אדום מטלי כתב:
אמיר ונונו כתב:
בתחום אחד אני מוכן להביע את דעתי האישית בצורה נחרצת: בשורה התחתונה, כל עסקה שתהיה, תהיה בגדר פתרון זמני. הפתרון האמיתי היחיד, זה שיאפשר לנו להגשים את המטרות שלשמן יצאנו למאבק - יהיה כאשר אנחנו, האוהדים, נשלוט בגורל המועדון שלנו באופן פורמלי. מבחינה זו, שבס וחבריו משמיעים קולות חיוביים, אלא שלמדנו כבר לא לשפוט לפי מילים. ימים יגידו.
במשאלת הלב, אני לא מסתפק בפתרון האמיתי שאתה מציע (במהרה בימינו אמן). אני רוצה לראות את כל הכדורגל בישראל מתנהל אחרת. כי להיות צדיקים בים של זוהמה, שקרנות, סיאוב, עבריינות - זה לא רק לא פרקטי, זה אולי אפילו בלתי אפשרי.
לכן לא הבעתי דעה אם העסקה טובה לנו או לא, אלא רק דבר אחד: שלא נסכים לשחיתות למעשים שעליהם אנחנו זועקים כבר זמן רב, רק בגלל שעכשיו זה נוח לנו. ולהיות בעד שהבקרה תחליק עכשיו על מה שברור שאסור שיקרה - זה בדיוק הדבר הזה.
ואני חושב שמותר לי להביע את דעתי וצריך להתייחס אליה כדעה, בלי קשר לעובדה שלא הופעתי לאף אחת מפעולות המחאה.
כדי להעמיד דברים על דיוקם - אף אחד לא אמר שאסור להביע דעה. רבאק, זו מטרת הפורום. אם לא נקדח פה, אז איפה ?
מה שראוי וחשוב לזכור שכשמביעים דעה לגבי המוסריות והשחיתות של העיסקה, שאם היא תיפול יהיו לזה השלכות לגבי המשך המאבק. אותם אנשים שמגיעים עד עכשיו למשמרות ומוותרים על החיים שלהם ימשיכו להגיע לשם, מה שאמיר אמר (בצנעה רבה, יאמר לזכותו) זה שהוא מקווה שמי שמתנגד לעיסקה גם יהיה מעורב במאבק ובמשמרות המחאה. אחת הסיבות שאני לא מביע דעה נחרצת על העיסקה היא שאני יודע שאם וכאשר היא תיפול, לא אני זה שישלם עליה בנוסף על שעות ארוכות מחוץ לבית של טביב. זה שיקול שגם צריך להילקח בחשבון, זה הכל.
בשורה התחתונה, כולנו רוצים פה בטובת הפועל. החלום של קבוצה בניהול אוהדים הוא כרגע עדיין בגדר חלום, בשביל לעשות את הצעד הראשון בדרך להגשמת חלום הזה צריך לשחרר את הקבוצה מהידיים של טביב. כמה אנחנו מוכנים להקריב (בכל המובנים) בשביל שהצעד הראשון הזה יקרה ? יש כאלו שיותר ויש כאלו שפחות. אני מציע להמתין עד שתתברר סופית מהות העיסקה אחרי הפגישה היום של הרוכשים וטביב עם הבקרה התקציבית.