תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 00:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום א' 10.6 - מידע
הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 02:35 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

ציטוט:
הפועל ת"א: הקבוצה בראשות רמון לא מוותרת
אלי טביב צפוי לקבל היום את ההתחייבות הרשמית של הרוכשים המיועדים מצד שני, ייתכן שהבעלים של האדומים מחכה להצעה ממשקיע נוסף, שעימו ייפגש באירופה

בקבוצת רמון לא ויתרו על האפשרות לרכוש את הפועל ת"א מידיו של אלי טביב, והיום הוא צפוי לקבל מכתב מעו"ד ניר ענבר, לשעבר מנכ"ל הקבוצה, המייצג כמה אנשי עסקים בקבוצת הרכישה, ובו התחייבות לרכוש את המועדון 12-ב מיליון שקלים בפעימה הראשונה, ולאחר מכן עוד 4 מיליון.
מבחינת אנשי רמון, הכדור נמצא כעת לגמרי במגרש של טביב, מה שיוצר אווירה סקפטית במיוחד לגבי האפשרות שהעיסקה תושלם במתווה הזה.
"ההצעה לא השתנתה והיא ידועה לטביב, שביקש לראות את זה על הכתב. אם הוא רציני בכוונותיו זה אמור להספיק לו כדי לחתום על החוזה ולגמור את הסיפור," אמר גורם שמצוי בפרטי המו"מ.
טביב עצמו שומר את הקלפים צמוד לחזה, ובסביבתו אמרו: "הוא רוצה למכור, ויש לו גם משקיע נוסף שהוא יפגוש באירופה בתחילת השבוע. מי שיראה יותר רצינות ייקח את המועדון. עד עכשיו כל המשקיעים לא שמו כסף אלא רק דיברו."
בינתיים, סבלנותם של אוהדי הקבוצה מתחילה לפקוע, ובסוף השבוע הם יצאו לכמה מוקדי הפגנות.
חלק הגיעו לבית משפחת טביב בכפר שמריהו, אחרים התייצבו כמו בכל שישי מחוץ לכמה מחנויותיה של אשתו דנה אשכנזי. אוהדים נוספים הלכו להפגין מול ביתו של יו"ר ההתאחדות לכדורגל אבי לוזון, שסומן גם כן כיעד להפעלת לחץ על הבעלים של הפעול ת"א, אלי טביב.

יכול להיות שהאדמין נעל את האשכול הגדול מוקדם מדי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום א' 10.6 - מידע
הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 03:57 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:
אלי טביב ממריא לדונייצק אחה"צ כדי לצפות באנגליה-צרפת.
במהלך השהייה באוקראינה צפוי להיפגש עם רוכש פוטנציאלי, ככל הנראה רוסי, שמוכן לתנאיו של טביב.
קבוצת רמון טוענת כי מכתב עם ההצעה של 12+4 מיליון הוגשה לטביב,
בסביבת טביב טוענים שלא התקבל מכתב, ניר ענבר ישלח עוד הבוקר את המכתב שוב.
אם העסקה עם הרוכש הזר לא תצלח, לא מן הנמנע שעד סוף השבוע יגיעו להסכמות עם קבוצת רמון.
תמוז מחזיק בהצעה מסגנית אלופת שוויץ, לוצרן.
אם יימכר לקבוצה בארץ, זה יהיה למכבי חיפה שם "יש הנהלה מסודרת ואחראית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 04:30 
סמל אישי של המשתמש
במעריב אומר איש העסקים ג'ורג' ורור:
"הצעתי לטביב 18 מיליון שקל במזומן, בלי תנאים ובלי פעימות ואתמול הוא ניתק מגע.
אני כבר חודש מאחורי הקלעים. כל חצי שעה שעוברת אני מוריד את ההצעה בחצי מיליון. הוא בקטע של להוציא עוד במקום למכור את הקבוצה".
ורור הוא אוהד הפועל, עוסק ביהלומים, נדל"ן ומזון וידוע בתור הבעלים של השוורמיה "שמש".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
אידיוט:

תמונה

פוסט:
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3727

ציטוט:
דריכות במחנה רמון ותאומים לקראת הימים הקרובים שעשויים להכריע את עתידה של הפועל תל אביב. ניר ענבר שלח הבוקר (א') לעו״ד יורם זמיר את ההצעה הסופית. אלי טביב ימריא לאוקראינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
צפו בהצעה הרשמית ששלח הבוקר עו"ד ניר ענבר לאלי טביב, מטעם קבוצת הרכישה בראשותו של חיים רמון:

http://red-fans.com/Article.asp?id=3728

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 14:04 
הפועל תל אביב: טביב בכלל מעוניין למכור את המועדון?

הבעלים טס לאוקראינה ומעוניין למכור שחקנים לרוסיה. מאידך, אשתו בטוחה שהעסקה בדרך, וקבוצת רמון כבר שיגרה הצעה

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2540277

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/201050.html

ג'ורג' ורור: יש לי מזוודה עם 18 מיליון ש"ח לאלי טביב
איש עסקים מהרצליה מספר ל-ONE: "אני מנהל משא ומתן כבר חודש עם טביב. לחצנו יד, סיכמנו מחיר, הוא רצה 30 והצעתי לו 18 מיליון ש"ח במזומן"

איש העסקים, ג'ורג' ורור, המוכר מתחומי הנדל"ן היהלומים והמזון, מספר ל-ONE היום (ראשון) שניהל משא ומתן חשאי במשך חודש עם אלי טביב והשניים נפגשו מספר פעמים והשיחה האחרונה התקיימה אמש, מוצ"ש.

הכל היה כאמור חשאי עד שג'ורג' הרגיש שלטענתו טביב אינו רוצה למכור לו את הקבוצה.

בשיחה עם ONE הוא מדווח: "עד עכשיו שתקתי כי אני איש רציני, נתתי לכולם ליהנות מהתקשורת ומהכותרות והמשכתי להיפגש עם אלי טביב כי ראיתי שהעסק בינינו מבשיל לסיפור רציני. טביב דרש ממני 30 מיליון ש"ח על הפועל והבהרתי לו שאני מוכן לשלם מיד 18 מיליון ש"ח במזומן. הייתי כל-כך רציני איתו שהודעתי לו אחרי שלחצנו יד שמבחינתי זה סוג של סיכום שהמזוודה מלאה בכסף ושיבוא לקחת אותה".

אם זה היה כל-כך רציני, למה לא חתמתם?
"כי הוא משך איתי עוד פגישה ועוד פגישה וחשבתי לתומי שהוא מתלבט, אבל בסוף הבנתי שמדובר באיש שלא רוצה כנראה למכור את הפועל ת"א וכל מחול השדים הזה הוא מיותר. אני שידרתי רצינות מתחילת הדרך וכשהגענו למאני טיים הוא מספר לי שהוא נוסע לרוסיה לפגוש קונה אחר עם הצעה גבוהה יותר. זו חוצפה ואני לא מתכוון לשבת בשקט על ההתנהלות שלו. אני כועס ורותח עליו".

מה זאת אומרת? מה אתה מתכוון לעשות?
"אני בדרך לפגישה עם עורכי הדין שלי, אני רוצה לבלום את המכירה הזאת בכל כוחי. אני איש עסקים רציני, ניהלתי משא ומתן, הגענו לסיכום, לחצנו יד, הוא בזבז לי את הזמן ומשך אותי כמו ילד קטן, הוא שלח אותי להרגיע את האוהדים שהפגינו נגדו ועזרתי לו מכל הלב כי אני אוהד הפועל והקבוצה הזאת קרובה לליבי ובאמת רציתי לקנות אותה וכבר ראיתי כיצד אני מרים אותה למעלה".

אתה לא חושש להיכנס לכדורגל? אתה הרי קורא ושומע מה קורה...
"אני לא חושש כי מי שמנהל נכון, יצליח. מי שרואה רק כסף ורווח ייכשל בסוף. אני בא עם כסף ואהבה. תכננתי לבקש מאייל ברקוביץ' שיבוא לנהל לי את המועדון ולקבל את כל ההחלטות, להעמיד תקציב ולהצליח. אבל ישב מולי אדם שעשה ממני צחוק וממני לא עושים צחוק".

טביב: "הוא הציע לי 8 מיליון ולא 18"
אלי טביב מסר בתגובה: "כדי למנוע מכל מיני אנשים לנסות ולהתפרסם על הגב של הפועל ת"א, הצעתי מלכתחילה שכל מי שרציני הוא מוזמן לפנות לעו"ד זמיר להפקיד בנאמנות 400 אלף ש"ח שיוחזרו. בהזדמנות הזאת אני חייב לציין שגם חיים רמון מעולם לא פנה רשמית לעו"ד זמיר ולא הציע שום הצעה. המכתב היחידי שהגיע הבוקר לשולחנו של זמיר הוא מניר ענבר שטוען שעומד בראש קבוצת רוכשים ללא שום קשר לחיים רמון ומציע 12 מילון ש"ח ועוד 4 מיליון בתשלומים, הדבר המעניין שניר אינו מוכן לחשוף מי הם הרוכשים".

טביב הוסיף: "לאחר שראיתי שאדון ג'ורג' פונה לכל כלי התקשורת הבנתי שהוא איש שמחפש רק פרסום ולא יותר מזה. הוא הציע לי 8 מיליון ולא 18 כמו שהוא מספר לך. נפגשתי איתו פעם אחת בלבד לפני שבועיים וגם זה בקושי. זה לא רציני, לא היה רציני וחבל על הזמן שלי".

עו"ד יורם זמיר בתגובה: "חיים רמון אישית מעולם לא פנה אלי או דיבר איתי על הפועל ת"א".

ג'ורג' ביקש להגיב על דבריו של טביב וציין: "טביב שקרן, כל מה שהוא אמר לך זה לא נכון. אני מחפש פרסום? את זה הוא אמר על כולם הפגישות שלנו וכל הפגישות מצולמות! אני מוכן עכשיו בפומבי שיבחר מקום ויקבל 18 מיליון".

למערכת ONE נודע שהיום ימריא טביב לרוסיה, שם הוא אמור לפגוש אוליגרך רוסי בתיווכו של איש עסקים ישראלי המוכן ככל הנראה לשלם לו 25 מיליון ש"ח עבור הפועל ת"א, הסכום אותו דורש טביב מתחילת הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 20:54 
טביב ביצע תנועה מגונה לעבר אוהדי הפועל
בדרכו ליורו 2012 נתקל הבעלים בקבוצת אוהדים שהניפה לעברו שלטים ודרשה ממנו למכור את הקבוצה. טביב ענה לאחד מהם: "קודם אמכור את אמא שלך"

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/376 ... 7101&loc=6

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 21:19 
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000756025

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

בזמנים לחוצים כאלה, אפשר בהחלט לטרוח ולעשות העתק-הדבק גם לגוף הכתבה (או לפחות לכותרת) ולא להסתפק רק בקישור (למרות שזה יותר cool להביא לינק אדיש). זה יחסוך מאיתנו כניסות מיותרות ללינקים מיותרים. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
שחר כתב:

בזמנים לחוצים כאלה, אפשר בהחלט לטרוח ולעשות העתק-הדבק גם לגוף הכתבה (או לפחות לכותרת) ולא להסתפק רק בקישור (למרות שזה יותר cool להביא לינק אדיש). זה יחסוך מאיתנו כניסות מיותרות ללינקים מיותרים. תודה.

ולא יכולת לעשות את השירות במקום להסתפק בנזיפה?
ציטוט:
טביב לקבוצת הרוכשים של הפועל ת"א: "לא מנהל מו"מ עם משקיעים אנונימיים"
קבוצת המשקיעים שמגייסים חיים רמון ומשה תאומים, בארגונו של עו"ד ניר ענבר, שלחה הצעה רשמית בסך 16 מיליון שקל; טביב המריא לאוקראינה למשחקי יורו 2012

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
אם ג'ורג' יעשה כדורגל כמו שהוא עושה שווארמה, אז הלוואי שהוא יזכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 10:01 
איש הקש כתב:

ואם יעשה בהפועל כמו שהוא עושה בעסקים שלו, הוא יגמור את הפועל יותר מהר מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
איש הקש כתב:

מדובר בערס מהסוג שטביב נראה לידו כמו החנונים מהיפה והחנון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: