תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 22:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דנה, עם איזה קומבינה שלחת את הילדה לנעמ"ת?
הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 01:51 
לפני שמבצע דנה יוצא מחר לדרך-
אתם יכולים בבקשה לשאול את הגברת אשכנזי,
מדוע בעלה יכול לרכוש בשישה מליון שקלים קבוצת כדורגל, לעשוק אותה עד היסוד,
לנהל עסקים כאלה ואחרים בכל רחבי הגלובוס,
ובכל זאת הילדה הלכה לגן של נעמ"ת בנאות אפקה? גן של אנשים עם הכנסה מוגבלת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דנה, עם איזה קומבינה שלחת את הילדה לנעמ"ת?
הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
די נו באמת, מה זה קשור?

זה באמת כבר לא רלוונטי.

טביב ברור, הוא הבעלים. ליהי - מוצדק, היא היתה המנהלת היחידה בפועל. דנה גם מוצדק, היא לרגע לא הפסיקה לבחוש בקלחת ולהתערב בענייני הקבוצה.

אבל מה קשור ילדה בת ארבע ולאיזה גן היא הולכת? אולי זה גן טוב? אולי הם דווקא רוצים שהיא תלך לגן של ילדים "רגילים". (אפשר לחשוב שגן נעמת בנאות אפקה מאכלס ילדי מצוקה ממשפחות עם הכנסה מוגבלת כהגדרתך. נאות אפקה, דחילק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 02:06 
הילדה לא קשורה לדיון... הילדה הלכה לאן ששלחו אותה והיא לא קשורה לשיחה.

העניין הוא שנעמת הוא גן לילדים שההורים שלהם עובדים ומרוויחים סכומים מסויימים של כסף (לא סכומים של בעלי קבוצת כדורגל)

לא יודע אם אתה יודע, אבל מספר המקומות מוגבל מאד מאד מאד. והתנאי קבלה מחמירים.

אני עוד לא יודע אם שמת לב שהיום לא צריך לגור בפחון עם 18 ילדים ולהיות מכור לערק ומופלטה כדי להתקשות לסגור את החודש.
גם הורים צעירים שגרים בתל אביב מתקשים בכך.

והגן אכן טוב, אפילו מאד. אבל הוא לא מיועד לאנשים שבן זוגם בעלים של קבוצת כדורגל..

והדיון שוב- הוא לא על הילדה בכלל בכלל. הוא על הריח המסריח שנודף מהסיפור הזה(לכאורה, כי אני לא יודע באיזה תנאים וכיצד היא נכנסה, ועל כן- כאן אני מסתייג כי אני לא מכיר את פרטי הקבלה) ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 03:32 
לנין, גם אם אתה צודק ברמת העקרון (ואני חושב שאתה צודק), אתה splitting hair בין הגבול בין לגיטימי למה שלא. יותר מזה, את ההסברים האלו הרבה לא יבינו. בסה"כ, בראייה כוללת את הדברים זאת גם שחיתות קטנה יחסית לטביב וזה גם משהו שייראה לרבים כמאוד לא לגיטימי וזה יימקד את העימות לילדה קטנה.
בסה"כ רב הנזק על התועלת. צריך לרדת מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 03:34 
סמל אישי של המשתמש
איפה אתה רואה פה משהו שקשור להכנסה?

http://www.naamat.org.il/schools.php?cat=50&incat=0

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 04:43 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
איפה אתה רואה פה משהו שקשור להכנסה?

http://www.naamat.org.il/schools.php?cat=50&incat=0

http://www.naamat.org.il/schools.php?cat=261&in=0

http://www.naamat.org.il/upload/naamat2010.pdf

אבל כמו שאמר גיא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 07:33 
בשכונות הטובות בת"א צריך הרבה קומבינות ומזל כדי להכנס לגן של נעמ"ת, בכל אופן נקודה טובה שאי אפשר למכור אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 09:00 
בהקשר לנעמ"ת, יש כאלה שרואים את הקומבינה והערמומיות.
אני רואה בה את האומללות. שזה אומר, יש לה כסף ובזבוזים אבל מבחינה נפשית היא חיה בלחץ. תמיד חוששת שלא יהיה לה וידה וליבה קפוצים.
מצד שני, מה זה לעומת להיות נשואה לאליעזר ?
בקיצור היא ערימת צרות ובעיות וההתפרצות הידועה שלה היא רק הלבה שפורצת מדי פעם מהר הגעש של גיהנום חייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
פשוט נקודה שהיא לא מספיק מעניינת ולא מספיק לגיטימית בשביל להתעסק איתה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 09:44 
גועל נפש שלא קשור לכלום ורק יכול לגרום נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 09:49 
אני מסכים עם לנין,
זה מרתיח לשמוע שבת של זוג כזה (בעל אמצעים רב) תופסת מקום של ילד אחר שבאמת צריך להיות שם.
ברור שהילדה זה לא העיניין וגם זה לא שצריך להפנות את המחאה לכיוון הזה,
אבל זה בהחלט משהו ראוי לציון ולגנאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
למיטב ידיעתי ומנסיוני האישי (המשפחתי) למעונות של נעמת מתקבלים ילדים מכל השכבות והמעמדות.
ההבדל היחידי הוא התשלום במעון, שהוא דיפרנציאלי על פי סולם הכנסות שנקבע על ידי הממשלה.
התשלום במעון נעמת לבעלי אמצעים הוא לא מאד גבוה, אבל גם לא סמלי, ומכסה את עלות השהייה במעון.
לפעמים, מעון נעמת עדיף על גן פרטי בגלל איכות הגננות (זה קורה...), בגלל הבקרה של המערכת (לגני נעמת יש מערכת כללים מסודרים, מערכת הזנה בעלת ניסיון, מערכות בקרה, פיקוח וניהול שאין לגן פרטי), ולכן, יש הורים שמעדיפים לשלוח את ילדיהם לגן נעמת, גם אם יש להם אפשרות להכניס את הילד למעון פרטי.
אף ילדה לא תופסת מקום של ילדה אחרת, והנהלת המעון היא זו שמחליטה את מי לקבל ואת מי לדחות.
יש מספיק דברים ומעשים של האדון טביב שאפשר למחות כנגדם, מבלי להיטפל לסוגיית המעון של הבת של אשתו (היא אפילו לא הבת שלו...).
כפי שכבר נכתב, זה כל כך מיותר ומטופש שזה אפילו מזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 10:22 
yos כתב:
למיטב ידיעתי ומנסיוני האישי (המשפחתי) למעונות של נעמת מתקבלים ילדים מכל השכבות והמעמדות.
ההבדל היחידי הוא התשלום במעון, שהוא דיפרנציאלי על פי סולם הכנסות שנקבע על ידי הממשלה.
התשלום במעון נעמת לבעלי אמצעים הוא לא מאד גבוה, אבל גם לא סמלי, ומכסה את עלות השהייה במעון.
לפעמים, מעון נעמת עדיף על גן פרטי בגלל איכות הגננות (זה קורה...), בגלל הבקרה של המערכת (לגני נעמת יש מערכת כללים מסודרים, מערכת הזנה בעלת ניסיון, מערכות בקרה, פיקוח וניהול שאין לגן פרטי), ולכן, יש הורים שמעדיפים לשלוח את ילדיהם לגן נעמת, גם אם יש להם אפשרות להכניס את הילד למעון פרטי.
אף ילדה לא תופסת מקום של ילדה אחרת, והנהלת המעון היא זו שמחליטה את מי לקבל ואת מי לדחות.
יש מספיק דברים ומעשים של האדון טביב שאפשר למחות כנגדם, מבלי להיטפל לסוגיית המעון של הבת של אשתו (היא אפילו לא הבת שלו...).

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
נעמ"ת זה לנשים עובדות. זה הכל. שום קשר להכנסה גבוהה או נמוכה. ביררתי אצל קרובי משפחה שילדיהם היו במעון נעמ"ת בנאות אפקה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
ואגב, אני מת לדעת איזו קומבינה בדיוק דנה אשכנזי יכולה להפעיל בנעמ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:

רק נחדד שבגני נעמ"ת ישנו מדרוג תשלום לפי רמות הנקבעות עפ"י הכנסה. ככל שהרמה גבוהה יותר כך התשלום גבוה יותר. ברמה הגבוה ביותר, אותם הורים לא מקבלים הנחה כלל ומשלמים מחיר מלא עבור הילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
כבר תגיע ההתנצלות של לנין ואבו-כובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 11:24 
bloodbrother כתב:
נעמ"ת זה לנשים עובדות. זה הכל. שום קשר להכנסה גבוהה או נמוכה. ביררתי אצל קרובי משפחה שילדיהם היו במעון נעמ"ת בנאות אפקה.

ראשית,אתה האחרון שיכול לבקש התנצליות,אלה אם כן אתה הסניגור של דנה.
דבר שני יש הרבה נשים עובדות וכולן רוצות להכניס את הילדים לנעמ״ת ,ואז מתחילים לבדוק את שאר הקריטריונים.

חלק מהקריטריונים זה כמות שעות העבודה ולפי מה שאני יודע אצלנו בודקים גם רמת השתכרות,
המטרה היא לעזור לאמהות שאינם יכולות להקטין את שעות העבודה שלהן ו/או ידם קצרה מלשלם גן פרטי.
דנה לא עונה על אף אחת מההגדרות האלה.
זה בסדר,אני לא צריך התנצלות.
וד״א,
אמרתי שזה לא צריך להיות חלק מהמאבק,אבל זה בהחלט שווה דיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 11:29 
האמת- אני אחרוג ממנהג הפורום של ויכוחים,
ואגיד ששכנעתם אותי שזה לא המרכז ושזה לא צריך להיות המרכז...

אני רק אגיד שכל מי שטען שהכניסה לגנים של נעמ"ת היא לא ע"פ קריטריונים של מצב סוציו אקונומי טועה.

אבל מבחנתי אפשר לנעול האשכול...

היה נדמה לי שזה נושא חשוב, אבל אני מוכן לקבל דעות אחרות ולהשתכנע בדברים אחרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
אבו-כובע כתב:
bloodbrother כתב:

ראשית,אתה האחרון שיכול לבקש התנצליות,אלה אם כן אתה הסניגור של דנה.
דבר שני יש הרבה נשים עובדות וכולן רוצות להכניס את הילדים לנעמ״ת ,ואז מתחילים לבדוק את שאר הקריטריונים.

חלק מהקריטריונים זה כמות שעות העבודה ולפי מה שאני יודע אצלנו בודקים גם רמת השתכרות,
המטרה היא לעזור לאמהות שאינם יכולות להקטין את שעות העבודה שלהן ו/או ידם קצרה מלשלם גן פרטי.
דנה לא עונה על אף אחת מההגדרות האלה.
זה בסדר,אני לא צריך התנצלות.
וד״א,
אמרתי שזה לא צריך להיות חלק מהמאבק,אבל זה בהחלט שווה דיון.

אין שום דיון, אין שום קשר לרמת ההשתכרות (לגבי הקבלה). וכמו שהסבירו לך פה, אלו שמשתכרים יותר, משלמים יותר, כך שאף אחד לא נפגע, ההפך, אלו שמשתכרים יותר עוזרים למימון ושיפור המעון גם עבור אלו שמשתכרים פחות. מה לא ברור אגב ב"ציבורי"?

:HEART2: צרות העין הישראלית :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 11:40 
יש לך ילדים שאתה יודע בכלל מה זה נעמת או ויצו ?
מה קשורה הילדה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 11:45 
חברים אפשר להמשיך לשלוח הודעות "מה קשורה הילדה"

"אין לך מושג"

וכו'.

או להפסיק להגיב ולתת לזה לדיון להיעלם אם זה כל כך מטופש ולא קשור.

יום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 15:39 
היא ובעלה אונסים,רוצחים וקוברים בחיים,במודע,את האהבה הכי גדולה שיש לי בחיים מגיל 6
הכל כשר נגדם,גם להכנס לדברים כאלה.אם זה הופך אותי לתת אדם אז בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 15:52 
לדיון עצמו
נעמ"ת הנו גוף שמוצאו מההסתדרות ולמעשה מדובר בגופים למען מועסקים ולא מעסיקים.
לא דנה אשכנזי ולא אלי טביב שייכים למגזר השכירים אשר אמורים לקבל את השירותים ממעונות נעמת. נכון שהתשלום הנו דיפרנציאלי אך הוא מתבצע אל מול תלוש שכר.
אני לא אתפלא (ובלשון קופמן לכאורה) אם השניים יצרו להם תלוש שכר שיעמיד אותם בתחתחת סולם המשלמים.
בכל מקרה העדיפות במעונות נעמ"ת אמורים להיות שכירים. במידה ואם שכירה נדחתה בגלל שקבלו את ביתם של צמד טייקוני האופנה יש פה משהו לא תקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 16:00 
לנין כתב:

נעמ"ת זה ארגון שבו גני הילדים עובדים עד שעות מאוחרות יותר מהרגיל ויש מספר תנאים נוספים שאמורים להגן ולסייע להורים עובדים, שנמצאים חלק גדול מהזמן מחוץ לבית.

וחלאס, לא קשור בכלל למאבק.
עד שסוף סוף חזרנו קצת לשפיות אנשים מנסים בכוח להסית ולעורר מקברם את העשבים השוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
לנין כתב:

או להפסיק להגיב ולתת לזה לדיון להיעלם אם זה כל כך מטופש ולא קשור.
.

כשאתה פותח אשכול וכותב בו שטויות מותר להמשיך ולהגיב.

מעונות נעמ"ת לא מיועד לאנשים עניים.
אם הם היו כאלה הם לא היו מוקמים גם בשכונות מבוססות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 16:08 
דור שלישי לאדומים כתב:
לנין כתב:

נעמ"ת זה ארגון שבו גני הילדים עובדים עד שעות מאוחרות יותר מהרגיל ויש מספר תנאים נוספים שאמורים להגן ולסייע ל הורים עובדים , שנמצאים חלק גדול מהזמן מחוץ לבית.

עד שסוף סוף חזרנו קצת לשפיות אנשים מנסים בכוח להסית ולעורר מקברם את העשבים השוטים.

בוא נדבר על כמה חודשים בשנה במיאמי (אחלה חוף) , אולי נבדוק את מספר השעות בו מבלים בני המשפחה בישיבה בבית קפה. משפחת טביבנזי לא אמורה להינות מהתנאים של נעמ"ת מכיון שאם אכן טביב מסוגל לתת מליונים להפועל (כך הוא טוען) הוא יכול להקים גן משל עצמו. ושוב השאלה שהציף פותח האשכול היא איך בדיוק הם הגיעו למעמד שאישרו להם ושזה יהיה ברור זה על חשבון מישהו אחר. שאולי באמת זכאי לזה.

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 01 יוני 2012, 17:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 16:08 
דור שלישי לאדומים כתב:
לנין כתב:

נעמ"ת זה ארגון שבו גני הילדים עובדים עד שעות מאוחרות יותר מהרגיל ויש מספר תנאים נוספים שאמורים להגן ולסייע ל הורים עובדים , שנמצאים חלק גדול מהזמן מחוץ לבית.

בוא נדבר על כמה חודשים בשנה במיאמי (אחלה חוף) , אולי נבדוק את מספר השעות בו מבלים בני המשפחה בישיבה בבית קפה. משפחת טביבנזי לא אמורה להינות מהתנאים של נעמ"ת מכיון שאם אכן טביב מסוגל לתת מליונים להפועל (כך הוא טוען) הוא יכול להקים גן משל עצמו. ושוב השאלה שהציף פותח האשכול היא איך בדיוק הם הגיעו למעמד שאישרו להם ושזה יהיה ברור זה על חשבון מישהו אחר. שאולי באמת זכאי לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 17:42 
בן של טייקון צריך גם הוא ליהנות מגן רגיל ומחברה של בני גילו. ברור שאסור לשלול ממנו חברה כזו בשל היותו בן של טייקון.
אני יותר ממקווה שאמו ואביו משלמים הרבה כסף (יחסית לבן של שכיר רגיל) בכדי להיכנס לגן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 18:46 
קאנטור כתב:
בן של טייקון צריך גם הוא ליהנות מגן רגיל ומחברה של בני גילו. ברור שאסור לשלול ממנו חברה כזו בשל היותו בן של טייקון.
אני יותר ממקווה שאמו ואביו משלמים הרבה כסף (יחסית לבן של שכיר רגיל) בכדי להיכנס לגן הזה.

ללא ספק נכון ולכן יש עשרות אלפי גנים פרטיים ולאחר מכן עירונייים המיועדים לכל ילד בין אם הוריו עובדים , לא עובדים טייקונים ומה שתרצה.
הוסבר פה למה הוקמו גנים בחסות נעמ"ת (הסתדרות) והזוג אינו נמנה על האוכלוסיה הזאת. מעניין מה דיווחו השניים כדי להתקבל.
רעייתי מורה ואני עובד מדינה. כל עוד לא קבלתי עזרה מהמדינה גם היותה מורה לא עזר לקבל אותם לגן נעמ"ת. כמעט ואין סיכוי שהדיווח שלהם היה אמת. אלא אם שונו חוקי נעמ"ת (וככל הידוע לי לא) או שמדובר בגן שאינו מלא (קשה להאמין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: