נועם שחם כתב:
גבר, סלח לי, אבל אתה חי בסרט. אנחנו מקסימום קצת יותר אשכנזים. לא מיוחדים ולא בטיח.
מיוחדים ועוד איך ......בדר"כ אני משוטט בפורום על בסיס יומי ולא אוהב להגיב ,
אבל תשמע, זוהי אחת התגובות הכי אנטי הפועל בשנים האחרונות.
הגאווה שלנו זה המיוחדות שלנו , המקוריות , המחאה הנוכחית -שלא נראתה כמוה בארץ , הפועל אוסישקין , השירים , האחדות סביב ארגון אחד ,התרומות לנזקקים, איסוף בקבוקים לאדם חולה......
לא מיוחדים?!?!
תקשיב טוב ,אני הפועל ואני מרגיש הכי מיוחד בעולם , אין עוד קבוצה כזו ,אין עוד קהל כזה ואין על ההרגשה והאנרגיות כשאני נכנס לבלומפילד עם המשפחה והחברים ביציע ,גם כאלו שאני לא מכיר בכלל, אבל רואה אותם בכל פעם במגרש ומרגיש הכי בבית שיש.
לא סתם שרים , כל העולם כולו שונא את הפועל ....ורק אני אוהב!!!!!
ומתוך אהבה לקבוצה , לאוהדים , לרגשות, שצפים כל פעם מחדש, אנחנו נצא מהמשבר מחוזקים הרבה יותר.
לכל מי שקצת מאוכזב ומרגיש חוסר אונים או חוסר אנרגיות ומרגיש שהוא נשבר , תרימו את הראש , "אנחנו לא נישבר, נהיה שם מאחוריך (הפועל ) נעודד אותך יותר" ,תתרגמו את משפט ה"נצח" הזה למקרה של טביב .
אנחנו מיוחדים נקודה. אנחנו הפועל ,שלוש סימני קריאה!!!
כל הכתבות שיש היום , הם פרי עבודתו (כנראה קיבל משכורת) של אמיר דן , פרובוקציה נטו.
כבר אמרתי בעבר שצריך לדעת לעבוד עם התקשורת ושהיא הכלי החזק ביותר בכדי להסיט "דעת קהל" בכל נושא. כשאני רואה את כמות הכתבות אני מבין שטביב בלחץ נוראי ולא להפך!!!. עכשיו זהו בדיוק הזמן לתת יותר" גז" ולהאבק ביתר שאת מול החניות ומול ביתו (דגש על החנויות של דנה) , לדעתי אנחנו קרובים מתמיד לסוף המאבק , בכל תקופתו של טביב לא הייתה כזו כמות של כתבות בתשלום.
בקיצור , מ ל ח מ ה !!!