תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 10:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כינוס הפועל! יום ד', 23.5 בשעה 19:30 **שינוי מקום**
הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:23 
"באתי לפגישה אחת, ולא האמנתי שטביב לא עזב" אתם גם קוראים את מה שאתם כותבים לפעמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
הפגישה אתמול הייתה אבן יסוד לעתיד טוב יותר ,שילך ויתרחב , ולאט לאט גם יכנס לעומק התודעה הציבורית.סבלנות!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 09:17 
אמיר ונונו כתב:
אדום מטלי כתב:
מאד מאכזב.
גם אני ציפיתי לאיזו בשורה. חשבתי שיהיה סיעור מוחות פורה.
מתוך עשרות אלפי אוהדי הקבוצה, בהם עורכי דין, רואי חשבון, אנשים עם קשרים במקומות נכונים, מנהלים בכירים, או אנשים מבריקים נוספים, הייתי בטוח שבסופו של דבר אם זה יבער מספיק בעצמותינו, תמצאנה דרכים.

בכלל, אנחנו מאכזבים. אנחנו מאות אלפי אוהדים, עשרות אלפים שבאים למגרשים ושרים "נאהב אותך לנצח" ו"לעולם לא תצעדי לבד".
באופן יחסי, המועדון צועד לבד.
בשביל אהבה מפסידים ימי עבודה, בשביל אהבה מוציאים כסף, בשביל אהבה חוצים ארצות. בשביל אהבה נותנים את הנשמה. בשביל אהבה שמישהו לקח בשבי אותה עולים על בריקדות, שורפים צמיגים.
להפגנה היגיעו 1000 איש והיו צריכים להגיע 10,000. לא 3000, 10,000.
למשמרות מחאה צריכים להגיע כל יום 300 איש. לא 30, 300.

אנחנו, כקולקטיב, כנראה לא מספיק אוהבים. אני לא רוצה להגיד שזה מגיע לנו, כי לאף אחד לא מגיע טביב.
אבל זה כנראה מה שאנחנו שווים.

מאכזב? למה ציפית? אני הופתעתי לטובה, הן מהכמות והן מהאיכות.

למה ציפיתי?
כתבתי למעלה למה ציפיתי, פחות לגבי הפגישה הספיציפית, יותר לגבי ההתגייסות הכללית.
לגבי הפגישה עצמה, אני רק יכול לשמוע את רוח הדברים באשכול, אני לא הייתי בה. וזה נשמע כאילו אין הרבה מה לעשות חוץ מלהעמיד משמרת מחאה, לקוות לטוב, ולצפות לרע. ממך אני שומע רוח קצת אחרת, ואני מקווה שיש דברים בקנה.
(אני כאמור לא יכול לעשות הרבה חוץ מלתרום כסף שהצעתי, ובנתיים אף אחד לא מבקש את זה ממני...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את הטענות כאן
ברור שלא היה משהו פרקטי - כי הוסבר שהולכים לתהליך ארוך טווח
הסבירו שאנחנו רוצים לשנות את התפיסה הרגילה - לא יהיה פתרון להיום או למחר אלא רק בהמשך הדרך
בעוד שבוע-שבועיים תהיה פגישה נוספת, פרקטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
אני, ברמה האישית, קיבלתי עשרות הצעות/רעיונות/יוזמות בחצי שנה האחרונה
אם אני (שדיי ניסיתי לברוח מהנושא, מודה) קיבלתי כל כך הרבה - אני לא מתאר לעצמי כמה בוכמן מקבל
אני יושב עם בוכמן בחודשיים האחרונים בכמה ובכמה ישיבות ורואה איך הטלפון שלו פועל ללא הפסקה
בגלל זה ישבו וחשבו אנשים חכמים ואמרו - אוקיי, צריך לעשות סטופ מסויים. לארגן את החשיבה. להביא את כל הרעיונות לשולחן אחד, לעשות צוות עבודה ולהתחיל לפעול בדרך מאוד ברורה.

זו הסיבה של הכנס אתמול - קודם כל לעדכן, לשמוע, להבין, לשוחח.
ברבע שעה שאחרי שדיברתי דיברו איתי 4-5 אנשים שונים על נושאים שונים. כל הדברים האלו מאוד רלוונטים להמשך המאבק
המבחן שלנו היום הוא לא מה יקרה עם הפועל בעוד שבוע שבועיים..
המבחן שלנו עברו לטווח ארוך , למאבק ישיר מול גורם שאינו מתכוון להקל עלינו את החיים.

אנשים,
זה הרגע לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ערן כתב:
טוב שההודעה של Jhonny Drama מזכירה לי את הדבר הטוב הכמעט יחיד שיצא היום מהכינוס, זה שאין כל כוונה להקים קבוצה אחרת מהפועל תל אביב, לא להתחיל מליגה ג' ובטח שלא להשתלט על קבוצה אחרת לשם כך.

האנטי שלך מקבוצת אוהדים מוכר לכולם כבר.
כולי תקוה שבסוף, כשתקום קבוצת אוהדים אם הזבל לא ילך, אתה תתמוך בה כי כך החליט הרוב.

ואגב, בשיא הכנות, לא נראה לי שראיתי אותך מציע משהו אחד פרקטי מהיום הראשון של המחאה. אשמח אם תרענן את זכרוני.

יש מודלים לשילוב אוהדים שכבר אמרתי שהם יותר הגיוניים. פה ובשיחות עם אחרים. קבוצת אוהדים שאינה הפועל תל אביב ושתתחיל מליגה ג' אינה אחת מהם.

אתה נהיה חוצפן מהודעה להודעה. ה"אנטי" שלי היא דעתי, וזכותי להביע אותה בפורום ובקהילה שבהם אני לוקח חלק הרבה לפני שנזכרת שאתה אוהד הפועל ובאת לפה.

ואגב, בשיא הכנות, לא ראיתי אותך אתמול בכינוס. או במשחקים. או בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 10:23 
הכינוס אתמול סה"כ היה די מראה של הפורום הזה רק לא באופן וירטואלי, אותם נושאים, אותם דיונים ואותן דעות לכאן ולכאן...

נשמעו דעות מכל הסוגים ונעשתה הסברה למי שלא יודע על פעולות שונות שנעשו ושמתוכננות, הגעתי עם חבר שלא ממש מעורה בכל מה שקשור לקבוצה ולמחאה והוא דוקא שמע לא מעט דברים די חדשים.

מי שחושב על דרכים יצירתיות ומעניינות יותר למהשך הדרך יכול לפנות לראשי המחאה ופשוט להציע אותם, אני לא חושב שיש איזושהו משהו שאפשר לעשות באופן של זבנג וגמרנו.
העובדה שנושא הקמת העמותה יוצא לדרך ושנאספו פרטים של המשתתפים זו התחלה טובה ובסיס למשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:
ערן כתב:
טוב שההודעה של Jhonny Drama מזכירה לי את הדבר הטוב הכמעט יחיד שיצא היום מהכינוס, זה שאין כל כוונה להקים קבוצה אחרת מהפועל תל אביב, לא להתחיל מליגה ג' ובטח שלא להשתלט על קבוצה אחרת לשם כך.

האנטי שלך מקבוצת אוהדים מוכר לכולם כבר.
כולי תקוה שבסוף, כשתקום קבוצת אוהדים אם הזבל לא ילך, אתה תתמוך בה כי כך החליט הרוב.

ואגב, בשיא הכנות, לא נראה לי שראיתי אותך מציע משהו אחד פרקטי מהיום הראשון של המחאה. אשמח אם תרענן את זכרוני.

יש מודלים לשילוב אוהדים שכבר אמרתי שהם יותר הגיוניים. פה ובשיחות עם אחרים. קבוצת אוהדים שאינה הפועל תל אביב ושתתחיל מליגה ג' אינה אחת מהם.

אתה נהיה חוצפן מהודעה להודעה. ה"אנטי" שלי היא דעתי, וזכותי להביע אותה בפורום ובקהילה שבהם אני לוקח חלק הרבה לפני שנזכרת שאתה אוהד הפועל ובאת לפה.

ואגב, בשיא הכנות, לא ראיתי אותך אתמול בכינוס. או במשחקים. או בכלל.

נתחיל מהסוף- אתה מחפש אותי בכינוס או במשחקים? ישנה אם אני אפרט לך עד כמה אני פעיל או לא פעיל? אני מנוי שער 7, הייתי מספר פעמים בכפר שמריהו, ואתמול הייתי במילואים. עכשיו אתה רגוע?
האנטי שלך היא דעתך וזכותך, לא טענתי אחרת. יכול להיות שפספסתי, אבל לא ראיתי את דעתך בפורום. בגלל זה ביקשתי לדעת אותה. אתה לא חייב.
והכי חשוב, כמו שאמרתי, אם יוחלט ע"י הרוב המכריע שהזבל לא ילך ולא נשארה ברירה אלא לפתוח קבוצת אוהדים, אני מקווה שתשים את האנטי בצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 11:16 
שחר כתב:
הכינוס אתמול סה"כ היה די מראה של הפורום הזה רק לא באופן וירטואלי, אותם נושאים, אותם דיונים ואותן דעות לכאן ולכאן...

נשמעו דעות מכל הסוגים ונעשתה הסברה למי שלא יודע על פעולות שונות שנעשו ושמתוכננות, הגעתי עם חבר שלא ממש מעורה בכל מה שקשור לקבוצה ולמחאה והוא דוקא שמע לא מעט דברים די חדשים.

מי שחושב על דרכים יצירתיות ומעניינות יותר למהשך הדרך יכול לפנות לראשי המחאה ופשוט להציע אותם, אני לא חושב שיש איזושהו משהו שאפשר לעשות באופן של זבנג וגמרנו.
העובדה שנושא הקמת העמותה יוצא לדרך ושנאספו פרטים של המשתתפים זו התחלה טובה ובסיס למשהו.

הפרטים נאספו לצורך השתתפות במחאה בעתיד ולא לצורך הקמת עמותה כי עש כמה שהבנתי עמותה כבר יש ( רק לא ברור באיזה עמותה מדובר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
שחר כתב:

הפרטים נאספו לצורך השתתפות במחאה בעתיד ולא לצורך הקמת עמותה כי עש כמה שהבנתי עמותה כבר יש ( רק לא ברור באיזה עמותה מדובר)

הפרטים נאספו כדי ליצור מאגר מידע של אוהדי הפועל שמוכנים לפעול למען המועדון. כל מי שהיה שם אתמול, כל מי שהיה ויהיה במשמרות בכפר שמריהו ומול החנויות של דנה, וכל מי שיצטרף בעתיד לפעולות המאבק, עונה להגדרה הזו.
אין סתירה בין פניה לאנשים להשתתף בפעילות בשטח בטווח הקצר לבין התגיסותם לפעילות לטווח הארוך יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 11:23 
לא אמרתי שיש סתירה
רק ציינתי מה שנאמר שם בענין זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לא אמרתי שיש סתירה
רק ציינתי מה שנאמר שם בענין זה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 13:02 
אמיר ונונו כתב:
mkorman1 כתב:
שחר כתב:

הפרטים נאספו כדי ליצור מאגר מידע של אוהדי הפועל שמוכנים לפעול למען המועדון. כל מי שהיה שם אתמול, כל מי שהיה ויהיה במשמרות בכפר שמריהו ומול החנויות של דנה, וכל מי שיצטרף בעתיד לפעולות המאבק, עונה להגדרה הזו.
אין סתירה בין פניה לאנשים להשתתף בפעילות בשטח בטווח הקצר לבין התגיסותם לפעילות לטווח הארוך יותר.

מה עם מי שנרשם באתר המאבק? הוא עונה להגדרה הזו?
כפי שכבר הצעתי, דיוור באימייל הוא דרך מעולה לתקשורת, לשמור אנשים מעודכנים ו'חמים', ואפילו לגייס כסף או לבקש מאנשים להגיע למשמרות מסוימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 13:35 
ניב כתב:
הגעתי מיואש וחזרתי מיואש יותר.
בשורה התחתונה הוצעו עשרות הצעות לדרכי פעולה כשאין הסכמה על שום פתרון.
הרבה דיבורים על עמותת אוהדים. כמו גם תרחישי אימים מכל מיני זוויות. בוכמן סיפר ש אנשי עסקים וקבוצות רכישה הציעו 12 מיליון בעוד טביב ועורך דינו זלזלו ודרשו 24.

בשבוע הבא יפורסם לו"ז ותכנון מחודש להחמרת המאבק, כך לדברי אנשי המטה.

למה האנשים האלו לא יוצאים החוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 14:10 
nati כתב:
ניב כתב:
הרבה דיבורים על עמותת אוהדים. כמו גם תרחישי אימים מכל מיני זוויות. בוכמן סיפר ש אנשי עסקים וקבוצות רכישה הציעו 12 מיליון בעוד טביב ועורך דינו זלזלו ודרשו 24.

למה הם צריכים לצאת החוצה? כדי לעזור במאבק האוהדים בטביב? להם יש את האינטרס שלהם.
אם אתה תיכנס למו"מ על קניית צ'דסטון, אתה לא תלך עם זה לעיתונות עד שזה לא יהיה סגור וגמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 14:11 
nati כתב:
ניב כתב:

מכל מיני סיבות, בפגישה ניסו להבהיר למה, חלק מהסיבות הגיוניות, אל תשכחו שמדובר באנשי עסקים שחושבים על האינטרס האישי שלהם ולא על טובת אוהדי הפועל או על דרכים להזיק לטביב.
לפי מה שנאמר, מנסים לשכנע אותם לצאת בימים אלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 14:59 
נגיד ואני איש עסקים שרוצה לקנות את הפועל, אני מנסה להיכנס למו"מ עם עו"ד זמיר, אבל אני בעצם רואה שאין פרטנר בצד השני, וטביב דורש סכומים מוגזמים/לא רוצה להיכנס למו"מ/לא מוכן לפתוח ספרים (כך על פי הפרסומים השונים).
עכשיו איך שאני רואה את זה יש כמה אופציות:
1. לא לעשות כלום ולרדת מהעניין.
2. לנסות בדרכים דיפלומטיות שוב להיכנס למו"מ.
3. לצאת החוצה לתקשורת, לפרסם את הדברים הנ"ל, ואז לחכות ללחץ ציבורי גדול יותר מעכשיו וזאת על מנת שהמחיר יירד וטביב ייכנס למו"מ.

אם אני איש עסקים שקורא נכון את המפה, אני הולך על אופצייה 3, הודעה כזאת והקהל יתחיל ללחוץ עוד יותר על טביב וכנ"ח התקשורת, וזה גם יראה את "הפרצוף" האמיתי שלו...
יש אינטרס אישי מאד גדול לצד שקונה לגרום לצד שמוכר להיות לחוץ על המכירה....
עם לחץ של אוהדים ואנשי תקשורת המחיר יכול לרדת, לאו דווקא לעלות.
אותו איש עסקים יוצא עם הצהרה שהוא מוכן לשלם +- X על הפועל בהתאם לספרים והמאזנים, ואומר בריי גליי, אין פרטנר בצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 15:01 
לירון האדום כתב:
נגיד ואני איש עסקים שרוצה לקנות את הפועל, אני מנסה להיכנס למו"מ עם עו"ד זמיר, אבל אני בעצם רואה שאין פרטנר בצד השני, וטביב דורש סכומים מוגזמים/לא רוצה להיכנס למו"מ/לא מוכן לפתוח ספרים (כך על פי הפרסומים השונים).
עכשיו איך שאני רואה את זה יש כמה אופציות:
1. לא לעשות כלום ולרדת מהעניין.
2. לנסות בדרכים דיפלומטיות שוב להיכנס למו"מ.
3. לצאת החוצה לתקשורת, לפרסם את הדברים הנ"ל, ואז לחכות ללחץ ציבורי גדול יותר מעכשיו וזאת על מנת שהמחיר יירד וטביב ייכנס למו"מ.

אם אני איש עסקים שקורא נכון את המפה, אני הולך על אופצייה 3, הודעה כזאת והקהל יתחיל ללחוץ עוד יותר על טביב וכנ"ח התקשורת, וזה גם יראה את "הפרצוף" האמיתי שלו...
יש אינטרס אישי מאד גדול לצד שקונה לגרום לצד שמוכר להיות לחוץ על המכירה....
עם לחץ של אוהדים ואנשי תקשורת המחיר יכול לרדת, לאו דווקא לעלות.
אותו איש עסקים יוצא עם הצהרה שהוא מוכן לשלם +- X על הפועל בהתאם לספרים והמאזנים, ואומר בריי גליי, אין פרטנר בצד השני.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 15:12 
לירון האדום כתב:
נגיד ואני איש עסקים...

זהו, שאתה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 15:15 
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:
נגיד ואני איש עסקים...

זהו, שאתה לא.

וואלה?
א. טוב שאתה יודע עליי דברים.
ב. ונגיד ואתה איש עסקים מה הבחירה שלך ומדוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 15:28 
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:
נגיד ואני איש עסקים...

זהו, שאתה לא.

וואלה?

אם אלה האפשרויות שהצעת, אני מניח שאתה לא איש עסקים.

בתוך תהליך מו"מ יש הרבה שיקולים ואינטרסים, והם לא תמיד ברורים לצופה מהצד.
סתם דוגמא שעולה לי לראש:
קשה לעשות עסקים עם אויבים, אתה מעדיף לעשות עסקים עם אנשים שיהיו ביחסים טובים איתך, להגיע למצב שהאינטרסים מצטלבים.
איש עסקים שנכנס למו"מ לקניית הפועל - רוצה לקנות אותה, זו מטרתו. הוא לא רוצה להיות חבר במאבק האוהדים. הוא לא רוצה להוכיח שטביב הוא גנב.
להיפך, כל פעולה שהוא יעשה שיכולה להצטייר כפגיעה בטביב, יכולה לסכן את העסקה העתידית.
פרסום של "אני הצעתי לטביב 12M והוא סירב" יכולה בסיכוי מסוים לחסל עסקה עתידית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 16:45 
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:
נגיד ואני איש עסקים...

זהו, שאתה לא.

וואלה?

אם אלה האפשרויות שהצעת, אני מניח שאתה לא איש עסקים.

בתוך תהליך מו"מ יש הרבה שיקולים ואינטרסים, והם לא תמיד ברורים לצופה מהצד.
סתם דוגמא שעולה לי לראש:
קשה לעשות עסקים עם אויבים, אתה מעדיף לעשות עסקים עם אנשים שיהיו ביחסים טובים איתך, להגיע למצב שהאינטרסים מצטלבים.
איש עסקים שנכנס למו"מ לקניית הפועל - רוצה לקנות אותה, זו מטרתו. הוא לא רוצה להיות חבר במאבק האוהדים. הוא לא רוצה להוכיח שטביב הוא גנב.
להיפך, כל פעולה שהוא יעשה שיכולה להצטייר כפגיעה בטביב, יכולה לסכן את העסקה העתידית.
פרסום של "אני הצעתי לטביב 12M והוא סירב" יכולה בסיכוי מסוים לחסל עסקה עתידית.

אני זורם איתך על אותו קו מחשבה, עכשיו מי האויב במקרה הזה? הקהל או טביב?
הוא לא צריך להיות מעורב במאבק האוהדים, אבל באמצעות האוהדים הוא דווקא יכול להוריד את המחיר ...
גם אם הוא לא מפרסם הצעתי 12M לטביב והוא סירב, עדיין העסקה מחוסלת לא?
הריי אין מו"מ ואין כלום(זאת נק' ההנחה שאני יוצא ממנה).
מה הקשר של להוכיח שטביב גנב?!
אני אומר שוב, יש אינטרס לאיש העסקים להוציא את האמת לאור ולא בשביל האוהדים ולא בשביל התקשורת, אלא בשביל עצמו, בשביל המחיר, אם טביב לא מוכן להתגמש על המחיר במו"מ חשאי, אולי(לא בטוח בכלל) שהוא יסכים להתגמש אם הלחץ עליו יתגבר.
יכול להיות שהוא לא יתגמש גם, אבל עדיין זה לא אמור להקפיץ את המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 17:44 
תעשו הכל, רק אל תקימו קבוצה שהשם שלה הוא "הפועל בלומפילד".
"הפועל אלנבי", אם כבר, זאת הקבוצה שצריכה להיות מוקמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה, ביום רביעי מאות אנשים הסכימו שחשוב להצטרף למשמרות המחאה, עשרות רשמו פרטים כמוכנים להשתתפות פעילה יותר במאבק, וביום חמישי אותם 8-15 פרצופים מוכרים ממשמרות קודמות. ביום שישי אותם 7 אנשים ברמת השרון ובערך 20 בשנקין.
כה לחי, בחורינו המצויינים! האח הידד!
:CRY2:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
בכל מקרה, ביום רביעי מאות אנשים הסכימו שחשוב להצטרף למשמרות המחאה, עשרות רשמו פרטים כמוכנים להשתתפות פעילה יותר במאבק, וביום חמישי אותם 8-15 פרצופים מוכרים ממשמרות קודמות. ביום שישי אותם 7 אנשים ברמת השרון ובערך 20 בשנקין.
כה לחי, בחורינו המצויינים! האח הידד!
:CRY2:

דווקא היו קצת פרצופים חדשים בכפר שמריהו בחמישי, אבל הכמות בהחלט לא מספיקה.
איתי - זה מה יש. זה הקהל של הפועל, ועם מי שיש ננצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: