל האוהדים באשר הם, במקום לנהל את המחאה מהבית בואו ותנהלו אותה משם, אם יש לכם רעיונות, ספקות ותהיות בואו תעלו אותם פנים אל פנים, זה לא דורש הרבה, בהנחה שכולנו אנשים עובדים ויש לנו חיי משפחה חברה ופנאי בחרו לכם יום בשבוע כשם שהייתם נוהגים במשחקים של הפועל פעם בשבוע ותפגינו נוכחות.
המועדון כרגע נמצא בשעתו הקשה ודווקא עכשיו הוא זקוק לכם יותר מאי פעם...
אני לא רוצה להיות דרמטי, אבל זה באמת קשה וכואב לראות כל פעם את אותם פרצופים במשמרות מחאה על אף שהפרצופים האלה גורמים לי ולרבים שכמותי להרבה גאווה אדומה !
ובנימה של ביקורת, מצחיק אותי שאנשים דורשים שהמועדון הילחם על הכבוד שלו (שלהם) בדרבי ומצד שני לא מכבדים אותו ברגע בו הוא זקוק להם יותר מכל ונלחמים על הכבוד שלו (שלהם)...