תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 20:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 30/5 [מידע]
הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 04:39 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

קבוצת רכישה בעקבות הפועל ת"א
אלי טביב קיבל הצעה בסך 10 מיליון שקלים, המו"מ יואץ בשבוע הבא אוסידון התעמתו על רקע הבוררות בנוגע לשי אבוטבול • טביב ודורון טביב: "אוסידון חתיכת שקרן"
רותם גרוסמן

טביב, נמצא במו"מ עם קבוצת רכישה לגבי מכירת הקבוצה.
טביב, שעדיין בודק אפשרות של מכירת השחקנים הבכירים במועדון, במטרה להיפטר מהנכסים העיקריים, הציב בהתחלה תג מחיר בסך 25 מיליון שקלים, אולם קבוצת הרכישה הציעה 10 מיליון שקלים עבור הקבוצה ונראה כי טביב עשוי להתפשר על כך. בכל מקרה, קבוצת הרכישה מקווה שהמו"מ ייכנס לקצב מהיר בשבוע הבא.
אתמול הגיע יו"ר הפועל ת"א לשעבר, דורון אוסידון, שהתפטר עקב מחלוקות קשות עם טביב, והעיד בבוררות בין קשר המועדון, שי אבוטבול, לבעלים.
אוסידון הציג לראשונה את הצד שלו במו"מ עם השחקן, שבסופו של דבר נחתם על ידיו לאחר שהשניים הגיעו לזיכרון דברים בדבר חוזה לחמש שנים תמורת 160 אלף יורו לעונה.
הצדדים הגיעו לפגישה האחרונה לפני ההחלטה הסופית במשרדו של עו"ד חנוך קינן, הבורר בפרשה, ובמהלכה הגיעו הטונים בין אוסידון למעסיקו לשעבר לגבוהים מאוד, לאחר שטביב כינה בזעם את היו"ר שהתפטר "חתיכת שקרן."
אחרי העדות, שנמשכה יותר משעה, יצאו השניים וטביב המשיך להאשים את אוסידון בשקרים. אוסידון סיפר כי "טביב ידע על החוזה החדש עם אבוטבול ונתן לי אישור לסגור אותו, ורק אמר שכשהוא יחזור הוא יתפשר איתו על חוזה אחר."
קינן נתן לצדדים עשרה ימים נוספים שבהם ינסו להגיע להסכם, מה שכנראה כבר לא יקרה, ולכן ההחלטה תפורסם בחודש הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 30/5 [מידע]
הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
תמונה
תמונה
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 09:30 
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/372 ... 1&cat=7101

ציטוט:
הפועל ת''א
דני שווץ עשוי לשמש כנאמן הפועל ת"א
בעלי הפועל ת"א הציע לעו"ד של שאול אייזנברג להיות היועץ המשפטי של הקבוצה במקומו של אפרים ברק. טביב התעמת עם דורון אוסידון בבוררות של שי אבוטבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 10:03 
ע"פ ספורט 5 חיפה מתעניינת ברועי גורדנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 16:10 
http://www.sport2.co.il/content/72230

טביב: "אני נשאר, לא עוזב"
30/05/2012 | 15:00
בעלי הפועל ת"א מפתיע בנוגע לעתידו במועדון, ומדבר גם על עתיד שחקניו, וסימני השאלה הרבים בקבוצתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000752884

ציטוט:
כמה בדיוק יעלה להפועל להחזיק את איגיבור, ועד כמה החוזה שלו "כבד" עבור קבוצה שהולכת אל עתיד לא ידוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב: הבקרה עשויה לשלם משכורות לשחקנים
במידה שהמועדון לא יעביר את משכורות אפריל לעובדי המועדון, בקרת התקציבים תשתמש בערבויות על מנת לעשות את זה

http://sports.walla.co.il/?w=/157/2537673

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
ONE:
יעקב הלל: דיבורים על התפרקות מוגזמים, טביב אמר שיבוא קונה
הבלאגן בהפועל ת"א ממשיך לחגוג. השחקנים לא קיבלו משכורות כבר 21 יום וכרגע העתיד הוא לוט בערפל. אין מחנה אימון, אין החתמת שחקנים, ואם לא יימצא רוכש המצב יהיה רע מאוד.

מנהל הפעול ת"א, יעקב הלל, התארח בתכנית הספורט והתייחס לבעיית המשכורות: "חשוב שהכסף יועבר לשחקנים וכל מי שלא קיבל את משכורותו. מה שנאמר לי הוא שברגע שהכסף מההתאחדות יגיע ישולמו המשכורות. אני קיבלתי משכורת ולפי מה שאני מבין גם לאחרים אמורה להיכנס המשכורת כבר בקרוב".

הלל התייחס גם לתפקודו בקבוצה, לבלאגן השורר במועדון ולהמשך דרכו ואמר: "בזכותי קרו הרבה דברים טובים בהפועל, דאגתי שהדברים יזרמו פה. אני כרגע מנהל קבוצה וסקאוט. בתפקיד הזה עשיתי הרבה והבאתי שחקנים רבים כמו אדל, אומרוש ואיגייבור. מועדון כמו הפועל ת"א שחי 85 שנים, זה מקום שקשה לעזוב. המועדון הזה הוא מועדון פאר, אין כמוהו בארץ וכולם יודעים את זה. אני כרגע בתפקידי, יש לי משפחה לפרנס וכמו שאמרתי, אי אפשר לעזוב מועדון כמו הפועל ת"א. גם השחקנים אמרו שלא עוזבים מקום כמו הפועל ת"א".

"הפועל ת"א הייתה לפני ותהיה אחרי כל אחד. המועדון הזה הוכיח שהוא חזק, עובדה שסיימנו במקום השני ולקחנו גביע. אלי ואני דיברנו והוא אמר שהוא יושב על התקציב ושאמור לבוא קונה, צריך לחכות לראות מה יהיה. אני חושב שדיבורים על התפרקות הם מוגזמים, טביב מחוייב להביא כסף ואם לא, כנראה שהוא יצטרך למכור שחקנים. עדיין לא קיבלנו שום הצעה רשמית על אף שחקן וגם השחקנים אמרו שהם רוצים להישאר. אני תמיד אומפטימי לגבי הפועל ת"א, גם עכשיו", סיכם הלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: