תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 22:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הטיימלין של אלי טביב: כל מעללי איש ההרס
הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 09:35 
:HEART2:
ציטיאט כתב:
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
פשוט גאוני, כל הכבוד למי שאחראי על הדבר הזה. מומלץ להשתמש בפלטפורמה של הפייסבוק ולהפיץ את זה לכמה שיותר אנשים (אם עוד נשארו כמה עיוורים שלא יודעים מי זה טביב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
להוסיף את התמונות שלו בחגיגות האליפות של ביט"ר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 15:19 
הייתי שמח אם יתווסף מעשיו של איש ההרס גם בכ"ס וכפי שממשיך באותה דרך בהפועל ת"א
- 17.11.94
גרושתו של טביב מערעת בשמה ובשם ילדיה (אור וליהי טביב ) על שנמנע מהם מזונות בתואנה כי בגדה באלי טביב
http://www.divon.co.il/?%D7%A8%D7%A2-%D7%90-4982-92,73

- 16.10.03
ציטוט:
ביה"ד המשמעתי הפחית 3 נקודות להפועל כפ"ס

בגזר דין חריף בחומרתו נענשה הקבוצה בהפחתת 3 נקודות בפועל, 4 על תנאי וקנס כספי, בגין חוזה כפול עם המאמן לשעבר יצחק שום והקשר דרסיליה. אלי טביב, שום, דרסיליה והמנכ"ל קצרה ספגו עונשים אישיים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2183434,00.html

- 24.10.02
ציטוט:

לוי: טביב ניסה לחתום איתי על חוזה כפול
גיא לוי, שהיה אמור לאמן העונה את הפועל כפר סבא, מאשים את הבעלים אלי טביב בניסיון להחתים אותו על חוזה כפול. לוי, באמצעות עורכי הדין אילן דסאו ודוד תורג'מן, הגיש תביעה למוסד לבוררות נגד כפר-סבא וטביב בדרישה לפיצוי מלא של 1.2 מיליון שקל נטו, כפי שסוכם עמו לטענתו בקיץ.

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2200074,00.html

- 22.9.02
ציטוט:

טביב לערוץ 1: "התנתקו משרף, או שתיתבעו"
שרף אמר באותה תוכנית: "מה שמעניין את טביב זה הכסף... הוא רוצה את הכסף...". לטענת טביב, מדובר ב"אמירות שכללו כזבים והוצאת לשון הרע שהגיע לידי הסתה". עוד נטען במכתב כי "בין השאר, טען מר שלמה שרף כי הסיבה העיקרית העומדת מאחורי המצב המקצועי של קבוצת הפועל כפר סבא, הינה שבעל הקבוצה, מר טביב, אינו מעוניין להשקיע כסף בקבוצה, וכל עניינו הינו למשוך לכיסו את כספי ההקצבות של המוסדות השונים הניתנים לקבוצות ליגת העל וכנגד זאת, הוא אינו מוכן להשקיע כסף בחיזוק הקבוצה ולא אכפת לו שהקבוצה תיכשל ותרד ליגה".
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2132474,00.html

- 10.3.04
ציטוט:
כפר סבא: אלי טביב עלול לספוג עונש הרחקה מהמועדון
מה שמעניין בתשלומים אלו הוא שעל הצ'קים חתום לא אחר מאשר אלי טביב, שעד כה נמסר על ידי כל המעורבים בפרשיות השונות בהן מעורבת כפר סבא, כי הבעלים לא ידע כלל על הדברים הלא כשרים המתרחשים בקבוצה. "כל הזמן ההתאחדות וכפר סבא מנסים להוציא את אלי טביב מאחריות לכל הדברים האלה", אמר שם טוב השבוע,

http://sports.walla.co.il/?w=//516827

- 27.11.08
ציטוט:
אלי טביב: אם ימשכו אותי, הפועל כפ"ס תגמור בליגה ב'
עם בעלים שלא מראה את פניו בשטח, מנכ"ל שמופיע לעתים רחוקות ומאמן שנותר בודד במערכה, באמת אל תתפלאו אם הכותרת תתגשם. עד שיימצא פתרון לוואקום הניהולי, הפועל כפ"ס לא מתפקדת. האוהדים מודאגים, בעירייה חסרי אונים ורק טביב רגוע: "כל עוד אנחנו בריאים והשמש זורחת, אני ממשיך להסתכל קדימה"

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/817/ ... 1&tmp=8267

-17.6.09
ציטוט:
יו"ר מחלקת הנוער של כפ"ס לאנשי טביב: "תתביישו, הציוד לא שלכם"
אתמול בבוקר הגיעה משאית גדולה לאגודת הפועל כפ"ס ומספר פועלים החלו להעמיס עליה ציוד ממחלקת הנוער: כיסאות, מחשב מיושן ושולחנו השבור של יו"ר המחלקה, איציק קדוש, שהוזעק למקום והחל להתעמת עם חנן קהלו, מי שהיה מנהל הקבוצה מטעם טביב.

קדוש הטיח בקהלו: "אתה צריך להתבייש שאתם לוקחים ציוד שנתרם למחלקת הנוער, זה לא הציוד של טביב‭."‬ קהלו השיב: "על המחשב יש תוכנה שטביב רכש‭."‬ אנשיו של טביב הודיעו כי בכוונתם להגיע מחר שוב, הפעם כדי לקחת את מכשירי הכושר. קהלו: "אני לא מתעסק בשטויות‭."‬

- 12.6.09

ציטוט:
"רצוי שאוהדי הפועל ת"א יבינו מי נכנס לקבוצה שלהם"

בהפועל ת"א ממתינים למנכ"ל העתידי אלפי אוהדים שקוראים בקפדנות כל דיווח על המועדון. קצרה התחיל את הרומן עמם ברגל שמאל, אחרי שפרסומים רמזו כי הוא אינו מעוניין בהמשך העסקתו של המאמן אלי גוטמן, וניסה להחתים במקומו את מקורבו רוני לוי. אם חשקה נפשם בעוד דוגמאות ליחסו של קצרה לאוהדים, רצוי שפוקדי שער 5 בבלומפילד ישוחחו עם כמה קולגות מכפר סבא. שם לא שוכחים למנכ"ל את המשחק הביתי מול בית"ר ירושלים לפני שתי עונות, בו החליט קצרה להמיר את יציע המארחים בזה של האורחים, בצעד שהניב רווחים גדולים יותר לקופת המועדון. האוהדים המקומיים בחרו בתגובה להחרים את המשחק.

לקראת משחק אחר "ביקשתי ממנו כרטיסים כדי לחלק בבתי ספר, כפי שעשינו מדי פעם", נזכר גיא בלום, יו"ר חוג אוהדי כפר סבא, "קצרה הסתכל עלי ואמר: 'לכו לעבוד, אתה ואמא שלך'. כזה הוא, ורצוי שאוהדי הפועל ת"א יבינו מי נכנס לקבוצה שלהם". בלום נזכר בפגישה אחרת עם קצרה, בסיום עונת הירידה: "שאלנו אותו אם טביב והוא מעורבים בהפועל ת"א, והוא ענה שלא. הוא אמר לנו בפנים שאם דה סילבה ואביחי ידין יעזבו להפועל ת"א, הוא יקום ויילך. הוא פשוט ישב ושיקר לאוהדים".

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1501403

- 3.12.09
לא יודע אם שייך ,אבל מצאתי בעיתונות המקומית של כ"ס
ציטוט:
הקרוב משפחה טען במשטרה כי טביב איים עליו. טביב בתגובה: ''הכי קל להעליל עלי כי אני מוכר''
תושב כפר סבא, קרוב משפחתו של איש העסקים המוכר, אלי טביב, הגיש נגד טביב תלונה במשטרה בטענה לאיומים.
הקרוב משפחה טוען כי לפני שנה הציע את ביתו למכירה. בינו לבין אמו של טביב נסגר חוזה ושולמו 50 אלף שקלים על החשבון. בהמשך, התחרטה אמו של טביב וביקשה את כספה בחזרה. אותו קרוב משפחתו של טביב, טוען כי על פי החוזה, מי שמתחרט חייב לשלם 150 אלף שקלים.

כך או כך, בשבוע שעבר, הגיעו הדברים בין הצדדים לטונים גבוהים ובמהלך עימות מילולי בין טביב לקרוב משפחתו, טוען האחרון כי טביב איים עליו ''לפני שבועיים הוא פתאום בא והודיע שהוא רוצה את הכסף שאימא שלו שילמה על החשבון בחזרה. לפי החוזה מי שמבטל צריך לשלם 150 אלף שקלים. הודעתי לו שהוא זה שחייב לי כסף והוא לא מקבל את התשלום הראשוני בחזרה. ידעתי שאין מה להתווכח איתו, אמרתי לו שילך לעורך דין המשותף שלנו. אז הוא התחיל לאיים עלי 'אתה לא תצא מפה חי, אני אדאג לשלוח לך אנשים, אתה לא מכיר אותי אתה יודע שאני מקושר עם כל מיני אנשים'...
''הגשתי תלונה במשטרה וסיפרתי שם את כל מה שקרה. השוטרים שלקחו מני את התלונה ביקשו ממני את הטלפון שלו הנייד, ומסרתי להם.

http://www.local.co.il/kfar-saba/62910/article.htm
לסכום אכן איש ההרס

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
תדמור :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 22:21 
גאוני.

מהלך מעולה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2012, 22:43 
yoyo כתב:
גאוני.

מהלך מעולה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 21:02 
האמת היא שכמות הלייקים מעליבה. לא ויראלי בכלל...

עריכה: אני אומר את זה באכזבה, זה פרוייקט עצום ובטח יותר נגיש מאתר המחאה, לדוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: