תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 21:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רון עמיקם
הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
שאני אבין, לעבור מהפועל תל אביב לבני יהודה זה נחשב לקידום אצל העיתונאים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:17 
אני הכי הרבה התגעגע לטורים מהסוג הזה
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/098/ ... r_maavaron
כל פעם שעמיקם כתב או רמז שאנחנו לוזרים שאנחנו הולכים להפסיד שאנחנו קבוצה גדולה אבל בעצם קטנה ידעתי שבדיוק ההפך הולך לקרות.
עמיקם אתה יודע(לפחות אני מקווה שאתה יודע)שלמרות העקיצות והירידות הקטנות אני מאוד מחבב אותך.

:HEART2: רון(בן הרצל)עמיקם :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:18 
היו עליות היו מורדות ,להיות עיתונאי היום זה משהו לא פשוט בכלל
מקווה שבבני יהודה תוכל לשפוך אור אמיתי ולא תזדקק לשיטת יד רוחצת יד הנהוגה בהפועל בקבוצות הגדולות ובנבחרת .
כאות הוקרה לעזיבתך אני ממליץ למושיקו לשנות את שם האשכול על מכירת הקבוצה לכותרת בטור של עמיקם "אלי טביב משתין מהמקפצה "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:26 
לא שאין לי ביקורת על עמיקם או חילוקי דעות איתו, אבל על היושרה שלו ועל כך שהוא עיתונאי רציני ויסודי (בד"כ) מן הסוג שכיום הולך ומתמעט, אין ולא יכולה להיות כל מחלוקת.

בהצלחה בהמשך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:46 
הטור היום מזכיר לי את הילדים שעומדים בדלת ואז זורקים קללה ומתחילים לברוח.
טוב שביום שהוא עוזב הוא נזכר לכתוב את מה שהיה צריך לכתוב כבר מזמן רק פחד
שאמיר דן כבר לא יעביר לו כתבות לעיתון.

כמובן שאת השאלה הגדולה של איפה הכסף הוא עדיין מפחד לשאול (אולי כי זה גם יפגע ביקירו אבי לוזון).

כמובן שהס מלהזכיר את טורי ההסתה שלו הן כנגד אוהדי הפועל (האוהדים הכי אלימים בישראל,
יותר גרועים מאלה של בית"ר) והן כנגד הפועל עצמה (משחק הגביע מול מכבי יפו והסטופר).

אז הוא לא אופירע או פשכצקי. יופי לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:

כמובן שאת השאלה הגדולה של איפה הכסף הוא עדיין מפחד לשאול (אולי כי זה גם יפגע ביקירו אבי לוזון).

כמובן שהס מלהזכיר את טורי ההסתה שלו הן כנגד אוהדי הפועל (האוהדים הכי אלימים בישראל,
יותר גרועים מאלה של בית"ר) והן כנגד הפועל עצמה (משחק הגביע מול מכבי יפו והסטופר).

בדיוק.
שום פרח ושום לב.
היה וישאר סטופר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא אוהד הפועל. אם תשפטו אותו לפי סטנדרטים של אהדה להפועל אז בוודאי שהוא ייכשל.
מי שלא אוהד הפועל לעתים יכתוב נגדנו ולעיתים בעדנו. לספור רק את הפעמים שכתב נגדנו זו חתיכת הטיה פסיכולוגית.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:09 
its-sick כתב:
הוא לא אוהד הפועל. אם תשפטו אותו לפי סטנדרטים של אהדה להפועל אז בוודאי שהוא ייכשל.
מי שלא אוהד הפועל לעתים יכתוב נגדנו ולעיתים בעדנו. לספור רק את הפעמים שכתב נגדנו זו חתיכת הטיה פסיכולוגית.

יש לכתוב נגדנו ויש להסית נגדנו.
לא שופט אותו בסטנדרטים של אוהד הפועל.
שופט אותו בסטנדרטים של איך הייתי רוצה שיהיה עיתונאי (מה שהוא מתיימר להיות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:21 
מסכים עם בני12.
הכי קל לכתוב טור שנכנס בטביב כשאתה יודע שזה הטור האחרון שאתה כותב בעניינו. מה מנע ממנו לכתוב את הטור הזה לפני חצי שנה או שנה? הרצון לשמור על יחסים טובים עם יעקב הלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:23 
אדום תלאביבי כתב:
מסכים עם בני12.
הכי קל לכתוב טור שנכנס בטביב כשאתה יודע שזה הטור האחרון שאתה כותב בעניינו. מה מנע ממנו לכתוב את הטור הזה לפני חצי שנה או שנה? הרצון לשמור על יחסים טובים עם יעקב הלל?

האמת שהוא כתב את הטור עוד לפני שהודיע לו שהוא עוזב, אני יודע את זה בוודאות. ככה שהטיעון הזה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אדום תלאביבי כתב:
מסכים עם בני12.

האמת שהוא כתב את הטור עוד לפני שהודיע לו שהוא עוזב, אני יודע את זה בוודאות. ככה שהטיעון הזה לא נכון.

נו באמת,הרי העניין הזה של קבוצת הרוכשים מתנהל אולי יומיים במקרה הטוב.
אפילו אם נצא מנקודת הנחה שהוא רשם את זה דקה אחרי כל העניין עם הכסף והבקרה,בטח עוד שהיא לא התנהלה באותו הרגע שנפתח המו"מ אלא יום אחרי,עדיין קשה לי להאמין שהעבירו עיתונאי של מעל ל20 שנה ביום אחד וישר בעטו לתוך הקלחת ולתוך הסיפור הכי מעניין בקיץ את המחליף שלו בלי חפיפה מינימלית.

ראצ'ו,בד"כ אני יותר מסומך ומקבל את ההודעות שלך בביטחון גמור,אבל הפעם אפילו ברמה הלוגית זה לא מתסדר,אז כנראה שהפעם סיבנו אותך (מצטער,אבל אני לא רואה תרחיש אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:33 
הם בחפיפה עכשיו, אבל אלמוג שריד הוא הכתב הרשמי של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:38 
נועם שחם כתב:
לא שאין לי ביקורת על עמיקם או חילוקי דעות איתו, אבל על היושרה שלו ועל כך שהוא עיתונאי רציני ויסודי (בד"כ) מן הסוג שכיום הולך ומתמעט, אין ולא יכולה להיות כל מחלוקת.

בהצלחה בהמשך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
עמיקם עיתונאי טוב בעיתון טוב שלצערי לא זוכה לחשיפה הגדולה לה היה רגיל בשנים עברו (ואני אומר זאת כאחד שקורא "מעריב" כבר למעלה מ-20 שנה ברצף וחרד לעתיד העיתון).
איש כדורגל בכל רמ"ח איבריו וגם ידען לא קטן בתחום ובהיסטוריה של הענף.
זה גם הערך המוסף שלו, הידע והרצינות, שכן לסקר יכולים הרבה אבל צריך גם לדעת "להרגיש" ולראות את דברים הנסתרים.

בכל מקרה, בהצלחה בפורום "רמבו" (נדמה לי שזה השם של האתר של בני יהודה) ושיקפוץ לבקר מדי פעם ;)

"חיילים אלמונים הננו בלי מדים וסביבנו אימה וצלמוות..."

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:48 
:ROSE: כלב השמירה של הדמוקרטיה

ולי דווקא זכורים הטורים הנוקבים (או שמא זה היה טור אחד?) בזמן שההנהלה התפטרה ושנחשפה פרשת שלמה שטרן ז"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
:PUKE: :PUKE: :PUKE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 11:28 
noamw כתב:
ירדן כתב:
ראצ'ו כתב:
מי שיחליף אותו יהיה אלמוג שריד, נקווה לטוב...

מי?

אלמוג שריד

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
מכיוון שאף אחד לא הרים את הכפפה, אז הכנתי שי פרידה צנוע.
באהבה לרון עמיקם, האיש, האגדה וה...

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 11:47 
yos כתב:
מכיוון שאף אחד לא הרים את הכפפה, אז הכנתי שי פרידה צנוע.
באהבה לרון עמיקם, האיש, האגדה וה...

תמונה

הקדמת אותי ב5 דקות ו11 שניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
מדהים איך אתה רודף אחרי הזנב של עצמך כל החיים בכדי לחיות בכבוד ולסגור מינוס של כמה אלפים וחודש אחרי חודש אתה מבין עד כמה זה קשה לנהל בית ולחיות בכבוד ......בסופו של יום אתה מצליח ,בזעת אפיך והכי חשוב ביושר ובכבוד!!!!
הבן אלף הזה לוקח לנו למעלה מ 20 מליון שקלים/20,000,000 ש"ח /5,714,285 $ / 4,000,000 E .....
אתם קולטים , זה המון כסף ואין אף אחד במשרות המפתח בהתאחדות , בממשלה ובוועדות הביקורת למיניהן שצועק לשמיים :bang:
תזדיינו, מדינה של משוחדים ומושחטים .
אני הראשון שיבכה אם לא תצא עסקה לפועל , אבל .....יחד עם זאת הצחוק שאני אצחק במידה ויהיה פיצוץ יהיה גדול מאוד , משום שלדעתי זוהי ההזדמנות האחרונה של טביב להוציא כסף מהפועל , מכאן והלאה ,עם טביב ,הספינה שוקעת יחד איתו (תמות נפשי עם פלישתים ) וכך גם מחיר הקבוצה לכדי אפס, גם הטביב יודע את זה.
אני שונא אותך טביב , הלוואי וימציאו עליך שיר , שיושר בכל משחק של הפועל לדורות , הלוואי ועסקיך יתמוטטו , הלוואי וחנויותיה של דנה יתרסקו , הלוואי יא טביבי , שייקחו לך את הדבר שאתה הכי אוהב בעולם ויעלימו לך אותו .....נניח שביטר ירדו ליגה, אמן!!!!!!!!!! :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 13:40 
de' niro כתב:
מדהים איך אתה רודף אחרי הזנב של עצמך כל החיים בכדי לחיות בכבוד ולסגור מינוס של כמה אלפים וחודש אחרי חודש אתה מבין עד כמה זה קשה לנהל בית ולחיות בכבוד ......בסופו של יום אתה מצליח ,בזעת אפיך והכי חשוב ביושר ובכבוד!!!!
הבן אלף הזה לוקח לנו למעלה מ 20 מליון שקלים/20,000,000 ש"ח /5,714,285 $ / 4,000,000 E .....
אתם קולטים , זה המון כסף ואין אף אחד במשרות המפתח בהתאחדות , בממשלה ובוועדות הביקורת למיניהן שצועק לשמיים :bang:
אני הראשון שיבכה אם לא תצא עסקה לפועל , אבל .....יחד עם זאת הצחוק שאני אצחק במידה ויהיה פיצוץ יהיה גדול מאוד , משום שלדעתי זוהי ההזדמנות האחרונה של טביב להוציא כסף מהפועל , מכאן והלאה ,עם טביב ,הספינה שוקעת יחד איתו (תמות נפשי עם פלישתים ) וכך גם מחיר הקבוצה לכדי אפס, גם הטביב יודע את זה.
אני שונא אותך טביב , הלוואי וימציאו עליך שיר , שיושר בכל משחק של הפועל לדורות , הלוואי ועסקיך יתמוטטו , הלוואי וחנויותיה של דנה יתרסקו , הלוואי יא טביבי , שייקחו לך את הדבר שאתה הכי אוהב בעולם ויעלימו לך אותו .....נניח שביטר ירדו ליגה, אמן!!!!!!!!!! :BOW:

אז אתה בעצם שונא את טביב יותר מאשר אוהב את הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
תודה רון :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
ניב כתב:
de' niro כתב:
אתם קולטים , זה המון כסף ואין אף אחד במשרות המפתח בהתאחדות , בממשלה ובוועדות הביקורת למיניהן שצועק לשמיים
אני שונא אותך טביב , הלוואי וימציאו עליך שיר , שיושר בכל משחק של הפועל לדורות , הלוואי ועסקיך יתמוטטו , הלוואי וחנויותיה של דנה יתרסקו , הלוואי יא טביבי , שייקחו לך את הדבר שאתה הכי אוהב בעולם ויעלימו לך אותו .....נניח שביטר ירדו ליגה, אמן!!!!!!!!!!

אז אתה בעצם שונא את טביב יותר מאשר אוהב את הפועל?

זה כאילו ששאלת אבא , איזה ילד הוא יותר אוהב ? מה הקשר בין האהבה שלי להפועל :HEART2: , לשנאה שלי לטביב .... :CRY2:
שניהם נמצאים בשיא בתקופה האחרונה!!! :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 15:06 
ראצ'ו כתב:
רון עמיקם מסיים היום את עבודות כעיתונאי שמלווה את הפועל תל אביב במעריב ועובר לסקר את בני יהודה.

אני יודע שעמיקם היה שנוי במחלוקת פה בפורום בגלל כמה דברים שכתב בעבר, אבל אני חייב להגיד שכאחד
שעבד קרוב עם כל העיתונאים בזמן המאבק, עמיקם הוא אחד האנשים הישרים ביותר שיצא לי לעבוד איתו
ואחד המקצועיים והרציניים. לעבוד ב"מעריב" בזמן ש"ידיעות אחרונות" הוא עיתון עם תפוצה אדירה פי כמה וכולם רוצים
להיחשף שם זו משימה ממש לא קלה, ועמיקם הביא לא מעט ידיעות בלעדיות והיה יצירתי מאוד כדי להגיע לדברים.

בסופו של דבר, גם מבחינת המאבק, עמיקם היה ההוגן והרציני ביותר, הלך לבדוק את הדברים בבקרה והציף על פני
השטח הרבה דברים שאולי גם מנעו בסופו של דבר מטביב אפשרות להוציא עוד כסף מהפועל.
הטור שלו היום הוא אולי טור שמסיים תקופה, אבל כמו בהרבה מקרים - הוא היחיד שבאמת שם את הדברים על השולחן,
לא רק בתור כתב - אלא בתור מישהו שבאמת אוהב כדורגל ויודע מה זה לאהוד קבוצה.
http://i.imgur.com/scnXT.jpg
עמיקם :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 16:29 
בני12 :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא יקיר המערכת.
כשטוב לו - עזר לנו. כשלא היה נוח לו - נכנס בנו.
שלל הציטוטים שלו נגד הקהל האדום והקבוצה כולה יכולים למלא אשכול שלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 17:53 
מושקוביץ כתב:
בני12 :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 18:11 
רון עמיקם איננו על תקן של אוהד הפועל ת"א שכותב מאמרים. לא חייב שום דבר לאוהדי הפועל ת"א או לכל קבוצה אחרת.
נמצא במקצוע שקרס מבחינה מקצועית. כל אחד כמעט יכול להשתמש במקלדת ולהכניס מאמר באתר או בעתון מודפס..עיקר זה לתפוס כותרת. יש כאלה שעושים את זה חינם, רק כדי שהשם שלהם יתנוסס. רון מנסה להיות מקצוען ולחיות בשלום עם מצפונו.
בנוסף עשה ועושה כדי להגישם את חלומו כאוהד מכבי יפו. לא נשארו רבים כמוהו.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
בני12 כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: