תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 18:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאלה לגבי החרם מנויים
הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 20:18 
במידה וטביב מוסר את הקבוצה לנאמן.
האם החרם מנויים ימשך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה לגבי החרם מנויים
הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
אתמול ענו לי על השאלה הזאת חכה רגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה לגבי החרם מנויים
הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
ש לי שאלה חשובה
אם טביב מביא נאמן לקבוצה, זאת אומרת שהוא לא יהיה מעורב בקבוצה (טביב) וכל הכסף שנכנס ויוצא לא מגיע אליו (טביב) ואסור לו לגעת בו ורק הנאמן צריך להסתדר עם הכסף הקיים
השאלה היא כזאת : אם זה באמת יהיה ככה אז נצטרך לעשות מנויים כדיי לנסות להציל את הקבוצה כדיי שתהיה הכנסה לקופה במידה והכסף באמת לא מגיע לטביב זה נכון ככה זה הולך או לא מדוייק????

גרזן אדום כתב:
יש לי שאלה חשובה
אם טביב מביא נאמן לקבוצה, זאת אומרת שהוא לא יהיה מעורב בקבוצה (טביב) וכל הכסף שנכנס ויוצא לא מגיע אליו (טביב) ואסור לו לגעת בו ורק הנאמן צריך להסתדר עם הכסף הקיים
השאלה היא כזאת : אם זה באמת יהיה ככה אז נצטרך לעשות מנויים כדיי לנסות להציל את הקבוצה כדיי שתהיה הכנסה לקופה במידה והכסף באמת לא מגיע לטביב זה נכון ככה זה הולך או לא מדוייק????

תקרא שוב את המשפט המודגש, ותגיד אם זה נשמע לך הגיוני, או שזה עוד בלוף של טביב כדי לא לשים שקל.
ואל תדאג חמודי, לא צריך את הכסף של המנויים, אלא אם אתה ממש רוצה לפרנס את אמיר דן או החנות של דנה בננה.

זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות להכניס כסף לכיס של טביב, פשוט חשבתי על זה בגלל מה שקורה בביט״ר גאידמק מנותק ולא מעורב בכסף ולא כלום והם חיים עם מה שיש הם הריי כל שנה בקושי פותחים עונה וחיים מתרומות וספונסרים, אז חשבתי שזה המצב שהולך להיות אצלנו, איך הבבונים לא יצאו להפגין?

גרזן אדום כתב:
זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות להכניס כסף לכיס של טביב, פשוט חשבתי על זה בגלל מה שקורה בביט״ר גאידמק מנותק ולא מעורב בכסף ולא כלום והם חיים עם מה שיש הם הריי כל שנה בקושי פותחים עונה וחיים מתרומות וספונסרים, אז חשבתי שזה המצב שהולך להיות אצלנו, איך הבבונים לא יצאו להפגין?

1. איפה הם יפגינו? במוסקבה? (איפה גאידמק בכלל?)
2. תאמין לי שאתה לא היית רוצה להפגין מחוץ לבית של מי שמנהל שם את העניינים כרגע. (טביב לידו זה ערס צעצוע)
3. הכמות צופים שלהם במשחקים ירדה משמעותית

הדבר היחיד שהם עושים זה להציק לקורנפיין, שאני לא בטוח כמה הוא אשם. (אני באמת לא יודע)

גרזן אדום כתב:
יש לי שאלה חשובה

טביב רוצה שנחשוב שהוא "זז הצידה" והוא לא קשור לקבוצה בזמן שהוא מחזיק אותה כבת ערובה. הוא אומנם מצהיר שלא ישים שקל מהכיס הפרטי שלו, אבל מצד שני הוא לא אומר שהתקציב יגדל אחרי מכירות של שחקנים.
ואני מבקש לא להשתמש בשם נאמן, ההמצאה הזו היא פיקציה של טביב ומי שיהיה זה אדם שיעזור לו להמשיך לפרק את הקבוצה מנכסיה בזמן שהוא מתחבא בבית שלו וממשיך להחזיק בה כבת ערובה ולסחור בה כאילו היא היתה איזה סחורה בשוק.

זכותו של כל אחד לעשות מנוי, אבל אם הוא מאמין שהוא עושה מנוי כדי "להציל את הקבוצה" כמו שרוצים אמיר דן וטביב שתחשבו, הוא פשוט מטומטם.

תודה על התשובות!!! לא חשבתי לעשות מנוי לפניי השיחה הזאת וגם לא אחריי השיחה הזאת סתם רציתי לקבל הבהרות בנושא תודה שבוע טוב

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: