תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 19:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי טביב במכירת חיסול
הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:04 
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
אני אשמח לשמוע פעם אחת טיעון רציונלי מאחורי הפאניקה המטורפת הזאת של שימוש באלימות נגד טביב.
ברור שזו לא הדרך שהוחלטה על ידי מובילי המאבק ומשתתפיו כי בסך הכל מדובר פה באנשים נורמטיביים שלא משתמשים באלימות או עוברים על החוק, ואני לא תומך או חושב שצריך לנקוט בפעולה שהיא לא חוקית.
אבל מה כבר יהיו ההשלכות אם מישהו יחליט שנשבר לו ויפעל באלימות? התקשורת תהרוג אותנו, לא נקבל לגיטימציה למאבק? ואז מה יקרה? אפשר לחשוב שעד עכשיו הם הבדילו בין מאבק חוקי ולגיטימי לבין מאבק אלים, או שלא הלבישו עלינו זריקת אבנים, איומים והשלכת רימונים. אני בוודאי לא רואה איך זה נותן עוד מוטיבציה לטביב. ירתיע קונים פוטנציאלים? את מי שלא מסוגל לעשות את ההבחנה, מחאה מול הבית, בני המשפחה ובתי עסק אמורים להרתיע לא פחות.

כל מילה.

סתם בלון נפוח. בגדול, אנחנו חנונים. גם אני סתם איזה אשכנזי שבחיים לא הרים יד על מישהו. (טוב, לפחות לא אחת שאני יזמתי :WHOME: )
אצל אוהדי בית"ר מחאה לגיטימית הייתה על הזין.
הוא כבר היה מוכר לפני 4 חודשים בעקבות איומים על חייה של הבת שלו. ואני לא תומך בדרך כזאת, אבל תמיד יש אמצע.

כן , כי ביתר לא נמצאת במצב הזה כבר 3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:05 
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
אני אשמח לשמוע פעם אחת טיעון רציונלי מאחורי הפאניקה המטורפת הזאת של שימוש באלימות נגד טביב.
ברור שזו לא הדרך שהוחלטה על ידי מובילי המאבק ומשתתפיו כי בסך הכל מדובר פה באנשים נורמטיביים שלא משתמשים באלימות או עוברים על החוק, ואני לא תומך או חושב שצריך לנקוט בפעולה שהיא לא חוקית.
אבל מה כבר יהיו ההשלכות אם מישהו יחליט שנשבר לו ויפעל באלימות? התקשורת תהרוג אותנו, לא נקבל לגיטימציה למאבק? ואז מה יקרה? אפשר לחשוב שעד עכשיו הם הבדילו בין מאבק חוקי ולגיטימי לבין מאבק אלים, או שלא הלבישו עלינו זריקת אבנים, איומים והשלכת רימונים. אני בוודאי לא רואה איך זה נותן עוד מוטיבציה לטביב. ירתיע קונים פוטנציאלים? את מי שלא מסוגל לעשות את ההבחנה, מחאה מול הבית, בני המשפחה ובתי עסק אמורים להרתיע לא פחות.

כל מילה.

סתם בלון נפוח. בגדול, אנחנו חנונים. גם אני סתם איזה אשכנזי שבחיים לא הרים יד על מישהו. (טוב, לפחות לא אחת שאני יזמתי :WHOME: )
הוא כבר היה מוכר לפני 4 חודשים בעקבות איומים על חייה של הבת שלו. ואני לא תומך בדרך כזאת, אבל תמיד יש אמצע.

"אצל אוהדי ביתר..."? קורנפיין מחזיק מעמד שנים על גבי שנים למרות מחאות במיטב הסגנון הבית"רי.
לוני הרציקוביץ החזיק ברסן של מכבי ת"א למעלה מעשור למרות מחאות בכלל לא "צמחוניות". בסוף מכר עקב דרישה תקיפה של חברת יעוץ כלכלית שמונתה על ידי בנק לאומי (עקב הסתבכות כספית ).
אלי טביב עצמו היה למעלה מעשור בהפועל כ"ס וגם שם לא ליקק דבש.
מחאה רגועה או פחות רגועה לא כל כך משפיעה על אנשים להפרד מנכס בעל משמעות כמו קבוצת כדורגל. בסופו של דבר : הכסף מדבר. יבוא רוכש ויגיע להסדר מתאים והעניין סגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

כל מילה.

"אצל אוהדי ביתר..."? קורנפיין מחזיק מעמד שנים על גבי שנים למרות מחאות במיטב הסגנון הבית"רי.
לוני הרציקוביץ החזיק ברסן של מכבי ת"א למעלה מעשור למרות מחאות בכלל לא "צמחוניות". בסוף מכר עקב דרישה תקיפה של חברת יעוץ כלכלית שמונתה על ידי בנק לאומי (עקב הסתבכות כספית ).
אלי טביב עצמו היה למעלה מעשור בהפועל כ"ס וגם שם לא ליקק דבש.
מחאה רגועה או פחות רגועה לא כל כך משפיעה על אנשים להפרד מנכס בעל משמעות כמו קבוצת כדורגל. בסופו של דבר : הכסף מדבר. יבוא רוכש ויגיע להסדר מתאים והעניין סגור.

מעבר לעובדה שעניין האלימות מתקשר בצורה ישירה לרוכש הפוטנציאלי, מדובר פה על משהו הרבה יותר מזה.
אלימות היא לא הדרך שלנו. נקודה. מבחינה ערכית, הסטורית ומצפונית. מעבר לאפקט השלילי שזה יצור כלפי חוץ, זה גם ישפיע כלפי פנים.
אני לא יכול לדבר בשם אחרים אבל אני לא רוצה להיות חלק ממחאה אלימה, וזה בא מאחד שרחוק מאוד מלהיות "אשכנזי נחמד שמעולם לא הרים יד" כמו שנרקוטיקה ציין על עצמו.
המחאה הזו מצטרפת למה שמגדיר ומבדיל אותנו בתור הקהל של הפועל.
קהל שיודע להפריד בין מה שקורה בהנהלה לשחקנים.
קהל שלא שורק בוז לשחקנים גם בפיגור 3-0 בבית.
קהל שמביא אלפי צופים למשחק לא רלבנטי במחזור האחרון בק"ש
קהל שמביא 1000 אנשים לתהלוכת מחאה באמצע השבוע.
קהל שיודע לעמוד על שלו בצורה דמוקרטית, נכונה ובעיקר עם כל הלב.

אם רוצים לעבור לאלימות, אין דבר קל מזה. גם אין דבר יותר קל מלהיות אוהד של המחלה בכדורסל.
שכל אחד יחשוב מה זה אומר מבחינתו להיות אוהד הפועל ומה מבדיל אותנו מקהל אחר.
אנחנו לא יותר טובים מאף אחד, אנחנו פשוט הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:34 
גבר, סלח לי, אבל אתה חי בסרט. אנחנו מקסימום קצת יותר אשכנזים. לא מיוחדים ולא בטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
גבר, סלח לי, אבל אתה חי בסרט. אנחנו מקסימום קצת יותר אשכנזים. לא מיוחדים ולא בטיח.

????
מהמקומות שמגיעים משם רוב הקהל של הפועל, עובדתית, מדובר ביוצאי צפון אפריקה
אפשר גם לראות לפי השחקנים שהגיעו משם
ואני מדבר על בת-ים, יפו/דרום ת"א, חולון

אז איך אשכנזים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

ההודעה המבאסת של השבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

סלח לי, אבל אני לא חי בסרט וגם לא טענתי שאנחנו מיוחדים.
אלימות היא הפתרון הקל, בעיקר לטווח הקצר.
מי שטיפה מפעיל את הראש וחושב קדימה, יודע שזה לא ככה.
אשכנזים ? גם אם אני מוציא מהמשוואה את ילדי קנסו, אני חושב שלפחות חצי פה לא אשכנזים, גם לא בהתנהגות.
זה שאנחנו תמיד מוציאים לעצמנו את המיץ ומעדיפים לסבול זה משהו שתמיד איפיין אותנו, אם זה לא בסבל זה לא נחשב (1986,1990,2010).
נכון שיש מקום להתנהג בצורה קצת יותר "ערסית" ולהפסיק לחשוב מה יגידו עלינו ואיך יבקרו אותנו, אבל זה בקטנה.
יש דרך מסוימת שכרגע מצליחה לאחד מאחוריה לא מעט אנשים, אם נלך בדרך אחרת אני לא בטוח שזה יהיה המצב, וזה מה שחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 15:06 
לא אמרתי שצריך לנקוט באלימות וזה בטח לא מה שהתכוונתי. אבל חלאס עם הרומנטיזציה הזו של "אנחנו מיוחדים".

אתה יכול אולי לומר דבר אחר - יש לנו מסורת מיוחדת, והשם הפועל מסמן ערכים מסויימים שמייחדים אותנו מאחרים. כקהל, או כבני אדם, אנחנו לא יותר טובים מאחרים וזו סתם התנשאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לא אמרתי שצריך לנקוט באלימות וזה בטח לא מה שהתכוונתי. אבל חלאס עם הרומנטיזציה הזו של "אנחנו מיוחדים".

אתה יכול אולי לומר דבר אחר - יש לנו מסורת מיוחדת, והשם הפועל מסמן ערכים מסויימים שמייחדים אותנו מאחרים. כקהל, או כבני אדם, אנחנו לא יותר טובים מאחרים וזו סתם התנשאות.

מהתגובה הראשונה שהגבת לה -

kobster כתב:

אלימות היא לא הדרך שלנו. נקודה. מבחינה ערכית, הסטורית ומצפונית.
.
.
אנחנו לא יותר טובים מאף אחד, אנחנו פשוט הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

מיוחדים ועוד איך ......בדר"כ אני משוטט בפורום על בסיס יומי ולא אוהב להגיב ,
אבל תשמע, זוהי אחת התגובות הכי אנטי הפועל בשנים האחרונות.
הגאווה שלנו זה המיוחדות שלנו , המקוריות , המחאה הנוכחית -שלא נראתה כמוה בארץ , הפועל אוסישקין , השירים , האחדות סביב ארגון אחד ,התרומות לנזקקים, איסוף בקבוקים לאדם חולה......
לא מיוחדים?!?!
תקשיב טוב ,אני הפועל ואני מרגיש הכי מיוחד בעולם , אין עוד קבוצה כזו ,אין עוד קהל כזה ואין על ההרגשה והאנרגיות כשאני נכנס לבלומפילד עם המשפחה והחברים ביציע ,גם כאלו שאני לא מכיר בכלל, אבל רואה אותם בכל פעם במגרש ומרגיש הכי בבית שיש.
לא סתם שרים , כל העולם כולו שונא את הפועל ....ורק אני אוהב!!!!!
ומתוך אהבה לקבוצה , לאוהדים , לרגשות, שצפים כל פעם מחדש, אנחנו נצא מהמשבר מחוזקים הרבה יותר.
לכל מי שקצת מאוכזב ומרגיש חוסר אונים או חוסר אנרגיות ומרגיש שהוא נשבר , תרימו את הראש , "אנחנו לא נישבר, נהיה שם מאחוריך (הפועל ) נעודד אותך יותר" ,תתרגמו את משפט ה"נצח" הזה למקרה של טביב .

אנחנו מיוחדים נקודה. אנחנו הפועל ,שלוש סימני קריאה!!!
כל הכתבות שיש היום , הם פרי עבודתו (כנראה קיבל משכורת) של אמיר דן , פרובוקציה נטו.
כבר אמרתי בעבר שצריך לדעת לעבוד עם התקשורת ושהיא הכלי החזק ביותר בכדי להסיט "דעת קהל" בכל נושא. כשאני רואה את כמות הכתבות אני מבין שטביב בלחץ נוראי ולא להפך!!!. עכשיו זהו בדיוק הזמן לתת יותר" גז" ולהאבק ביתר שאת מול החניות ומול ביתו (דגש על החנויות של דנה) , לדעתי אנחנו קרובים מתמיד לסוף המאבק , בכל תקופתו של טביב לא הייתה כזו כמות של כתבות בתשלום.
בקיצור , מ ל ח מ ה !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 15:13 
יש אצלנו בקהל הרבה אנשים עצומים, לא חולק עליך, אבל כל פוזת ה"אנחנו מיוחדים" הזו, לא מדברת אלי. יש אצלנו בקהל הרבה תופעות חיוביות, אבל 90% מהאנשים הם כמו כל יתר אוהדי הכדורגל בארץ, לא יותר ולא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 15:22 
Gili כתב:
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

כל מילה.

כן , כי ביתר לא נמצאת במצב הזה כבר 3 שנים.

גאידמק גנב כסף מבית"ר לחשבון הפרטי שלו?

איך אפשר להשוות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יש אצלנו בקהל הרבה אנשים עצומים, לא חולק עליך, אבל כל פוזת ה"אנחנו מיוחדים" הזו, לא מדברת אלי. יש אצלנו בקהל הרבה תופעות חיוביות, אבל 90% מהאנשים הם כמו כל יתר אוהדי הכדורגל בארץ, לא יותר ולא פחות.

יש כאלו ששרים....יש כאלו שמבינים שאלו לא שירים , זוהי מחוייבות ....תפילה!!!
לא באמת למות ולא באמת לתת את הדם .....אבל המשמעות היא אחת(מודגש),
"אם יבוא היום ואצטרך, לתת את חיי בשבילך
אני אפול ואמות ואתן לך את דמי .....
כי לעולם לבד לא תצעדי!!!

יאללה הפועל :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

נהיה פה פול גז בניוטרל. הקהל של הפועל הוא לא מיוחד, הוא אחר (לפחות בחלקו) בהתנהלות שלו.
הנקודה החשובה מבחינתי היא שהמאבק הזה מקבל את הלגיטימציה מבפנים בגלל שהוא לא אלים. כל דבר אחר יערער את הלגיטימציה הזו ואת הערכים שרובנו מסכימים עליהם. מה יחשבו עלינו מבחוץ ואם כן יאהבו או לא יאהבו את המחאה זה כנראה לא ממש ישתנה ולא ממש ישנה...

אם אתה מסכים עם זה, כל השאר זה דיבורים באוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
היועץ המשפטי של ההתאחדות משה אביבי מתראיין עכשיו ברשת ב'. אומר שלהתאחדות יש כלים למנוע מטביב לפרק את הקבוצה.

נערך לאחרונה על ידי yos בתאריך 29 מאי 2012, 17:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
היועץ המשפטי של ההתאחדות משה אביבי מתראיין עכשיו ברשת ב. ואומר שלהתאחדות יש.
כלים למנוע מטביב לפרק את הקבוצה.

להתאחדות היום אין כלים למנוע את ההתפרקות של עצמה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הנקודה החשובה מבחינתי היא ש המאבק הזה מקבל את הלגיטימציה מבפנים בגלל שהוא לא אלים. כל דבר אחר יערער את הלגיטימציה הזו ואת הערכים שרובנו מסכימים עליהם. מה יחשבו עלינו מבחוץ ואם כן יאהבו או לא יאהבו את המחאה זה כנראה לא ממש ישתנה ולא ממש ישנה...

אם אתה מסכים עם זה, כל השאר זה דיבורים באוויר.

כל כך נכון! המאבק הזה מקבל את גיבוי כל ציבור האוהדים הרחב של הפועל דווקא מפני שהוא נטוע עמוק בקונצנזוס הערכי של אותו ציבור, קרי אנחנו.

ברגע שהמאבק, או ספיחים ממנו, יגלשו לאלימות, הוא ייאבד את הלגיטימיות שלו בקרב ציבור האוהדים, וכתוצאה מכך תחול סדיקה אם לא שבר בחומת אחדותנו.

שבר כזה יכול להביא מהר מאוד לכישלון המאבק כולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 16:33 
זה כן טיעון שאני יכול לקבל. בטח לא "התדמית שלנו תיסדק והתקשורת תשחט אותנו ואת המאבק"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 16:46 
בקשר לדמארי. זה לא יקרה. אף משוגע כולל המטורלל מקנדה לא ישפוך מליון וחצי יורו על חצי כרטיס ואף נוכל לא יירד מהמחיר הזה באגורה. דמארי נשאר בהפועל. סגור. לגבי איגבור לא נראה לי שחיפה או מכבי ישימו עליו 800אלך יורו. ואם כן אז שיהנו. השחקן שווה אולי חצי ובדולרים.
כמו שמישהו כתב כאן. זה לא משנה איזה שחקן יילך ומי יבוא. משנה מתי העבריין עף מכאן. כשאין רוח קבוצתית גם מסי לא יעזור וכשיש רוח קבוצתית וחיבור עם הקהל אז גם אנטבי מספיק לליגת הפח שלנו. לרכז מאמץ בהעפת העבריין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
בקשר לדמארי. זה לא יקרה. אף משוגע כולל המטורלל מקנדה לא ישפוך מליון וחצי יורו על חצי כרטיס ואף נוכל לא יירד מהמחיר הזה באגורה. דמארי נשאר בהפועל. סגור. לגבי איגבור לא נראה לי שחיפה או מכבי ישימו עליו 800אלך יורו. ואם כן אז שיהנו. השחקן שווה אולי חצי ובדולרים.
כמו שמישהו כתב כאן. זה לא משנה איזה שחקן יילך ומי יבוא. משנה מתי העבריין עף מכאן. כשאין רוח קבוצתית גם מסי לא יעזור וכשיש רוח קבוצתית וחיבור עם הקהל אז גם אנטבי מספיק לליגת הפח שלנו. לרכז מאמץ בהעפת העבריין.

הוא שווה הרבה יותר, והוא רק בן 21.
השחקן עם הפוטנציאל הכי גדול בארץ, תנו לו קבוצה טובה סביבו והוא פורח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 17:04 
Idandosh כתב:
yatur כתב:

שחקן מוגבל שלא יגיע לשום מקום
טכניקה לקויה , מאבד כדורים , לא מדוייק ולא מבין את משמעות הכדורגל המקצועני . מקסימום יכול להיות טוב בכדורגל אולמות .
באמצע העונה רק התפללתי שתהיה קבוצה שתהיה מוכנה לשלם לו את השכר כדי שנוכל להעיף אותו, אבל במדינה כמו שלנו שער מקרי בגמר גביע עושה את העבודה . מכבי מוזמנת לקחת אותו בכיף, ימשיך את המנהג שלנו להעביר להם שחקנים בדיחה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 17:05 
pogi כתב:
Idandosh כתב:
yatur כתב:

טכניקה לקויה , מאבד כדורים , לא מדוייק ולא מבין את משמעות הכדורגל המקצועני . מקסימום יכול להיות טוב בכדורגל אולמות .
באמצע העונה רק התפללתי שתהיה קבוצה שתהיה מוכנה לשלם לו את השכר כדי שנוכל להעיף אותו, אבל במדינה כמו שלנו שער מקרי בגמר גביע עושה את העבודה . מכבי מוזמנת לקחת אותו בכיף, ימשיך את המנהג שלנו להעביר להם שחקנים בדיחה..

פליקס אובוקה דגם משופר. לא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 17:09 
איגבור שווה לפחות את המליון דולר ששולם עליו. הוא בטח לא שחקן מושלם אבל לליגה
הישראלית הוא שחקן מוביל. אם מכבי שילמה על ברק יצחקי, עטר ובוזגלו מליונים...אז איגבור
בטח שווה לה יותר ממליון דולר. ועוד טביב יקבל את ההנאה למכור שחקן שלנו למכבי...

אני כבר אמרתי לא פעם, בלי קשר לגול בגמר (תודה למשומר) שבלעדיו הפועל זאת חצי קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
pogi כתב:
Idandosh כתב:
yatur כתב:

פליקס אובוקה דגם משופר. לא יותר.

לא מסכים איתכם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 17:22 
מתברר שהזרים שנחתו אצלנו בעידן קשטן היו בהחלט סבירים. אורמוש-איביגור ואדל הנם שחקנים מובילים בכל קבוצה בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 17:31 
moshiko כתב:
מתברר שהזרים שנחתו אצלנו בעידן קשטן היו בהחלט סבירים. אורמוש-איביגור ואדל הנם שחקנים מובילים בכל קבוצה בליגת העל.

אולי בליגה של העונה האחרונה .. אם אפשר לקרוא לדבר הזה ליגה ..

אבל לכו כמה שנים אחורה לזרים שהיו בהפועל ובקבוצות אחרות- דה סילבה , יבואה (לפני שהתחרפן) ,רוסו, פישונט, פרליה , הלמאי פנסטיל.. אפשר בכלל להשוות אותם לזרים שמסתובבים פה בשנים האחרונות? נו באמת..
מביאים שחקנים במאות אלפי יורו ובסוף אנחנו מבסוטים שהם "סבירים" אחרי שהוציאו את הנשמה והצליחו לתקוע איזה גול או לעשות כמה מהלכים טובים לקראת סוף העונה ..
והכי מצחיק שעכשיו משלמים עליהם הרבה יותר כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 00:35 
de' niro כתב:
נועם שחם כתב:

יש כאלו ששרים....יש כאלו שמבינים שאלו לא שירים , זוהי מחוייבות ....תפילה!!!
לא באמת למות ולא באמת לתת את הדם .....אבל המשמעות היא אחת(מודגש),
"אם יבוא היום ואצטרך, לתת את חיי בשבילך
אני אפול ואמות ואתן לך את דמי .....
כי לעולם לבד לא תצעדי!!!

יאללה הפועל :hapoel:

כן, הא?
מתוך עשרות אלפי אוהדי הפועל ששרים את מה שציטטת, יש 10-15 שממשים את זה.
אלה אותם האנשים שבאים כל יום ומוחים מול הבית של טביב. כל השאר שרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 00:53 
bloodbrother כתב:
לא מסכים עם אף מילה שלך. אין לנו גם על מה להתדיין אם אתה שולל את זכותי להתדיין, גם אם אני (ואני לא) היחיד שחושב שדרך המחאה לא לגיטימית, או אפילו שלא צריך למחות נגד טביב. נראה לי שאבדת לגמרי את משמעות המילה "דמוקרטיה", אפילו אם היא בתוך קבוצת אוהדי הכדורגל כביכול הכי ליברלית, שמאלנית ודמוקרטית. גם משמעות המונח "פורום אוהדים" זרה לך כנראה.

הדברים שלך הם בושה וחרפה.

דברי אינם בושה ואינם חרפה. יותר מכך, בדבריך יש כפיות טובה. אני מבין הבודדים כאן שלא קורא לסלק אותך מהפורום, ובניגוד למה שכתבת, לא אמרתי שזו לא זכותך להתדיין כאן. איפה כאן שלילת הדמוקרטיה? הדבר היחיד שאמרתי הוא, שמה שאתה עושה באשכולות הספיציפיים בנוגע לטביב - הוא הטרדה לשמה. משום שאין שום בסיס לדיון איתך. יש כאן הסכמה גורפת מקיר אל קיר שטביב הורס את הפועל וצריך לדאוג לסילוקו. זו הנחת יסוד משותפת לכל האנשים בפורום הזה, ומכאן מתקדמים, הדיונים הם רק על הדרך. שום דבר שתגיד בעניין אינו רלוונטי, כי אתה לא מסכים להנחה הזו. אם לא היה די בדוגמאות שהבאתי לך בפוסט הקודם הנה עוד אחת: מה שאתה עושה כאן משול לכך שהיית בא לחמ"ל פיקוד דרום בזמן מלחמת יום כיפור, כאשר הם היו בדיונים קדחתניים (וסוערים יש לומר) על איך נכון למגר את המצרים, והיית מכריז בקול שצריך לפרק את הצבא ואין מה להילחם במצרים. יכול להיות שזו דעה מעניינת, אבל לא היה לה מקום בפיקוד דרום באותה שעה.
הדעה שלך היא לגיטימית כמובן, אבל בפורום הזה, בדיונים על טביב, אין לה פשוט מקום ואתה יודע את זה מצוין. בגלל שאתה מודע לזה היטב, כל פעם שאתה נכנס לדיונים על טביב אין בדברים שלך כלום זולת הטרדה.
וגם את זה אתה יודע. עכשיו אתה יכול להמשיך, בשם הדמוקרטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 03:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
bloodbrother כתב:
לא מסכים עם אף מילה שלך. אין לנו גם על מה להתדיין אם אתה שולל את זכותי להתדיין, גם אם אני (ואני לא) היחיד שחושב שדרך המחאה לא לגיטימית, או אפילו שלא צריך למחות נגד טביב. נראה לי שאבדת לגמרי את משמעות המילה "דמוקרטיה", אפילו אם היא בתוך קבוצת אוהדי הכדורגל כביכול הכי ליברלית, שמאלנית ודמוקרטית. גם משמעות המונח "פורום אוהדים" זרה לך כנראה.

דברי אינם בושה ואינם חרפה. יותר מכך, בדבריך יש כפיות טובה. אני מבין הבודדים כאן שלא קורא לסלק אותך מהפורום, ובניגוד למה שכתבת, לא אמרתי שזו לא זכותך להתדיין כאן. איפה כאן שלילת הדמוקרטיה? הדבר היחיד שאמרתי הוא, שמה שאתה עושה באשכולות הספיציפיים בנוגע לטביב - הוא הטרדה לשמה. משום שאין שום בסיס לדיון איתך. יש כאן הסכמה גורפת מקיר אל קיר שטביב הורס את הפועל וצריך לדאוג לסילוקו. זו הנחת יסוד משותפת לכל האנשים בפורום הזה, ומכאן מתקדמים, הדיונים הם רק על הדרך. שום דבר שתגיד בעניין אינו רלוונטי, כי אתה לא מסכים להנחה הזו. אם לא היה די בדוגמאות שהבאתי לך בפוסט הקודם הנה עוד אחת: מה שאתה עושה כאן משול לכך שהיית בא לחמ"ל פיקוד דרום בזמן מלחמת יום כיפור, כאשר הם היו בדיונים קדחתניים (וסוערים יש לומר) על איך נכון למגר את המצרים, והיית מכריז בקול שצריך לפרק את הצבא ואין מה להילחם במצרים. יכול להיות שזו דעה מעניינת, אבל לא היה לה מקום בפיקוד דרום באותה שעה.
הדעה שלך היא לגיטימית כמובן, אבל בפורום הזה, בדיונים על טביב, אין לה פשוט מקום ואתה יודע את זה מצוין. בגלל שאתה מודע לזה היטב, כל פעם שאתה נכנס לדיונים על טביב אין בדברים שלך כלום זולת הטרדה.

תודה רבה באמת שאתה לא קורא לסלק אותי מהפורום. לא יאמן על מה צריך פה להודות. על זה שאתה מאשר לי להשמיע פה את דעותי, תוך כדי שאתה תוקף אותי אישית. ובסוף אומר שאין מקום לדיעה שלי! גדול!!! אתה דמוקרט גדול.

וקודם כל, אין הנחת יסוד משותפת. צא מזה. בדיוק כמו שלא היתה לפני כמה חודשים. פעם היתה הנחת יסוד משותפת לכולם שיש אלוהים, ושאסטרולוגיה זאת אמת. הנחות יסוד משתנות, והן נתונות לבני אדם בודדים במדינה דמקורטית, ובקרב אוהדי קבוצת כדורגל.

אבל גם אם היתה, וגם אם הייתי בעד לסלק את טביב, הייתי מתנגד בתוקף לדרכים של המחאה הזאת שהן לא לגיטימיות בעיני.

הדוגמא שלך על מלחמת יום כיפור לא דומה לכלום למה שקורה פה. פה זה פורום אוהדי הפועל, לא החמ"ל של פיקוד דרום. אני, כמוך, רואה את הפועל לטובת עיני (בנוסף לערכים שלי, למשל נגד הטרדה מכוונת של בני אדם בביתם. לך אולי יש ערכים אחרים, אבל בטוח שגם לך יש ערכים שהם מעבר ל"הצלת הפועל"). אני כמוך אוהד, וכמוך זכותי להביע פה את דעתי בפורום אוהדי הפועל ת"א. אחרים אגב קראו כבר להקים קבוצה תחת הפועל.. .לפרק בעצם את הפועל, אז הם קצת יותר דומים לדוגמא שאתה נתת על פירוק צה"ל. לא אני.

לסיכום, אני חושב שאתה, ורוב השאר מטרידים אותי עם דיעותיכם. אבל אני מעדיף לענות מאשר להגיד שלדיעות שלכם אין מקום בדיונים על טביב זולת לשם הטרדה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 04:14 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אדום מטלי כתב:
bloodbrother כתב:

תודה רבה באמת שאתה לא קורא לסלק אותי מהפורום. לא יאמן על מה צריך פה להודות. על זה שאתה מאשר לי להשמיע פה את דעותי, תוך כדי שאתה תוקף אותי אישית. ובסוף אומר שאין מקום לדיעה שלי! גדול!!! אתה דמוקרט גדול.

וקודם כל, אין הנחת יסוד משותפת. צא מזה. בדיוק כמו שלא היתה לפני כמה חודשים. פעם היתה הנחת יסוד משותפת לכולם שיש אלוהים, ושאסטרולוגיה זאת אמת. הנחות יסוד משתנות, והן נתונות לבני אדם בודדים במדינה דמקורטית, ובקרב אוהדי קבוצת כדורגל.

אבל גם אם היתה, וגם אם הייתי בעד לסלק את טביב, הייתי מתנגד בתוקף לדרכים של המחאה הזאת שהן לא לגיטימיות בעיני.

הדוגמא שלך על מלחמת יום כיפור לא דומה לכלום למה שקורה פה. פה זה פורום אוהדי הפועל, לא החמ"ל של פיקוד דרום. אני, כמוך, רואה את הפועל לטובת עיני (בנוסף לערכים שלי, למשל נגד הטרדה מכוונת של בני אדם בביתם. לך אולי יש ערכים אחרים, אבל בטוח שגם לך יש ערכים שהם מעבר ל"הצלת הפועל"). אני כמוך אוהד, וכמוך זכותי להביע פה את דעתי בפורום אוהדי הפועל ת"א. אחרים אגב קראו כבר להקים קבוצה תחת הפועל.. .לפרק בעצם את הפועל, אז הם קצת יותר דומים לדוגמא שאתה נתת על פירוק צה"ל. לא אני.

לסיכום, אני חושב שאתה, ורוב השאר מטרידים אותי עם דיעותיכם. אבל אני מעדיף לענות מאשר להגיד שלדיעות שלכם אין מקום בדיונים על טביב זולת לשם הטרדה.

כשזה מגיע לקבוצה שלי, לחיים שלי, ולאינטרסים שלי, כל הדמוקרטיה על הזין, אתה פוגע במחאה ואין לך לגיטימציה לכתוב פה את הזיוני שכל שלך. קל וחומר לגבי שאר תומכי טביב

איבדנו את הסבלנות. מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: