תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 22:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ג' 5.6.2012 דיונים
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 09:37 
אדום נחמד כתב:
צביקה נעים הוא אולי בן זונה עם אג'נדה, ולכולנו ברור שהמחאה היא לא כל כך בגלל שטביב הוא תימני, אבל העובדה שאנחנו מקבלים אלינו אדם שהורשע בהפרת אמונים תוך כדי מחאה נגד אדם שהורשע בזיוף לפני 10 שנים- מציגה אותנו באור בעייתי.

מה זה "מקבלים"??

מישהו שואל אותנו בכלל?
את טביב לא "קבלנו" ולא נתנו לו דף חדש?
המחאה היא בגלל שהוא עבריין מורשע , אן שזה נשק שמתמשים בו כדי לסלק אותו מהקבוצה אחרי שהוא לא מפסיק לחרב אותה?

איך בן אדם רציונאלי שאוהד את הפועל ומעורה בפרטים מצליח ליפול במלכודות האלה של השונאים הדמגוגים שלנו?
לא ברור לי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
מצטער,לא מוכן להרוג את הערכים שלי כדי לשחרר את המועדון מהידיים של טביב
לא מוכן לתת יד למהלכים לא חוקיים
יקח קצת זמן,יהיה קשה? נתגבר
לפרטים לך להודעה הנהדרת של אדום מטאלי באשכול המקביל

הדילמה הידועה: למות יפה או לחיות מכוער.
איך אמר לי פעם יפה נפש אחד, להבדיל, בויכוח פוליטי: "גם אם יתברר שעתידה של מדינת ישראל תלוי בטרנספר, אני אעדיף שלא תהיה מדינה ליהודים בא"י מאשר לבצע טרנספר לערבים בגלל שזה לא דמוקרטי ולא הומני".

אז לעזאזל עם הפועל ת"א, עם הילדים במחלקות הנוער, עם הקהל עצום, עם ההיסטוריה, עם הסמל. בעוד שנה, כשנהיה בלאומית, ממילא טביב ימכור יותר בזול, ואם עדיין לא יימצא רוכש, אז בטוח שבליגה א' טביב כבר יעזוב. ובינינו, מי צריך ליגה אירופה בחמישי בערב כשיש משחק חוץ קשה בעראבה בשישי אחה"צ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
איך אמר לי פעם יפה נפש אחד, להבדיל, בויכוח פוליטי: "גם אם יתברר שעתידה של מדינת ישראל תלוי בטרנספר, אני אעדיף שלא תהיה מדינה ליהודים בא"י מאשר לבצע טרנספר לערבים בגלל שזה לא דמוקרטי ולא הומני".
ואם במקום "טרנספר" הוא היה אומר "רצח עם", גם לא היית מסכים איתו?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
Charlie כתב:

זה לא ויכוח פוליטי, אבל אמרת שטות מוחלטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
צביקה נעים הוא אולי בן זונה עם אג'נדה, ולכולנו ברור שהמחאה היא לא כל כך בגלל שטביב הוא תימני, אבל העובדה שאנחנו מקבלים אלינו אדם שהורשע בהפרת אמונים תוך כדי מחאה נגד אדם שהורשע בזיוף לפני 10 שנים- מציגה אותנו באור בעייתי.

מה זה "מקבלים"??

מישהו שואל אותנו בכלל?
את טביב לא "קבלנו" ולא נתנו לו דף חדש?
המחאה היא בגלל שהוא עבריין מורשע , אן שזה נשק שמתמשים בו כדי לסלק אותו מהקבוצה אחרי שהוא לא מפסיק לחרב אותה?

איך בן אדם רציונאלי שאוהד את הפועל ומעורה בפרטים מצליח ליפול במלכודות האלה של השונאים הדמגוגים שלנו?
לא ברור לי..

שוב, כמו שאמרתי ליהלום אדום, לא אותי צריך לשכנע. לי ברור הסיבות שבגללן יצאנו למאבק.
מה שאמרתי הוא שאם אחד הטיעונים שלנו הוא שטביב עבריין מורשע, יכולות לצוץ תהיות אם נתעלם מכך בנוגע לשבס (למרות שאני חייב לומר שלא הבנתי לגמרי את הסטטוס שלו. יש לו קלון אין לו קלון הורשע לא הורשע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 10:12 
הנה זה התחיל שוב , קצת בעיות במו"מ ומסע ההפחדה נמשך ,עוד פרסום ב ONE על רצון של חיפה או מכבי לקנות שחקן (לשעבר) של הפועל .
האמת שזה רק עושה אותי יותר אופטימי , כנראה שיש פה משחק מאחורי הקלעים שאנחנו עדיין לא מבינים ,אבל אולי עושים לטביב טביב והמבין יבין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
its-sick כתב:
Charlie כתב:

זה לא ויכוח פוליטי, אבל אמרת שטות מוחלטת.
ז לא היה פוליטי, זה היה דוגמא לכך שאכן יש דברים שבל ייעשו בכל מחיר. השאלה היא רק איפה הגבולות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
Charlie כתב:

לא הייתי מסכים. אם אני צריך לבחור בין שיקחו את הילדים הקטנים שלי וישחטו אותם ח"ו לבין שהמדינה שלי תקדים תרופה למכה, אני אבחר באפשרות השניה. ברור. זה צריך להיות הדבר הכי טבעי בעולם, לשרוד בכל מחיר, גם אם המחיר נוראי.
הרי אין סוף לדוגמאות - פצצה גרעינית אירנית או מתקפה על מתקני הגרעין ותחילתה של מלחמה אזורית עם אלפי הרוגים ונזק בל ישוער למדינה וכלכלתה?!

פעם קיסינג'ר אמר שבפוליטיקה הדילמה היא לא בין הטוב לרע, אלא בין הרע לרע יותר (באנגלית זה נשמע יותר טוב ההבדל בין Worse לבין Worst). גם במקרה הזה, העיסקה הנרקמת וטביב זה לא הבדל של טוב ורע. אלא בין לא טוב לקטסטרופה. אני מעדיף מצב לא טוב זמני מאשר קטסטרופה. גם אם אאלץ לחיות מלוכך עוד קצת (ומעניין שבזכיה בדאבל איש לא התלונן על כך שגיבוריו, דוגלס וידין, הובאו בקומבינה ע"י אותו טביב מכפ"ס, כולם שמחו אז)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
לא דיברתי על רצח ילדיך, אלא על גלות (אין מדינת ישראל).
הייתי מעדיף לגור במדינה אחרת ושלא תהיה מדינת ישראל מאשר להיות כחלק ממדינה שתשמיד שיטתית חפים מפשע.

אבל כמו שאמרתי, זה לא ויכוח פוליטי, אלא דיון בכך שיש דברים שאי אפשר להסכים להם.
אם במקום המשל נחזור לנמשל שזה הקבוצה: שאוהד ירצח את טביב בכדי להציל את הפועל זה מעבר לכל קו אדום. דבר שאי אפשר להסכים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
לא דיברתי על רצח ילדיך, אלא על גלות (אין מדינת ישראל).
הייתי מעדיף לגור במדינה אחרת ושלא תהיה מדינת ישראל מאשר להיות כחלק ממדינה שתשמיד שיטתית חפים מפשע.

אבל כמו שאמרתי, זה לא ויכוח פוליטי, אלא דיון בכך שיש דברים שאי אפשר להסכים להם.
אם במקום המשל נחזור לנמשל שזה הקבוצה: שאוהד ירצח את טביב בכדי להציל את הפועל זה מעבר לכל קו אדום. דבר שאי אפשר להסכים לו.

גלות מבחינתי זה אבדון. לא מדובר בהגירה מרצון לצורך עשיית כסף כמו שעושים היורדים היום, שיש להם את הגב של ישראל ויש להם לאן לחזור. גלות זה מה שהיה לפני מדינת ישראל, ולא צריך ללכת הרבה אחורה, 3-9 שנים לפני הקמת המדינה זה מספיק.

אבל לרצוח את טביב בשביל שלא יהיה בהפועל זה מוגזם. והאנלוגיה גם לא במקום, כי אי אפשר להשוות בין חיים של אומה או משפחה לבין התנהלות של קבוצת ספורט. עם כל הכבוד והאהבה, הפועל זה מועדון כדורגל. אנחנו עוסקים בספורט (גם אם בישראל יש יותר דיבורים ועסקנות מכדורגל נטו אבל זה נושא אחר) וצריך לקחת דברים בפרופרוציה גם במחאה הזו, ואני הייתי מאלה ששמחתי לשמוע על זר הפרחים לדנה.

אתה יודע מה, קצת גלשנו. אם נתמקד בעסקה אז לדעתי זו עסקה איומה - אנחנו מעבירים את הפועל לקבוצה לא ידועה בראשות אדם שכלל אינו מתכוון לעמוד בראשה, עם מתווך מפוקפק ושושבינים שנכשלו בניהול הקבוצה בעבר. הקבוצה לא מתכוונת להשקיע במועדון הרבה, והיא "קונה" אותו בעצם מהכספים של הקבוצה. כלומר הפועל מממנת את הרכישה של עצמה ע"י מכירת כוכביה ושיעבוד ההכנסות של "לאן" במשך שנים.
הזוי לחלוטין!
אבל האלטרנטיבה היא אולי חיסולו של המועדון או פגיעה אנושה בו שיידרשו שנים רבות לשיקומו.

כמו שכתבתי באשכול המקביל - כשיש לקוח לחוץ וסחוט (האוהדים) אז המוכר ממקסם דרישותיו והקונה ממנף עצמו באמצעות עתידו של המועדון וכולם מרוצים מהקומבינה, גם אורליצקי, כי זה יקבל הרבה, אלה לא ישלמו הרבה וההוא יוכל לאשר את הכל ולישון בשקט.
והלקוח? את מי זה מעניין. העיקר שטביב לא פה. מסריח, מעצבן, קשה אבל כשהחורבן מעבר לפינה, צריך קודם כל להוציא את הדיבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 11:37 
תהרגו אותי - לא מבין.
קבוצת אנשים רוכשת את הקבוצה שלנו מהכסף של הקבוצה שלנו.
מה בדיוק ההבדל בינם לבין טביב מבחינת הכניסה לקבוצה עצמה?
אז כן, הם אוהבי הפועל, מי ישמע, הם תמיד נזעקו לטובת הקבוצה כשהיינו במצוקה.
יותר קל לסלק בנאדם אחד, יהיה אשר יהיה, מאשר 5 אנשים שונים שעוד אין לנו בכלל מושג מיהם.
שולחים ססמאות לעבר האוהדים על שיתוף פעולה? שיפקידו לי בחשבון את הערבות של טביב ואז נדבר איתם.
מה יקרה אם הם לא יצליחו לגייס משהו מהאוהדים? יש ערבויות שיש להם כסף להשקיע בקבוצה? כי את כל הכסף שנשאר הם מוציאים על רכישת הקבוצה עצמה...
כל שנשאר זה להתפלל לפחות שלאחד מהם יש מספיק כסף לתמוך בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 12:35 
Charlie כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
מצטער,לא מוכן להרוג את הערכים שלי כדי לשחרר את המועדון מהידיים של טביב
לא מוכן לתת יד למהלכים לא חוקיים
יקח קצת זמן,יהיה קשה? נתגבר
לפרטים לך להודעה הנהדרת של אדום מטאלי באשכול המקביל

הדילמה הידועה: למות יפה או לחיות מכוער.

אז לעזאזל עם הפועל ת"א, עם הילדים במחלקות הנוער, עם הקהל עצום, עם ההיסטוריה, עם הסמל. בעוד שנה, כשנהיה בלאומית, ממילא טביב ימכור יותר בזול, ואם עדיין לא יימצא רוכש, אז בטוח שבליגה א' טביב כבר יעזוב. ובינינו, מי צריך ליגה אירופה בחמישי בערב כשיש משחק חוץ קשה בעראבה בשישי אחה"צ....

למה ללכת רחוק,לפני כמה שנים כשהפועל התמודדה נגד סכנין נגד הירידה אחד מהם אמר שהוא מעדיף שהפועל תרד ולא סכנין.כי חשוב שבליגה תיהיה קבוצה ערבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
כמה עולה להוציא קרציה מהעור של הגוף של הנשמה ?
20 מיליון
http://one.co.il/Article/200823.html

תוך 24 שעות אלי טביב יקבל 20 מ' על הפועל
פרסום ראשון: אנשי טביב ושבס מצאו פיתרון לעסקה - טביב יקבל 20 מיל' ש"ח עבור האדומים ב-2 תשלומים, התביעות באחריות הרוכשים וכל השחקנים יישארו

מה זאת אומרת?! החרא מקבל 20 מליון וגם משאיר את הכביסה המלוכלכת שלו במועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לאחר ששמו של שגיא שוב שורבב לעסקה , אני חושב שמגיע ל"ספורט פי כמה" שדרוג לאשכול המידע.

http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=2193
הם שכחו 9 מיליון שקל- כל מנוי מהשנה שעברה יקבל מתנה 1000 שקל כתודה על תמיכתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
שחר כתב:
לאחר ששמו של שגיא שוב שורבב לעסקה , אני חושב שמגיע ל"ספורט פי כמה" שדרוג לאשכול המידע.

http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=2193
הם שכחו 9 מיליון שקל- כל מנוי מהשנה שעברה יקבל מתנה 1000 שקל כתודה על תמיכתו.

ספינינג זה בריא, או לפחות ככה אומרים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
שאלה לא קשורה,
טביב חתם בסוף רשמית עם שירזי על החוזה החדש או שרק נתן לו הבטחה בלי להעביר את החוזה בבקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2539119

נכון לעכשיו: סיכוי קלוש לעסקת מכירת הפועל תל אביב

אלי טביב רצה כ-10 מיליון שקל ואת הסכום ממכירת תמוז ואיגייבור, אך החוק לא מאפשר לאדם פרטי לקבל כסף על מכירת שחקנים. המשמעות: הרוכשים יצטרכו לשלם כ-25 מיליון שקל. בסביבת ראש קבוצת הרכישה, שמעון שבס, מעריכים שהוא ייסוג מהעסקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ג' 5.6.2012 דיונים
הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
שאלה לא קשורה,
טביב חתם בסוף רשמית עם שירזי על החוזה החדש או שרק נתן לו הבטחה בלי להעביר את החוזה בבקרה?

החוזה של גוטמן מעונת 10/11 עדיין בסטטוס "נסגרו התנאים, החתימה בשבוע הבא".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
שאלה לא קשורה,

בכל מקרה אני חושב ששווה להשאיר אותו (ואני ממש לא אהבתי איך שהפועל שיחקה ברוב התקופה איתו), ולו רק בגלל מה שהשיג בתנאים שהשיג וכי אנחנו לא יודעים מה הוא יכול לעשות אצלנו בתנאים נורמליים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
unknown כתב:
שאלה לא קשורה,

בכל מקרה אני חושב ששווה להשאיר אותו (ואני ממש לא אהבתי איך שהפועל שיחקה ברוב התקופה איתו), ולו רק בגלל מה שהשיג בתנאים שהשיג וכי אנחנו לא יודעים מה הוא יכול לעשות אצלנו בתנאים נורמליים.

זאת בהחלט החלטה קשה, תכלס מגיע לו והוא באמת יכול לעשות דברים יפים, סטייל גוטמן2 שבחצי עונה הראשונה הציל אותנו ומאז..
אבל לפי דעתי רב"ש מאמן ענק ויכול להצליח אצלנו מאוד, בניגוד למכבי, מה גם שהוא יכול להחיות מחדש את אלרואי, וזה גם שווה לא מעט, יש לו גם עין טובה בבחירת זרים, לפחות בק"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
unknown כתב:
שאלה לא קשורה,

זאת בהחלט החלטה קשה, תכלס מגיע לו והוא באמת יכול לעשות דברים יפים, סטייל גוטמן2 שבחצי עונה הראשונה הציל אותנו ומאז..
אבל לפי דעתי רב"ש מאמן ענק ויכול להצליח אצלנו מאוד, בניגוד למכבי, מה גם שהוא יכול להחיות מחדש את אלרואי, וזה גם שווה לא מעט, יש לו גם עין טובה בבחירת זרים, לפחות בק"ש.

שום החלטה קשה.
ביום בו טביב עוזב (גם אם זה יהיה עוד 5 שנים שניהיה בליגה הארצית) יש להעיף באופן מיידי כל מי ששיתף איתו פעולה!
ואני אשמח לדעת שכמו שהוא שיתף פעולה עם ההושבה של שי על הספסל מאחר וזה התלונן על אי כיבוד הסכם שנסגר איתו, שהוא יקבל את אותה מנה וישב בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
Idandosh כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
unknown כתב:
שאלה לא קשורה,

שום החלטה קשה.
ביום בו טביב עוזב (גם אם זה יהיה עוד 5 שנים שניהיה בליגה הארצית) יש להעיף באופן מיידי כל מי ששיתף איתו פעולה!
ואני אשמח לדעת שכמו שהוא שיתף פעולה עם ההושבה של שי על הספסל מאחר וזה התלונן על אי כיבוד הסכם שנסגר איתו, שהוא יקבל את אותה מנה וישב בבית.

אני באמת לא מבין את זה, מה אתה רוצה שהוא יעשה?
אז בוא נפרק את המועדון ונעיף את כל בעלי התפקידים ונפרוש מהליגה עד שיהיה רוכש לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
אז בוא נפרק את המועדון ונעיף את כל בעלי התפקידים ונפרוש מהליגה עד שיהיה רוכש לקבוצה.

אני אתן לך דוגמא
טביב החתים אם שירזי על חוזה חדש ומנופח.
חוזה שלא מגיע לו והוא לא יקבל בחיים שלו.
אז אני לא אכנס לו לכיס, ושירוויח כמה שבא לו, אבל כשהוא עושה את זה הוא יודע שהוא מקבל דבר שלא מגיע לו על חשבון אנשים אחרים, כאלה שאכפת להם מהמועדון יותר ממנו. הוא מנצל את המצב שהמועדון נמצא בו לטובתו האישית. דבר כזה לא יכול לעבור בשתיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Idandosh כתב:

אני אתן לך דוגמא
אז אני לא אכנס לו לכיס, ושירוויח כמה שבא לו, אבל כשהוא עושה את זה הוא יודע שהוא מקבל דבר שלא מגיע לו על חשבון אנשים אחרים, כאלה שאכפת להם מהמועדון יותר ממנו. הוא מנצל את המצב שהמועדון נמצא בו לטובתו האישית. דבר כזה לא יכול לעבור בשתיקה.

אני חושב שאתה קצת מגזים, על חשבון אחרים? כמה הוא כבר מקבל? אתה יודע? וכמו שהוא אמר כבר, הפועל הצילה לו את הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
אדום נחמד כתב:
Idandosh כתב:

אני אתן לך דוגמא

אני חושב שאתה קצת מגזים, על חשבון אחרים? כמה הוא כבר מקבל? אתה יודע? וכמו שהוא אמר כבר, הפועל הצילה לו את הקריירה.

הוא לוקח כסף מהקופה של המועדון, כשהמניעים של טביב לתת לו את הכסף הזה הם הכל חוץ ממקצועיים.

וכל זה בלי לדבר על ההגנה שלו על טביב לאורך כל העונה. לא מצפה ממנו לגנות אותו, אבל לפחות לא להתערב.

אגב, מפרסומים, 110 דולר לעונה.

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 05 יוני 2012, 22:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2012, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
מישהו פה מתבלבל.
לא קיבלנו את טביב בגלל ההתנהלות שלו ועל זה שהוא שם זין על הקבוצה מהרגע שהוא נחת בה. אף אחד לא שכח את הפיצוצים עם מוני הראל ואת היציאות המסריחות שלו בדיוק יום לפני משחקים חשובים באירופה או יום לפני דרבי.
בגלל ההתנהלות המסריחה שלו וחוסר המעורבות שלו ברגעים קריטים במהלך העונה שדפקו לנו עונות שלמות, רק בגלל זה אנחנו שונאים אותו.
גם בגלל שעד היום אנחנו לא יודעים איפה הכסף שהקבוצה הרוויחה בארופה בזכותו של גוטמן, שטביב הכלב דאג לגרש.
גם בגלל שראינו מה הוא עשה לכפר סבא.

אח"כ בגלל שהוא גנב.

ובנוסף לכל הוא תימני.

עכשיו שכולם ידחפו לתחת ג'חנון.

אם למישהו מהעיתונאים לא מתאים שבס, אז שידחפו לתחת את פרוספר אזגי.

"עם אוהדים כאלה, היום כמו שאני, אני עולה ושם 40 נקודות"- אריק איינשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: