תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 18:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 335 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפן המעשי של מעבר לבעלות אוהדים על הפועל תל-אביב
הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:34 
הרעיון של התחלה מליגה ג' הוא רעיון מטורף לחלוטין.

אמנם אני לא מסכים בד"כ עם אף מילה של ערן, אבל בענין הזה הוא צודק במאה אחוז.

היו לי לא מעט שיחות עם אנשי קביליו וקבוצות אחרות, ואם אנחנו נתחיל משם, יקח לנו הרבה שנים לעלות לליגת העל. הרבה מאד.

זו אופציה שתהפוך לרלבנטית רק אם הקבוצה שנמצאת בציפורניו של טביב תעלם לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
הרעיון של התחלה מליגה ג' הוא רעיון מטורף לחלוטין.

אמנם אני לא מסכים בד"כ עם אף מילה של ערן, אבל בענין הזה הוא צודק במאה אחוז.

היו לי לא מעט שיחות עם אנשי קביליו וקבוצות אחרות, ואם אנחנו נתחיל משם, יקח לנו הרבה שנים לעלות לליגת העל. הרבה מאד.

זו אופציה שתהפוך לרלבנטית רק אם הקבוצה שנמצאת בציפורניו של טביב תעלם לחלוטין.

מפחיד לחשוב שדבר כזה יקרה ..
ההשוואה לכדורסל לא נכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:43 
עמי נאווי כתב:
mkorman1 כתב:
זאת הבעיה
יש בקרבנו אנשים יקרים וטובים שמאוהבים ברעיון המאבק
קח מהם את המאבק (ולא משנה במה) ונטלת את נשמתם
אני משוכנע שכשטביב ילך הם ימצאו חיש יעד אחר להאבק בו
אבל לנסות לבנות משהו חדש ? חלילה
זה פוגע במאבק
אפילו ברוסיה הבינו מהר מאד שהשיטה הזאת לא עובדת והגלו ואח״כ חיסלו את מי שהגה את הרעיון הזה
גם בקובה הגיעו להבנה הזאת ושלחו את צ׳ה לכל מיני חורים בעולם עד שמצא את מותו באחד מהם
אז אולי גם אנחנו נתפכח פעם

אדון קורמן, יצאת איש קטן מאוד.
אתה יודע יפה מאוד שאנשים הפסידו סמסטר בלימודים, חותכים מהעבודה או הצבא, משלמים מהכיס שלהם (בין אם יש להם או שאין להם),
ונותנים את כל זמנם ומרצם כדי שהמנוול הזה לא יהיה פה בעונה הבאה.
אני ראיתי במו עיניי נערים שמשתפפים בפעם הראשונה בחייהם במאבק דמוקרטי ולומדים שיעור עצום באזרחות, יותר מכל הפקה פקה בפורום.
....ואז אתה מגיע, ומתוך הכורסא שלך בבית, ומטנף על האנשים האלה כאילו אתה יודע יותר טוב מכולם.

צר לי, אבל היחיד שמאוהב פה במשהו - זה אתה, בניסיון הקבוע שלך ללכת ראש בראש ונגד הזרם סטייל הטרול בלאדבראדר.

קורמן, מיותר לחלוטין

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 18 מאי 2012, 00:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:44 
יהיה מגניב
כל שבוע 50 אוהדי הפועל מול שבטים בדואים במגרשי חול בקביבינמט שמאלה

להעיף את טביב, בכל מחיר ובכל דרך
תפסיקו לדבר שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:49 
חבר טוב עובד עם הבדואים במיחזור בקבוקים, אם צריך ספונסר, הפועל אסופתא תל אביב, זה מתחיל להראות כמו רעיון גאוני אחרי הכל, יאלה ליגה ג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:56 
חברה נא לא לשים בפי דברים שלא אמרתי.
ראשית להבין שהקבוצה היא נשק כנגד טביב המחזיק בקבוצה כבת ערובה. אם דעתכם נוחה לתמוך בו אז יופי לכם אך זיכרו את ימי הקריסה של ירידת ליגה ולאחר מכן התקופה של סיני שאינכם ממש אוהבים. לא זוכר הרבה אנשים מגיעים אז לבלומפילד (יש כאלה האובים בערגה ומזוכיזם את התקופה ) והיכולת היום של טביב בחסות חוק הספורט הבזוי למנוע מאוהדים להגיע למשחקים. זה לא יהיה כמו הכדורסל זה ברור זה מתאר אחר לחלוטין אך בסופו של דבר הקבוצות שהוזכרו כן התקדמו אך נתקעו בגג זכוכית שלהערכתי הפועל (עם ההיסטוריה) כן תוכל לעבור. היו פה הרבה טענות כמו שאמרתי שננקה את הכדורגל (לא ניקינו את הכדורסל ולא ננקה את הכדורגל), בנושא ההיסטוריה כאן איני רואה הבדל בין אוסישקין לקבוצה חדשה שתוקם זו אותה מהות. לא ניתן להשוות אותנו לסיפורי קביליו או קטמון (בכל זאת יש לנו קצת יותר אוהדים).
ושוב ושוב זהו כלי ליצור לחץ על השודד של קבוצתנו. אם מישהו השתלט לך על הבית ואינך מצליח לכבוש אותו חזרה אתה צריך למצוא מקום לישון בו בינתיים ולפעמים קרה שאנשים התאהבו יותר בביתם החדש (מקום "חדש", איזור יפה יותר ועוד ועוד).
אבל כל המגיבים פרטו את התכנית האחרת. הולכים אחר הקבוצה בכל מקרה ולא משנה מה טביב מעולל, עושים מחאה או לא ואם כן איזו . זה שאתם חושבים שקבוצה מההתחלה אינה דבר טוב הבנתי אבל לא אמרתם מה כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:59 
סו אלן כתב:
להעיף את טביב, בכל מחיר ובכל דרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
ההשוואה לכדורסל היא לא נכונה ומטעה.
הגיהנום אותו נצטרך לעבור מליגה ג' עד לליגת העל לא דומה אפילו בפסיק לטיול הנחמד שעשינו בכדורסל עד לליגה הלאומית. בתכלס, היינו בשלוש רמות מעל לכל ליגה עד הליגה הנוכחית ולא ממש הפריעו לנו להגיע ללאומית.
זה ממש לא המצב בכדורגל. מכירות משחקים, מגרשים שנמצאים בכל מיני חורים ואוהדי יריבה שלא בוחלים בשום דבר. עזבו אותכם ליגה ג' או ב' , יש פה מספיק אנשים שליוו את הקבוצה בעונת הארצית שלנו וכולנו זוכרים איזה חרא אכלנו שם. מישהו רוצה לסוע עוד פעם לטמרה או אולי לבקה אל גרביה ?
אנחנו הפועל, לא טביב. במקום להרים ידיים צריך להגביר את הלחץ עליו ועל הסביבה שלו. הוא אחד, אנחנו אלפים.
יש עוד חודש וחצי בערך עד לתחילת העונה הבאה, זה צריך להיות חודש וחצי שהוא יותקף מכל כיוון אפשרי עד שלא תהיה לו ברירה לעזוב. אם צריך לעלות שלב, אז זה מה שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 01:13 
kobster כתב:
ההשוואה לכדורסל היא לא נכונה ומטעה.
הגיהנום אותו נצטרך לעבור מליגה ג' עד לליגת העל לא דומה אפילו בפסיק לטיול הנחמד שעשינו בכדורסל עד לליגה הלאומית. בתכלס, היינו בשלוש רמות מעל לכל ליגה עד הליגה הנוכחית ולא ממש הפריעו לנו להגיע ללאומית.
זה ממש לא המצב בכדורגל. מכירות משחקים, מגרשים שנמצאים בכל מיני חורים ואוהדי יריבה שלא בוחלים בשום דבר. עזבו אותכם ליגה ג' או ב' , יש פה מספיק אנשים שליוו את הקבוצה בעונת הארצית שלנו וכולנו זוכרים איזה חרא אכלנו שם. מישהו רוצה לסוע עוד פעם לטמרה או אולי לבקה אל גרביה ?
אנחנו הפועל, לא טביב. במקום להרים ידיים צריך להגביר את הלחץ עליו ועל הסביבה שלו. הוא אחד, אנחנו אלפים.
יש עוד חודש וחצי בערך עד לתחילת העונה הבאה, זה צריך להיות חודש וחצי שהוא יותקף מכל כיוון אפשרי עד שלא תהיה לו ברירה לעזוב. אם צריך לעלות שלב, אז זה מה שיקרה .

אכן צריך לתקוף בכל כיוון וקבוצה נוספת , לדעתי , הנה אחד הכיוונים אבל פרט את הכיוונים שאתה מדבר עליהם. לגבי עליית מדרגה לא יודע על מה אתה מדבר אז בטח לא אוכל להגיב.
במש חודש אני מבקר מספר ימים (קטן) בשבוע בכפר שמריהו, אחת לשבועיים הגעתי לימי השישי , הייתי בכל ההפגנות. טביב אכן קצת התחרפן עם דנה. מעבר לזה אם לרגע חשבתי שאולי קרה משהו היום ברור לי שטביב לא מוכר (בהנחה שיש קונה). אם אתה יודע איך לאלץ אותו שתף אותי.

המצב לטעמי הוא כזה : טביב אולי ימכור כאשר הכסף שיקבל יהיה גדול מהסכום שהוא יכול לגזול מהקבוצה בדרכיו. כרגע אף אחד לא מונע ממנו לגזול . האולי מפני שיתכן ומה שהוא מסתיר מונע ממנו בכלל למכור ולכן ימצוץ את המועדון עד הסוף כמו במקרה שאול (האם כאן אתם מסכימים שזה יכול להיות כמו בכדורסל). איפה המועדון יהיה בסוף המציצה זה כבר משהו אחר. ואז למי הוא ימכור כאשר אתם מספרים על כל מיני עבריינים בליגות הנמוכות.
אבל שוב אני מדבר ומדבר, אתם יורדים (זה קל) אבל לא מציגים תכנית כפי שהציגו פותח האשכול ואחרים כאן. זה ההבדל בינכם והם שכנעו אותי. תנו את התכנית כדי שאוהדים יוכלו להחליט. חייב לציין שככל שאני מדבר עם אוהדים הם הרימו ידיים (איפה חגיגות הגביע שפעם היו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 01:19 
אגב קבוצות הבדואים אם להיות רציניים ולא להסתלבט. :
ליגה ג' מחוז תל אביב http://football.org.il/Leagues/Pages/Le ... ASON_ID=13
ליגה ב' דרום א' http://football.org.il/Leagues/Pages/Le ... ASON_ID=13

לא רואה פה קבוצות בדואים .

בכל מקרה המצב רציני מכדי שתסתלבטו . לא ברור לי אם אתם מבינים את המצב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו מדברים מספיק מחוץ לגבולות הפורום ואתה מכיר את דעתי.
לדעתי, המצב הוא כך: טביב לא ימכור לאוהדים, להתחיל מחדש מליגה ג' לא ישיג כלום חוץ מלהרים ידיים ולהיכנס להרפתקה שלא בטוח שנוכל לצאת ממנה.
כמו שדיברנו, אפשר ללכת ולרשום קבוצה לשם הפעלת לחץ ובשביל להראות שאנחנו כן עושים משהו. לא יודע כמה זה יחזיק מים.
עלית מדרגה מבחינתי זה קמפיין תקשורתי יותר אגרסיבי, לקרוא לחרם מנויים גורף, להגיש נגדו תלונות במשטרה על כל דבר אפשרי, להגיע למכללה של הילדה שלו או לבית שלה, לארגן אירוע גדול ולהזמין אליו אמנים אוהדי הפועל שגם הם יביעו את דעתם (גבי ברלין, יהלי סובול, אורי ובועז בנאי ועוד רבים וטובים) ונצא בתהלוכה גדולה מהאירוע הזה לביתו של טביב למשל, להצמיד אנשים שילוו אותו לכל אורך שעות היממה ופשוט ילכו אחריו לכל מקום מבלי להוציא מילה תוך שהם לבושים בחולצת המחאה.
בגדול, להפסיק להיות נחמדים ואדיבים, כמובן שבמסגרת החוק.
המטרה עכשיו לערער את טביב בצורה שהוא לא יוכל להמשיך ולתפקד בצורה נורמאלית ויהיה חייב ללכת.
אם זה יעזור ? לא בטוח. אנחנו עוד לא במצב של להרים ידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 01:32 
הרעיון שאנחנו כאוהדים נגרום לקבוצה שלנו להתפרק ולרדת לליגה ג' הוא קיצוני מדי....ואנחנו עדיין רחוקים (והלוואי שלא נהיה קרובים בכלל) לשם...
בניגוד לכדורסל, פה התעוררנו בזמן, גרמנו לבן אדם להבין שהוא לא יכול לפרק או לנצח אותנו למרות שהוא עדיין מנסה...ועל זה מגיע כל הכבוד לאנשי המחאה!!!
אנחנו צריכים לחשוב על דרכים יצירתיות להוציא את טביב מהקבוצה....
אנחנו העלנו את הרעיון של שילוב אוהדים ברכישת הקבוצה והתחלנו להריץ את הרעיון הזה בכל הכיוונים...
לדעתי (וזאת דעתי האישית) הרעיון המהיר ביותר הוא חבירה לאנשי עסקים, איסוף כסף מאוהדים ורכישת הקבוצה מטביב (בהנחה שהוא באמת רוצה למכור), הקמת דירקטוריון בו יש נציג של האוהדים שיבחר בבחירות דמוקרטיות ע"י אותם אוהדים שתרמו את כספם למהלך...
הרעיון הכי טוב זה רכישה של 100 אחוז מהקבוצה ע"י אוהדים ומסירה של 80 אחוז לאיש עסקים שיתחייב להשקיע סכום מסוים לתקופה של 5 שנים (אבל זה קצת בגדר פנטזיה אישית שלי)....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 01:32 
הרעיון שאנחנו כאוהדים נגרום לקבוצה שלנו להתפרק ולרדת לליגה ג' הוא קיצוני מדי....ואנחנו עדיין רחוקים (והלוואי שלא נהיה קרובים בכלל) לשם...
בניגוד לכדורסל, פה התעוררנו בזמן, גרמנו לבן אדם להבין שהוא לא יכול לפרק או לנצח אותנו למרות שהוא עדיין מנסה...ועל זה מגיע כל הכבוד לאנשי המחאה!!!
אנחנו צריכים לחשוב על דרכים יצירתיות להוציא את טביב מהקבוצה....
אנחנו העלנו את הרעיון של שילוב אוהדים ברכישת הקבוצה והתחלנו להריץ את הרעיון הזה בכל הכיוונים...
לדעתי (וזאת דעתי האישית) הרעיון המהיר ביותר הוא חבירה לאנשי עסקים, איסוף כסף מאוהדים ורכישת הקבוצה מטביב (בהנחה שהוא באמת רוצה למכור), הקמת דירקטוריון בו יש נציג של האוהדים שיבחר בבחירות דמוקרטיות ע"י אותם אוהדים שתרמו את כספם למהלך...
הרעיון הכי טוב זה רכישה של 100 אחוז מהקבוצה ע"י אוהדים ומסירה של 80 אחוז לאיש עסקים שיתחייב להשקיע סכום מסוים לתקופה של 5 שנים (אבל זה קצת בגדר פנטזיה אישית שלי)....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 01:37 
אני עדיין חושב שאתם סתם טוחנים פה מים והבן אדם בכלל לא רוצה למכור. הוא בא לפרק והוא לא יילך עד שיצליח.
מה אפשר לעשות? :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 01:42 
יש הרבה דברים שאפשר לעשות.....
אני לא חושב שפורום פתוח זה המקום שצריך לדון בהם...
אבל בתקווה שאכן יהיה מפגש בין כלל האוהדים על המשך הפעילות זה יהיה המקום הטוב ביותר לקבל החלטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אם היית קורא למשל את מה שכתב לא תתפוס אותי, היית מבין את הבלוף בלחשוב שבהקמת קבוצת כדורגל ישראלית בליגה ג' אתה מתנקה מכל הסחי שיש בכדורגל הישראלי.
אם כבר להפך. מליגה ג' ועד ליגה לאומית אין לך טביב אחד בכל ליגה אלא 12 טביבים בכל ליגה, ולא כאלה שמקבלים גב מעבריינים כמו שטביב מקבל לכאורה אלא עבריינים בפרונט.
זה לעניין ה"טהורים".

אתה רוצה להקים לך קבוצה אחרת שאינה הפועל תל אביב, בלי ההיסטוריה המפוארת, בלי הקהל הגדול - תיהנה.
זו לא תהיה הפועל תל אביב גם אם תדמיין לך את זה כל לילה לפני השינה.
מה שכן, אולי תוכל לבקש מחבריך הטובים מוני ומשה הראל לתמוך כלכלית בקבוצה הזו.

הבט מעבר לכביש!!!
זה קורה וזה יקרה .. קבוצת האוהדים עלתה ליגה ואת השם (עם כל העבר) קיבלו בדרך
כל מה שצריך זה
ראשית - להמשיך לדבר
שנית - להמשיך לעשות - תימצא הדרך אשר תהיה
שלישית - להמשיך מחאה
גם מליגה ג בצורה טהורה כמו שבכדורסל וויתרו על עליה בפוליטיקה אפשר !!! רק צריך לרצות לא להיות בתוך הסחלה של הישראלינה
להבין שאם אתה לא רוצה להראות כמו פרוספר אתה צריך לעצור בטביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
פתרון הרבה יותר פשוט:
הפועל רמת גן עלתה היום לליגת העל.
בסכום לא גדול ניתן לרכוש את הפועל רמת גן, שתיקרא החל מהעונה הבאה הפועל ת"א-ר"ג.
הקבוצה תשחק בבלומפילד, עם הקהל של הפועל יחד עם הקהל של רמת גן.
סלים טועמה, שי אבוטבול, ואליד באדיר ועוד שחקני הפועל שמסיימים חוזה יוחתמו בקבוצה החדשה.
מה טביב יעשה אז בלי מנויים ובלי קהל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 21:41 
yos כתב:
פתרון הרבה יותר פשוט:
סלים טועמה, שי אבוטבול, ואליד באדיר ועוד שחקני הפועל שמסיימים חוזה יוחתמו בקבוצה החדשה.

לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
yos כתב:
פתרון הרבה יותר פשוט:

לא.

לפני שאתה שולל בכזאת נחרצות, אני חושב שבכל זאת יש ערך לרעיון, ולו רק כדי להלך אימים על טביב, שיבין שישנה אפשרות שהוא יישאר רק עם השם ובלי כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 21:50 
אולי רק בשביל זה. ועדיין, מדובר פה בהשקעה שצריך לעשות. אני חשבתי בזמן האחרון על מהלך של הקמת קבוצת אוהדים רק בשביל להשאיר את הקבוצה הנוכחית חסרת כל, ואז להשתלט עליה בחזרה. אבל ברמה המעשית זה מאוד מאוד קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
פתרון הרבה יותר פשוט:

בדיוק כשחשבתי שאין יותר שיאים לשבור באשכול הזה ובכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 22:15 
פתרון הרבה יותר קל ופשוט (4 ה-ל')...

1. לשלוח מייל עם מספר הטלפון והמייל שלכם ל-etgohome@savevapoel.com
2. להצטרף לכמה שיותר משמרות מחאה מול הבית של טביב בכפר שמריהו ומול החנויות של הזו שאיימה שתפרק את הקבוצה, כדי להגביר את הלחץ והבידוד שמופעל על הצורר.
3. להפסיק לערבב מים עם רעיונות לא ישימים שרק מורידים לחץ מטביב.
4. לכשיגיע יום הגאולה, תעמדו מאחורי הקבוצה שלנו כי הולכים להיות לנו ימים קשים עם קופה מרוקנת, חובות ותביעות אין סוף ותקציב נמוך.

מ-1927 המועדון קיים, טביב בעזרת הע"ז יישאר עוד בימינו אנו רק ערך מטונף בויקיהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
yos כתב:
פתרון הרבה יותר פשוט:

בדיוק כשחשבתי שאין יותר שיאים לשבור באשכול הזה ובכלל.

ערן, חוסר היכולת שלך לקבל את הסיכוי אפילו הקטן ביותר שהדרך שאתה מאמין בה היא לא היחידה, ממש מוציא מהדעת.
והכל בנחרצות שכזו, כאילו האמת שייכת רק לך.
אני לא אומר שזה הרעיון המוצלח ששמעתי, אבל הוא בהחלט לא מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
אין קשר לישימות הראיון.
לבטל מועדון כמו הפועל רמת גן בגלל הצרכים שלנו זה מ*ביזם בהתגלמותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 22:59 
למה נראה לכם שיש לכם זכות לחדור למועדון כמו הפועל רמת גן?!
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 06:13 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה להסביר, אם יורשה לי.
אנו נמצאים בפורום, שכפי ששמו מרמז, זהו מקום למפגש, להעלאת רעיונות, לדו-שיח.
הקבוצה שלנו נלקחה בת ערובה, אנו במצוקה, ואנו צריכים לחפש פתרונות, בכל כיוון אפשרי, כיצד לפתור את הבעייה.
הועלו כאן לא מעט רעיונות בכל מיני כיוונים בחצי השנה האחרונה, שגם יצרו פעולות. החל מסוכת המחאה ועד להתארגנות אוהדים לרכישה.
אני זרקתי רעיון שהבליח בדעתי פתאום, ובהחלט יש בו לא מעט היבטים שליליים.
בעיניי, כחובב היסטוריה, הוא מזכיר מעט את רעיון אוגנדה בתנועה הציונית: סוג של מקלט לילה, פתרון למצוקה עכשווית.
גם רעיון אוגנדה לא יצא אל הפועל, אבל קידם תהליכים בתנועה הציונית והסתיים בכך שהרצל הצהיר ש"אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני".
כך גם כאן. התחושה שלי כרגע היא שטביב לא מעוניין למכור, משום שהוא מעריך שהוא יכול היום לקבל משהו כמו 12 מיליון ש"ח עבור הקבוצה, כולל השחקנים הקיימים. בעוד, שאם הוא ימכור את השחקנים, הוא יפיק מכך בסביבות ה-10 מיליון ש"ח (אותם הוא ימשוך באמצעות שטרי החוב), ואת מה שיישאר הוא ימכור בסביבות ה-10 מיליון ש"ח. כלומר, 20 מיליון ש"ח בפירוק במקום 12 מיליון ש"ח בלבד כיום. לכן, אין לו כיום מוטיבציה למכור, מה גם שהוא שואב הנאה מרובה מן התחושה שהוא מתעלל בנו תוך כדי.
הרעיון הוא להראות לטביב שאם הוא ימשיך להחזיק את הפועל כבת ערובה, ויחתוך את איבריה אחד-לאחד, הוא עלול להישאר בלי כלום, ממש כמו שאול אייזנברג בזמנו, שכל מה שנשאר לו זה למכור את השם בסכום פעוט. ובכך - לתת לו תמריץ נוסף לשחרר את אחיזתו מהפועל.
אף אחד לא עוזב את :hapoel: , ולא שוכח אותה, ולא עובר לאהוד קבוצה אחרת. העליתי אופציה, שתודו - היא אופציה מעניינת, ויכולה לעשות טוב לא רק לנו, אלא גם לאוהדי רמת גן, שהם נטולי בית, ונטולי בעלים, ונידונים במקרה הטוב להתנדנד בין הליגה הראשונה לשנייה (והשלישית). איחודים של קבוצות הם לא דבר נדיר בהיסטוריה הספורטיבית, ורוב הקבוצות שכולנו אוהדים, בארץ ובחו"ל, הן תוצרים של איחודים כאלה. זה יכול להיות גם פתרון זמני, לשנתיים-שלוש, עד שטביב יחזיר לנו את השם שלנו, ואז רמת גן תתנתק מהפועל ותחזור לחיים עצמאיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
יוס- כיום איחודים של קבוצות לא מאחדים את האוהדים שלהם, אלא מבטלים אותם. לכן הרעיון שלך לדעתי לא פרקטי, כי הוא לא יסחוף אחריו אוהדים. לא שלנו, ובטח לא של ר"ג. זה לא יחזק אותנו מול טביב.
ומבחינה מוסרית- אנחנו נאבקים נגד פולש שפלש לנו הביתה. לא ראוי שבשם המאבק הזה נפלוש לבית אחר.
בדיוק כמו שאם בא בנאדם ופולש לך בבית, זה לא רציני שתלך להתנחל אצל השכן בשביל להראות לפולש שאתה יכול להסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:

2. להצטרף לכמה שיותר משמרות מחאה מול הבית של טביב בכפר שמריהו ומול החנויות של הזו שאיימה שתפרק את הקבוצה, כדי להגביר את הלחץ והבידוד שמופעל על הצורר.
4. לכשיגיע יום הגאולה, תעמדו מאחורי הקבוצה שלנו כי הולכים להיות לנו ימים קשים עם קופה מרוקנת, חובות ותביעות אין סוף ותקציב נמוך.

מ-1927 המועדון קיים, טביב בעזרת הע"ז יישאר עוד בימינו אנו רק ערך מטונף בויקיהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 10:48 
פישונט כתב:

האמת שממך ציפיתי לפתרון קצת יותר אינטיליגנטי מאשר מלחמה עד המוות
של טביב ביחד עם המועדון
אבל לאורך ההסטוריה היהודית זה בהחלט היה הפתרון הפשטני ולפיכך המקובל יותר
החל מתמות נפשי עם פלישתים עבור דרך מצדה ובר כוכבא
שום מחשבה על היום שאחרי אינה לגיטימית ועכשיו אני מבין גם למה
כי לא יהיה יום כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:

אף אחד לא עוזב את :hapoel: , ולא שוכח אותה, ולא עובר לאהוד קבוצה אחרת. העליתי אופציה, שתודו - היא אופציה מעניינת, ויכולה לעשות טוב לא רק לנו, אלא גם לאוהדי רמת גן, שהם נטולי בית, ונטולי בעלים, ונידונים במקרה הטוב להתנדנד בין הליגה הראשונה לשנייה (והשלישית). איחודים של קבוצות הם לא דבר נדיר בהיסטוריה הספורטיבית, ורוב הקבוצות שכולנו אוהדים, בארץ ובחו"ל, הן תוצרים של איחודים כאלה. זה יכול להיות גם פתרון זמני, לשנתיים-שלוש, עד שטביב יחזיר לנו את השם שלנו, ואז רמת גן תתנתק מהפועל ותחזור לחיים עצמאיים.

אני חשבתי שבהודעה הראשונה שלך בעניין הזה אתה צוחק. זה אופציה מעניינת? זה לא אופציה בכלל! רק המחשבה על זה צריכה לגרום לכל אוהד הפועל ואוהד הפועל ר"ג להקיא. איחודים זה אכן לא נדיר... אצל שאול אייזנברג.

ואגב, לא מזלזל בדעתך, פשוט אני לא יכול שלא להתחלחל מהרעיון המעוות הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 335 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: