ראצ'ו כתב:
de' niro כתב:
היום נפגשים ......כשהנושא יעלה (ואני מאוד מקווה שהוא יעלה) ,נדע לאן "נושבת הרוח" ומי מוכן לתמוך גם שהוא לא מאחורי המקלדת...
הנושא הזה לא יעלה, ואם הוא יעלה הוא ירד. זו לא מטרת הכינוס. לא באנו בשביל לריב היום אלא בשביל להתחיל לקדם מהלכים חיובים לטובת הקבוצה שלנו.
לכל דבר יש את הזמן והמקום שלו.
הערכה שלי אליך ופועלך רבה מאוד , אבל הרשה לי לומר לך כמה דברים.....
אותי לימדו בחיים , שאם בונים משהו ,אז צריך לבנות אותו על קרקע יציבה.
מה יקרה ביום שאתה תביט על מפעל חייך נהרס בגלל, איזה טמבל ,שהחליט לעשות ככל העולה על רוחו ?!
אנחנו רוצים לקדם מהלכים חיוביים לטובת הפועל זה בסדר, אנחנו צריכים ערכים חיוביים , מחשבות חיוביות, שירים חיוביים וכמובן...אנשים חיוביים.
בלי וונדליזם , בלי שואה , בלי מכות ,בקיצור בלי דברים שליליים .
אנחנו רוצים למנף מהלך ,אנחנו צריכים כמה שיותר קולות , בגוש החזק אין מספיק קולות בכדי למנף רעיון שעליו אנחנו הולכים לדבר היום , אנחנו צריכים גם את הקולות של שאר האנשים -של המעגל השני ואם נהיה מספיק חכמים אז גם את המעגל השלישי , ונשיג אותם רק אם הדעה הרווחת תהיה כזו , שמשהו בריא המייצג את הפועל שלנו מתחיל להבנות ומכליל בתוכו את הקולות של כולם כולל כל המעגלים , רק אז נהיה מספיק חזקים גם להילחם כגוש אחד , ולומר לך את דעתי ......אחרי מהלך כזה ,כבר לא יהיו מלחמות .
המלחמה הנוכחית , הייתה יכולה להסתיים מזמן , אם רק היה לנו רוב בדעת הקהל , ואני מדבר על רוב בדעת הקהל שלנו,הקהל של הפועל!!! ,ששם יש מספיק אנשים עם כוח שיכלו להילחם במקומות הנכונים ולגרום למאבק הזה להיראות כמו משחק ילדים, היום לנוכח המציאות הקיימת ,דעת הרוב לא רואה אותנו בעין יפה ולכן כולם "יושבים על הגדר-רגל פה רגל שם".
ואחזור על משפט הפתיחה:
אותי לימדו בחיים , שאם בונים משהו ,אז צריך לבנות אותו על קרקע יציבה.
מה יקרה ביום שאתה תביט על מפעל חייך נהרס בגלל, איזה טמבל ,שהחליט לעשות ככל העולה על רוחו ?!