תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 22:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דנה, עם איזה קומבינה שלחת את הילדה לנעמ"ת?
הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
קאנטור כתב:
בן של טייקון צריך גם הוא ליהנות מגן רגיל ומחברה של בני גילו. ברור שאסור לשלול ממנו חברה כזו בשל היותו בן של טייקון.
אני יותר ממקווה שאמו ואביו משלמים הרבה כסף (יחסית לבן של שכיר רגיל) בכדי להיכנס לגן הזה.

ללא ספק נכון ולכן יש עשרות אלפי גנים פרטיים ולאחר מכן עירונייים המיועדים לכל ילד בין אם הוריו עובדים , לא עובדים טייקונים ומה שתרצה.
הוסבר פה למה הוקמו גנים בחסות נעמ"ת (הסתדרות) והזוג אינו נמנה על האוכלוסיה הזאת. מעניין מה דיווחו השניים כדי להתקבל.
רעייתי מורה ואני עובד מדינה. כל עוד לא קבלתי עזרה מהמדינה גם היותה מורה לא עזר לקבל אותם לגן נעמ"ת. כמעט ואין סיכוי שהדיווח שלהם היה אמת. אלא אם שונו חוקי נעמ"ת (וככל הידוע לי לא) או שמדובר בגן שאינו מלא (קשה להאמין).

זה שנעמ"ת הוקמה ע"י ההסתדרות לא אומר כלום לגבי את מי שהיא משרתת. בטח שלא בימינו המודרנים.

ציטוט:
"נעמ"ת נוסדה במטרה לקדם את מעמד האישה בישראל, ולהביא לשינוי המדיניות החברתית לקראת השגת שוויון בין המינים במשפחה, בעבודה, בחברה ובכלכלה."

אין יותר שיוויון בין המינים וקידום מעמד האישה מאשר אישה בעלת עסק ומעסיקה.

יותר מזה, לדעתי אין להם שום זכות בימינו למנוע על בסיס מעסיק מול מועסק.

המעון הזה שכונתי ופותר בעיה של נשים עובדות מכל הסוגים והמעמדות החברתיים. בעיקר בנאות אפקה שזאת לא שכונת פאר ולא שכונה של עוני ויש בה ילדים כמוך וכמוני.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
היא ובעלה אונסים,רוצחים וקוברים בחיים,במודע,את האהבה הכי גדולה שיש לי בחיים מגיל 6
הכל כשר נגדם,גם להכנס לדברים כאלה.אם זה הופך אותי לתת אדם אז בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
JR12 כתב:
היא ובעלה אונסים,רוצחים וקוברים בחיים,במודע,את האהבה הכי גדולה שיש לי בחיים מגיל 6

ב"דברים כאלה" אתה מתכוון ללשון הרע ודיבה?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 00:19 
dino כתב:
JR12 כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 00:34 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
dino כתב:
JR12 כתב:

הטעות שלכם היא שאי התמקדות בסוגיית נעמ״ת זה לא בגלל שמדובר באמצעי לא כשר, אלא בגלל שמעשה כזה יציג אותנו באור לא טוב ויפגע במוניטין המאבק הצודק שלנו יותר מאשר יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 08:34 
bloodbrother כתב:
קאנטור כתב:
בן של טייקון צריך גם הוא ליהנות מגן רגיל ומחברה של בני גילו. ברור שאסור לשלול ממנו חברה כזו בשל היותו בן של טייקון.
אני יותר ממקווה שאמו ואביו משלמים הרבה כסף (יחסית לבן של שכיר רגיל) בכדי להיכנס לגן הזה.

ללא ספק נכון ולכן יש עשרות אלפי גנים פרטיים ולאחר מכן עירונייים המיועדים לכל ילד בין אם הוריו עובדים , לא עובדים טייקונים ומה שתרצה.
הוסבר פה למה הוקמו גנים בחסות נעמ"ת (הסתדרות) והזוג אינו נמנה על האוכלוסיה הזאת. מעניין מה דיווחו השניים כדי להתקבל.
רעייתי מורה ואני עובד מדינה. כל עוד לא קבלתי עזרה מהמדינה גם היותה מורה לא עזר לקבל אותם לגן נעמ"ת. כמעט ואין סיכוי שהדיווח שלהם היה אמת. אלא אם שונו חוקי נעמ"ת (וככל הידוע לי לא) או שמדובר בגן שאינו מלא (קשה להאמין).

זה שנעמ"ת הוקמה ע"י ההסתדרות לא אומר כלום לגבי את מי שהיא משרתת. בטח שלא בימינו המודרנים.

ציטוט:
"נעמ"ת נוסדה במטרה לקדם את מעמד האישה בישראל, ולהביא לשינוי המדיניות החברתית לקראת השגת שוויון בין המינים במשפחה, בעבודה, בחברה ובכלכלה."

http://www.youtube.com/watch?v=RNzXIkfv5aQ

המעון הזה שכונתי ופותר בעיה של נשים עובדות מכל הסוגים והמעמדות החברתיים. בעיקר בנאות אפקה שזאת לא שכונת פאר ולא שכונה של עוני ויש בה ילדים כמוך וכמוני.

את נטייתך לחוכמולוגיות כבר הכרתי וכנראה שההסתדרות ונעמ"ת אינם מתחשבים ממש בדעותיך. למעסיקים, לתעשיינים ולעשירי עולם הגרים להם בחווילות פאר בכפר שמריהו יש את הארגונים שלהם. לדעתך גם משרד הרווחה צריך לטפל גם בהם למען השויון אולי.
ולא נעמ"ת אינה מטפלת בכל המעמדות החברתיים , היא אולי מקבלת תרומות מהמעמדות העליונים.
יש הבדל בין שכירים שאינם שולטים בלוח הזמנים שלהם בעבודה למי שכן. אני משער שאם תגיע לבית המשפחה בבקר תגלה שאינם בדיוק ממשכימי הפועלים היוצאים בבקר מוקדם לעבודה ולכן ילדם לא יהיה זכאי להיות בגן נעמ"ת .
קח עוד ציטוט מאתר שציטטת ממנו : "נעמת, תנועת הנשים חברות ההסתדרות, נוסדה בשנת 1921 תחת השם "מועצת הפועלות", על ידי חלוצות העלייה השנייה והשלישית, אשר בער בהן הצורך להתארגן, משום שלא זכו להכרה ולייצוג במוסדות הקיימים, והן קופחו על אף היותן שותפות מלאות בעבודה.
מראשית הקמתה הפעילה "מועצת הפועלות" מערכת חינוכית לתמיכה באם העובדת ובילדיה, שהלכה והתרחבה, וב-1930 התארגנה כיחידה נפרדת בשם "ארגון אימהות עובדות". ב- 1976 אוחדו כל הפונקציות למערכת אחת תחת השם "נעמת" (נשים עובדות ומתנדבות). נעמת היא תנועת שטח פוליטית רב מפלגתית, שבראשה עומדת יו"ר התנועה, שנבחרת אחת ל-5 שנים. כל חברות ההסתדרות הן חברות בנעמת"

אולי יתכן שטביב את אשכנזי מסרו שהם בעלי הפועל תל אביב ולכן אולי הם גם בעלי נעמ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
קאנטור כתב:

ציטוט:

http://www.youtube.com/watch?v=RNzXIkfv5aQ

את נטייתך לחוכמולוגיות כבר הכרתי וכנראה שההסתדרות ונעמ"ת אינם מתחשבים ממש בדעותיך. למעסיקים, לתעשיינים ולעשירי עולם הגרים להם בחווילות פאר בכפר שמריהו יש את הארגונים שלהם. לדעתך גם משרד הרווחה צריך לטפל גם בהם למען השויון אולי.
ולא נעמ"ת אינה מטפלת בכל המעמדות החברתיים , היא אולי מקבלת תרומות מהמעמדות העליונים.
יש הבדל בין שכירים שאינם שולטים בלוח הזמנים שלהם בעבודה למי שכן. אני משער שאם תגיע לבית המשפחה בבקר תגלה שאינם בדיוק ממשכימי הפועלים היוצאים בבקר מוקדם לעבודה ולכן ילדם לא יהיה זכאי להיות בגן נעמ"ת .
קח עוד ציטוט מאתר שציטטת ממנו : "נעמת, תנועת הנשים חברות ההסתדרות, נוסדה בשנת 1921 תחת השם "מועצת הפועלות", על ידי חלוצות העלייה השנייה והשלישית, אשר בער בהן הצורך להתארגן, משום שלא זכו להכרה ולייצוג במוסדות הקיימים, והן קופחו על אף היותן שותפות מלאות בעבודה.
מראשית הקמתה הפעילה "מועצת הפועלות" מערכת חינוכית לתמיכה באם העובדת ובילדיה, שהלכה והתרחבה, וב-1930 התארגנה כיחידה נפרדת בשם "ארגון אימהות עובדות". ב- 1976 אוחדו כל הפונקציות למערכת אחת תחת השם "נעמת" (נשים עובדות ומתנדבות). נעמת היא תנועת שטח פוליטית רב מפלגתית, שבראשה עומדת יו"ר התנועה, שנבחרת אחת ל-5 שנים. כל חברות ההסתדרות הן חברות בנעמת"

אולי יתכן שטביב את אשכנזי מסרו שהם בעלי הפועל תל אביב ולכן אולי הם גם בעלי נעמ"ת.

לא סתרת בציטוטים שהבאת שום דבר מזה שארגון נעמ"ת, ומעון נעמ"ת, מיועדים גם לאם העובדת דנה אשכנזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
אם דנה אשכנזי עומדת בקריטריונים לקבלת ביתה לגן, אז זה לא ענייננו
אבל אם היא הטעתה או אפילו שיקרה בטפסים לקבלת האישור, אז נהיה דוקא מעולה להזיק לה גם שם.
זאת בסה"כ תהיה אזרחות טובה.
בדיוק כמו שהיה לגיטימי להלשין עליה, אם היא היתה מעסיקה עובדת בלתי חוקית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אבל אם היא הטעתה או אפילו שיקרה בטפסים לקבלת האישור, אז נהיה דוקא מעולה להזיק לה גם שם.

למה שהיא תשקר אם היא אישה עובדת והבת שלה במעון שמיועד בעיקר לילדים של נשים עובדות?

איזה אשכול אינפנטילי שמוציא שם רע לאוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
סומך כתב:

למה שהיא תשקר אם היא אישה עובדת והבת שלה במעון שמיועד בעיקר לילדים של נשים עובדות?

כאמור, אני לא חושב שכדאי לנו ללכת על הנקודה הזאת, בין השאר מטעמים תועלתיים, אבל אני לא יכול להתאפק - בלאד, אתה עושה את עצמך?!

תשובה (מאחר ובין כה לא תענה לי. אני הרי ב"נודניקים" שלך): כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 12:47 
bloodbrother כתב:
סומך כתב:

בבית הספר היו אומרים שיש לך בעיה עם הבנת הנקרא. לפי מגיבים שמכירים אותך כבר הבעיה הרבה יותר מסובכת.
אגב ניסית להתקבל למעון? נסה ואולי האסימון יפול לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
בלי קשר לנושא האשכול, אני שוב מפציר באנשים לא להגיב לבלאד עם הציטוט של ההודעות שלו.
הפורום היה נקי יחסית עד ל 15.5.12, מאז שהוא שב הרבה פחות נעים פה. תתחשבו בבקשה באלו שמעדיפים לא לקרוא את ההודעות המתגרות והאינפנטיליות שלו, הודעות שנטולות כל תוכן ממשי מלבד הקנטה לשם הקנטה בלבד.
אין אפשרות לדיון רציני איתו, סתם תשומת לב שכנראה חסרה לו מאוד בשיעמום הנוראי בארה"ב, אותו שעמום שמוביל אותו לבקר שוב ושוב את התכנים של הערוץ הישראלי בפייסבוק. טרולים נשארים טרולים בכל סיטואציה.
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
סומך כתב:

בבית הספר היו אומרים שיש לך בעיה עם הבנת הנקרא. לפי מגיבים שמכירים אותך כבר הבעיה הרבה יותר מסובכת.
אגב ניסית להתקבל למעון? נסה ואולי האסימון יפול לך.

אחותי נסתה והתקבלה עם שני הילדים שלה למעון הזה. היא לא זוכרת שום דבר לגבי רמת הכנסה כתנאי קבלה, אבל זה היה מזמן, אולי היא שכחה. אתה מוזמן להביא פה ציטוט (עם מראה מקום - לינק לאינטרנט אם זה קיים באינטרנט) שמראה שרמת הכנסה נמוכה זה תנאי כניסה למעון נעמ"ת.

והנה תזכורת למשהו שמישהו אחר, שאין לו את בעית הבנת הנקרא שיש לי, כתב, בצורה שנראית לי אמינה מאד.

yos כתב:
למיטב ידיעתי ומנסיוני האישי (המשפחתי) למעונות של נעמת מתקבלים ילדים מכל השכבות והמעמדות.
ההבדל היחידי הוא התשלום במעון, שהוא דיפרנציאלי על פי סולם הכנסות שנקבע על ידי הממשלה.
התשלום במעון נעמת לבעלי אמצעים הוא לא מאד גבוה, אבל גם לא סמלי, ומכסה את עלות השהייה במעון.
לפעמים, מעון נעמת עדיף על גן פרטי בגלל איכות הגננות (זה קורה...), בגלל הבקרה של המערכת (לגני נעמת יש מערכת כללים מסודרים, מערכת הזנה בעלת ניסיון, מערכות בקרה, פיקוח וניהול שאין לגן פרטי), ולכן, יש הורים שמעדיפים לשלוח את ילדיהם לגן נעמת, גם אם יש להם אפשרות להכניס את הילד למעון פרטי.
אף ילדה לא תופסת מקום של ילדה אחרת, והנהלת המעון היא זו שמחליטה את מי לקבל ואת מי לדחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: