תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 22:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחאות הקהל
הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
אני שאלתי את זה בעבר, כחלק מאשכול קיים, והתשובות היו מאוד מבולגנות, אז אני פותח אשכול ומבקש תשובה מדויקת ככל האפשר.
1) מה היה הבסיס למחאה נגד סגול
2) מה היה הבסיס למחאה נגד צטרון ומוני הראל
את המחאה נגד סגול אני זוכר במעורפל, נדמה לי שהוא סגר את הברז וכל הבכירים עזבו אבל אני לא בטוח.
בזמן המחאה נגד צטרון הייתי בצבא ומנותק כמעט לחלוטין ממה שקורה בהפועל.

מה שעומד מאחורי השאלה זו שיחה של אבא שלי עם צטרון, שטוען שהקהל של הפועל הוא זה שמבריח קונים פוטנציאליים. מצד אחד אני לא מאמין למילה שהוא אומר. מצד שני מאוד מענין אותי לדעת מה בדיוק היה שם.

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
לא היו באמת מחאות בשתי הפעמים שציינת, בטח לא בהיקף של מה שקורה מול טביב.

היתה הפגנה אחת מול משרדי כתר כשהפסיקו להשקיע בקבוצה (ופעולה נוספת בלובי של המשרדים כדי שימכור אותה).

ובתקופת הראל היו עימותים קטנטנים סביב פרשת שביט וסביב מחירי הכרטיסים לשלב הבתים בגביע אופ״א בעונת 07/08.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחאות הקהל
הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
לא היו באמת מחאות בשתי הפעמים שציינת, בטח לא בהיקף של מה שקורה מול טביב.

היתה הפגנה אחת מול משרדי כתר כשהפסיקו להשקיע בקבוצה (ופעולה נוספת בלובי של המשרדים כדי שימכור אותה).

ובתקופת הראל היו עימותים קטנטנים סביב פרשת שביט וסביב מחירי הכרטיסים לשלב הבתים בגביע אופ״א בעונת 07/08.

אבא שלי ממשיך להזכיר לי קריאות הנהלה זונה בתקופת הראל, לא משהו חד פעמי.
אתה מדבר על הפגנה מול משרדי כתר, אבל לי זכור התפרעות אלימה.
בכל מקרה לא השוותי את זה למחאה המוצדקת לחלוטין מול טביב
אבל באיזהשהו מקום צריך להסתכל גם על מי שירצה לקנות את הפועל, ויראה שבעשור אחד יצאנו (בצורה כזו או אחרת) למלחמה בשלוש הנהלות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 23:11 
מחאות של אוהדי מכבי היו הרבה יותר אגרסיוויות וזה לא מנע משני מיליארדרים לקנות אותה.
שציטרון ימשיך לקשקש שאין קונים, בדיוק כמו מוני הראל דרך הדובר שלו שעשו אותו דבר בתקופת ירח הדבש עם טביב שטענו בתוקף שאף אחד לא מתענין, רוצים לקנות את הקבוצה ב12 מיליון ש"ח ויש עוד שני קונים, אין מוכרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
מחאות של אוהדי מכבי היו הרבה יותר אגרסיוויות וזה לא מנע משני מיליארדרים לקנות אותה.
שציטרון ימשיך לקשקש שאין קונים, בדיוק כמו מוני הראל דרך הדובר שלו שעשו אותו דבר בתקופת ירח הדבש עם טביב שטענו בתוקף שאף אחד לא מתענין, רוצים לקנות את הקבוצה ב12 מיליון ש"ח ויש עוד שני קונים, אין מוכרים.

אני לא משוואה למחאה של אוהדי מכבי. לא יודע איך הגיעו אליהם מליארדרים, באמת שזה הזוי. אבל בוא נסכים שככל שהקהל רגוע יותר, ככה יותר קל לקנות את הקבוצה. ברור לי שיש קונים ואין מוכר. זה לא האישיו.
אני רוצה לדעת האם קיימת האפשרות שלקהל של הפועל יהייה דימוי של "מוחה כרוני".

בכל מקרה, אם כבר הזכרת קונה-מוכר-מוני הראל, אז מאיר שמיר (הוא לא מכביסט) העיד השבוע שלפני כמה שנים הוא הביא למוני הראל מליארדר שרצה את הפועל ו"התאים לנו בול", ומוני משך את השיחות עד שהוא התיאש והלך. שמיר שאל אותו שוב לאחרונה אם הוא מוכן להכנס לעסק הזה, והוא עדיין מתלבט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אבל באיזהשהו מקום צריך להסתכל גם על מי שירצה לקנות את הפועל, ויראה ש בעשור אחד יצאנו (בצורה כזו או אחרת) למלחמה בשלוש הנהלות שונות.

אבל זה מה שבדיוק הסברתי. לא היתה מלחמה בשתי ההנהלות הקודמות, אפילו לא משהו שעונה להגדרה מחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 23:29 
למה אתה חושב שיש לו דימוי של מוחה כרוני? בגלל שציטרון אמר?

העובדה שאף אחד לא מצליח כמעט לזכור תקריות של מחאה מלבד אותו אירוע בודד במשרדים של כתר על פני עשור מעיד כנראה שהקהל של הפועל לא ממש "מוחה כרוני". ובדרך עברנו 2 עונות של מאבקי ירידה. מכירה סיטונית של כוכבים ומחירי מנויים וכרטיסין הכי גבוהים בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:
אבל באיזהשהו מקום צריך להסתכל גם על מי שירצה לקנות את הפועל, ויראה ש בעשור אחד יצאנו (בצורה כזו או אחרת) למלחמה בשלוש הנהלות שונות.

אבל זה מה שבדיוק הסברתי. לא היתה מלחמה בשתי ההנהלות הקודמות, אפילו לא משהו שעונה להגדרה מחאה.

וגם אם כן נוצר הרושם, אז זה טוב מאוד.
לאוהדי הכדורגל בארץ נמאס מהשחיתות בכדורגל הישראלי. נמאס מבני זונות שמריצים מיליונים בעסקאות מפוקפקות על חשבון שברון הלב של האוהדים.
שהטביב הבא יחשוב טוב-טוב לפני שהוא מגיע לכדורגל, ולהפועל בפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
למה אתה חושב שיש לו דימוי של מוחה כרוני? בגלל שציטרון אמר?

העובדה שאף אחד לא מצליח כמעט לזכור תקריות של מחאה מלבד אותו אירוע בודד במשרדים של כתר על פני עשור מעיד כנראה שהקהל של הפועל לא ממש "מוחה כרוני". ובדרך עברנו 2 עונות של מאבקי ירידה. מכירה סיטונית של כוכבים ומחירי מנויים וכרטיסין הכי גבוהים בשוק.

ציטרון בעיני הוא כלומניק בדיוק כמו שאר הליצנים שעברו פה. אבל אם הרבה כלומניקים יחשבו את זה, בין אם נסכים ובין אם לא זו תהיה בעיה שלנו.

ואני לא בטוח שהעובדה שאנחנו לא מצליחים לזכור אומר משהו. כמו שאמרתי, אני הייתי בצבא אז הייתי מנותק כבר, אבל אבא שלי כל הזמן אומר שהוא לעולם לא ישכח שכל האצטדיון קרא הנהלה זונה, וכשהוא שאל את אחד הקוראים לידו מדוע הוא צועק הוא לא ידע לומר.

מה שאני בא להגיד, זה שאני לא מבקש מאנשים פה לשכנע אותי שאנחנו קהל טוב. גדלתי בקהל הזה. בשביל שאחשוב משהו רע על הקהל צריך לקרות דבר מאוד חריג. לכן זו לא חוכמה. אני מחפש טיפה אובייקטיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
הפוך לגמרי. הקהל של הפועל הוא סמרטוט ואשה מוכה, כבר עשור שכל פעם אנחנו עוברים מחלאה אחת לחלאה הרבה יותר גרועה, כשכל אחת נהנית מחיים שקטים. רבאק, בתחילת ינואר, חצי שנה בתוך הבעלות המלאה של טביב כשכבר היה ברור שהוא בדרך הישירה לפרק לנו את הקבוצה, רוב הקהל עוד שרק בוז כשבשער 5 קיללו את ההנהלה. אף בעלים לא היה מרשה לעצמו לעשות במכבי את מה שעושים לנו כבר עשור בקבוצה. ללוני, בעלים הרבה פחות גרוע מכל מה שהיה לנו, אוהדי מכבי עשו את המוות עד שהם קיבלו את המיליארדרים שלהם. מישהו מסוגל לדמיין את טביב לוקח את מכבי עם עשרות מיליונים בקופה ומפרק אותה, ולא גומר במינימום עם איומים יומיים עליו ועל המשפחה שלו? רק אנחנו מסתפקים כל פעם בחתיכת זבל אחרת שמרוויחה על חשבוננו, חוץ מפעם בכמה שנים שהמצב נהיה גרוע מדי לטעמנו ואז אנחנו קצת מתעוררים. מישהו בקשר לדימוי אין מה לעשות, כל אוהד אמור לדעת מה המרחק בין דימויים שהתקשורת מדביקה לנו ולמועדון לבין המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הפוך לגמרי. הקהל של הפועל הוא סמרטוט ואשה מוכה, כבר עשור שכל פעם אנחנו עוברים מחלאה אחת לחלאה הרבה יותר גרועה, כשכל אחת נהנית מחיים שקטים. רבאק, בתחילת ינואר, חצי שנה בתוך הבעלות המלאה של טביב כשכבר היה ברור שהוא בדרך הישירה לפרק לנו את הקבוצה, רוב הקהל עוד שרק בוז כשבשער 5 קיללו את ההנהלה. אף בעלים לא היה מרשה לעצמו לעשות במכבי את מה שעושים לנו כבר עשור בקבוצה. ללוני, בעלים הרבה פחות גרוע מכל מה שהיה לנו, אוהדי מכבי עשו את המוות עד שהם קיבלו את המיליארדרים שלהם. מישהו מסוגל לדמיין את טביב לוקח את מכבי עם עשרות מיליונים בקופה ומפרק אותה, ולא גומר במינימום עם איומים יומיים עליו ועל המשפחה שלו? רק אנחנו מסתפקים כל פעם בחתיכת זבל אחרת שמרוויחה על חשבוננו, חוץ מפעם בכמה שנים שהמצב נהיה גרוע מדי לטעמנו ואז אנחנו קצת מתעוררים. מישהו בקשר לדימוי אין מה לעשות, כל אוהד אמור לדעת מה המרחק בין דימויים שהתקשורת מדביקה לנו ולמועדון לבין המציאות.

כל מילה.
אפילו עכשיו אנחנו אולי לא מוחאים באופן מספיק קיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 23:51 
הקהל של הפועל רוצה את טובת הקבוצה נטו, זה שיש כל מיני נחשים ועלוקות שאין לי מושג איך נותנים לזה לקרות, אבל כל פעם נדבקים לנו לזנב מחדש- אם זה היה רפי עגיב, אם זה היה שאול אייזנברג, אם זה היה מוני הראל, כן, שחלק כאן עושים ממנו קדוש מעונה ברוב חוצפתם, ואם זה הנוכחי אלי טביב שיש אנשים שגם כן ברוב החוצפה עוד באים אלינו בטענות "למה אתם שונאים את אלי טביב? מה עשה לכם רע?" אני רוצה לראות אחד, צדיק אחד, אוהד קבוצה אחרת שיגיד שהוא מוכן שאלי טביב יבוא אליו חוץ מאולי אוהדי בית"ר מטומטמים מנותקים.
אדום נחמד, אתה מבין כמה טרטורים המועדון הזה עובר?
מה הקהל מבקש?
שתהיה קבוצה שתשחק כדורגל? שיהיה שקט ניהולי? בלי ריבים?
שיהיו מאמנים טובים עם קבלות שיתנו לשחקנים תחושה של ביטחון?
כל כך קשה לקבל את כל הדברים הבסיסיים האלה במדינת הבלוף כדורגל הזאת שלנו?
עוד מעט יסגרו את הליגה בגלל כל הבלאגן שקורה מסביב, אני מקוה שעוד נספיק איכשהו עד אז לחוות סיפוק מהקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

אתחיל מהסוף. מה המרחק בין הדימוי החיצוני (לאו דווקא תקשורת) והמציאות לא משנה. מה שמשנה זה אם זה משפיע או לא משפיע.
וההודעה שלך היא בדיוק ההפך ממה שאנחנו אמורים להעיד על עצמנו, גם אם אני אישית אסכים איתך בכל מילה.
קשה מאוד לשכנע שאנחנו קהל טוב, אם "נמאס לנו מהבעלים של הקבוצה" 3 פעמים בעשור. לא כולל כדורזל. גם אם הכל היה מוצדק לחלוטין.
לכן ביקשתי מאנשים שזוכרים יותר טוב ממני מה בדיוק קרה בשתי הפעמים הקודמות לספר מה הם חוו, וממש לא ביקשתי טפיחה לאגו שלנו כקהל תומך ומסור.
ובטח ובטח לא להשוות אותנו לקהל הדוחה של מכבי שהוא האשר היחידי שכבר 5 שנים משקיעים שם מליונים וכלום לא צומח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 00:08 
לאוהדי מכבי לקח שנים שעד שהעיפו את לוני
לאוהדי בית״ר אין הרבה מה לעשות נגד גאידמק עם כל כמה שהם בבונים הוא יושב ברוסיה ומשתין עליהם ועוד מעט גל יוסף ישתלט עליהם, והגברים גברים לא יעזו לצייץ
לא נראה לי שבגדול לאוהד ישראלי יש יותר מדי כוח לפעול נגד חבורה של מושחתים שמנהלת את הכדורגל
אפילו את שרת הספורט הם לא סופרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הפוך לגמרי. הקהל של הפועל הוא סמרטוט ואשה מוכה, כבר עשור שכל פעם אנחנו עוברים מחלאה אחת לחלאה הרבה יותר גרועה

נורא ואיום באמת. לא חושב שיש אוהדים של קבוצה אחרת בישראל שלא היו שמחים להתחלף איתנו בסבל ובהצלחות. אולי אפילו מכבי חיפה.

אגב, נגד מי בתקופת הראל היו קללות בבלומפילד שהתעסקו בקרובת משפחה שנרצחה בטרור?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
יובל כתב:
הפוך לגמרי. הקהל של הפועל הוא סמרטוט ואשה מוכה, כבר עשור שכל פעם אנחנו עוברים מחלאה אחת לחלאה הרבה יותר גרועה

נורא ואיום באמת. לא חושב שיש אוהדים של קבוצה אחרת בישראל שלא היו שמחים להתחלף איתנו בסבל ובהצלחות. אולי אפילו מכבי חיפה.

פה חשדתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 02:15 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
bloodbrother כתב:
יובל כתב:

פה חשדתי

אישית, הייתי מעדיף להיות 9 עונות בתחתית, בלי לנצח דרבי אחד, ורק לא להפסיד אליפות כמו שהם הפסידו לנו. אם לא היינו מנצחים בטדי, אני חושב שהייתי מת. (ואגב, זה היה פחות נורא אם היינו מנצחים, וגם חיפה היו מנצחים בדקות הסיום. אבל המחשבה שזה היה אצלנו, ולא הצלחנו לנצח את בית"ר, זה היה בלתי נסבל. וזה בדיוק מה שקרה לחיפה).

אם תוסיף לזה את הגביעים (פעמיים ברצף, רבאק!), ההצלחות היותר טובות שלנו באירופה (רבע גמר!), אז אני בהחלט חושב שהם היו שמחים להתחלף בהישגים איתנו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 02:17 
סמל אישי של המשתמש
ובכל מקרה, זה גם לא ממש חשוב. נניח שחיפה היא עם הישגים הכי טובים ב 10 (למה לא 12 13?) השנים האחרונות. אז הפועל ת"א היא רק השניה, עם דאבל, עשרים גביעים, הצלחות מסחררות באירופה. אין מה לאמר, ממש אישה מוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
תן לי להנות מהרגע אז בבקשה תדייק: פעמיים ברצף על הפרצוף של החזירים הירוקים,שלוש פעמים רצוף בכלל.
כמה כיף לזיין את חיפה אחרי כל השנים שהייתי נוסע מכפר עזה לקרית אליעזר בידיעה ברורה של מה יקרה שם.
כשאנחנו כבר מנצחים אותם (ולאחרונה זה קורה הרבה) זה יוצא בצורה הרבה יותר כואבת ואכזרית,עם כל הכבוד לרביעיות שהם היו ממטירים עלינו במילניום החדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 02:37 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
תן לי להנות מהרגע אז בבקשה תדייק: פעמיים ברצף על הפרצוף של החזירים הירוקים,שלוש פעמים רצוף בכלל.
כמה כיף לזיין את חיפה אחרי כל השנים שהייתי נוסע מכפר עזה לקרית אליעזר בידיעה ברורה של מה יקרה שם.
כשאנחנו כבר מנצחים אותם (ולאחרונה זה קורה הרבה) זה יוצא בצורה הרבה יותר כואבת ואכזרית,עם כל הכבוד לרביעיות שהם היו ממטירים עלינו במילניום החדש.

:ROSE:

כמובן ששלוש פעמים ברצף, רק ציינתי את הפעמיים ברצף שהם הפסידו לנו בגמר. תאר לעצמך אותנו מפסידים להם פעמיים ברצף בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
אני אעשה סדר:
התאקל הראשון בשנת האלפיים עם ההנהלה היה כשהם ושחר חתמו למכבי תל אביב על אישור להעביר את המשחק האחרון בליגה נגד הפועל פתח תקווה מהאורווה לאיצטדיון רמת גן.הלכו אז לבית של רפי עגיב וכתבו לו כתובות על הבית ומאז הרוכשים האלו פתחו איתנו חזית, שהמשיכה בזה שהם כבר באותו קיץ עשו קרטל עם לוני ושחר שאומר שלא לוקחים שחקנים אחת מהשנייה , וכך פספסנו את אנז'יי קוביקה(חיכינו לו כבר בשדה וב4 בבוקר ראינו את העיתון מגיע לקיוסק ובו כתוב שתאומים נתן מילה ללוני שהוא יורד ממנו)

עוד תאקל שהיה עם אותם רוכשים זה כשהפועל הגרילה את מילאן ברבע גמר גביע אופ"א, עוד לפני הפיגוע בסי פוד מרקט שבגינו הועבר המשחק הביתי לקפריסין, תאומים כינס מסיבת עיתונים והכריז שרק מי שקונה מנוי לעונה הבאה(המשחק היה בפברואר בערך) יוכל לרכוש כרטיס למשחק מול מילאן.

התאקל הכי גדול איתם ששם כבר הכל התפוצץ היה במשחק גביע הטוטו נגד בני יהודה שנערך ללא קהל באשדוד באמצ שבוע שבסיומו אירחנו את מכבי בדרבי.
30 אוהדי הפועל התמקמו על גג של גן ילדים מחוץ לאיצטדיון באשדוד כדי לצפות במשחק (3:0 לנו). כשהקבוצות עלו נזרק רימון עשן אדום מהגג על תוך תחומי האיצטדיון, והמשטרה המקומית חיכתה לאוהדים מחוץ לגג במשך כל המשחק , וכשירדו למטה בסיומו עיכבו וצילמו את כולם.
יום למחרת ערכה הנהלת הפועל ישיבת תיאום עם משטרת תל אביב לקראת הדרבי, ובישיבה טלי תאומים, בתו של משה תאומים ישבה אחד אחד עם המשטרה וזיהתה את האוהדים בתמונות שצולמו יום קודם באשדוד ואמרה להם מי בעיניה פוטנציאל לאוהד מסוכן. התוצאה: יום שישי השחור שבמהלך הבוקר שלו הגיעו שוטרים לבתים של כ-20 אוהדי הפועל, ביניהם בעלי משפחות, חיילים וכו'.. והציגו צווי חיפוש להחזקת אמל"ח בבית. לצורך הסטטיסטיקה נציין שזה נגמר ב-20 בתים הפוכים ועצור אחד בלבד.
כמובן שמאז כבר לא היתה דרך חזרה ובכל משחק הם זכו לקללות ושירי נאצה, ובמשחקים מסויימים זה הגיע לשלב של מחאת עידוד כשבדקות הראשונות שרו "למה לא מעודדים, תשאלו את תאומים, מלשין , מלשין"

לגבי סגול - כשהנתק עם ההנהלה הזאת הגיע לשיא, והם במקביל עשו מיליון טעויות בניהול וסמי סגול המשיך בסירובו להתעניין במה שקורה בקבוצה, כפי שאמרו פה הגיעה קבוצת אוהדים אליו הביתה ביום שישי ובשקט גמור דפקו על הדלת וביקשו שייצא החוצה לדבר - והוא יצא.
מאוחר יותר הגיעו למשרדים שלו ותבעו ממנו שהם הוא בעלים שלא מעוניין בניהול הקבוצה אז שימכור.

בסוף סגול נתן את הקבוצה בחינם למוני הראל עם הבטחה של הראל לתקציב מינימום ל5 שנים.

התאקלים עם הראל היו לגבי שביט כשהיה את הריב בין ההנהלה לשביט ובגלל זה הוא לא שיחק גם בגמר הגביע נגד אשקלון. האוהדים בחרו את הצד של שביט וקיללו את ההנהלה.
מאוחר יותר היה את המחיר השערורייתי לליגה האירופית ואת המשחק מול טוטנהאם בבית רוב האוהדים החרימו וקיללו את ההנהלה.
בסוף הקדנציה של הראל לבד התחילו לצוף כבר הנתונים שהראל לא שם שקל מכיסו והוא גם נקלע לבעיות כסםיות שלא קשורות להפועל כשרב עם שותפו אמנון ברזילי מסובארו ואז הוא הביא אלינו את הנבלה.
תוסיפו לזה את הקומבינות שרקח שחר בן עמי והנה לכם סיבה מוצדקת לקהל לצאת נגד הבעלים.

תעברו אחד אחד - אין שום מחאה שלא היתה מוצדקת. מי שרוצה להיות טרחן ולחבר חוט שאומר שאוהדי הפועל תמיד יקטרו, זו דמגוגיה.
האוהדים צריכים להיות עם היד על הדופק ולדאוג שלקבוצה שלהם לא יאונה כל רע, לא משנה אם זה בכוונה או לא.
לראיה תקחו את העשור המקביל של אוהדי מכבי ותבינו לבד מה זה אוהדים שדואגים לקבוצה מול אוהדים שדואגים לעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 07:52 
תודה על הסקירה המקיפה
אז מה המסקנה?
ציטרון צודק או לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
המסקנה מבחינתי זה שאם מסתתר לו איפשהו טביב חדש, אחד שרוצה להיכנס לכדורגל בשביל לעשות סיבוב ולצאת, הוא לא יגיע להפועל. מי שלא יהיה הבעלים החדשים, הוא כבר ידע שאין סיכוי ללכת נגד הקהל הזה ראש בראש.
אני מוכן לוותר על 10 רוכשים פוטנציאלים כאלו ובלבד למצוא את האחד שבאמת יבוא במטרה להשקיע לטווח ארוך.

לגבי הדימוי הבעייתי, אפשר לתת לאותו רוכש את הלינק לסרט של חרמש ושות' על עונת 04/05. לא היה תקדים בארץ לקהל שמשאיר קבוצה בליגה. נעודד כשתצליחי, וכשלא- רק נגביר את הקצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 09:12 
ציטרון לא טועה לגמרי, כי התדמית שנוצרת היא שבאמת אנחנו מחפשים כל אחד על כל דבר. למרות שבראייה היסטורית הכל היה מוצדק, אבל
רוב האנשים לא באמת זוכרים את הדברים שכתב פה ציטיאט וגם לי הוא הזכיר חלק מהדברים שכבר שכחתי בעצמי.
המסקנה היא שמי שיבוא לקבוצה וירצה להצליח יצטרך לתת חלק לאוהדים ולאפשר להם להיות מעורבים במספר דברים עקרוניים. זה יעשה טוב
לקהל וזה יעשה לו טוב וימנע ממנו להיכנס לפינות בעיתיות.
מי שיבוא אחרי טביב יהיה המרוויח הגדול כי הוא יקבל הרבה יותר קרדיט בגלל שאנחנו יודעים כמה חרא היה לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
במקרה של טביב הכתובת הייתה על הקיר, עוד כשהתחיל באופן לא פורמאלי את דרכו בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
מחאות הן דבר שתמיד יהיה בכדורגל המודרני. אין מה לעשות, קהל הוא כלב השמירה של הערכים שעליהם מבחינתו בנויה הקבוצה שלו. בלי הערכים והמסורת לא יהיה קהל ובלי קהל לא תיהיה באמת קבוצה. אז אל לכל אותם עסקנים שחושבים שהמציאו את הכדורגל לקפוץ מעל הפופיק.

בכל מקרה, לי זכור באחת מהעונות הרותחות בימי סגול ותאומים, איזה אימון שהגיעו כמה מאות אוהדים ומחאו על מצב הקבוצה. לא זוכר כבר באיזו עונה ומה באמת היה המצב. מה שאני כן זוכר זה שבסוף תאומים התהדר בזה שלהפועל יש קהל נפלא, מאחר והוא יצא לדבר עם המון זועם של אוהדים והצליח לנהל איתו שיחה תרבותית בלי שאף אחד ידחוף, יקלל וכו'. דברים שלא היו קורים באף קבוצה אחרת בארץ...

לגבי המחאה עם ציטרון, המחאה אז היתה על מצב הקבוצה. זה היה בעונה של גיא לוזון, שהקהל היה מת שיעיפו אותו...
ובמקרה של ציטרון הוא באמת עזב בעקבות זה שאוהדים קפצו לו על האוטו והוא אמר שהוא לא צריך את זה על הראש שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 10:05 
המסקנה היא שכמו בכל דבר , מלבד מקרה יוצא דופן אחד, לכל אחד מהצדדים יש נקודות חזקות נקודות חלשות והוא צריך להשתדל שפר את החלשות.
המקרה של טביב הוא היוצא דופן וברור לאיפה. לטעמי הוא גם היווה לנו ראי בתור קהל ואני מקווה שנדע להשכיל ממנו לדעת איך אנחנו צריכים לנהוג בפעם הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 10:28 
אני אוסיף לדיון הזה כך: ברמת העיקרון, אני בעד מעורבות אוהדים כדגם גרמני בקבוצה. הבעל הבית היחיד שהיה מתאים לנו היה רומן אברמוביץ. לא לבייב, לא גאידמק חלילה וחס, לא שום אוליגרך אחר- רק אברמוביץ. אבל מי שאשם בכך שרומן לא קנה את הקבוצה, אלה ממש לא אוהדינו, אלא המנאייק, שחוקרים כל אוליגרך יהודי-רוסי וממררים לו את החיים. כבר כאשר גאידמק נכנס לתחום הספורט ועורר כ"כ הרבה גועל (בצדק רב כמובן), אני אמרתי: תראו את הניהול השקט של צ'לסי, לא כל האוליגרכים דגנרטים כמו גאידמק. יכול להיות שאברמוביץ קנה את צ'לסי ולא את הפועל משום שהחשיפה והשיווק הם יותר גדולים, אך יחד עם זאת, עניין הרדיפה המשטרתית לדעתי גם השפיעה עליו. ותראו שבאנגליה אף אחד לא חוקר אותו על שטויות, והרי אנגליה מדינה הרבה יותר מתוקנת מכאן- זה בטוח.
בקיצור, חבל שרומן אברמוביץ לא בעלים של הפועל ת"א.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 10:50 
ציטיאט כתב:
אני אעשה סדר:
התאקל הראשון בשנת האלפיים עם ההנהלה היה כשהם ושחר חתמו למכבי תל אביב על אישור להעביר את המשחק האחרון בליגה נגד הפועל פתח תקווה מהאורווה לאיצטדיון רמת גן.הלכו אז לבית של רפי עגיב וכתבו לו כתובות על הבית ומאז הרוכשים האלו פתחו איתנו חזית, שהמשיכה בזה שהם כבר באותו קיץ עשו קרטל עם לוני ושחר שאומר שלא לוקחים שחקנים אחת מהשנייה , וכך פספסנו את אנז'יי קוביקה(חיכינו לו כבר בשדה וב4 בבוקר ראינו את העיתון מגיע לקיוסק ובו כתוב שתאומים נתן מילה ללוני שהוא יורד ממנו)

עוד תאקל שהיה עם אותם רוכשים זה כשהפועל הגרילה את מילאן ברבע גמר גביע אופ"א, עוד לפני הפיגוע בסי פוד מרקט שבגינו הועבר המשחק הביתי לקפריסין, תאומים כינס מסיבת עיתונים והכריז שרק מי שקונה מנוי לעונה הבאה(המשחק היה בפברואר בערך) יוכל לרכוש כרטיס למשחק מול מילאן.

התאקל הכי גדול איתם ששם כבר הכל התפוצץ היה במשחק גביע הטוטו נגד בני יהודה שנערך ללא קהל באשדוד באמצ שבוע שבסיומו אירחנו את מכבי בדרבי.
30 אוהדי הפועל התמקמו על גג של גן ילדים מחוץ לאיצטדיון באשדוד כדי לצפות במשחק (3:0 לנו). כשהקבוצות עלו נזרק רימון עשן אדום מהגג על תוך תחומי האיצטדיון, והמשטרה המקומית חיכתה לאוהדים מחוץ לגג במשך כל המשחק , וכשירדו למטה בסיומו עיכבו וצילמו את כולם.
יום למחרת ערכה הנהלת הפועל ישיבת תיאום עם משטרת תל אביב לקראת הדרבי, ובישיבה טלי תאומים, בתו של משה תאומים ישבה אחד אחד עם המשטרה וזיהתה את האוהדים בתמונות שצולמו יום קודם באשדוד ואמרה להם מי בעיניה פוטנציאל לאוהד מסוכן. התוצאה: יום שישי השחור שבמהלך הבוקר שלו הגיעו שוטרים לבתים של כ-20 אוהדי הפועל, ביניהם בעלי משפחות, חיילים וכו'.. והציגו צווי חיפוש להחזקת אמל"ח בבית. לצורך הסטטיסטיקה נציין שזה נגמר ב-20 בתים הפוכים ועצור אחד בלבד.
כמובן שמאז כבר לא היתה דרך חזרה ובכל משחק הם זכו לקללות ושירי נאצה, ובמשחקים מסויימים זה הגיע לשלב של מחאת עידוד כשבדקות הראשונות שרו "למה לא מעודדים, תשאלו את תאומים, מלשין , מלשין"

לגבי סגול - כשהנתק עם ההנהלה הזאת הגיע לשיא, והם במקביל עשו מיליון טעויות בניהול וסמי סגול המשיך בסירובו להתעניין במה שקורה בקבוצה, כפי שאמרו פה הגיעה קבוצת אוהדים אליו הביתה ביום שישי ובשקט גמור דפקו על הדלת וביקשו שייצא החוצה לדבר - והוא יצא.
מאוחר יותר הגיעו למשרדים שלו ותבעו ממנו שהם הוא בעלים שלא מעוניין בניהול הקבוצה אז שימכור.

בסוף סגול נתן את הקבוצה בחינם למוני הראל עם הבטחה של הראל לתקציב מינימום ל5 שנים.

התאקלים עם הראל היו לגבי שביט כשהיה את הריב בין ההנהלה לשביט ובגלל זה הוא לא שיחק גם בגמר הגביע נגד אשקלון. האוהדים בחרו את הצד של שביט וקיללו את ההנהלה.
מאוחר יותר היה את המחיר השערורייתי לליגה האירופית ואת המשחק מול טוטנהאם בבית רוב האוהדים החרימו וקיללו את ההנהלה.
בסוף הקדנציה של הראל לבד התחילו לצוף כבר הנתונים שהראל לא שם שקל מכיסו והוא גם נקלע לבעיות כסםיות שלא קשורות להפועל כשרב עם שותפו אמנון ברזילי מסובארו ואז הוא הביא אלינו את הנבלה.
תוסיפו לזה את הקומבינות שרקח שחר בן עמי והנה לכם סיבה מוצדקת לקהל לצאת נגד הבעלים.

תעברו אחד אחד - אין שום מחאה שלא היתה מוצדקת. מי שרוצה להיות טרחן ולחבר חוט שאומר שאוהדי הפועל תמיד יקטרו, זו דמגוגיה.
האוהדים צריכים להיות עם היד על הדופק ולדאוג שלקבוצה שלהם לא יאונה כל רע, לא משנה אם זה בכוונה או לא.
לראיה תקחו את העשור המקביל של אוהדי מכבי ותבינו לבד מה זה אוהדים שדואגים לקבוצה מול אוהדים שדואגים לעצמם.

שיהיה בריא ע. ציטיאט. אני זוכר כל אירוע בפני עצמו כאילו זה היה אתמול, אבל בחיים לא הייתי מצליח לחבר הכל ביחד.
הייתי גם מוסיף בתקופת את מוני הראל וחבורת הזבל את היחס לשחקני העבר, שגם היא קיבלה ביטוי באחד המשחקים בשער 5. אגב, באותו אירוע באשדוד על הגג, נלקחו גם ת.ז מכולם והיה ברור שזו הוראה מלמעלה.
זה בנוסף למה שרשם יובל די מסכמים את העניין:
א. כמעט ולא היו מחאות ומה שהיה היה מוצדק לחלוטין. שמישהו שהפועל מעניינת אותו יגיד אחרת.
ב. שיהיו גם אלף, אם אנחנו לא נשמור על המועדון אז מי כן? גם מי שמדבר על המחאות כדבר שלילי, לא יכול להגיד שאפילו מחאה אחת התחילה בגלל המצב המקצועי וזה מה שחשוב. אין כאן מחאות מפונקות, יש כאן דרישה לניהול סביר ששומר על ערכי המועדון. לא פחות ולא יותר.
ג. אם היינו במצב של מכבי, לא הייתה אצלנו אפילו מחאה אחת. אצלם היו 2000 ואף אחד לא יודע למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
הקהל זה לא כלב השמירה על ערכי המועדון, הקהל זה המועדון. בלי אוהדי הפועל ת"א אין להפועל ת"א שום משמעות. אני מאוד מקווה שהבעלים הבא שלנו יהיה אחד שמבין את המשוואה הזאת, אחרת לא עשינו במחאה הזאת כלום.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: