vangroder כתב:
תשמע יא אחסן
תאכלס אני מוחא לך כפיים, כן ככה בקטע של מכבד, אתה עבריין (לא איש עסקים ולא בטיח) ואתה טוב במה שאתה עושה, אתה צ'יקו ודיקו לענייני פיננסים, יש מצב שהשטרות כבר ממזמן נהפכו ליונים לבנות והם דוגרות בשבילך ביצי זהב במקום לא נודע, אתה אומן, הודיני, פליני, טורטליני, סיציליני (אני יודע שזה יאני), אבל פה יא אחסן זה לא האי של הקוזנוסטרה, פה כשאיש ממש קטן עושה צל גדול יש מספיק אנשים שיסגרו עליו עם פלומבה וישימו עליו פנס.
זה לא איום, זאת המציאות, לא אולטראס ולא חולטראס, בשפה העברית - "קרציות" במקום אולטראס תאמר כוסאומו, יענו "כוסאומו קרציות", השיר "נרדוף אותך לנצח" זה בדיוק ההמנון.
אתה לא אשם דרך אגב, זה הכל בגלל שלא הצלחנו לעצור את הסחף של המודל לחיקוי שלך (הפחות מוצלח, דרך אגב) שגרם לנו להבין כמה כוח יש לנו בתור קהל וכמה חשוב לעמוד איתן ונחוש מול הבא בתור שיופיע לנו בדמותו, אתה תטוס, תחזור לא תשלם מכס על הפאקטים בדיוטי, מתישהו אנחנו גם נלווה אותך לבית הדין, לא זה של שלום אבן עזרא, אבל בהחלט המילה "שלום" נקשרת שם, לפחות היא התחלה של משהו, אולי בדרך למשהו יותר עליון מזה, שם דרך אגב אם לא תשלם מכס, "אתה תשלם אפס !" (ועוד אפס ועוד אחד ועוד...)
אחסן, תעשה את הבחירות שלך, אתה איש מבוגר, הגיע הזמן לקחת אחריות על המעשים שלך, או שתעזוב אותנו, או ש-"ויצמן יער" יהיו שם של חברה קבלנית שתדאג לכרות את הענפים הגבוהים האלה שאתה לא מפסיק להתנדנד עליהם.
אני רוצה לאחל לך דרך צלחה, כי למחילה שחפרת רק שאול השפן יכול להשתחל, אתה מבחינתנו כבר כולך בחוץ, עכשיו זה רק עניין של נחישות !
לאמיר דן - נשיקות וחיבוקים (כל מה שלא קיבלת בתור ילד)
אתה מגדיר מחדש מה זה כשרון.