תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 21:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האוהדים דורשים מטביב: לך לפירוק
הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/375 ... 1&cat=7101

נא הסבר:
יתרונות, חסרונות והמסתעף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האוהדים דורשים מטביב: לך לפירוק
הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 00:26 
יתרונות - הקבוצה תכריז על פשיטת רגל וימונה לה נאמן שינהל את הקבוצה (ולא טביב), מצב דומה להפועל פ"ת השנה (בבית"ר גאיידמק עדיין הבעלים, פשוט הוא לא משקיע בקבוצה, שזה מה שטביב מתכנן לעשות). אם אין נכסים לקבוצה אז חובות העבר ייעלמו, כי לא יהיה איך לשלם אותם. לאחר שהקבוצה תרד מנכסיה היא תימכר למרבה במחיר ואז בעצם אפשר יהיה לקנות את הפועל נקיה מחובות ונקיה מטביב.

חסרונות - ירידת ליגה כמעט ודאית (התחלת עונה עם מינוס 9 נק'), מכירת חיסול של כל נכסי הקבוצה בשביל להחזיר חובות.

בקיצור, הפועל פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
shirman כתב:
יתרונות - הקבוצה תכריז על פשיטת רגל וימונה לה נאמן שינהל את הקבוצה (ולא טביב), מצב דומה להפועל פ"ת השנה (בבית"ר גאיידמק עדיין הבעלים, פשוט הוא לא משקיע בקבוצה, שזה מה שטביב מתכנן לעשות). אם אין נכסים לקבוצה אז חובות העבר ייעלמו, כי לא יהיה איך לשלם אותם. לאחר שהקבוצה תרד מנכסיה היא תימכר למרבה במחיר ואז בעצם אפשר יהיה לקנות את הפועל נקיה מחובות ונקיה מטביב.

חסרונות - ירידת ליגה כמעט ודאית (התחלת עונה עם מינוס 9 נק'), מכירת חיסול של כל נכסי הקבוצה בשביל להחזיר חובות.

בקיצור, הפועל פ"ת.

ירידת הליגה מאוד סבירה אם מתחילים את העונה עם -9, מוכרים את כל הסגל, ואף משקיע לא קונה את הקבוצה במצב הזה. מצד שני, אם אין אף משקיע שיקנה את הקבוצה במצב הזה, אין שום סיכוי שמישהו יחשוב לקנות את הקבוצה במצב הנוכחי, ואז ירידת הליגה היא ודאית.

ומהאשכול רב העמודים:
החתול של שרדינגר כתב:
ירדן כתב:
מה זה בעצם אומר פירוק? אני לא חושב שאני באמת מבין את התוצאות וההשלכות.

הקבוצה מועברת לכונס נכסים ומקבלת -9 נקודות או יורדת ליגה(תלוי באיזה מצב לדעת הכונס יהיה יותר קל להחזיר את החובות), כונס הנכסים מוכר את כל הנכסים שיש לקבוצה(במקרה של הפועל זה השחקנים והקבוצה עצמה) למרבה במחיר. מהכסף של המכירות משלמים את החובות, ואם נשאר עודף הוא הולך לקופת הקבוצה.

החתול של שרדינגר כתב:
gigs כתב:
ראשי המחאה הנכבדים מוכנים להסביר את העמדה של ללכת לפירוק?
אומנם במצב כזה טביב לא יקבל שקל, אבל אנחנו נתחיל עם -9 נקודות את העונה הבאה
וכל השחקנים היקרים ימכרו... הקבוצה תפורק תרתי משמע!

מה גורם לך לחשוב שעם טביב כל זה לא יקרה?
חוץ מזה, במצב הנוכחי, מי שרוצה לקנות את הקבוצה צריך להשקיע לפחות 15 מיליון שקל(מהדיווחים יכול ליהיות שמדובר אפילו ב40) רק בשביל לכסות את החובות שלה, בנוסף ל25 מיליון שקל כופר לטביב.
אז הרבה יותר סביר שמי שיגיע במצב של אחרי הפירוק יהיה עם כוונות טובות, כולל אפשרות של המודל שעמותה שלנו ובמקרה הכי גרוע תקנה את הקבוצה ותמכור זכויות ניהול לזמן מוגבל עם זכות וטו(פנטזיה שקשה לי להאמין שתתממש).
דבר שני, ולא פחות חשוב-אם מישהו מוכן להשקיע בקבוצה 30-70 מליון שקל, עדיף בהרבה שיעשה את זה כשהיא עם -9 וצריך לבנות הכל מחדש מאשר שנשאר עם מה שיש לנו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 00:44 
לא ברור על איזה חובות מדובר. יש נגד הקבוצה תביעות שונות שטרם התבררו. אינן חובות. יכול להיות שהבקרה תדרוש הפרשה לחובות אפשריים בעתיד. זה משהו אחר.
דבר שני: לקבוצה יש התחייבויות עתידיות של חוזי שחקנים בתוקף. למה שטביב יזום הליך של פירוק מרצון (הליך שמסלול מסויים דורש שתוף פעולה של הנושים) כאשר יכול למכור שחקנים ולצלוח עוד עונה לפחות?
הליך של פירוק מתרחש כאשר כלו כל הקיצין. זה לא המצב אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 00:52 
אני לא בטוח שמינוס 9 יוריד אותנו ליגה כמעט ודאית
הפועל פ"ת כמעט הצליחו להשאר העונה בליגה (היו רחוקים 3 נקודות ואז הפסידו לראשון)
אז כנארה שאם זה יעשה נלך לעונה קשה
אבל לפחות נבוא עם חשק לכדורגל ,"הזדהות" עם סגל השחקנים שיהיה ועם הצוות, ועדיף לסבול שנה אחת של מאבקי הישרדות ואז לצאת לדרך חדשה מלהשאר עם טביב (כל זאת בהנחה ששמעון שבס או כל רוכש אחר יהיה מוכן לקנות אותנו לאחר פירוק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האוהדים דורשים מטביב: לך לפירוק
הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
מפתה אך מפחיד. מה אם פתאום כל הקבוצות רוכשים האלה יעלמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 01:17 
השאלה היא אם המפרק מחוייב להחזיר את החובות במיידי או שדרך התנהלות חכמה?
סתם דוגמא, במובן מסויים עדיף להשאיר קבוצה יחסית חזקה כדי להעפיל לבתים של האירופית בשביל רווח של 13 מיליון ש"ח מאשר למכור את כולם במכירת חיסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
ירידת ליגה ?
אם שומרים על הסגל, גם אם אנחנו פותחים את העונה הבאה במינוס 9 אנחנו עדיין בפלייאוף העליון.
אפשר לחשוב אילו קבוצות פאר ידרסו אותנו.
כל מהלך בו טביב עוזב מבלי שנאלץ לפגוע בנכסים של המועדון (שחקנים,שטרי הון) הוא מבורך. גם פירוק בא בחשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 08:48 
אם לא יגיע רוכש רציני מהליצנות לכאורה (יתכן שמדובר בהטעיה) עד כה, אפשרות מצוינת.
לא נרד ליגה כי אחרי מכירת מספר שחקנים ישאר מספיק כסף לסגל סביר לפחות לשרוד.

1 סביר לגמרי שבתוך מספר חודשים ימצא רוכש ראוי שיביא שחקנים.
גם הקבוצות המגוחכות שקמו מוכנות להשקיע מליונים כדי לרכוש הקבוצה שתהפוך ל"מציאה".
2 ללא ארקין הפועל ר"ג טסה בחזרה ללאומית.
3 ובכלל אני טועה למה שלא ישאר כסף ? הרי היו 50 מליון מלפני זמן קצר והשנה אמורה להיות לפחות מאוזנת. מפרק נורמלי אמור למצוא את הכסף שנעלם. וגם אם הוא אצל טביב אפשר להתחיל בתהליך בפלילים מול החזרת הגנבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 10:33 
"מצחיק" אותי באיזו קלות אנשים מדברים על פירוק 9- נקודות ירידת ליגה.
שנה הבאה כרגיל הפועל תגיעה לשלב הבתים באירופה ותאבק על כל התארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 11:43 
פירוק זה מינימום יאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2012, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
איפה הכסף יא בן של זונה, למה פיפא לא חוקרת לאן הכסף שלה נעלם?

"עם אוהדים כאלה, היום כמו שאני, אני עולה ושם 40 נקודות"- אריק איינשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 14:03 
אישית הייתי משנה את כותרת האשכול האם אנחנו מוכנים ללכת לפירוק כשלמעשה החסרון המשמעותי בכך שיורידו לנו 9 נקודות.

לעומת זאת אלו הרווחים שנקבל בעבור 9 הנקודות :

1. כל הכספים שקבוצות רכישה למיניהן מוכנים לשלם לטביב יוכלו להכנס לקופת המועדון ישירות (בין 10 ל- 16 מליון שקל).

2. טביב יעוף מהקבוצה רק עם הכספים שגזל עד היום אך סביר שהמפרק יבצע בדיקה מקיפה אודות מעלליו הכספיים בקופת המועדון.

3. קיימת אפשרות שאנו האוהדים נוכל להשתלט על המועדון כולו (ולהעבירו לגורם ראוי) ובטוח על חלקו.

4. לקחת בחשבון שגם השנה נתנו פור של 3 נקודות (הנקודות שהורידו לנו).

5. מאמין שבמקרה כזה (כאשר האוהדים שותפים לניהול) אנו פותחים את העונה בעוצמות מדהימות וכמות מנויים שלא נראתה אף פעם בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:

למה אתה חושב שהורדת 9 נקודות זה ירידת ליגה?
אם יש פירוק, להפועל תהייה קבוצה טובה (אבל אליפות יהייה קשה לקחת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 14:11 
אדום נחמד כתב:
nati כתב:

לדעתי הבנת לא נכון והמסר שלו הפוך - ש 9 הנקודות אינה ירידת ליגה אלא הפוך שגם עם ההורדה נגיע לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
אדום נחמד כתב:
nati כתב:

לדעתי הבנת לא נכון והמסר שלו הפוך - ש 9 הנקודות אינה ירידת ליגה אלא הפוך שגם עם ההורדה נגיע לאירופה.

לא רואה את זה, הוא מוזמן לתקן אותי. בכל מקרה הכוונה של כולנו ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין מאיפה קפצה ההתאהבות הפתאומית הזו בהליך פירוק.
לא ברמה הפרקטית - מה ש-moshiko כתב הגיוני ולפי מה שאני יודע גם נכון; ולא ברמה הכדאית - לפחות כל עוד יש ניסיונות לרכוש את המועדון ולהמשיך להעמיד אותו בשורה הראשונה של הכדורגל הישראלי.
אלא אם כן אנשים פה פשוט לא מסוגלים לוותר על הרעיון שהם ינהלו את המועדון, ושיישרף העולם (כולל המועדון עצמו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 14:37 
ערן כתב:
לא מבין מאיפה קפצה ההתאהבות הפתאומית הזו בהליך פירוק.
לא ברמה הפרקטית - מה ש-moshiko כתב הגיוני ולפי מה שאני יודע גם נכון; ולא ברמה הכדאית - לפחות כל עוד יש ניסיונות לרכוש את המועדון ולהמשיך להעמיד אותו בשורה הראשונה של הכדורגל הישראלי.
אלא אם כן אנשים פה פשוט לא מסוגלים לוותר על הרעיון שהם ינהלו את המועדון, ושיישרף העולם (כולל המועדון עצמו).

אם תלך קצת אחורה תגלה ש- moshiko היה גם מראשי התומכים בטביב והאמין, ככל הנראה ,ברעיון שניסחת כה יפה שטביב בדרך "להעמיד אותו בשורה הראשונה של הכדורגל הישראלי" (אגב טביב גם טוען שאכן עשה זאת).
אם עוד לא הבנת הרעיון אינו שהאוהדים מנהלים את המועדון אלא בוחרים גורם ראוי לכך. עד עתה במקרים שעמדו למבחן הוכח שהאוהדים לא בוחרים רע.
אם אתה מאמין באחת הקבוצות רמון/שבס לא מתאים לך שאוהדים הם אלה שייבחנו את מטרותיהם , יחליטו מביניהם והכסף שהם יישלמו יהיה לקופת המועדון ולא לכיסו של העוכר.
אל תתמקד בנקודה אחת יש פה יתרונות נוספים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי, moshiko תמך בטביב אז כל מה שהוא יכתוב פסול, גם אם הוא כותב אמת? נו באמת.

אני לא "מאמין" באף אחד. אני רוצה שהפועל תשתחרר מטביב כמה שיותר מהר ושתחזור להתנהל כמו מועדון כדורגל סביר כמה שיותר מהר.
הקונסטלציה היחידה שבה שני הדברים קורים זו רכישה של המועדון מידי טביב על ידי אחד מהגורמים שהביעו רצון לעשות זאת בשבוע האחרון.
יהיה לי חבל לראות את טביב יוצא עם ג'קפוט אבל מראש הנחתי שזו המטרה שלו כשהגיע להפועל, לעשות אקזיט. ועדיין, אני לא אסכן את הפועל ואת מעמדה רק בשביל נקמנות, כלומר לראות אותו יוצא בלי כלום.
תתעסקו במה שחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

אני לא "מאמין" באף אחד. אני רוצה שהפועל תשתחרר מטביב כמה שיותר מהר ושתחזור להתנהל כמו מועדון כדורגל סביר כמה שיותר מהר.
הקונסטלציה היחידה שבה שני הדברים קורים זו רכישה של המועדון מידי טביב על ידי אחד מהגורמים שהביעו רצון לעשות זאת בשבוע האחרון.
יהיה לי חבל לראות את טביב יוצא עם ג'קפוט אבל מראש הנחתי שזו המטרה שלו כשהגיע להפועל, לעשות אקזיט. ועדיין, אני לא אסכן את הפועל ואת מעמדה רק בשביל נקמנות, כלומר לראות אותו יוצא בלי כלום.
תתעסקו במה שחשוב.

תבדיל
מושיקו טוען שאין סיכוי לפירוק, לא אם זה רעיון טוב או לא(כך לפחות אני הבנתי ממנו).
וגם אתה, אתה רוצה להשתחרר מטביב. פירוק זה שחרור שיעשה לכולנו טוב, פרק לענין הנקודות. אבל בינינו, עד שתתבצע עסקת רכישה לא נספיק לבנות סגל, והאליפות בעונה הבאה ממש לא באופק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 15:01 
ערן כתב:

אני לא "מאמין" באף אחד.
תתעסקו במה שחשוב.

שוב אתה מפרש לא נכון את הנאמר , התייחסתי שהוא האמין ברעיון שטביב ירצה את טובת הקבוצה. לטביב התייחס כקוד שיכול להתחלף בכל שם אחר.
באין גוף בארץ שיאכוף את העובדה שבעלים צריך לדאוג לקבוצתו (ההתאחדות) אזי אנחנו כאוהדים נעשה זאת טוב יותר ולכן גם נוודא שהיא מגיעה לידיים הנכונות.
והמהות היא שכסף (והרבה) נכנס לקופת הקבוצה.
לטעמי שווה את 9 הנקודות.
אתה מעדיף את 9 הנקודות אך עם פחות כסף וסיכון שבעתיד תאלץ להאבק מול בעלים (2 מאבקים ב- 6 השנים האחרונות). כנהוג פעם שלישית גלידה אבל אישית אני אוותר על הגלידה ואם לך יהיה כוח צא שוב למאבקים (מהנחה שאתה שותף למאבק).
אותי לימדו ההורים והחיים קח את גורלך בידיך. אם אתה מעדיף , גם לאור הנסיון הכושל , לוותר על הזדמנות אולי בלתי חוזרת לקחת את הגורל לידיים זכותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 15:14 
אדום נחמד כתב:
nati כתב:

שניכם טועים.
אני כתבתי שאנשים בכזה קלות זורקים,נלך לפירוק.יורידו לנו 9 נקודות.באותה קלות שלא מפריע להם שנרד ליגה.
אני מצטער,לי זה מפריע.
איך ערן אמר?אנשים פה התאהבו ברעיון של הפועל בכדורסל.
בסופו של דבר,הפועל כמעט כרגיל ב15 השנים האחרונות תצליח בליגה ובאירופה.על אפם ועל חמתם של כמה "אוהדים" פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד,
1. זה מה שהתכוונתי - לפחות ככל הידוע לי, אין סיכוי לפירוק.
2. תנסה להיזכר מתי החלו ההכנות לעונה שהסתיימה. עזוב, אני אזכיר לך: רק בסוף יוני, ורק ב-18 ביולי באופן סופי אחרי שהשופטת רונן קבעה סופית שהמועדון של טביב. אנחנו עוד לא שם. אם תתקיים רכישה בקרוב (שבוע-שבועיים), עדיין נהיה בטווח הזמנים הרגיל להעמיד קבוצה טובה (זה כבר תלוי ביכולות הכלכליות של הרוכש/ים החדש/ים, אבל מבחינה עקרונית אפשרי).

קודם ניקח גביע,
אתה תקפת אותו אישית בלי קשר למה שהוא כתב באשכול הזה. ולגבי מה שהוא כתב אך ורק באשכול הזה - ראה את תשובתי לעיל לאדום נחמד.
שאר דבריך מוכיחים את מה שאני אומר, שאנשים מעדיפים את "גורלם בידם" יותר מכל דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אדום נחמד כתב:
nati כתב:

שניכם טועים.
אני כתבתי שאנשים בכזה קלות זורקים,נלך לפירוק.יורידו לנו 9 נקודות.באותה קלות שלא מפריע להם שנרד ליגה.
אני מצטער,לי זה מפריע.
בסופו של דבר,הפועל כמעט כרגיל ב15 השנים האחרונות תצליח בליגה ובאירופה.על אפם ועל חמתם של כמה "אוהדים" פה.

לדעתי אתה פוסל הרבה יותר מדי בקלות את האפשרות שלהפועל יש כל כך הרבה חובות, שגם אם טביב ימכור אותה, בכסף שיידרש לקנות את הקבוצה ולכסות את החובות שלה אפשר בהתנהלות בריאה לשקם את הקבוצה לחלוטין ולבנות מ0(בהנחה ובפירוק ימכרו את כל השחקנים) סגל שיתחרה על האליפות גם בעונה הראשונה שנתחיל מ -9.

אם החובות אכן עומדים על לפחות 15מליון שקל(והם ככל הנראה יותר גדולים), וטביב לא ימכור בפחות מ15 מליון שקל, אפילו אם לא נצליח להעפיל לאירופה(לפחות 10 מליון) באותה השקעה אפשר להעמיד קבוצה בריאה ומשוקמת עם תקציב של 55 מליון שקל לא כולל הכנסות מהעמותה אם תיהיה כזאת(30 שדרושים בשביל לשחרר אותה מהשבי+25 מליון הכנסות טבעיות), כשפתיחת העונה עם טביב תעלה לנו בהרבה יותר מ9 נקודות.

הבעיה היחידה עם התהליך הזה היא שאין שום סיכוי שטביב ייאפשר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 16:41 
החתול של שרדינגר כתב:
nati כתב:
אדום נחמד כתב:
nati כתב:

שניכם טועים.
אני מצטער,לי זה מפריע.

לדעתי אתה פוסל הרבה יותר מדי בקלות את האפשרות שלהפועל יש כל כך הרבה חובות, שגם אם טביב ימכור אותה, בכסף שיידרש לקנות את הקבוצה ולכסות את החובות שלה אפשר בהתנהלות בריאה לשקם את הקבוצה לחלוטין ולבנות מ0(בהנחה ובפירוק ימכרו את כל השחקנים) סגל שיתחרה על האליפות גם בעונה הראשונה שנתחיל מ -9.

אם החובות אכן עומדים על לפחות 15מליון שקל(והם ככל הנראה יותר גדולים), וטביב לא ימכור בפחות מ15 מליון שקל, אפילו אם לא נצליח להעפיל לאירופה(לפחות 10 מליון) באותה השקעה אפשר להעמיד קבוצה בריאה ומשוקמת עם תקציב של 55 מליון שקל לא כולל הכנסות מהעמותה אם תיהיה כזאת(30 שדרושים בשביל לשחרר אותה מהשבי+25 מליון הכנסות טבעיות), כשפתיחת העונה עם טביב תעלה לנו בהרבה יותר מ9 נקודות.

הבעיה היחידה עם התהליך הזה היא שאין שום סיכוי שטביב ייאפשר אותו.

אם וכאשר יגיע בעלים חדש לקבוצה יש להניח שיתחיל במו"מ עם כל התובעים. ינסה לשכנע אותם (עם סיכוי סביר להצליח) לפרוס התחייבויות, להקטין חבויות או אפילו לבטל דרישות תשלום. שי למשל: אני מעריך שיסכים להפחית את שווי החוזה שדורש בבוררות. כאשר טביב אמר "כל החובות עלי" , ידע מה הוא אומר. להפועל ת"א אין חובות רבים. יש תביעות רבות שעומדות לדיון אבל טרם הפכו לחובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה אתה יודע שלהפועל אין הרבה חובות?
איך אתה יודע לאיזה ספקים שילמו ולאיזה לא?
זה מה שאתה מסיק כשטביב אומר "כל החובות עלי"?
אני לא מאמין לאף מילה שלו. הבנאדם הוכיח שהוא שקרן מספיק פעמים.
כשהוא אומר "כל החובות עלי" אני מסיק מזה שהוא אומר "אמכור את הפועל עם החובות שלה, ואח"כ שהנושים יחפשו אותי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 17:09 
moshiko כתב:
לא ברור על איזה חובות מדובר. יש נגד הקבוצה תביעות שונות שטרם התבררו. אינן חובות. יכול להיות שהבקרה תדרוש הפרשה לחובות אפשריים בעתיד. זה משהו אחר.
דבר שני: לקבוצה יש התחייבויות עתידיות של חוזי שחקנים בתוקף. למה שטביב יזום הליך של פירוק מרצון (הליך שמסלול מסויים דורש שתוף פעולה של הנושים) כאשר יכול למכור שחקנים ולצלוח עוד עונה לפחות?

מכיוון שצוטטת על ידי אחרים אז בהתייחס לנטען על ידך .
מכירת שחקנים דורשת את הסכמת השחקנים. לעדכונך השחקנים המועמדים למכירה הודיעו כבר על דרישתם לממש את החוזה עליהם הם חתומים (עסקית זהו המהלך הטוב ביותר עבורם) . המשמעות טביב יכול לייבש אותם , לשלוח אותם להתאמן עם ילדים א' אבל הם נשארים שחקני הקבוצה וצריכים לקבל שכר.
במצב זה טביב צריך להכניס כסף מכיסו לקבוצה היות והתקציב נכון להיום של הקבוצה גדול מההכנסות הצפויות.
מיותר לציין שטביב לא יכניס אגורה מכיסו לקבוצה (כי אין לו) והמשמעות היא אחת : פירוק. פירוק משמעותו שהשחקנים חופשיים ואז כל קבוצה בה יחתמו תשלם להם את דמי "חתימה" מכובדים במקום תשלום כבד יותר להפועל/טביב.
בקיצור במידה והקבוצה לא נמכרת, שחקני הקבוצה עומדים במילתם להשאר בקבוצה תהליך הפירוק לא יהיה תלוי ברצון האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 17:09 
moshiko כתב:

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: