תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 18:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 22/5
הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
מה רועדות לכם הביצים
מי זה בכלל... מאמן נוער של ברצלונה, אוקיי... גם לואיס אנריקה נחשב גאון ועבר לרומא והיה פח אשפה השנה. אפשר לחשוב הם הביאו מאמן שלקח צ'מפיונס. כולה מאמן נוער.

של ברצלונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 14:01 
לירן כהן כתב:
oMeR1 כתב:
מה רועדות לכם הביצים
מי זה בכלל... מאמן נוער של ברצלונה, אוקיי... גם לואיס אנריקה נחשב גאון ועבר לרומא והיה פח אשפה השנה. אפשר לחשוב הם הביאו מאמן שלקח צ'מפיונס. כולה מאמן נוער.

של ברצלונה...

אם הוא היה כזה עילוי, הוא לא היה מאמן עכשיו את מכב* תל אביב. תעשה לי טובה.
אני לא אומר שהוא לא יכול להצליח שם ולקחת איתם דאבל קל, אבל הפאניקה הזאת על מה מתבססת בדיוק? אם ברצלונה נורא נורא היו רוצים להשאיר אותו הם היו מצליחים למרות הפיתוי לעבוד במכב*.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
ככה גם זיזלו באדל שפ.ס.ז' לא היו מעוניינים בו,
והוא הוכיח שהוא שוער מצויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 14:09 
מה הקשר בין שני הדברים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
מגדל בבל בקרית שלום:
הבעלים קנדי
נציגו בארץ הוא יווני מקפריסין
המנג'ר הולנדי
המאמן קאטלוני מספרד
השחקנים מישראל
הזרים יגיעו ממדינות נוספות - אפריקה, דרום אמריקה ומזרח אירופה

באיזו שפה מדברים שם באסיפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
מגדל בבל בקרית שלום:
הבעלים קנדי
נציגו בארץ הוא יווני מקפריסין
המנג'ר הולנדי
המאמן קאטלוני מספרד
השחקנים מישראל
הזרים יגיעו ממדינות נוספות - אפריקה, דרום אמריקה ומזרח אירופה

באיזו שפה מדברים שם באסיפות?
בשפה הכי נפוצה בעולם: אנגלית רצוצה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 14:24 
מכבי לא תתמודד על אליפות.
אם בעידן שניידר הם היו מביאים את גוטמן במקום רן בן שמעון,היה להם 3-4 תארים בכיס עכשיו.
מחכים לרוכש....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
אולי הוא יצליח, אולי הוא לא.
בהפועל בלי טביב הסיכוים שלו היו טובים יותר.
ובכל מקרה, מכבי עושים כל קיץ את אותה הטעות- מפציצים שמות וחזקים בדיבורים.
שיהייה בכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 14:47 
Charlie כתב:
שחר,
היום אני יודע עם מי יש לנו עסק. גם אז ידעתי אבל ניסיתי להישאר אופטימי ולקוות שאולי דברים ייראו אחרת, בכל זאת, הפועל ת"א היא לא הפועל כפ"ס. התבדיתי.

אבל זה לא משנה את מה שכתבתי - שאם טביב מוכר שחקנים התקציב צריך להיות כפול מ-17 מיליון ולא ברור לי כיצד הוא יוכל לגנוב את הכסף לכיס שלו. בכל זאת, מדובר בהרבה מאד כסף.

לכל מי שלא מבין איך העסק יתנהל: (כתבתי זאת באחד מנושאים הקודמים..) עצם מכירת השחקנים וההשתחררות מהחוזים שלהם, יביא ליצירת עודף תקציבי גבוה.. עקב כך ניתן ל"פדות " את שטרי ההון (שמהווים למעשה הלוואת בעלים).
וזה בעצם כל הסיפור..

כשר, אבל מסריח בטרוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
yanivme11 כתב:
Charlie כתב:
שחר,
היום אני יודע עם מי יש לנו עסק. גם אז ידעתי אבל ניסיתי להישאר אופטימי ולקוות שאולי דברים ייראו אחרת, בכל זאת, הפועל ת"א היא לא הפועל כפ"ס. התבדיתי.

אבל זה לא משנה את מה שכתבתי - שאם טביב מוכר שחקנים התקציב צריך להיות כפול מ-17 מיליון ולא ברור לי כיצד הוא יוכל לגנוב את הכסף לכיס שלו. בכל זאת, מדובר בהרבה מאד כסף.

לכל מי שלא מבין איך העסק יתנהל: (כתבתי זאת באחד מנושאים הקודמים..) עצם מכירת השחקנים וההשתחררות מהחוזים שלהם, יביא ליצירת עודף תקציבי גבוה.. עקב כך ניתן ל"פדות " את שטרי ההון (שמהווים למעשה הלוואת בעלים).
וזה בעצם כל הסיפור..

כשר, אבל מסריח בטרוף

זה מעניין. סוף סוף תכל'ס ולא סיפורי עלי באבא.
בעצם אתה אומר, שברגע שהתקציב יהיה 17 מיליון אבל בקופה בפועל יהיו 40 מיליון למשל, אז טביב יוכל לבוא ולקחת את שטרי ההון ולהציג את היתרה בקופה כנגד השטרות, אמת? ואז לשיטתך הוא פודה את שטרי ההון, משלשל את הכסף לכיס ורק אחרי זה מוכר את הפועל, שהיא ללא השטרות, ללא הכוכבים ועם תקציב מינימום (וגם במכירה, אפילו של 12 מיליון ש"ח, הוא עושה רווח יפה). אחלה אקזיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:01 
yanivme11 כתב:
Charlie כתב:
שחר,

וזה בעצם כל הסיפור..

כשר, אבל מסריח בטרוף

עכשיו הכול מסתדר... התקציב מינימום , המכירה של השחקנים , הדרישה ל-30 מיליון שקל על הקבוצה. לפי מה שכתוב בתקשורת , גובה שטרי ההון הוא 20 מיליון שקל , ככה שאין סיכוי שטביב ימכור את הקבוצה בפחות. ככה שאו שמישהו יבוא ויתן לו 20-25 מיליון על הקבוצה , או שעוד עונה הלכה לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:04 
Gili כתב:
yanivme11 כתב:
Charlie כתב:
שחר,

וזה בעצם כל הסיפור..

כשר, אבל מסריח בטרוף

עכשיו הכול מסתדר... התקציב מינימום , המכירה של השחקנים , הדרישה ל-30 מיליון שקל על הקבוצה. לפי מה שכתוב בתקשורת , גובה שטרי ההון הוא 20 מיליון שקל , ככה שאין סיכוי שטביב ימכור את הקבוצה בפחות. ככה שאו שמישהו יבוא ויתן לו 20-25 מיליון על הקבוצה , או שעוד עונה הלכה לפח.

זה הולך ומשתפר.. לאחר מכן, הוא יכול להוציא את הקבוצה למכירה במכיר מינימום, נניח 6-8 מליון שקל...
כך שבכל סיטואציה, האדון יוצא עם שלל של 25-30 מליון ש"ח (מה שנקרא, win win. מבחינתו כמובן)..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:05 
מכבי מעניינת לי את הביצה
הפועל כרגע במצב עגום וזה הדבר היחיד שאכפת לי ממנו

ו-ואליד באדיר צריך לפרוש, נכון שהוא רוצה לתת לקבוצה וכו' אבל הוא לא יוכל להמשיך עוד עונה וחבל שהוא יקלע למצבים לא נעימים בגלל קבוצה גרועה מאמן גרוע ובעלים בן זונה

אין מה לדבר על תקציבים, אין מה לדבר עם סגל או כל דבר אחר, מבחינתנו אין קבוצה עונה הבאה עד שהבן זונה לא עף משם
גם עם סגל נוצץ ואיך שהקבוצה מתנהלת עכשיו אי אפשר לעשות כלום, המטרה היחידה שלנו היא להעיף את טביב לאלף עזעאזל ולהתחיל עידן חדש בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
yanivme11 כתב:
Charlie כתב:
שחר,

וזה בעצם כל הסיפור..

כשר, אבל מסריח בטרוף

את שטרי ההון יכול לפדות רק אדון טביב או כל בעלים אחר של הקבוצה?
אם הם לא מוגבלים לאיש כזה או אחר, מה מונע מבעלים חדש לשים X+20 בידיעה שאת העשרים הוא מקבל חזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:12 
yanivme11 כתב:
Gili כתב:
yanivme11 כתב:
Charlie כתב:
שחר,

וזה בעצם כל הסיפור..

כשר, אבל מסריח בטרוף

זה הולך ומשתפר.. לאחר מכן, הוא יכול להוציא את הקבוצה למכירה במכיר מינימום, נניח 6-8 מליון שקל...
כך שבכל סיטואציה, האדון יוצא עם שלל של 25-30 מליון ש"ח (מה שנקרא, win win. מבחינתו כמובן)..

זה מובן מאליו... אחרי שהוא יסיים את העושק הזה , הוא יכריז שאוהדי הפועל הנוראים שברו אותו והוא מוכן למכור במחיר שהוא שילם - 6 מיליון , ובכך ישלים רווח של 20 מיליון שקל.
עד היום הייתי יחסית אופטימי לגבי גירוש טביב מהקבוצה עוד בחלון ההעברות הזה , עכשיו אני מבין שזה אבוד.
מה שכן , כל פעם אני נפעם מחדש מכמה מוני הראל הוא אידיוט. לא פלא שהוא איש עסקים כל כך כושל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:20 
Serp und Molot כתב:
yanivme11 כתב:
Charlie כתב:
שחר,

וזה בעצם כל הסיפור..

כשר, אבל מסריח בטרוף

את שטרי ההון יכול לפדות רק אדון טביב או כל בעלים אחר של הקבוצה?
אם הם לא מוגבלים לאיש כזה או אחר, מה מונע מבעלים חדש לשים X+20 בידיעה שאת העשרים הוא מקבל חזרה.

שטרי ההון שייכים לבעל הקבוצה (לא משנה מי..)
משקיע (בעלים) שנכנס לקבוצה, לא נכנס במטרה להעמיד תקציב מינימום לקבוצה שלו..
אל תשכח כי כדי למשוך את שטרי ההון, צריך ליצור מצב של עודף תקציבי והדבר יכול להתקיים (בשלב זה לפחות) רק ע"י הקטנת ההתחיבויות החוזיות של השחקנים והגדלת הכנסות ע"י מכירת שחקנים.. ובעלים חדש שנכנס לקבוצה לא אמור לעשות זאת. (אחרת הוא במצב של "שיוויון", בשביל מה לשים X+20, על מנת לקבל 20. זה אומר שהפסדת X)..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי - 22/5 [דיונים]
הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:21 
אבל מה מנע ממנו לנהל את העסק כמו שצריך, להגיע לליגת האלופות עוד פעם ועם הכסף משם למשוך?
כזה טפיל מפגר שיודע רק להרוס. באסטיונר מזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:29 
apu כתב:
אבל מה מנע ממנו לנהל את העסק כמו שצריך, להגיע לליגת האלופות עוד פעם ועם הכסף משם למשוך?
כזה טפיל מפגר שיודע רק להרוס. באסטיונר מזדיין.

למה לו לקחת סיכון?
הרציונל שלו (לדעתי) היה, כדלקמן:
לקחת כסף מהקופה השנה (טעון הוכחות, למרות שעל פניו, לא בעיה להוכיח)
לקחת את ה - 20 מליון .

הרי כל מטרתו היתה לקחת את הכסף (להזכירכם,מוני טען בערעור בספור הבמבי, שטביב יתחייב לא לגעת בשטרי ההון. מי שהקבוצה חשובה לו, היה מתחייב לשאיר את הכסף בקבוצה (כפי שמוני עשה, דרך אגב) ומי שהקבוצה לא חשובה לו, אז לא!!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:31 
yanivme11 כתב:
Charlie כתב:
שחר,

וזה בעצם כל הסיפור..

כשר, אבל מסריח בטרוף

את שטרי ההון אפשר לפדות רק אחרי עודף תקציבי גבוה במשך כמה שנים.
מכיוון שעכשיו אנחנו על הגבול בבקרה לא אמורים לאפשר פדיון של שטרי ההון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:41 
בני12 כתב:
yanivme11 כתב:
Charlie כתב:
שחר,

וזה בעצם כל הסיפור..

כשר, אבל מסריח בטרוף

למה לא? בשנתיים האחרונות היה עודף תקציבי , ובעקבות מכירת השחקנים גם השנה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:42 
בני12 כתב:
yanivme11 כתב:
Charlie כתב:
שחר,

וזה בעצם כל הסיפור..

כשר, אבל מסריח בטרוף

לא מדוייק.
מצ"ב לינק לכתבה שפורסמה בגלובס (אין התיחסות לעובדות/חוקים) אבל תתיחס לרוח הדברים.

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000731651

בכל מקרה, קבל ציטוט רלוונטי מהכתבה: "יו"ר הבקרה, עופר אורליצקי, אומר חד-משמעית: "לא. להבדיל ממה שכולם נוטים לחשוב, טביב לא יוכל למשוך כסף החוצה כי בשונה מתחילת העונה - היתרות בחשבון של הקבוצה כבר לא כאלה גדולות, [color=#FF0000]ומבחינת הבקרה הוא יצטרך את הכסף הזה כדי להעמיד תקציב לעונה הבאה[/color]". לפי אורליצקי, הסיכוי היחיד של טביב כרגע לעשות אקזיט מהפועל ת"א הוא רק אם ימצא רוכש שישלם לו כסף עבור הקבוצה, "ואז כל הסכום של הרכישה ילך לכיס של טביב".

לכאורה, אתה צודק. אבל שים לב למשפט המודגש. ז"א, לא רק שהוא מעמיד תקציב לעונה הבאה (הוא גם משאיר קבוצה עם כסף עודף) תמורה בגין מכירת שחקנים בסה"כ של כ - 25 מליון ש"ח פחות 20 מליון פדיון שטרי הון והרי לך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:49 
רואה שחורות כתב:
ירדן כתב:
רואה שחורות כתב:
ירדן כתב:
רואה שחורות כתב:
גארסיה מהנוער של ברצלונה מגיע למכבי.
רב"ש :LOL2:

מה אתה צוחק? הם הביאו מאמן של פאקינג ברצלונה. ולא נערים ב', אלא מהמאמנים שפיתחו את טיאגו, טייו וכל שאר הכוכבים להיות שלהם. אני לא רוצה בכלל לחשוב אם הוא שם מתקופת המחזור של מסי פאברגס ופיקה. אתה יודע למה הם הולכים להפוך עכשיו?.... סעמק...

ואנחנו? טביב.

א' - הצחוק הוא על רב"ש, לא על גארסיה.
ב' - גם על גארסיה ומכבי אין לי בעיה לצחוק. לירון פנאן יותר מפחידה מהם

ואנחנו פשוט אימפריה בהתהוות נכון?

כן, אנחנו אימפריה. אולי בימים פחות יפים, אבל אימפריה.
ובלי קשר אלינו, מכבי הם מועדון מביך. גם אם הם ייקחו אליפות השנה (מה שלא יקרה), הם עדיין אחראים ל-90% מהזכרונות הטובים שלי, ועל כך אני מודה להם.

חבל לשמוע אוהד הפועל מדבר ככה.
אם היית אומור 10% ו90 האחרים זה הפועל היה מקובל יותר. השמחה שלנו היא מההצלחה שלנו ולא כשלונם של אחרים....

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
התוכנית בהפועל: זרים זולים וישראלים שמתפשרים
המנכ"ל והסקאוט מחפשים בגאנה זרים בעלות של עד 100 אלף ד', משה אבוטבול יגיע אם יתפשר על שכרו ואורמוש פוזל לקב' אחרות. תמונת מצב עגומה

בהפועל תל אביב מבינים את סדר העניינים החדש אליו נקלעו ומתרגלים למציאות החדשה. המנכ"ל עומר עצמוני והסקאוט ניר אפרתי נמצאים בגאנה במטרה למצוא זרים זולים לקראת העונה הבאה, שעלותם לא תעלה על 100 אלף דולר שכר ודמי העברה נמוכים או לא קיימים. בנוסף, מקבל המאמן ניצן שירזי למשרדו סוכנים באופן יום יומי ומבהיר בפניהם את הדרישה המרכזית: ללא דמי העברה ושכר שלא יעלה על 100 אלף דולר לעונה, למעט מקרים יוצאי דופן.

אמנם התקציב יסגר סופית רק כאשר עצמוני ישוב ארצה ועד אז שירזי לא יוכל באמת להחתים שחקן כזה או אחר, אך המצב הכלכלי ברור. הכלל נכון גם לגבי שחקנים ישראלים. שחקנים שסיים חוזה אך הפועל תאלץ לשלם דמי השבחה לקבוצותיהם, כמו דן אייבינדר, ירדו מהפרק. "במצבנו אנחנו לא יכולים ללכת לוועדה למעמד השחקן ולשלם פיצויים עבור אף אחד", הסבירו במועדון.

כזכור, על-פי ההערכות במועדון, תקציב השחקנים יעמוד על כשבעה מיליון שקלים בלבד. רק כדי לסבר את האוזן, עלות שכרו של אפולה אדל לבד מגיעה לכשני מיליון שקלים, כשעלותו של נוסא אייגיבור דומה. זאת הסיבה שהפועל תיאלץ לוותר על רוב כוכביה, בהם טוטו תמוז, אלרואי כהן, אביחי ידין, עומר דמארי, הזרים ועוד.

מנגד, וואליד באדיר ויגאל אנטבי צפויים להמשיך, כשהבלם צפוי לקצץ בשכרו והמגן להמשיך באותו שכר. גם סלים טועמה כנראה ימשיך בקבוצה. טביב מחל לקשר על דבריו לאחר שזה התנצל והסביר כי הוטעה על-ידי עיתונאי, וכעת הכל תלוי במשא ומתן עימו. טועמה מחזיק בהצעות מהפועל באר שבע, הפועל ניר רמת השרון והעולה החדשה הפועל רמת גן, אך הוא מעדיף להישאר בחודורוב. למרות זאת, הוא יצטרך להתפשר על שכר נמוך יותר מזה שהיה רגיל אליו, וככל הנראה פחות ממה שיקבל בבאר שבע.

מי שצפוי בכל זאת להצטרף הוא משה אבוטבול מרמת השרון בעקבות עזיבתו הצפויה של ידין. הקשר הינו שחקן חופשי והפועל לא תצטרך לשלם דמי השבחה לרמת השרון עבורו, והוא צפוי להסכים לשכר הנמוך מ-100 אלף דולר ברוטו לעונה. למרות זאת, גם עירוני קריית שמונה מעוניינת בו ויתכן כי הצעה כלכלית נדיבה מהאלופה תשלח אותו צפונה.

גם בקשר לשי אבוטבול לא ברור מה יהיה, כשבמועדון רוצים מאוד שישאר, אך מבינים כי המתיחות בינו לבין טביב, שכבר הכריז כי "שי סיים את דרכו בהפועל" בעייתית מאוד. הקשר אמנם מחזיק בחוזה לשנתיים נוספות ללא קשר לתוצאות הבוררות בינו לבין המועדון, אך כבר הצהיר ל-ONE כי "למרות שהפועל זה הבית שלי ואני רוצה להישאר פה גם עם טביב, לא אשאר במקום שלא ירצו אותי".

הקשר מירקו אורמוש, שסיים את תקופת ההשאלה שלו בהפועל אך מחזיק במספר הצעות מקבוצות אחרות בארץ סיפר לתקשורת בארצו כי "אני והמשפחה שלי נהנים מאוד בישראל ואשמח להישאר פה. פנו אליי מספר קבוצות, אבל הכל תלוי בהחלטה של היידוק אליה אני חוזר באופן אוטומטי. הייתי רוצה להמשיך בהפועל ת"א, אבל המצב בעייתי. פתחתי את העונה לא טוב, סבלתי מחוסר מזל ומפציעות ובינואר הם החליטו לא לממש את האופציה עליי. אחר כך השתלבתי כמו שצריך וסיימתי את העונה בצורה הכי מתוקה שיש עם שער בגמר וזכייה בגביע. בנתיים אני שחקן היידוק ומחכה לראות מה יהיה איתי. גם להפועל הגעתי באמצע הלילה האחרון של מועד ההעברות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
רק עכשיו אני רואה !!! מה מעכשיו לפצל חדשות ודיונים ??? מי ישמע אנחנו מחתימים שחקן כל יום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 18:42 
יהיו הרבה החתמת של שחקנים זולים, נבחנים מצחיקים בשקל ובעיקר שחרורים.

לדעתי החלטה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 18:52 
הכי הזוי שבסוף עם שחקנים כאלה ניקח אליפות ונהיה סינדרלות :P

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 19:00 
שמעתי שפטר אמולה ופטי נימבה פנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=643679

כתבה ישנה

וולטון סילבה >>>

חלוץ מברזיל, שיחק בהפועל ת"א בעונת 2002/03

בקיץ 2002 התרשם דרור קשטן מחלוץ ברזילאי שנבחן בקבוצה, והחתים אותו מיד. יום לאחר מכן, פרסם ערוץ הספורט כי הברזילאי, שהצהיר בטרם הגיע להפועל תל אביב כי שיחק במדי לה-האבר הצרפתית, שותף במספר משחקים בודד רק בקבוצת המילואים של המועדון הצרפתי. סילבה הספיק לפתוח בהרכב האדומים פעם אחת בלבד בליגה, לכבוש שער בגביע אופ"א ובעיקר להעביר שיעור למאמני הכדורגל בארץ בסוגיה "זה שאני זר לא אומר שאני טוב". לאחר 3 חודשים במדי האדומים שוחרר סילבה מהקבוצה והצטרף ל-MTK ההונגרית. למרבה האירוניה, לקח לו בדיוק שתי דקות לכבוש את שער הבכורה במדי קבוצתו החדשה. כנראה שמה שרואים משם, לא רואים מכאן.

איבן יוליץ' >>>

חלוץ מקרואטיה, שיחק בהפועל ת"א בעונת 2006/07

בקיץ 2006 הגיע יצחק שום להפועל תל אביב בקול תרועה רמה, ובמהלך שהפתיע את האוהדים שיחרר את החלוץ איליה יבוריאן, שרק ימים קודם לכן כבש שער ניצחון בגמר הגביע, והחתים במקומו את איבן יוליץ' הקרואטי. מהרגע הראשון החלו השמועות כי שום "גזר קופון" על ההברה, ולמרות שיוליץ' כבש כבר במחזור השני נגד בית"ר ירושלים ובגביע אופ"א נגד דומז'אלה, הוא המשיך את העונה ביכולת חלשה עד ששוחרר בינואר 2007. מחליפו של יוליץ', החלוץ הצ'יליאני מנואל ניירה, נפצע לתקופה ארוכה עוד בטרם הספיק לשחק במדי האדומים. בעקבות כך נשאר יוליץ' בקבוצה עד תום העונה, אך כמו שכבר ניחשתם – את הרשת הוא לא מצא גם בשאר המשחקים בהם שותף.

אולי ינחיתו אותם עוד פעם פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
מה ברצלונה. כושלאמא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: