תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 14:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1675 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו"מ בברלין?
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
פרימו מעדכן שהפגישה הסתיימה והצדדים יוצאים לבדיקות.
ימשיכו לדון בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:

הייתי מת לדעת כמה מתוך מתנגדי העסקה מטעמי מצפון ויושר המידות מגיעים למשמרות ולמבצע דנה.

סליחה על הלשון,
אתה חצוף.

אני לא הגעתי אף פעם לחנויות של דנה , ולא הגעתי אף פעם לבית של טביב בכפר שמריהו.
כן היגעתי פעמיים להפגנות בביתו הישן של הנוכל ברמת אביב. למטה מכבודי בכלל להסביר לך למה לא הגעתי או למה כן הגעתי כשהגעתי.

ואני חושב שמותר לי להביע בידיוק כמוך דעה בכל נושא שקשור בהפועל ת"א, בבעליה ובנושא המכירה. לא יותר מאשר לך וגם לא פחות מאשר לך.

וללא כל קשר כל הכבוד למי שמגיע כל יום או פעם בשבוע או פעם בחודש. המאבק נגד טביב כפי שמתנהל בחודשיםפ האחרונים מעורר הערצה.

יקירי,
במקום לתקוף תקרא שוב. לא טענתי שלי יש את הזכות להחליט למי יש או אין דעה.ההיפך, גם אני לא עושה מספיק, כל אחד וסיבותיו הוא ובעיקר מצפונו הוא. הנקודה החשובה מבחינתי היא שכל אלו שמעבירים ביקורת על הצד המוסרי בעיסקה, שיקחו בחשבון שיהיו אנשים שימשיכו להגיע מדי יום לבית של טביב ומדי שישי לחנויות של דנה.
אני לא מעביר ביקורת על העיסקה, בעיקר כשאני לא באמת יודע עד כמה נצטרך למתוח את גבולות המוסר שלנו.
אני כן יודע שאם וכאשר היא תיפול, האנשים היקרים שויתרו על החיים שלהם בשביל הקבוצה הם הראשונים שיפגעו, הם גם הראשונים שימשיכו להגיע למקומות האלו.
מן הראוי לתת משקל לדעה שלהם
.

אני הייתי רציני, לכאורה לעסקה שנרקמת וההתנגדות המוסרית אליה, אני מניח הנחה פשוטה שהמבקרים מטעמי מצפון יהיו פעילים מאוד במחאה כדי להגיע לעסקה הכשרה והנקיה ביותר שיש. אופטימי, אני מניח שזה ברור שאין לי וויכוח על הלגיטימיות להביע דעה, רק, נאה דורש נאה מקיים, תעמוד מאחורי הדעה שלך ותדאג לפעול ולהקריב כדי להגיע למצב שאתה או אחרים מטיפים לו. חוכמה קטנה להיות מוסרי בשקל.

האם אתה דורש מכל מי שחושב שנכון להמשיך את הכיבוש להתנדב לפחות לצנחנים כי אחרת אין לו זכות דעה ?
האם ללא הישתתפות ב-17 קרבות לפחות ו4 גולגלות על החגורה אין לו זכות לטעון את טענותיו ? לדעתי זכות זהה לזכותו של ישראלי אחר שמסיבות רפואיות נניח לא גוייס לצבא.
קובסטר,
מותר לך לחלק צלש"ים למי שתבחר. מי שרוצלה להישתתף במחאה באופן פעיל ( וגם יכול) סבבה. אם משהוא מהם תומך בדרך שניראת לי לא נכונה (עזוב מוסרית) לא מעניין אותי אם הוא ישן בניסה לבית של טביב שנה. אומר זאת. לא חושב שלדעתו של ראצ'ו לדוגמא יש משקל גדול יותר בגלל שהוא יושן חודשים ליד הבית של טביב( אולי מסיבות אחרות כן , בהחלט כן).

וללא כל קשר,
מעריך את כל משתתפי המאבק כפי שהוא מתנהל , והערכתי אליהם היא רק בהקשר למאבק ולניהולו, בהקשרים אחרים מותר לנו להיות חלוקים בדעותינו ובהשקפתנו.
וללא כל קשר 2,
כמו שאני חושב שמי שמעודד במשחקים עושה זאת עבור עצמו/נפשו/הנאתו, וכנ"ל מי שמכין נניח קישוטים ותפאורות, כך אני חושב שמי שנוטל חלק פעיל ואפילו פעיל מאוד במחאה עושה זאת עבור עצמו. לא עבור האחרים ולא עבור הפועל ת"א, רק עבור עצמו. ואם חלילה חלילה יקבל התקף לב וימות במהלך המאבק לא נוכל לאמר משפט בסיגנון "מת על קידוש ה' או הפועל או כל מילה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 18:52 
לפי חדשות הספורט כל הדיווחים על 25 מיליון וזה, הכל בולשיט (בגלל העניין של טוטו ונוסא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 18:53 
אם זה באמת נכון מה שכתבו בONE
לדעתי העסקה תפול
הם בקושי גייסו2 מליון שקל 5 איש (10 מליון)
עכשיו הם יצטרכו לגייס עוד 15 מליון,שאני לא בטוח שיש להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, אני מסכים עם כל מה שכתבת בהודעה האחרונה מלבד עם דבר אחד - אתה לא מאמין בסולידריות, ולא חושב שאנשים עושים דברים למען הקהילה.
לטעמי אתה יכול אולי להעיד על עצמך, אבל לא על כלל האנושות. תתפלא, אבל יש מי שעושה למען הכלל (ותאמין לי שעם כל הכבוד לפורום שדים, כמה לבבות והשתחוויות לא יחזירו לאף אחד את הזמן שאיבד וכו' וכו').
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
פרימו מעדכן שהפגישה הסתיימה והצדדים יוצאים לבדיקות.
ימשיכו לדון בשבוע הבא.

שבוע ?!
שבוע?
זה לא נגמר הדבר הזה :cry: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו"מ בברלין?
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 18:56 
אדום אופטימי כתב:
chimpfive כתב:
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:

הייתי מת לדעת כמה מתוך מתנגדי העסקה מטעמי מצפון ויושר המידות מגיעים למשמרות ולמבצע דנה.

סליחה על הלשון,
אתה חצוף.

אני לא הגעתי אף פעם לחנויות של דנה , ולא הגעתי אף פעם לבית של טביב בכפר שמריהו.
כן היגעתי פעמיים להפגנות בביתו הישן של הנוכל ברמת אביב. למטה מכבודי בכלל להסביר לך למה לא הגעתי או למה כן הגעתי כשהגעתי.

ואני חושב שמותר לי להביע בידיוק כמוך דעה בכל נושא שקשור בהפועל ת"א, בבעליה ובנושא המכירה. לא יותר מאשר לך וגם לא פחות מאשר לך.

וללא כל קשר כל הכבוד למי שמגיע כל יום או פעם בשבוע או פעם בחודש. המאבק נגד טביב כפי שמתנהל בחודשיםפ האחרונים מעורר הערצה.

יקירי,
במקום לתקוף תקרא שוב. לא טענתי שלי יש את הזכות להחליט למי יש או אין דעה.ההיפך, גם אני לא עושה מספיק, כל אחד וסיבותיו הוא ובעיקר מצפונו הוא. הנקודה החשובה מבחינתי היא שכל אלו שמעבירים ביקורת על הצד המוסרי בעיסקה, שיקחו בחשבון שיהיו אנשים שימשיכו להגיע מדי יום לבית של טביב ומדי שישי לחנויות של דנה.
אני לא מעביר ביקורת על העיסקה, בעיקר כשאני לא באמת יודע עד כמה נצטרך למתוח את גבולות המוסר שלנו.
אני כן יודע שאם וכאשר היא תיפול, האנשים היקרים שויתרו על החיים שלהם בשביל הקבוצה הם הראשונים שיפגעו, הם גם הראשונים שימשיכו להגיע למקומות האלו.
מן הראוי לתת משקל לדעה שלהם
.

אני הייתי רציני, לכאורה לעסקה שנרקמת וההתנגדות המוסרית אליה, אני מניח הנחה פשוטה שהמבקרים מטעמי מצפון יהיו פעילים מאוד במחאה כדי להגיע לעסקה הכשרה והנקיה ביותר שיש. אופטימי, אני מניח שזה ברור שאין לי וויכוח על הלגיטימיות להביע דעה, רק, נאה דורש נאה מקיים, תעמוד מאחורי הדעה שלך ותדאג לפעול ולהקריב כדי להגיע למצב שאתה או אחרים מטיפים לו. חוכמה קטנה להיות מוסרי בשקל.

האם אתה דורש מכל מי שחושב שנכון להמשיך את הכיבוש להתנדב לפחות לצנחנים כי אחרת אין לו זכות דעה ?
האם ללא הישתתפות ב-17 קרבות לפחות ו4 גולגלות על החגורה אין לו זכות לטעון את טענותיו ? לדעתי זכות זהה לזכותו של ישראלי אחר שמסיבות רפואיות נניח לא גוייס לצבא.
קובסטר,
מותר לך לחלק צלש"ים למי שתבחר. מי שרוצלה להישתתף במחאה באופן פעיל ( וגם יכול) סבבה. אם משהוא מהם תומך בדרך שניראת לי לא נכונה (עזוב מוסרית) לא מעניין אותי אם הוא ישן בניסה לבית של טביב שנה. אומר זאת. לא חושב שלדעתו של ראצ'ו לדוגמא יש משקל גדול יותר בגלל שהוא יושן חודשים ליד הבית של טביב( אולי מסיבות אחרות כן , בהחלט כן).

וללא כל קשר,
מעריך את כל משתתפי המאבק כפי שהוא מתנהל , והערכתי אליהם היא רק בהקשר למאבק ולניהולו, בהקשרים אחרים מותר לנו להיות חלוקים בדעותינו ובהשקפתנו.
וללא כל קשר 2,
כמו שאני חושב שמי שמעודד במשחקים עושה זאת עבור עצמו/נפשו/הנאתו, וכנ"ל מי שמכין נניח קישוטים ותפאורות, כך אני חושב שמי שנוטל חלק פעיל ואפילו פעיל מאוד במחאה עושה זאת עבור עצמו. לא עבור האחרים ולא עבור הפועל ת"א, רק עבור עצמו. ואם חלילה חלילה יקבל התקף לב וימות במהלך המאבק לא נוכל לאמר משפט בסיגנון "מת על קידוש ה' או הפועל או כל מילה אחרת.

האם אתה קורא את מה שנכתב? או יורה בלי הבחנה? כתבתי בפרוש שיש להביע דעה ויש עשייה, שני דברים שונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 18:58 
חרא עסקה וכנראה שגם לא בורכנו באיזה גולדהאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:01 
אני מתחיל להאמין לתאוריה שטביב ואופירע יושבים איפשהו, קוראים פה ונקרעים מצחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו"מ בברלין?
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:

בורכנו באיזה גולדהאר...
מי שישמע מה גולדהאר הביא למכב* חוץ מערימות של כסף שבוזבזו בלי הכרה.
אני מעדיף מישהו שפוי שיעמיד 30-40 מיליון תקציב וינהל נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו"מ בברלין?
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:03 
זה לא הולך להגמר כל כך מהר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:04 
JustZiv כתב:

מעניין אותי על סמך מה הקביעה בהתחשב בזה שלא נראה לי שמישהו יודע מה הסכום ומיהם האנשים ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אופטימי, אני מסכים עם כל מה שכתבת בהודעה האחרונה מלבד עם דבר אחד - אתה לא מאמין בסולידריות, ולא חושב שאנשים עושים דברים למען הקהילה .
לטעמי אתה יכול אולי להעיד על עצמך, אבל לא על כלל האנושות. תתפלא, אבל יש מי שעושה למען הכלל (ותאמין לי שעם כל הכבוד לפורום שדים, כמה לבבות והשתחוויות לא יחזירו לאף אחד את הזמן שאיבד וכו' וכו').

אתה טועה !!
אני בהחלט מאמין בסולידריות ובכך שאנשים עושים דברים למען הקהילה.
אני בשונה אולי ממך חושב שכאשר מישהוא מגלה סולידריות בנושא מסויים הוא עושה זאת למען עצמו (זה נותן לו סיפוק, זה עוזר לו להרגיש שהוא מגשים את רעיונותיו והשקפתו ...ועוד 1001 סיבות)
מי שעושה מצווה לא עושה עושה זאת למען האחר אלא בסופו של דבר עושה זאת למען עצמו. להרגיש טוה עם עצמו. (יש יאמרו לצאת ידי חובתו).
זו השקפתי לגבי הפסיכולוגיה של האנשים. ד"א לא אני המצאתי אותה. אני רק מאמין בה.

ויש לך סיכוי גדול בהרבה ;) לשכנע אותי להצביע לחד"ש מאשר לחשוב אחרת בנושא זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:
אופטימי, אני מסכים עם כל מה שכתבת בהודעה האחרונה מלבד עם דבר אחד - אתה לא מאמין בסולידריות, ולא חושב שאנשים עושים דברים למען הקהילה .

אתה טועה !!
אני בהחלט מאמין בסולידריות ובכך שאנשים עושים דברים למען הקהילה.
אני בשונה אולי ממך חושב שכאשר מישהוא מגלה סולידריות בנושא מסויים הוא עושה זאת למען עצמו (זה נותן לו סיפוק, זה עוזר לו להרגיש שהוא מגשים את רעיונותיו והשקפתו ...ועוד 1001 סיבות)
מי שעושה מצווה לא עושה עושה זאת למען האחר אלא בסופו של דבר עושה זאת למען עצמו. להרגיש טוה עם עצמו. (יש יאמרו לצאת ידי חובתו).
זו השקפתי לגבי הפסיכולוגיה של האנשים. ד"א לא אני המצאתי אותה. אני רק מאמין בה.

ויש לך סיכוי גדול בהרבה ;) לשכנע אותי להצביע לחד"ש מאשר לחשוב אחרת בנושא זה

אני מקבל את התיקון.
אני מבין את מי שחושב כך, אבל מרשה לעצמי לחלוק עליך ועל חבריך המלומדים לדעה. לדעתי זה עניין של השקפה, ואני מאמין שזה משתנה מאדם לאדם.
אגב, גם אני לא המצאתי את הרעיון שייצגתי פה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
צ'מפ,
קראתי כמה פעמים את תגובתך.
ובאמת שאני לא מבין מה אתה רוצה ממני.

ד"א את עיקר תגובתי היתה לקובסטר, אבל גם אליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
חבר שלי הציע אתמול פתרון הרבה יותר פשוט לחלוב את קופת המועדון:
שיעסיקו את החלאה בתור יועץ ויתנו לו שכר של מיליון שקל לחודש במשך שנה.

רם שבס קורא בפורום? או שרם שבס הוא החבר שלך?
התשלום הראשון יהיה על סך 12 מיליוני שקלים והשני עשרה מיליון שקלים במספר תשלומים, כשאחת האופציות היא שכר ייעוץ עבור קבוצת טביב

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4238696,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
לקחת את זה לכיוון הלא נכון לחלוטין. מותר ואף רצוי להביע דעה, בשביל זה יש פורום ובטח במצב שבו רב הנסתר על הגלוי.
לאף אחד בעולם אין בעלות על השכל ,אני האחרון שישתיק פה אנשים ואם ניקח את הדוגמא שהבאת על הכיבוש והצבא, למרות שהייתי פיזית ברוב המקומות שאנשים פה מדברים עליהם בכזו נחרצות (הרבה פעמים גם תחת אש), מעולם לא התערבתי ולא השתקתי אף אחד. שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה ומאמין בו.
הנקודה הייתה שמאחר והמאבק גובה מחיר כבד מאותם בודדים שויתרו על החיים שלהם כדי שתהיה לי ולך קבוצה, מן הראוי לייחס לדעתם משקל ולקחת בחשבון שלפסילת עיסקה מטעמים מוסריים כאלו ואחרים תהיה השפעה ישירה בעיקר עליהם.
את דעתך על הגרעין המעודד אני מכיר, לפעמים אפילו קצת שותף. אני לא חושב שאנשים התאהבו במאבק לשם המאבק, בואו נקווה שהצעד הראשון לעבר חלום הקבוצה בניהול האוהדים , קרי שחרור הקבוצה מטביב, יקרה במהרה.
הרבה בריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:20 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 22037.html
עוד פרק בסאגה: קבוצת שבס כבר סגרה עם טביב על העברת המועדון עבור 20 מיליון ש"ח, אך לקחה צעד אחורה בתום פגישה עם יו"ר הבקרה בה הובהר כי לא ניתן להוציא 5 מיליון מהמועדון. פתרון אפשרי: שבס יצטרך להביא עוד כסף מכיסו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:23 
IM SHOCKED...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:25 
למי שטרם קלט, הפתרון של תשלום בגין יעוץ הנו כנראה מוצא "יצירתי" שמנסה לשלם לטביב מכספי הפועל ת"א בלי לקשור בצורה גלויה את העניין עם מכירת שחקנים. איך?
משלמים כעת לטביב הסכום שהרוכשים כן הצליחו לגייס. עבור הסכום הנ"ל , מקבלים את הבעלות הרשמית של המועדון. לאחר מכן, חותמים עם טביב או קבוצה מטעמו על הסכם קבלת יעוץ "מקצועי". עבור אותו יעוץ, הפועל ת"א תשלם סכום מסויים שלאורך תקופת ההסדר יגיע ליעד של הסכום הכולל פחות הסכום שישולם בפעימה הראשונה. מאיפה יגיע הכסף? כנראה ממכירת שחקנים.
הסכם יעוץ שכזה לא יכול לתהבצע ללא אישורה של הבקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

הנקודה הייתה שמאחר והמאבק גובה מחיר כבד מאותם בודדים שויתרו על החיים שלהם כדי שתהיה לי ולך קבוצה, מן הראוי לייחס לדעתם משקל ולקחת בחשבון שלפסילת עיסקה מטעמים מוסריים כאלו ואחרים תהיה השפעה ישירה בעיקר עליהם .

יקירי,
כאן אני לא מסכים איתך. עושה רושם שאתה נבון וכניראה לא קורא בעיון את מה שכתבתי. כי קשה לי להאמין שאתה לא מבין.
כדי להבהיר את דעתי וכדי שאולי תבין אשתמש בלשון בוטה יותר. שוב פעם רק כדי להבהיר לך

מציע שתקרא את מה שכתבי לטכנו ואולי הדברים הבוטים שאכתוב בהמשך יהיו מיותרים.

כל מי שנוטל חלק פעיל במאבק עושה זאת מסיבות אגואיסטיות בלבד.
מאחר והוא עושה הכל באופן אגואיסטי לא צריך להתחשב בדעתו יותר מאשר בדעתו של כותב אחר.
ההשפעה הישירה עליהם אינה רלוונטית שכן עשו עושים ויעשו את הכל מסיבות אגואיטיות.

ועכשיו עוד פעם אכתוב שמה שכתוב בשלושת השורות שלמעלה מוצג באופן בוטה כדי שאולי תבין למה אנו חושבים אחרת. ולמה אני בשונה ממך לא מחלק צלש"ים (מפרגן ומעריך בכייף) ולא חושב שדעתם משמעותית יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
סיכויים קלושים לעסקת המכירה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2539119

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
סיכויים קלושים לעסקת המכירה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2539119

יש פה הרבה ששמחים על כך כנראה. סוג של צפירת הרגעה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
אם זה מתפוצץ אני מניח שטביב יבין/מבין מה דנה הולכת לקבל כל הקיץ(ואני לא מתכוון לזין של קצרה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:37 
יאללה איזה יאוש כבר מהמצב המזדיין הזה על מה 25 מיליון שקל יא בן זונה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:

הנקודה הייתה שמאחר והמאבק גובה מחיר כבד מאותם בודדים שויתרו על החיים שלהם כדי שתהיה לי ולך קבוצה, מן הראוי לייחס לדעתם משקל ולקחת בחשבון שלפסילת עיסקה מטעמים מוסריים כאלו ואחרים תהיה השפעה ישירה בעיקר עליהם .

יקירי,
כאן אני לא מסכים איתך. עושה רושם שאתה נבון וכניראה לא קורא בעיון את מה שכתבתי. כי קשה לי להאמין שאתה לא מבין.
כדי להבהיר את דעתי וכדי שאולי תבין אשתמש בלשון בוטה יותר. שוב פעם רק כדי להבהיר לך

מציע שתקרא את מה שכתבי לטכנו ואולי הדברים הבוטים שאכתוב בהמשך יהיו מיותרים.

כל מי שנוטל חלק פעיל במאבק עושה זאת מסיבות אגואיסטיות בלבד .
מאחר והוא עושה הכל באופן אגואיסטי לא צריך להתחשב בדעתו יותר מאשר בדעתו של כותב אחר.
ההשפעה הישירה עליהם אינה רלוונטית שכן עשו עושים ויעשו את הכל מסיבות אגואיטיות.

ועכשיו עוד פעם אכתוב שמה שכתוב בשלושת השורות שלמעלה מוצג באופן בוטה כדי שאולי תבין למה אנו חושבים אחרת. ולמה אני בשונה ממך לא מחלק צלש"ים (מפרגן ומעריך בכייף) ולא חושב שדעתם משמעותית יותר.

אופטימי,
קצת קרדיט להבנה שלי...

kobster כתב:

את דעתך על הגרעין המעודד אני מכיר, לפעמים אפילו קצת שותף. אני לא חושב שאנשים התאהבו במאבק לשם המאבק.

הפעם, בניגוד לשלטי העידוד וההאדרה העצמית בשער 5, יש פה אנשים שבאמת עושים את זה מאהבה נטו למועדון ולקבוצה ובורחים מכל אור זרקורים, לפחות השניים שאני מדבר איתם באופן קבוע (מניח שכולם יודעים במי מדובר) וזה מה שעושה לדעתי את המאבק הזה לצורה בה הוא מתנהל ונראה.
בוא לא נהפוך את האשכול הזה לויכוח על מהות ואופן ניהול המאבק, יהיה לזה מספיק זמן כשהכל יגמר.
היה חשוב לי להבהיר שלא היה בכוונתי לרמוז לכך שמי שלא שותף אקטיבי למאבק לא זכאי להביע את דעתו.
כפי שציינתי, לאף אחד אין מונופול על השכל. בוא רק נקווה שהימים הנוראים תחת טביב יבואו לקיצם במהרה.
ושוב, הרבה בריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
אני מבקש מכל האנטישמים בעמודים 26-27 של האשכול למצוא את הדרך להתנצל בפני. אל תגידו שלא נתתי לכם את הכותרת שעה וחצי לפני כולם.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
אתה אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אתה אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
ערן כתב:
אתה אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1675 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: