תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 18:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טביב לא דיווח אמת להתאחדות לכדורגל ולבקרה התקציבית ?
הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 15:37 
בראיון המפורסם של טביב השבוע ציין שבזכותו יש להפועל 3 גביעים כלומר זוקף לזכותו את הגביע של 2009-2010. בכך למעשה מודה טביב כי היה מעורב בעסקי הקבוצה באותה עונה בניגוד להנחיית ההתאחדות ובקרת התקציבים.
מצד שני להלן ציטוט מכתבה שפורסמה ב- ynet וגם באתרים אחרים שימו לב בעיקר לעונש המודגש בפסקה האחרונה וכמו כן ציטוט נוסף של תגובת טביב מכתבה אחרת.
האם טביב לא דיווח אמת ? האם ההתאחדות לא צריכה לחקור בצורה רצינית האם טביב היה מעורב בענייני הקבוצה באותה עונה ולהענישו על פי האיום בכתבה ?
את אותו עונש אפשר גם להטיל על מוני הראל אם אנחנו רוצים לוודא שלא יחזור להפועל.

ההתאחדות להראל: "המעורבות של טביב אסורה"

יועצה המשפטי של ההתאחדות, עו"ד משה אביבי, העביר מכתב לבעלים של הפועל ת"א בנוגע למעורבותו של אלי טביב בהכנות לעונה הבאה והזהיר: "עוד לא חלפה תקופת צינון של 12 חודשים, הקפידו היטב על התקנון"

יועצה המשפטי של ההתאחדות לכדורגל, עו"ד משה אביבי, הוציא היום (ה') מכתב לבעלים של הפועל ת"א, מוני הראל, בו הוא מתריע בכל הנוגע למעורבותו בקבוצה של הבעלים המיועד, אלי טביב. "לאחרונה הגיעו להתאחדות פניות ולפיהן מעורב מר אלי טביב בהכנותיה של קבוצת הפועל ת"א לקראת עונת המשחקים 2009/2010", פתח אביבי את מכבו.
"אני מוצא לנכון להדגיש בפניכם כי מעורבות, כאמור, ככל שאכן קיימת, אסורה על פי תקנוני ההתאחדות כל עוד לא חלפה תקופת צינון של 12 חודשים מסיום מעורבותו של מר טביב בקבוצת הפועל כפר סבא. הנכם מתבקשים להקפיד הקפד היטב על קיום הוראות התקנון בענין זה". עותק של המכתב הועבר גם לטביב עצמו.
מוני הראל. מכתב אזהרה מההתאחדות (צילום: אלי אלגרט)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3726340,00.html

ולהלן מתוך אתר של אופירע
ההתאחדות לאלי טביב: הישמע להוראות התקנון
היועמ"ש של ההתאחדות פנה לאיש העסקים ולהפועל ת"א וכפ"ס: "לטביב אסור להיות מעורב באופן פעיל בענייני הפועל". טביב: "לא מתעסק בהפועל"

היועץ המשפטי של ההתאחדות לכדורגל, משה אביבי, הוציא היום בצהריים מכתב לאיש העסקים אלי טביב, הבעלים של הפועל תל אביב מוני הראל, קבוצת הפועל תל אביב וקבוצת הפועל כפ"ס.

במכתב התריע אביבי בפני הצדדים כי הצדדים מתבקשים להישמע להוראות התקנון של ההתאחדות ובו נאמר שלטביב אסור להיות מעורב באופן פעיל בענייניה של הפועל תל אביב מאחר והוא הבעלים של הפועל כפ"ס ולא החל תקופת צינון של שנה כפי שמתחייב בתקנון.

אביבי אמר ל-ONE: "פניתי לטביב, להראל ולקבוצות והזהרתי אותם שהם מתבקשים לקיים את הוראות התקנון". עוד אמר אביבי: "מדובר בסך הכל בהתראה על כך כי הצדדים צריכים לשים לב ולהקפיד. כמובן שאני לא מתכוון לערוך חקירה בעניין או להזמין משרד חקירות שיבדוק את הנושא".

יומיים אחרי הסערה בגביע המדינה, קשר האדומים שנמצא בסכסוך עם טביב: "מאמין שהוא ימכור. מבחינתי אני ממשיך". באדיר ייפגש עם שירזי
לכתבה המלאה
יו"ר הרשות לבקרה תקציבית, יאיר רבינוביץ', שיסיים את תפקידו בסוף החודש אמר ל-ONE: "טביב קשור לכפ"ס מאחר והוא רשום ומעורב כבעלי הקבוצה. לפי התקנון, מהרגע שהתנתק מכפ"ס רק אז תחל הספירה של עונה אחת תקופת צינון. לכן יש סוגיות שצריך לבדוק אותן בנוגע למעורבותו או אי מעורבותו של טביב בהפועל תל אביב".

טביב אמר את הדברים הבאים ל-ONE: ”אני מבקש מכולם לא להתייחס לכל "המקורבים" והקשקשנים שכביכול מדברים בשמי. אני נמצא הרבה שנים בכדורגל ומכיר הרבה מאמנים, בעלי קבוצות ושחקנים. יש לי הרבה חברים ובאופן טבעי אני נפגש איתם. אני איש עסקים ואני לא עסוק או מתעסק בהכנות של הפועל ת"א לעונה הבאה".

טביב ממשיך ומציין: ”מעכשיו, כל ציטוט שיוצא באיזשהו כלי תקשורת שלא ישירות ממני ומוגדר כמקורבים אלי או כל מיני דברים מהסוג הזה, אני מבקש להתייחס אליו כאל משהו לא נכון שאין לו שום קשר אלי. רק אם אני מצוטט בשמי המלא הדברים הם שלי ויצאו מפי. לא שום דבר אחר".

בהפועל סרבו להגיב, כאשר ל-ONE נודע שבמשרדי המועדון עדיין לא התקבל מכתב מאביבי". גבי קצרה אמר ל-ONE: “אני בקשר עם עורך הדין משה אביבי".

הזהרת ההתאחדות נובעת מהעובדה שטביב וגבי קצרה, מי שמיועד להיות מנכ"ל הפועל ת"א עם כניסתו של טביב לקבוצה, עובדים מאחורי הקלעים במועדון כבר תקופה לא קצרה. קצרה וטביב מנהלים משאים ומתנים עם שחקנים כאלה ואחרים, כשהאחרון שסיכם מולם את תנאיו היה חלוץ קרית שמונה, יובל אבידור.

יו"ר בקרת התקציבים, יאיר רבינוביץ', הוסיף ואמר היום לגלי צה"ל כי "טביב עושה דברים בניגוד לתקנון, וצריך לערוך בדיקה מיידית. אם הוא פועל בניגוד לתקנון צריכים להרחיקו. בית הדין יכול להרחיקו לצמיתות או לתקופה מסוימת"
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... 38215&bz=1

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 19 מאי 2012, 17:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האם טביב לא דיווח אמת להתאחדות לכדורגל ולבקרה התקציבית ?
הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 16:30 
גם אז וגם היום להתאחדות לא באמת איכפת מה האיש הזה עושה...
כי הם חברים שלו ויש להם אינטרס כזה או אחר שהוא יהיה בכדורגל לצערנו.
כל הפירסומים בתקופה ההיא לא באמת היו כדי לעצור את מה שהתחולל מאחורי הקלעים אלא להראות כאילו הם עושים
משהו כמו תמיד.
בקיצור אל תבקשו מההתאחדות או מהבקרה שיעזרו לנו גם הפעם כי זה אל מזיז להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 16:39 
gigs כתב:
כל הפירסומים בתקופה ההיא לא באמת היו כדי לעצור את מה שהתחולל מאחורי הקלעים אלא להראות כאילו הם עושים
משהו כמו תמיד.

מה שיצא מסוף העונה שהוכח שידו של לוזון לא תמיד יכולה להיות בהכל.
יש יועץ משפטי שהצהיר משהו ולכן יש חובה לקבל תגובה שלו לעניין.

אל תשכחו שההתאחדות תחת עיין בוחנת עכשיו (היה עדיף שני עיניים אבל זה מה שיש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טביב לא דיווח אמת להתאחדות לכדורגל ולבקרה התקציבית ?
הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 18:59 
ההתאחדות הכשירה את השרץ הזה להיות בעלים של קבוצת כדורגל (כ"ס),
למרות ששופט בית המשפט המחוזי אמנון שסטרסנוב קבע שאינו יכול לשמש כבעלים של קבוצה.
בקיצר אין חדש תחת השמש במוסד המושחת הזה ובעומדים בראשו.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
gigs כתב:
משהו כמו תמיד.

מה שיצא מסוף העונה שהוכח שידו של לוזון לא תמיד יכולה להיות בהכל.
יש יועץ משפטי שהצהיר משהו ולכן יש חובה לקבל תגובה שלו לעניין.

אל תשכחו שההתאחדות תחת עיין בוחנת עכשיו (היה עדיף שני עיניים אבל זה מה שיש)

זה ממש לא ידו של לוזון.
ה"סגן" שלו הוא זה שמנהל בפועל את ההתאחדות, ויש לו אינטרס מאוד גדול להשתיק סיפורים כאלה, בטח בהתחשב בזה שמה שהוא עשה ועדיין עושה לחולון יותר גרוע ממה שטביב עשה לכל הקבוצות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 22:31 
אתם צודקים אכן ההתאחדות ואשיה מושחתים אך עדיין מה שיש כאן זו בעצם הודאה של עבריין שביצע עוד 2 עבירות : האחת על תקנון ההתאחדות והשנייה לה הוא רגיל פשוט לשקר כאשר אמר שאינו מעורב. למרות שכולנו ידענו שטביב מעורב עכשיו הוא אומר זאת מפורשות והיום כן יש לנו אינטרס לגלות את האמת.
גם אם התעוררנו מאוחר על ההתאחדות להתייחס לנושא כאשר העבריין מודה והיועץ המשפטי פנה אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
הנושא הזה כבר נידון בעבר בהקשר לראיון אחר שהכיל דברים דומים, לא מכאן תצמח הישועה שלנו. כשההתאחדות הכירה בטביב כבעלים היא בעצם חתמה על כך שהכל כשר וע"פ התקנון, וזה לא שהוא סיפר משהו שאף אחד לא ידע.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 22:43 
mbracha כתב:
הנושא הזה כבר נידון בעבר בהקשר לראיון אחר שהכיל דברים דומים, לא מכאן תצמח הישועה שלנו. כשההתאחדות הכירה בטביב כבעלים היא בעצם חתמה על כך שהכל כשר וע"פ התקנון, וזה לא שהוא סיפר משהו שאף אחד לא ידע.

ככל הידוע לי ההתאחדות בחנה את טביב בקשר לעברו הפלילי בארץ ובארה"ב. עד עתה כמו בשעתו (בכתבה) טביב הכחיש מעורבות בהפועל וכרגע טוען שהיה מעורב בעונה המדוברת.
מה שחשוב שהיום יש לנו אינטרס להשתמש במידע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: טביב לא דיווח אמת להתאחדות לכדורגל ולבקרה התקציבית ?
הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:

אולי מפה ניתן להפיל את המושחטים שמנהלים את ההתאחדות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: