תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 20:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 29-5 (מידע)
הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 05:11 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

מכירה פומבית בהפועל ת"א

הבעלים אלי טביב העביר מסר לשחקנים: גם אלה המחזיקים בחוזה מוזמנים לחפש קבוצה חדשה • השוער אפולה אדל צפוי לעזוב • במועדון בונים על ההקצבות מההתאחדות

החשש הגדול ביותר של אוהדי
הפועל ת"א מתחיל להתממש. כמה שחקנים בקבוצה, גם כאלה שנמצאים על חוזה, הבינו כי עדיף להם לחפש הצעות מקבוצות אחרות כיוון שהבעלים אלי טביב מתכונן לקראת עונה רזה במיוחד.
לכמה שחקנים שלהם חוזה בקבוצה נודע כי טביב עשוי שלא לכבד את חוזיהם, למרות שהם חתומים. בראש הרשימה עומד השוער אפולה אדל, שמחזיק בחוזה לעונה הבאה בסכום של 300 אלף דולר. אתמול שמעו סוכניו מטביב כי "עדיף שיחפש קבוצה כי אנחנו הולכים לצמצומים ולא נוכל לעמוד בחוזה שלו."
שחקני הקבוצה, הצוות המקצועי ואנשי הצוות הרפואי והאדמיניסטרטיבי טרם קיבלו את משכורות חודש אפריל וחלקם הביעו כעס על כך. בהפועל טוענים כי ההתאחדות צריכה עדיין להעביר כסף למועדון על הזכייה בגביע המדינה ומענק בעבור המיקום. רק לאחר מכן, אמרו במועדון , הכסף ייכנס לחשבונות השחקנים.
לרוב השחקנים יש מענקים בחוזה ועל פי הנראה הם לא יקבלו אותם בקרוב, לכן מתארגנים כמה שחקנים לתביעה נגד טביב שהצהיר אתמול שוב כי עדיין אין רוכש רציני שמוכן לקנות את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 29-5 (מידע)
הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:
תמונה

Uploaded with ImageShack.us

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 06:29 
סמל אישי של המשתמש
תקווה: "את הקהל של הפועל אי אפשר לנצח"

היהלום, משחקני העבר הבולטים של המועדון, התראיין
לאתר לקראת אירוע 85 השנה להפועל במוצ"ש. "אלי טביב
חייב לעזוב את הפועל. אני סומך על האוהדים. המחאה
לגיטימית", הוסיף.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3701

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 09:47 
sport5:
=====

"הפכנו ממועדון פאר שכל שחקן חלם להיות בו למועדון שאין עם מי לדבר בו", כך אמר הבוקר (שלישי) אחד משחקני הפועל תל אביב, זאת לאור העובדה שמשכורות חודש אפריל טרם נכנסו לחשבונות הבנק. שחקנים בקבוצה שוחחו אתמול עם המנהל יעקב הילל וביקשו לדעת מדוע לא נכנסה המשכורת ומתי מתכוון טביב לעמוד בהתחיבויותיו אך המנהל לא נתן תשובות. אחד מהם ניסה לתפוס את טביב, אך האחרון לטענתו לא ענה.

בסביבתו של הקפטן וואליד באדיר, שהתבטא לאחרונה כי יישאר במועדון בעונה הבאה וידחה את פרישתו בשנה נוספת, סיפרו כי הבלם לא מרוצה מההתנהלות הכספית והניהולית ועשוי לשקול שוב את החלטתו אם להישאר. גם יגאל אנטבי מחכה לפגישה עם טביב כדי לחתום על חוזה לעונה נוספת.

מאמן הפועל ת"א ניצן שירזי ייפגש היום (שלישי) עם דדה חדד, סוכנו של הקשר משה אבוטבול, כדי לשמוע ממנו מה תוכניותיו של הקשר לעונה הבאה. אבוטבול הביע את רצונו להתקדם ולעבור לאדומים מת"א, אבל נכון לעכשיו שירזי אינו יכול לדבר איתו על סכומים, אלא רק לבקש ממנו לחכות עד שייוודע תקציב שכר השחקנים לעונה הבאה, והאם אלי טביב ימשיך במועדון.

"אם משה אבוטבול יסכים לחכות קצת אז הוא יהיה בהפועל תל אביב. הכדור אצלו", אמר גורם בקבוצה. משה אבוטבול הגיב בקצרה: "אין הרבה שחקנים שאני מכיר שהיו אומרים לא להפועל ת"א. ברור שאני רוצה לבוא, הסוכן שלי יישב איתם ונראה מה יהיה".

שיחת היום בין אנשי הפועל היתה בנושא עדותו של היו"ר לשעבר דורון אוסידון שתושמע היום בפני הבורר חנוך קינן. אוסידון, כפי שפורסם אתמול כאן, יבקש היום מהבורר לקבל את עמדתו של שי אבוטבול בסכסוך מול אלי טביב ויטען כי על הבעלים לכבד את ההסכם שנעשה עם השחקן לטענתו בידיעתו המלאה של הבעלים ובניגוד לדברים שהשמיע בפני הבורר בשבוע שעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
תקציב הפועל ת"א עשוי להגיע ל-20 מיליון
הראיס מעדיף קבוצת ניהול על פני נאמן
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/372 ... 7101&loc=7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
מכירת חיסול: חיפה ומכבי ת"א אחרי איגייבור

"השחקן הראשון המוכשר שלא ימשיך בעונה הבאה בשורות האדומים הוא הקשר נוסא איגייבור.

אלי טביב רכש את הקשר ב-800 אלף יורו, אבל מחירו יעלה בהרבה כאשר מכבי תל אביב ומכבי חיפה ייפגשו בימים הקרובים עם טביב, ואחת מהן שתציע את ההצעה הטובה ביותר, תזכה בשחקן.
מיד אחריו יתפנה הבעלים לבחון הצעות עבור עומר דמארי להן הוא מצפה בכיליון עיניים והוא מחכה גם להצעות שטרם הגיעו עבור טוטו תמוז.
גורם בכיר במכבי חיפה אמר ל-ONE היום: "השחקן הזה בהחלט מעניין אותנו, ויש על מה לדבר על צירופו לסגל של ראובן עטר לעונות הבאות".

http://www.one.co.il/Article/200453.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 13:33 
ציטוט:
עדותו של אוסידון נמשכה שעה וחצי, הוא תושאל על ידי שני הצדדים, וענה דברים שגרמו לאלי טביב להתפרץ לעברו: "אתה חתיכת שקרן". הנוכחים בחדר העידו כי הבעלים השתולל ולאחר הבוררות המשיך העימות המילולי גם בדרך למעלית ביציאה מהבניין.

דברי טביב נאמרו לאחר שאוסידון טען בפני הבורר: "טביב ידע על החוזה החדש של אבוטבול ונתן לי מנדט לסגור איתו. אחרי שסגרתי הוא אמר לי: אגיע לארץ וננסה להתפשר איתו על חוזה אחר'. ההסכם עם שי היה מחייב ואני מתכוון לעמוד מאחורי כל מה שעשיתי. עם רוב השחקנים סגרתי לבד".

פרקליטו של טביב, עו"ד אפרים ברק, שאל את אוסידון בעיקר שאלות משפטיות, ובין היתר טען כי החוזה המדובר הוא הצהרת כוונות בלבד ואינו מחייב. אוסידון ענה: "מבחינתי הוא היה מחייב, וטביב ידע מזה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:40 
אמנם מאתמול אך לא פורסם :
http://www.sport2.co.il/content/72136
חשש: הפועל ת"א לא תירשם לאירופה
28/05/2012 | 15:31
חוסר הוודאות בוולפסון נמשך. במועדון חוששים שאלי טביב הבעלים, יורה על ביטול השתתפותה של הקבוצה במוקדמות הליגה האירופית. כל ההכנות לעונה הקרובה מוקפאות בשלב זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:40 
שחר כתב:
ציטוט:
עדותו של אוסידון נמשכה שעה וחצי, הוא תושאל על ידי שני הצדדים, וענה דברים שגרמו לאלי טביב להתפרץ לעברו: "אתה חתיכת שקרן". הנוכחים בחדר העידו כי הבעלים השתולל ולאחר הבוררות המשיך העימות המילולי גם בדרך למעלית ביציאה מהבניין.

דברי טביב נאמרו לאחר שאוסידון טען בפני הבורר: "טביב ידע על החוזה החדש של אבוטבול ונתן לי מנדט לסגור איתו. אחרי שסגרתי הוא אמר לי: אגיע לארץ וננסה להתפשר איתו על חוזה אחר'. ההסכם עם שי היה מחייב ואני מתכוון לעמוד מאחורי כל מה שעשיתי. עם רוב השחקנים סגרתי לבד".

פרקליטו של טביב, עו"ד אפרים ברק, שאל את אוסידון בעיקר שאלות משפטיות, ובין היתר טען כי החוזה המדובר הוא הצהרת כוונות בלבד ואינו מחייב. אוסידון ענה: "מבחינתי הוא היה מחייב, וטביב ידע מזה".

זה על קצה המזלג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 15:27 
סיני אצל פיני הערב
http://www.one.co.il/Article/200465.html

סיני: לא אעבוד עם טביב, רק כסף מעניין אותו
המאמן התארח אצל פיני ב-ONE ON ONE: "סירבתי להפועל בגלל היחס של הבעלים לבני אדם. נשאר בפ"ת כדי לעלות אחרי עונה". הראיון המלא ב-21:00
אחרי עונה לא קלה בכלל, בה סירב להצעה לאמן את הפועל ת"א ובסופו של דבר ירד עם מכבי פ"ת ליגה, משה סיני התפנה לסכם. סיני הגיע ל-ONE ON ONE עם פיני גרשון בערוץ 50 וסיפר על מה שגרם לו לסרב לאדומים, על היחסים עם אלי טביב וההמשך במכבי פ"ת. הראיון המלא ישודר הערב (שלישי) ב-21:00

משה, אם הפועל ת"א מציעים לך חוזה לשנה וארבעה חודשים אתה לוקח?
"לא, העניין הוא ההתנהגות והיחס של הבעלים לבני אדם. לא אעבוד אצלו בשום מקום. לכל אחד יש אגו, לכל אחד יש עד כמה שאפשר לכופף אותו ויש את הגבול. אני לא מחפש אגו, אני לא מחפש להתעסק בדברים שלא קשורים למשחק עצמו. במקרה שלו, האגו והכסף ורק הכסף, ורק מה שמוביל אליו ולא לאחרים זה מה שחשוב, כל זה לא תאם את הגישה שלי. ברור שכל עוד הוא שם אני לא אאמן שם".

אתה היית שחקן גדול וסמל גדול שם, התקשר אליך בעלים של הפועל ואמר לך שהוא רוצה שתאמן את הפועל ת"א, זו היתה ההתנהלות?
"הלוואי שזה היה ככה. אני להבדיל מאחרים לא רוצה לפגוע ולא רוצה להוציא שיחות ודברים אישיים שהיו ביני לבינו. הלוואי וזה היה 'תבוא, תאמן ושיהיה לך בהצלחה', גם לא הייתי שואל כמה אני מרוויח כי כל אחד יודע שגדלתי בקבוצה הזאת וכמה היא חשובה לי. אם סירבתי כנראה שיש סיבה והיא שכסף חשוב בחיים אבל הוא לא הכל. לא הייתי מתחלף איתו גם עם הכסף שיש לו ויש לו הרבה. לא הייתי רוצה את הכבוד שהוא מקבל מאחרים בהתנהגות, ביחסי אנוש ובחברות. אחרי ש-18 שנה היינו חברים הוא קרא לי בעיתון ידיד. לא ידידים כאלה ולא חברים כאלה אני רוצה".

אז הוא התקשר אליך ואמר לך אני רוצה לעשות לך טובה בוא לאמן את הפועל ת"א?
“משהו כזה, משהו דומה. לא אמר לי במפורש שהוא יעשה לי טובה אבל ההתבטאויות שלו בתקשורת שאצלו עובדים ארבעה חודשים לפני שהוא אמר לי מילה זה לא במקום. הוא כעס מאוד שאמרתי שאני צריך 24 שעות לחשוב על זה, לו מותר הכל ולך אסור".

כל אלה שעובדים סביבו אומרים אותו דבר ושום דבר לא קורה?
יש לו מילה שהוא משתמש בה הרבה באנגלית: 'NEXT', זה הבא בתור. תן לו כסף, תן לו את מה שמגיע לו והוא ילך, ככה הוא רואה את זה, אין לו סנטימנטים. זה לא כמו שאני גדלתי בהפועל ת"א, יש סנטימנטים אני לא יכול לפגוע במועדון, אצלו זה ביזנס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/200487.html

שבועיים בדיוק עברו מאז הסתיימה עונת 2011/12. שבועיים אחרי שהפועל ת"א השלימה גביע שלישי ברציפות עם 1:2 דרמטי בתוספת הזמן על מכבי חיפה, ונראה שהמועדון האדום לא ממש התפנה לחגוג.

מה שהחל בראיון הזוי של אלי טביב, נמשך בהתפרצות של טוטו תמוז על הבעלים בשידור חי וכרגע נראה שבהפועל הבינו שמכירת החיסול של השחקנים בדרך, כשהראשונים לעלות לכותרות הם נוסא אגייבור ועומר דמארי.

שבועיים לאר אותה התפרצות על הבעלים טביב, עלה טוטו תמוז לשידור בתוכנית הספורט של ישראל והביע חרטה: "לא מכובד מה שעשיתי"

טוטו, אתה נשמע במצב רוח טוב
"אני תמיד צוחק, למה שלא אצחק?".

עברת את הגבול בהתנהגות שלך, כשדיברת בצורה כזו לאלי טביב
"אני מבין את הטעות שעשיתי. היה עיתונאי שהטעה אותי ואת סלים על כך שאלי טביב דיבר עלינו, ואמרתי דברים מסוימים. אני צריך להוות דוגמא ומקרים כאלו לא צריכים לקרות בשום מקום".

איפה תשחק בשנה הבאה?
"אין לי מושג עדיין. כרגע הסוכן שלי מחפש אופציות עבורי. יש לי חוזה בהפועל ת"א לעוד שנה ואין לי מה להגיד בנושא. אלי טביב בינתיים נשאר בחולצה האדומה, אז אני אומר לכם שיש לי חוזה בעונה הבאה. אם אני לא אתלבש? אקבל את זה כמו מקצוען. כרגע אין לי שום הצעה על השולחן, אני אומר את האמת. אכבד את החוזה מול הפועל כרגע".

מה עובר עליך בימים האלו?
"חזרתי מחופשה והרגשתי את העליהום עליי פה בארץ. אני מתחיל להתכונן לעונה, כי הייתה לי פציעה לא קלה".

אתה חושש לעתיד שלך בגלל מערכת היחסים שלך עם טביב?
"אני לא חושש משום דבר. נעבור הכל, נשים הכל מאחורינו".

אם טביב יישאר, גם אתה תישאר?
"יש לי חוזה ואני מתכוון לכבד אותו".

אתה זוכר שאיציק קורנפיין שלח אותך לנוער ואלי טביב הוציא אותך מזה
"באתי מבית"ר ירושלים, הייתי בנבחרת עד אז. אלי הוציא אותי, אבל נתתי לו קבלות העונה, הכל מתקזז. נסיים את העניינים כמו אנשים בוגרים והכל יהיה בסדר, אני מבטיח לך".

מה קורה אם אלי טביב לא רוצה לחתום לך על מעבר לקבוצה אחרת?
"אין דבר כזה. נהיה מוכנים, לא כמו בפעם האחרונה במעבר מבית"ר להפועל ת"א".

חשבת על אפשרות לשחק בקבוצה אחרת בארץ אם לא תהיה הצעה מאירופה?
"אני במועדון מספר אחת בארץ ומפה אני לא הולך לשום מקום, רק לאירופה. נהניתי מכל רגע בשנתיים האחרונות שלי. גם בשנה הבאה המועדון הזה יהיה מספר אחת. יש לו כל כך הרבה דחיפה ותמיכה".

אבל לא יהיה כסף ולא יהיו שחקנים
"שחקנים תמיד יהיו, ירצו להגיע להפועל ת"א".

אתה מרגיש שפספסת הזדמנות לשחק בנבחרת בגלל טביב?
"מה שחשוב הוא שהנבחרת תצליח. אין לזה קשר. אני לא משחק בנבחרת בגלל טוטו תמוז, לא בגלל אף אחד ואני לא מאשים מישהו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 21709.html

קנדה: "כשראיתי את באדיר מכה אותי בכיתי. טביב? מרחם עליו"

מגן הפועל תל אביב מסכם עונה קשה ומתייחס גם לסרטון ההוא: "כואב לי כי זה בא מאחד החברים שלי. בנוסף להכול, יצרו לי גם תדמית של ילד כאפות. רק רוצה שיעזבו אותי כבר". על הבעלים: "הוא לא מתאים אבל מתחת להכול יש בנאדם"

איזו עונה עברה על הפועל ת"א. חילוף מאמנים, מחאת אוהדים, הפסד בדרבי אלים, הרחקות וכמובן מאבק בין חלק מהשחקנים לבעלי הקבוצה, אלי טביב. מי שראה את הדברים מתוך המערכת הוא עמרי קנדה, שגם עליו עברה שנה לא פשוטה בכלל.

המגן לא הצליח לתפוס את המקום כמגן הימני הבכיר של הקבוצה וראה את חוטבה מקבל קרדיט לפניו. חוץ מזה, סרטון שבו הוא סופג מכות מוואליד באדיר הודלף לתקשורת ויצר סערה לא קטנה. כעת הוא מדבר על התחושות הקשות, התדמית, היחס לאלי טביב ולניצן שירזי בראיון מיוחד.

"אני מזמן בהליך של שינוי. להגיד שמעניין אותי מה חושבים עלי? זה מעניין אותי אבל התייאשתי. בשביל לשנות את התדמית, אני צריך להיוולד מחדש ולא בא לי", התייחס לתדמית 'השחקן הבעייתי' שנוצרה לו.

"עד עכשיו לא דיברתי על זה", אמר בהתרגשות כשהוא מתייחס לאותו סרטון מפורסם, "כולם ליכלכו ואמרו שהקנטתי את באדיר, זה הכל שטויות. כשהראו את זה בטלויזיה זה היה מאוד חמור ובכיתי. זה כאב לי כי חבר הוציא את זה. בגלל דברים כאלה בחדר ההלבשה, לא פלא שק"ש זכתה באליפות. אני לא יכול לכעוס על באדיר, הוא גדול ממני, אני מכבד אותו אבל התאכזבתי קצת מוואליד ומהקבוצה. זה לא מתאים".

"עם כל התדמית שיש לי, זה מוסיף עוד יותר לתדמית שלך של ילד מוכה זה רחוק מהמציאות. שאנשים יידעו שבן אדם טעה ותמיד יטעה אבל ראבק לומדים מהטעויות. תניחו לי כבר", סיכם את האירוע ההוא.

משם, המגן התייחס גם למאמן שהגיע באמצע העונה כמחליפו של דרור קשטן. "ניצן עשה עבודה גדולה מאוד בהפועל ת"א וזה לא משנה מי הבעלים. לא צריך לראות מי המאמן הפנוי בשוק כי ניצן מאמן הפועל . הוא הביא בעונה הכי אפורה שיש מקום שני וגביע אז מה רוצים ממנו? אליפות אי אפשר היה לקחת גם עם שני קיזוזים".

ומה הוא חושב על טביב ואירועי גמר הגביע (הקללות מצד טוטו תמוז)? "בקטע של אדם לאדם, ריחמתי על אלי טביב באותו יום, אתה רואה אדם שהולך הביתה לבד, מקללים אותו ויורקים עליו. יש פה בן אדם. אני לא שופט את קהל ואני מזוהה איתם. לכל אחד יש מינוסים ופלוסים, גם לי, גם לשחקנים ובמיוחד לטביב. נכון לסיטואציה שהפועל היתה בה, טביב היה חבל הצלה מסוים למועדון".

"נכון להיום, טביב לא טוב להפועל", הצהיר השחקן לפני סיום, "כי נוצרה סיטואציה שהוא לא מסתדר עם הקהל וזה חלק אינטגרלי מהמערכת שנקראת הפועל ת"א. אני מתחנן שאם האוהדים רוצים למצוא רוכש או להעיף את אלי, שידאגו שיש רוכש אחר כי הפועל חייבת להיות במקום השני במינימום. היינו צריכים לזכות במקום הראשון השנה בפור".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 18:46 
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000752747
הפועל ת"א בדרך למכירה: טביב יקבל 13 מיליון ש'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000752747

הפועל ת"א בדרך למכירה: טביב יקבל 13 מיליון ש'
פרטים ראשונים נחשפים מהעסקה המתגבשת למכירת מועדון הכדורגל, מאחוריה עומדים חמישה אנשי עסקים מוכרים מהמשק הישראלי ■ אלי טביב יקבל, בנוסף ל-13 מיליון שקל, גם את כספי מכירת השחקן נוסא איגיבור (כ-1.5 מיליון אירו)

למרות פרסומים בימים האחרונים על "מכירת חיסול" המונית של שחקני הפועל ת"א וכוונה של אלי טביב, בעלי מועדון הכדורגל, לרוקן אותו מנכסיו - מתחת לפני השטח מתגבשת עסקה, שנמצאת בשלבים מתקדמים, למכירת הקבוצה.

ל"גלובס" נודע כי טביב נמצא בשלבי משא ומתן מתקדמים עם קבוצת רכישה, הכוללת כחמישה אנשי עסקים מוכרים מהמשק הישראלי, במסגרתה הוא צפוי לקבל עבור הפועל ת"א כ-13 מיליון שקל. בנוסף, יקבל טביב גם את התמלוגים המלאים מהמכירה הצפויה של שחקן הפועל ת"א, נוסא איגיבור, שצפויה לנוע סביב 1.5 מיליון אירו.

בשורה התחתונה, יקבל טביב תמורת מכירת הקבוצה סכום של כ-20 מיליון שקל.
ל"גלובס" נודע כי את המשא ומתן מטעם קבוצת הרוכשים מנהלים שני אנשים: הראשון הוא ניר ענבר, מנכ"ל הפועל ת"א בעונה החולפת, שבינואר התפטר מתפקידו בעקבות חילוקי דעות עם טביב; השני הוא בועז שובל, ששימש עד לאחרונה כמנהל פעילות הדיגיטל של חברת מדיה קום מקבוצת אדלר-חומסקי.
מבחינת קבוצת הרכישה, לעסקה המתגבשת יש שני שלבים: הראשון הוא הוצאת הפועל ת"א באופן מיידי מידיו של טביב; בשלב השני, תתפעל קבוצת הרכישה את הפועל ת"א באופן שוטף, כאשר בין היתר עלה רעיון למודל שיעניק בעתיד מתן אופציות לאוהדים להשקיע במועדון, בתמורה לקבלת אחוזי שליטה.
בקבוצת הרכישה מאמינים כי ניתן יהיה לנהל את הפועל ת"א בעונת המשחקים הקרובה (2012/13) באמצעות הכנסותיה הטבעיות. במידה והקבוצה תצליח לעבור את מוקדמות הליגה האירופית, היא תעפיל לשלב הבתים של המפעל, והכנסותיה במצב כזה יוכלו להגיע לכ-30 מיליון שקל.
כזכור, הפך אלי טביב לבעלים היחיד בהפועל ת"א בתחילת העונה החולפת, לאחר שבית המשפט אישר את עסקת "הבמבי" מול שותפו לשעבר במועדון, מוני הראל. במסגרת העסקה רכש טביב את 50 האחוזים של הראל בהפועל עבור 6 מיליון שקל. את מחצית הבעלות הראשונה שלו בהפועל ת"א קיבל טביב באמצעות העברת שחקנים בקיץ 2008 מהפועל כפ"ס, הקבוצה הקודמת שבה שימש כבעלים - להפועל ת"א.
יש לציין כי במסגרת העסקה המתגבשת עם קבוצת הרוכשים, טביב לא יוכל לממש את שטרי ההון (הלוואת בעלים) של הפועל ת"א המופקדים בבקרה התקציבית, ונאמדים ב-21 מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
אמנון רז מונה למנהל המקצועי של הנוער, יחליף את זאב זלצר.

http://red-fans.com/Article.asp?id=3704

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 20:17 
http://sports.walla.co.il/?w=%2F157%2F2537317

ציטוט:
וזמה חדשה במאבק מול טביב - שחקני הפועל יישארו?
מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט

אנשי עסקים מתכננים ללחוץ על השחקנים לדחות הצעות אחרות ולהוביל את הבעלים להשקיע מכיסו או להכריז על פשיטת רגל

גאוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: