תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 17:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 22/5 [חדשות בלבד]
הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 05:01 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

אבוטבול דורש התנצלות מטביב

קשר הפועל ת"א לא מתכוון לוותר לאלי טביב על דבריו בסיום גמר הגביע אתמול הוא דרש באמצעות עורך דינו גם פיצוי בסך 100 אלף שקלים המאמן שירזי מנסה לשכנע את הקפטן באדיר להמשיך עוד עונה

הסאגה בין קשר הפועל ת"א
שי אבוטבול לבעלים אלי טביב מסתעפת.
אתמול שלח אבוטבול מכתב התראה לפני תביעה משפטית לבעלים של האדומים, שבו הוא דורש התנצלות פומבית ותשלום של 100 אלף שקלים בתוך שבוע. זאת בעקבות דבריו של טביב לאחר משחק גמר הגביע ")חמש דקות אחרי שהוא יצא מהמשרד שלי, 30 עבריינים נכנסו לשם ואיימו עלי כדי שאשדרג לו את החוזה. שברו לי את המצלמות שעל הגג והרסו לי את המשרד.("
עורך דינו של אבוטבול, מורן מאירי, הסביר: "אמירות אלו הן לשון הרע חמורה, קיצונית ובוטה במיוחד כלפי מרשי. הנזק שנגרם לאבוטבול מהפרסומים הוא עצום, והמתואר לעיל פוגע בתדמיתו בצורה חמורה." מאירי דורש מטביב לפרסם התנצלות פומבית, נוסף על הפיצוי הכספי: "הנך נדרש לשלם למרשי בתוך שבעה ימים סך של 100 אלף שקלים כפיצוי המוצע לצורכי פשרה בלבד, מאחר שהסכום הנ"ל אינו קרוב למצות את הנזק שנגרם." בינתיים הכל תקוע
בינתיים, ההכנות לעונה הבאה תקועות, והמאמן ניצן שירזי, שמחזיק בפנקסו כמה שמות של שחקני חיזוק ישראלים וזרים, אינו יכול לפנות אליהם שכן הוא אינו יודע מהי מסגרת התקציב שלו ואילו שחקנים יישארו או יעזבו.
"אין הרבה זמן לבזבז ושחקנים מתחילים לשבת עם קבוצות. המטרה הראשונה תהיה להשאיר את מי שאפשר, אבל גם את זה עדיין אי אפשר לעשות," אמר אתמול גורם בצוות המקצועי.
שירזי שוחח עם טביב וביקש ממנו למחול לסלים טועמה ואף להחתימו לחוזה לעונה נוספת. טביב, שסלח לטועמה על הביקורת נגדו, אמר כי לא תהיה לו התנגדות שטועמה יוחתם לעונה נוספת אם הקבוצה לא תימכר, בתנאי שהקשר יפחית ממשכורתו.
טוטו תמוז, שניסה לארגן סולחה עם טביב ונתקל בסירוב מוחלט, יעמוד לדין בקרוב וצפוי לספוג קנס כספי גבוה. לתמוז כמה הצעות מבלגיה ומהולנד, אולם הוא ממתין להצעות טובות יותר שאמור להעביר לו סוכנו רונן קצב.
הקפטן ואליד באדיר שוחח אתמול עם שירזי, שהפציר בו שוב שלא יפרוש. באדיר הבטיח לתת תשובה בעוד כשבוע, וההערכה היא כי הוא יפתח את העונה כשחקן פעיל ויבחן את האפשרות לפרוש במהלכה. "היתה לי שיחה טובה עם ניצן ואני לא מתכוון לנטוש את הפועל, במיוחד בתקופה הקשה שלה," אמר אתמול באדיר והסביר: "אשב גם עם טביב ואשמע מה התוכניות, לאחר מכן אודיע רשמית מה החלטתי."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 22/5
הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 05:35 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

מבדיקה שהם עשו, טביב לא מחזיק רישיון לנשק. הוא גם לא מפקיד את נשקו בכל פעם שהוא עוזב את הארץ, כפי שנדרש. מטביב לא ניתן היה להשיג תגובה ומשרד היחצ"נות סירב להגיב.
באדיר נוטה להמשיך אבל רוצה פגישה עם טביב. אנטבי אמור להמשיך. שירזי אמור להחליט עד סוף יוני אם הוא מממש את האופציה על פרנסמן. לטועמה יש הצעות אבל הוא מחכה להפועל. 25% שנוסא, שמחזיק בהצעות מטורקיה ובלגיה, יישאר. כתוב על התביעה של שי. הייתה אמורה להיות פגישה עם טביב ותמוז על ההצעה של טביב להגדיל את תג המחיר ל-2.2 מיליון יורו, אבל תמוז ביטל את הפגישה.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 22 מאי 2012, 05:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות
(מזיכרון)
וואליד חוזר בו מהחלטתו לפרוש. ניצן קיים איתו שיחה ארוכה אתמול והסביר לו את מצבה הקשה של הקבוצה ושהוא זקוק לו. וואליד אמר שהוא לא יעזוב את הקבוצה במצב הקשה, הוא קשור אליה ואוהב אותה ולכן החליט לחזור בו מכוונתו לפרוש. הוא צריך לחתום על חוזה חדש אבל מאמין שיגיע לעמק השווה עם טביב. אמר משהו בסגנון "אתן להפועל הכל עד לכוחותיי האחרונים". :HEART2:

הפועל רוצה את גל ניר מרמה"ש אבל יצחקי מסרב כרגע לשחרר אותו. לגל ניר חוזה לעוד שנתיים ברמה"ש.

טביב נחוש לקנוס את טוטו על אירועי גמר הגביע.

אבוטבול שלח מכתב התראה מעו"ד שאם טביב לא יפרסם התנצלות וישלם פיצוי סמלי אז שי יתבע אותו על לשון הרע והוצאת דיבה.

ניצן החל בתכנון העונה הבאה כאשר התקציב המשוער יהיה בין 17-22 מיליון ש"ח. טביב מתכנן למכור את כל הכוכבים (אז לאן ילך הכסף מהמכירה??!) כאשר לאחרונה פנו אליו שחקנים שביקשו לעזוב כי הקבוצה צפויה להיחלש משמעותית (צויינו שם דמארי ואלרואי). אורמוש שצפוי גם הוא לעזוב מבוקש במכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
עוד בידיעות אחרונות -

זה מצוטט כחלק מהכתבה בעמ' 6 על ועדת רפורמה שהקימה ההתאחדות לשיפור הכדורגל.
ציטוט:
"המזכירות (של ההתאחדות) גינתה אתמול את הפגנות אוהדי הפועל ת"א מול ביתו של אלי טביב ומול החנויות של אשתו"

שיקבלו סרטן בראש :ROSE:

נערך לאחרונה על ידי YoniPerry בתאריך 22 מאי 2012, 09:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
הקיסר לא פורש :HEART2:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4232436,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
תקציב הקבוצה בעונה הבאה יהיה בין 17 ל-22 מיליון שקל
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4232436,00.html

אם בני יהודה כמעט וסיימה שניה עם תקציב 17 מיליון
עם 22 אנחנו יכולים להגיע רחוק מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
גארסיה מהנוער של ברצלונה מגיע למכבי.
רב"ש :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:10 
http://www.one.co.il/Article/200131.html
זרים מגאנה על הכוונת, 100,000 ד' יהיה שכר הגג
תמונת מצב עגומה בהפועל: אדל, איגייבור, ידין, אלרואי ותמוז יעזבו ומחליפים כמו משה אבוטבול יגיעו רק אם יתפשרו על השכר. לאורמוש הצעות נוספות

בהפועל תל אביב מבינים את סדר העניינים החדש אליו נקלעו ומתרגלים למציאות החדשה. המנכ"ל עומר עצמוני והסקאוט ניר אפרתי נמצאים בגאנה במטרה למצוא זרים זולים לקראת העונה הבאה, שעלותם לא תעלה על 100 אלף דולר שכר ודמי העברה נמוכים או לא קיימים. בנוסף, מקבל המאמן ניצן שירזי למשרדו סוכנים באופן יום יומי ומבהיר בפניהם את הדרישה המרכזית: ללא דמי העברה ושכר שלא יעלה על 100 אלף דולר לעונה, למעט מקרים יוצאי דופן

אמנם התקציב יסגר סופית רק כאשר עצמוני ישוב ארצה ועד אז שירזי לא יוכל באמת להחתים שחקן כזה או אחר, אך המצב הכלכלי ברור. הכלל נכון גם לגבי שחקנים ישראלים. שחקנים שסיים חוזה אך הפועל תאלץ לשלם דמי השבחה לקבוצותיהם, כמו דן אייבינדר, ירדו מהפרק. "במצבנו אנחנו לא יכולים ללכת לוועדה למעמד השחקן ולשלם פיצויים עבור אף אחד", הסבירו במועדון.

כזכור, על-פי ההערכות במועדון, תקציב השחקנים יעמוד על כשבעה מיליון שקלים בלבד. רק כדי לסבר את האוזן, עלות שכרו של אפולה אדל לבד מגיעה לכשני מיליון שקלים, כשעלותו של נוסא אייגיבור דומה. זאת הסיבה שהפועל תיאלץ לוותר על רוב כוכביה, בהם טוטו תמוז, אלרואי כהן, אביחי ידין, עומר דמארי, הזרים ועוד

מנגד, וואליד באדיר ויגאל אנטבי צפויים להמשיך, כשהבלם צפוי לקצץ בשכרו והמגן להמשיך באותו שכר. גם סלים טועמה כנראה ימשיך בקבוצה. טביב מחל לקשר על דבריו לאחר שזה התנצל והסביר כי הוטעה על-ידי עיתונאי, וכעת הכל תלוי במשא ומתן עימו. טועמה מחזיק בהצעות מהפועל באר שבע, הפועל ניר רמת השרון והעולה החדשה הפועל רמת גן, אך הוא מעדיף להישאר בחודורוב. למרות זאת, הוא יצטרך להתפשר על שכר נמוך יותר מזה שהיה רגיל אליו, וככל הנראה פחות ממה שיקבל בבאר שבע.
מי שצפוי בכל זאת להצטרף הוא משה אבוטבול מרמת השרון בעקבות עזיבתו הצפויה של ידין. הקשר הינו שחקן חופשי והפועל לא תצטרך לשלם דמי השבחה לרמת השרון עבורו, והוא צפוי להסכים לשכר הנמוך מ-100 אלף דולר ברוטו לעונה. למרות זאת, גם עירוני קריית שמונה מעוניינת בו ויתכן כי הצעה כלכלית נדיבה מהאלופה תשלח אותו צפונה.

גם בקשר לשי אבוטבול לא ברור מה יהיה, כשבמועדון רוצים מאוד שישאר, אך מבינים כי המתיחות בינו לבין טביב, שכבר הכריז כי "שי סיים את דרכו בהפועל" בעייתית מאוד. הקשר אמנם מחזיק בחוזה לשנתיים נוספות ללא קשר לתוצאות הבוררות בינו לבין המועדון, אך כבר הצהיר ל-ONE כי "למרות שהפועל זה הבית שלי ואני רוצה להישאר פה גם עם טביב, לא אשאר במקום שלא ירצו אותי".

הקשר מירקו אורמוש, שסיים את תקופת ההשאלה שלו בהפועל אך מחזיק במספר הצעות מקבוצות אחרות בארץ סיפר לתקשורת בארצו כי "אני והמשפחה שלי נהנים מאוד בישראל ואשמח להישאר פה. פנו אליי מספר קבוצות, אבל הכל תלוי בהחלטה של היידוק אליה אני חוזר באופן אוטומטי. הייתי רוצה להמשיך בהפועל ת"א, אבל המצב בעייתי. פתחתי את העונה לא טוב, סבלתי מחוסר מזל ומפציעות ובינואר הם החליטו לא לממש את האופציה עליי. אחר כך השתלבתי כמו שצריך וסיימתי את העונה בצורה הכי מתוקה שיש עם שער בגמר וזכייה בגביע. בנתיים אני שחקן היידוק ומחכה לראות מה יהיה איתי. גם להפועל הגעתי באמצע הלילה האחרון של מועד ההעברות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 15:17 
yanivme11 כתב:
Charlie כתב:
שחר,
היום אני יודע עם מי יש לנו עסק. גם אז ידעתי אבל ניסיתי להישאר אופטימי ולקוות שאולי דברים ייראו אחרת, בכל זאת, הפועל ת"א היא לא הפועל כפ"ס. התבדיתי.

אבל זה לא משנה את מה שכתבתי - שאם טביב מוכר שחקנים התקציב צריך להיות כפול מ-17 מיליון ולא ברור לי כיצד הוא יוכל לגנוב את הכסף לכיס שלו. בכל זאת, מדובר בהרבה מאד כסף.

לכל מי שלא מבין איך העסק יתנהל: (כתבתי זאת באחד מנושאים הקודמים..) עצם מכירת השחקנים וההשתחררות מהחוזים שלהם, יביא ליצירת עודף תקציבי גבוה.. עקב כך ניתן ל"פדות " את שטרי ההון (שמהווים למעשה הלוואת בעלים).
וזה בעצם כל הסיפור..

כשר, אבל מסריח בטרוף

ניסיתי הרבה זמן לחשוב איך טביב יצליח לגנוב את זה.
הרי הנקודה שחפרו עליה הכי הרבה זמן בבית משפט בבמבי הייתה בדיוק זאת.
מהלך גאוני. הלוואי שיקבל סרטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: