תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 13:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום א' 20/5
הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 11:33 
nati כתב:
joshsoos כתב:
טוב, אז בכל זאת כל הכבוד לצ'לסקי....

http://sports.walla.co.il/?w=//2534448

טוב להפועל.לא טוב לי.
אני יהיה בארץ ביולי עד אמצע אוגוסט.כל כך קיוותי לנסוע למשחק מוקדמות בחוץ.

מה רע במשחק חוץ בגביע השוקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 11:46 
IdanTheLittle כתב:
טוב לדעת שהוא חי.

בכל מקרה הגעתי למסקנה שצריך להיות מזוכיסט רציני כדי לשמוע/לראות תוכניות ספורט בתקופה האחרונה.
זה כאילו אלי טביב הצליח להגיע לכל העיתונאים שיגנו עליו.

לא רציתי, נתקע לי מהבוקר על התוכנית של ברמן וקיסוס, כי כזה אני, אוהד הפועל לבנבן גזען ששומע הומואים ברדיו, גם לי לא היה מושג שיש כזאת תוכנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
ראשי המחאה,הבטחתם שטביב ילך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:04 
joshsoos כתב:
nati כתב:
joshsoos כתב:

טוב להפועל.לא טוב לי.

מה רע במשחק חוץ בגביע השוקו?

אין שום דבר רע באף משחק של הפועל.
אבל במשחק באירופה(בית וחוץ)יש קצת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
IdanTheLittle כתב:
טוב לדעת שהוא חי.

בכל מקרה הגעתי למסקנה שצריך להיות מזוכיסט רציני כדי לשמוע/לראות תוכניות ספורט בתקופה האחרונה.

לא רציתי, נתקע לי מהבוקר על התוכנית של ברמן וקיסוס, כי כזה אני, אוהד הפועל לבנבן גזען ששומע הומואים ברדיו, גם לי לא היה מושג שיש כזאת תוכנית

תוכנית הבוקר מספר 1 , ואני רחוק מלהיות לבנבן....
אילאיל שחר (זו שמגישה את פינת הספורט) היא אוהדת הפועל שרופה שלטענתה יושבת בשער 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:14 
kobster כתב:
chimpfive כתב:
IdanTheLittle כתב:
טוב לדעת שהוא חי.

אילאיל שחר (זו שמגישה את פינת הספורט) היא אוהדת הפועל שרופה שלטענתה יושבת בשער 5.

מצטער אבל לפי תוכנית הספורט של 99 fm אתה לא אוהד הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:
IdanTheLittle כתב:
טוב לדעת שהוא חי.

מצטער אבל לפי תוכנית הספורט של 99 fm אתה לא אוהד הפועל

לפי אלי טביב אני ילד ערבי בעל מצוקה כלכלית
לפי שלמה שרף אני חוליגן
לפי ברקוביץ' אני נגד תימנים
לפי אבי רצון אני אוהד מכבי

יש כל כך הרבה דברים חדשים שגיליתי על עצמי בזכות המאבק בטביב. מדהים איך אני בדיוק ההיפך מכל מה שהם תיארו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:

לא מדוייק. הם הבטיחו שיבוא רוכש.

נמתין בסבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:30 
ניצחת איתי הכל כתב:

תמשיך להקליק בפורום
קליקידי קליק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:

תמשיך להקליק בפורום
קליקידי קליק

לפחות אם אני אגיד משהו אני אעמוד מאחורי הדברים שלי
לכם כרגיל לא יהיה מה להגיד

קליק קליק-פקה פקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:

אתה רוצה לשתף אותנו? ואל תעשה לי "לא כותבים בפורום" כי נשבר הזין מזה. מה אתה רוצה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:

אתה רוצה לשתף אותנו? ואל תעשה לי "לא כותבים בפורום" כי נשבר הזין מזה. מה אתה רוצה ?

כלום כלום אחי.. תמשיכו ככה.. עוד שנייה הוא עף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
ירדן כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:

כלום כלום אחי.. תמשיכו ככה.. עוד שנייה הוא עף

דלג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 13:02 
ניצחת איתי הכל כתב:

ואני מבטיח שאתה זונה בן זונה ונשבר הזין כבר מחארות כמוך והלוואי הייתי יכול לדעת מי אתה כדי להגיד לך בפנים כמה אתה זונה בן של 1000 שרמוטות !!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
מהראן פותח פה אצל פשחרא:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.121089.html

ציטוט:

לאלה: "הפועל התעללה בי אחרי הפציעה שלי. חייתי על הלוואות"

החלוץ יורה לכל כיוון בראיון סיכום עונה: "הבטיחו לי הרים וגבעות ואז השפילו אותי. טביב מעולם לא הלווה לי כסף. אם הייתי מקבל דקות כמו שחקנים אחרים, הייתי מסיים עם 25 גולים. הכניסו שחקני נוער לפניי. לא אתן שסיוט כזה יחזור"

מהראן לאלה לא ירצה לזכור את העונה הזאת. חלוץ הפועל תל אביב שסיים חוזה היה פצוע, סבל אולי יותר מכולם מהסכסוך עם אלי טביב ומעבר לכך, פשוט לא הצליח למצוא את אותה יכולת שהפכה אותו לסיפור סינדרלה ויקיר האוהדים בבלומפילד. אותו חלוץ שהיה בתקופת גוטמן אימת הקבוצות הגדולות וכבש שערים חשובים כל כך במשחקי הדרבי ומול מכבי חיפה, בקושי ראה דשא העונה וגם כשכן שיחק, הרבה להחמיץ. בסופו של דבר הוא סיים עם ארבעה שערים בליגה, שנייים באירופה, חמישה בגביע הטוטו ואחד בגביע המדינה.

"זו העונה הכי קשה בקריירה שלי", אמר לאלה בראיון לאתר ערוץ הספורט, "נתתי את הנשמה שלי למועדון והיחס שקיבלתי בתמורה היה מחפיר. אני לא יודע מה רצה ממני טביב עד עכשיו. רצו אותי באירופה אבל סירבו לשחרר אותי ואז נפצעתי וזה הלך. הקטע הקשה ביותר היה כשהכניסו את עדן שרם, שחקן של הנוער, לפניי למרות שהתחממתי דקות ארוכות. אני לא אוהב לדבר על עצמי ותמיד שומר על צניעות אבל היה לי מקום בהרכב של הפועל בכל כך הרבה משחקים. אני לא מבין למה שיחקתי".

"גם ששיחקתי הייתי נכנס לעשר דקות או רבע שעה. חלוץ צריך ביטחון ודקות משחק. כשאני נכנס בארבע אפס לטובתנו, אני לא יכול למכור כלום. אני לא יכול להיות חילוף דקה 70 או 80. טוטו ועומר חלוצים טובים אבל אני מחזיק מעצמי. שאחרים ישפטו על פי היחס שקיבלתי. אין משחק שפתחתי בו ולא הבקעתי, לך תבדוק. היו משחקים שפתחתי, הבקעתי ומשחק אחר כך שיחקתי ארבע חמש דקות. זה לא הגיוני. אני בא בטענות רק לעצמי כי הייתי נאיבי. אהבתי את המועדון אהבת אמת ונתתי את נשמתי. אין מאמן אחד שלא היה בהפועל ואמר לי שהוא בונה עלי. אני מתאמן טוב טוב, נותן את הנשמה ואז מגיע המשחק מתעלמים ממני.

"ניצן ספג את האש אבל הוא לא המקור. המקור היה הרבה קודם לכן וקודם כל אצל טביב. אני חושב שבהפועל לא נתנו לי את ההזדמנויות להוכיח ולחזור לעצמי משיקולים שלהם. את העונה שעברה סיימתי עם שלושה שערים תוך פחות ממחצית. יצחקי נפצע ותראה איך מכבי נתנו לו ביטחון".

לעניין הסכסוך הכספי עם טביב, סביב אותה משכורת/הלוואה אמר החלוץ: "לא היתה הלוואה לעולם. תשאל את טביב מתי הוא נתן לי הלוואה, כולם יודעים שבחיים שלי לא ביקשתי הלוואה מהפועל ת"א. הם נתנו לי הרגשה שהולכים לשבת איתי על חוזה. ישבנו ודיברנו על מספרים, לחצנו יד, אמרו 300 אלף מקדמה על חשבון החוזה, יהיו לי דמי חתימה, מענק ותוך חודש חותמים. כל הדברים האלה עם אמיר לובין וגבי קצרה. עם טביב לא ישבתי בחיים. הוא נותן לנו הרגשה שהוא לא סופר ולא רואה אף אחד ממטר. אין לי מושג מה הוא רוצה. הוא מדבר איתי על הלוואות. הוא לא נותן לי משכורת ארבעה חודשים. אני לוקח הלוואות כדי לחיות, יש סרט כזה? אני מקווה שקצרה יהיה גבר כמו שהכרתי אותו ויגיד רק את האמת בבוררות. אף פעם לא אמרו לי שזה מותנה באישור של טביב. אמרו לי 'עזוב, נסגור את הכול'".

"הם אומרים לי: או שתחתום כמו שאנחנו רוצים או שלא תשחק. גם עכשיו הם רוצים אותי אבל בתנאים שלהם. אני רוצה לשחק בקבוצה שרוצה אותי, שתשלם לי כמה שמגיע לי. התעללו בי בהפועל ת"א אחרי הפציעה. דווקא מהמקום שכל כך אהבתי, באו לי לילות של סיוטים. קופחתי ואני לא יודע על מה. אני בחיים לא בוכה ולא אבכה כי אין לי סיבה. אני שחקן מצויין, מהטובים במדינה ואני עוד אוכיח את זה, לא רק בארץ".

"מה שמנחם אותי היום זה שאני שחקן חופשי. מי שירצה אותי באמת, אני אלך לשם. יש לי קבלות, יש לי קלטות כולם, מכירים אותי. אני על הסרט הרע שעברתי השנה לא אחזור. מבחינתי עדיף לקבל פחות כסף מאשר שיבטיחו לי הרים וגבעות ואז ישפילו אותי. אם הייתי משחק, המצב של הפועל היה הרבה יותר טוב. אם היו מנצלים אותי נכון ונותנים לי יותר דקות משחק, היינו רצים לאליפות. אתה תחשוב שזו אולי שחצנות אבל זה ממש לא ככה. אני בדרך כלל לא מדבר על עצמי. במשחקים שישבתי על הספסל הרגשתי שאני חייב לעלות כדי להוכיח. אם הייתי מקבל את דקות המשחק של יתר השחקנים, הייתי מתאכזב מעצמי אם לא הייתי כובש 25 שערים השנה, בלי לפגוע באף שחקן אחר. יהיה לי קשה מאוד לעזוב. אתה לא יכול להבין כמה. היו לי שלוש שנים נהדרות, שנים של זוהר שאני לא אשכח בחיים. רק האחרונה היתה סיוט".

לסיום, התייחס לאלה להתקפות של חבריו לקבוצה על הבעלים טביב: "אני יכול להבין אותם אבל לא מסכים איתם. לא הייתי נוהג ככה. אני יודע בדיוק כמה תיסכול יש להם. אני לא פחדו או שפן אבל לא הגבתי כי אני לא אדם בעייתי. יש דרך יותר תרבותית לתקוף ואני לא הייתי נוהג ככה. יש בוררויות ושם הדברים יתבררו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע מה קרה בין טביב ללאלה או בעניינים עסקיים, אבל בתחום המקצועי אין לו על מה להתלונן. קשטן היה חרא עם כולם וכידוע הוא לא דופק חשבון ויחסים אישיים, והוא היה בכושר לא טוב בכלל בתקופתו. וניצן נתן לו לפתוח כמה וכמה פעמים (לשחק משחק שלם) כדי להכניס אותו לכושר. יש גבול עד כמה אפשר לנסות לעורר שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

הברברת שם בלתי נסבלת.
אילאיל נדב (אילאיל שחר היא כתבת מגל"צ) היא אכן קבועה בשער 5 (עד העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
ראיון הזוי של לאלה. אני מניח שדיבר מכאב ותסכול. זה בסדר, גם אני מתוסכל מכל הנבדלים שלו, מההחמצות מסמרות השיער שלו (במיוחד זו בוורשה שאילו היה כובש היינו עוברים שלב) ומההיעלמויות שלו במהלך המשחק.
בסופו של דבר טוטו ודמארי טובים ממנו ואם הוא חושב שהוא כזה שחקן גדול - אז נראה את זה בעונה הבאה מחוץ להפועל.
לפני הפציעה הוא היה המחליף האולטימטיבי, מעין סולישאר לעניים. גם ממש לפני הפציעה הוא היה בכושר הבקעה מכובד. אבל הוא לא חזר אותו השחקן וסביר שבגילו גם לא יחזור.
גם אם טביב ימכור את הפועל מחר בערב אני לא רואה מצב שניצן או מאמן אחר בהפועל ישאיר אותו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
kobster כתב:

הברברת שם בלתי נסבלת.
אילאיל נדב (אילאיל שחר היא כתבת מגל"צ) היא אכן קבועה בשער 5 (עד העונה).

טעות בהיסח הדעת...
בחורה מדהימה, אילאיל נדב. מעבר לזה שהיא מבינה לא פחות מכל אחד פה יש לה סיפור חיים שובר לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 16:05 
כוסעמק טביב הנבלה הזה
הוא רוצה מלחמת חפירות הוא יקבל מלחמת חפירות

כולם במשמרות המחאה, כולם בחניות של דנה, כולם לזיין את אמאמאמ שלו עד שהוא ירצה לתת את הקבוצה+10 מיליון ואת דנה לפורקן המוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
טביב מעוניין לקנוס את תמוז ב-10 אלף דולר

החלוץ יעמוד לדין בעקבות התקרית בגמר הגביע מיד עם שובו של המנכ"ל מחו"ל. תוך 48 שעות

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 76&Lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
מהארן :HEART2:
אחד השחקנים שהכי התחברתי אליהם בכל העונות האחרונות. הסב לכולנו כ"כ הרבה רגעי אושר, והיה בשבילנו ברגעים הכי מכריעים בעונות היפות של גוטמן.
העונה הפציעה בשילוב עם קשטן והבלאגנים עם טביב הרסו אותו. אין ספק שיכל לתרום לנו עוד המון.
החלוץ שעושה תנועה הכי טוב בליגה! אם היתה לו את יכולת הסיום של תחילת העונה הקודמת, בהחלט היינו רואים ממנו עוד המון שערים. שלא לדבר על העבודה שהוא עושה בלשגע את הבלמים.
אין ספק שהוא ירד ביכולת השנה, אבל גם בתקופות הכי טובות שלו הוא היה צנוע, שקט ותמיד עבד קשה במגרש. הפועל אמיתי.

ושוב, טפי עליך טביב!
עוד שחקן שמזוהה עם הקבוצה והקהל שיוצא בתחושת תיסכול מהקבוצה. עד מתי??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
שאחרים ישפטו על פי היחס שקיבלתי. אין משחק שפתחתי בו ולא הבקעתי, לך תבדוק.

לא היתי צריך לבדוק לאלה,פשוט קצת להפעיל את הזיכרון.
אתה פתחת נגד מכבי נתניה שהפסדנו 3-1 ולא כבשת.אפילו היית זוועתי.
ומה עם קריית שמונה,שלקחת לנו אליפות עם החמצה נוראית?

תודה רבה על הכל,אבל אל תשכח שאתה חייב להפועל ת"א את הקריירה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 17:24 
nati כתב:
joshsoos כתב:

טוב להפועל.לא טוב לי.

with this budget and if we dont have a new buyer it doesnt matter

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 17:59 
Charlie כתב:
ראיון הזוי של לאלה. אני מניח שדיבר מכאב ותסכול. זה בסדר, גם אני מתוסכל מכל הנבדלים שלו, מההחמצות מסמרות השיער שלו (במיוחד זו בוורשה שאילו היה כובש היינו עוברים שלב) ומההיעלמויות שלו במהלך המשחק.
בסופו של דבר טוטו ודמארי טובים ממנו ואם הוא חושב שהוא כזה שחקן גדול - אז נראה את זה בעונה הבאה מחוץ להפועל.
לפני הפציעה הוא היה המחליף האולטימטיבי, מעין סולישאר לעניים. גם ממש לפני הפציעה הוא היה בכושר הבקעה מכובד. אבל הוא לא חזר אותו השחקן וסביר שבגילו גם לא יחזור.
גם אם טביב ימכור את הפועל מחר בערב אני לא רואה מצב שניצן או מאמן אחר בהפועל ישאיר אותו בקבוצה.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 18:31 
הוא שחקן גדול, וה"נראה אותו" אני מוכן להתערב איתך שהוא יראה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 18:37 
chimpfive כתב:
הוא שחקן גדול, וה"נראה אותו" אני מוכן להתערב איתך שהוא יראה לך.

די נו
מהארן נשמה גדולה, עשה גולים גדולים, עשה עונה גדולה
אבל שחקן גדול? נו באמת
מאוד אוהב תבחור אבל הוא שחקן מוגבל מאוד שעשה דברים יפים בעיקר בגלל שהיה חלק מהקבוצה הגדולה בתולדות המדינה

אני מאחל לו שיכבוש שליש מכמות השערים שעליה דיבר (25.....) אבל בעיקר שיקבל משכורות בזמן עם חוזה נורמאלי כי באמת שמדובר בבחור זהב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 19:24 
חלוץ גדול, בקבוצה אחרת אני בטוח שהוא יתן תפוקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
איגייבור: "הייתי משחק והראש שלי טרוד בדברים שהמציאו עליי"

הקשר הניגרי של הפועל ת"א בדרך החוצה מהמועדון והוא יודע בדיוק מה הסיבה ליכולת הלא מרשימה שהציג: "התקשורת כתבה נגדי דברים לא נכונים וזה פגע בי"

http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1712299

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2012, 00:03 
מהארן היה אחלה שחקן לפני הפציעה. חלוץ מחליף קלאסי שנותן לך אלמנט שלרוב אין לך.
מאז הפציעה, עם כל האהבה, הוא בעיקר צל של עצמו. יכול להיות שזה עניין של חוסר בטחון כי לשחקן כמו מהארן העניין הזה יכול להיות קריטי, אבל חובת ההוכחה היא עליו.
בכל מקרה, אם זה היה תלוי בי לא חושב שהייתי משאיר אותו בלי קשר לאי ודאות שקיימת סביב הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: