לפי התשובה שלך אתה צעיר (אני מניח פחות מ35)
אנחנו כבר ירדנו ליגה והיינו (לפחות אני) ברמלה וביבנה (זה היה חוויה....)
אני חושב שקודם עדיף להיות נקי , לא גזען, שקוף , ללא קומבינות , וללא כל השטויות שיש בארץ ורק אח"כ להתעסק ברמת הכדורגל
ניצחון בכל מחיר זה מקקיזם להזכיר לך - ואנחנו לא הם!!!
וזה שאנחנו לא הם זה מה שהפיל את טביב (ההתנגדות לשלט "מיצגים את הפועל ולא את ישראל")
....

[/quote]
הורדתי חלק ממה שכתבת כדי שלא יהיה ארוך מדי.
גזענות היא קו אדום גם בשבילי, כמובן, ואני מאוד גאה לאהוד קבוצה שדו קיום זה ב-DNA שלה.
אם אתה מציע לי מכבי יפו או הפועל קטמון בלי קומבינות, אני מוכן לסלוח לקומבינה פה ושם תמורת אליפות פה ושם.
עובדה היא שקיבלתי את טביב בהתחלה למרות העבר הבעייתי שלו. והסיבה שטביב נמאס עלי (וגם על רוב האוהדים) היא שנהיה ברור לכולם שהוא מוביל את הקבוצה לאבדון.
מפעלות החינוך זה דבר נפלא, אבל זה בנוסף להפועל שאני רוצה שתהיה קבוצה גדולה במונחים ישראליים - אליפות כל 3-4 שנים לכל היותר, גביע כנ"ל.
אם זה לא המצב בסיס האוהדים שלך נשחק ואתה הופך להיות בני יהודה. יש לי הרבה כבוד לבני יהודה, אבל לי יש שאיפות אחרות. בשבילי להגיע לאירופה זה מזמן לא הישג.
באמצע שנות ה-90 היינו בתחילת תהליך שסופו הפיכתנו, במקרה הטוב, לבני יהודה. אם לא מושיק תאומים זה היה קורה. אני יודע שהוא לא מאהובי הפורום ושהוא עשה לא מעט טעויות בשנים שלו בראש המערכת, אבל הוא זה שהציל אותנו ואני מקווה שיציל אותנו פעם שנייה עכשיו.
לגבי הגיל - אני בן יותר מ-35 אבל מרגיש ילד. אחרת איך אפשר להסביר את העובדה שאני נכנס בימים האחרונים 5 פעמים ביום לפורום ושהלכתי (אמנם רק פעמיים עד עכשיו), יחד עם כמה בני 17-25 לשמור על החנות של דנה ברמת השרון?

[/quote]
יקירי
ראשית ומעל הכל העובדה שכולנו נכנסים לפורום לפחות 5 פעמים ביום אומרת רק טוב (אנחנו מאוחדים כמו שלא היינו אף פעם)
שנית טביב נמאס עליי בהתנגדות לשלט שהוא כולו הבסיס ללהיות אוהד הפועל (על ייצוג ישראל וכאלה)
שלישית מבט על קטמון ויפו נותן את המסכנה המתבקשת של בני יהודה וזה נכון .....אבל!!!
מבט על אוסישקין ועל המו"מ עם הרציקוביץ מוסיפה 2 דברים
1 אפשר גם להגיע לליגה עליונה וגם להיות כאלה טובים שיש בעל ממון שרוצה להשתתף בחגיגה (ועוד מעט יבואו עוד...)
2 בעלים שבא מאגו לא טוב וכאשר הקהל מנהל בעלים שכזה לא יוכל לעבור את מפתן הבית (תאומים בא מאהבה לקבוצה, ואת זה אני מרגיש ממנו וזה מספיק לי. )
כך שזה לא כל כך נורא להיות קבוצת אוהדים
זה מבאס שאתה יודע שעושים על הקבוצה שלך מערוף
ומשתי מסכנות אלה מתבקשת השלישית שמחברת את שתיהן: עדיף להיות בני יהודה מאשר מה שהיה קורה לנו השנה לו ההתאחדות לא נמצאת תחת זכוכית מגדלת של כולם ואורליצקי יכול לאשר כל מיני דברים כמו אלה שהכניסו את אדון טביב עוד לפני כמה שנים.
נ.ב. אם תאומים מבין מה קורה סביבו הוא חייב לשתף את הקהל (תחשוב מה היה קורה לו מוני היה מוותר על האגו ובא לקהל במקום לטביב)
אגב אני עובר את ה 40 ואם אתה 35 עברת גם עברת איתי ביחד דברים (ההסתדרות , שאול) שחייבים לשכנע אותך שעדיף שאתה (ואני וכולם) תקבע מי יוכל להשקיע בקבוצה