תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 16:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יציע העיתונות
הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:07 
אנחנו מפסידים במגרש הזה פעם אחר פעם.
נכון, תגידו שאף אחד לא סופר וחבל על הכסף של הערוץ וזה... אבל בכל זאת ישנם אלפי בתי אב שרואים ומגבשים את הדעות שלהם בהתאם לכך.

איך יכול להיות שביום שמתפרסם ראיון שערורייתי של טביב הוא זוכה לאמפתיה כזו??? מי שלא מכיר עוד יכול לחשוב שאנחנו נטפלים לצדיק האחרון בסדום.
חוסר הייצוג שלנו בכלי התקשורת זו טעות קריטית!! חייבים לגייס כתב שייצג את האינטרסים שלנו באופן קבוע ושכולם ידעו שהוא מכור בדיוק כמו שטביבי מפעיל אנשים מטעמו.
במלחמות של היום חייבים לנצח בתקשורת ובדעת הקהל בלי זה יהיה קשה מאוד

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יציע העיתונות
הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:09 
צור ש. כתב:
יציע העיתונות -

שרף: ''אם היו עבריינים, למה טביב לא הגיש נגד שי תביעה במשטרה?''
אוחנה - ''צביקה, זה תמים לומר את מה מה שאתה אומר'' ומעביר נושא, רק ממשיך ממשיך..
''מה הוא הרס את הקבוצה בדיוק? מה הוא הרס את הקבוצה?''
''אתה לא תשים לו מילים בפה, אין בעיה במה שאמר אחרי גמר הגביע''
''זה רכוש שלו, מותר לו!''

איזה סמרטוט בן זונה, מה עם קצת גילוי נאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:14 
תקשורת אדומה עאלק. שוחטים אותנו פעם אחר פעם בתקשורת "האדומה" הזאת.
עד מתי?!
מתי יגיע אוהד הפועל שיודע לדבר יפה וישתיק אותם שם באולפן עם שאלות מביכות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
צריך להפסיק את המחאות שלטים האלה, גם כעושים את זה שמים עלינו זין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:27 
בתכנית אחת אלי אוחנה פתח בעצבים על ה"השלטים של שמעון מזרחי, ושואה למכבי", כשהוא מתכוון כמובן לגרפיטי המפגר על הקיר במה שהיה פעם אוסישקין. כמובן שום מילה על כך שזה נמחק בבוקר ומסתייג מכך שמדובר בקומץ. "אוהדי הפועל השפויים תפסיקו עם זה כבר", הוא ואמר ובעצם טוען שאלה רוב אוהדי הפועל ששותפים לזה.
אחרי זה הוא יוצא בהגנה השבועית על טביב, כשקופמן על תקן הקונטרה רק שהקוף מביא טיעונים מביכים ולא קשורים למציאות.
ולבסוף אוחנה מנקה את חולדאי, לא מבין למה צריך לבנות להפועל אולם ועוד אומר 'רק נוקיה, רק נוקיה', ותמה מדוע נוקיה לא מתאים להפועל, הרי בבלומפילד משחקות גם הפועל וגם מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:29 
יואב כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
ערוץ הספורט לא מחובר למציאות כבר הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
בתכנית אחת אלי אוחנה פתח בעצבים על ה"השלטים של שמעון מזרחי, ושואה למכבי", כשהוא מתכוון כמובן לגרפיטי המפגר על הקיר במה שהיה פעם אוסישקין. כמובן שום מילה על כך שזה נמחק בבוקר ומסתייג מכך שמדובר בקומץ. "אוהדי הפועל השפויים תפסיקו עם זה כבר", הוא ואמר ובעצם טוען שאלה רוב אוהדי הפועל ששותפים לזה.
אחרי זה הוא יוצא בהגנה השבועית על טביב, כשקופמן על תקן הקונטרה רק שהקוף מביא טיעונים מביכים ולא קשורים למציאות.
ולבסוף אוחנה מנקה את חולדאי, לא מבין למה צריך לבנות להפועל אולם ועוד אומר 'רק נוקיה, רק נוקיה', ותמה מדוע נוקיה לא מתאים להפועל, הרי בבלומפילד משחקות גם הפועל וגם מכבי.

ככה זה שהתקשורת אדומה.
זמנים טובים.

יציע הפח פחות מטריד אותי. הבעיה שאנחנו מפסידים במאבק ההסברתי בכל החזיתות:
רדיו, טלוויזיה ועיתונים.

בתחילת המאבק בוכמן היה עולה ל-103FM ונותן תשובות מעולות לכל שאלה. למה זה הפסיק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
אתם יודעים מה? לא להתייחס. באמת. האנשים שצריכים לדעת את הדברים ולחשוב את הדברים הנכונים יודעים אותם בכל מקרה. ואם משהו באמת לא מבין למה הפועל לא יכולה לשחק בנוקיה, או שמדובר ב-2 איש במקרה התגלגלו לדבר הכי מדהים שקרה אולי איי פעם בספורט הישראלי, אז הוא לא יותר טוב מאוחנה, שרף וכל שונאי הפועל, וגם משנים לנו באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:38 
אני חושב שהגיע הזמן שנעשה רא-ארגון לגבי כל המחאה הזאת

אני בטוח שאפשר לנצח אותה דרך מסע הסברתי טוב... קוף דווקא פתח את זה נכון רק שאני לא מבין לאן הוא לקח את זה בסופו של דבר

בכל המאבק הזה יש כרוניקה של דברים שהביאו למצב שבו אנו נמצאים היום והוא הקונצנזוס סביב הרצון שלנו שטביב יעזוב את הפועל, יש את אלה שהיו נגד טביב מלכתחילה ויש כאלה שהיו לגמרי בעדו ובאמצע העונה שינו את דעתם לגביו.

צריך לשבת ולסדר את הדברים ודרך מסע הסברתי אפשר לצמצם את הנזקים של כל אלה שמונעים ע"י אינטרסים בתקשורת, אפשר - וצריך וכדאי לעשות את זה כמה שיותר מהר !

בסופו של דבר צריך לזכור הכדורגל הוא מיקרוקוסמוס של המתרחש בחברה הישראלית כיום.

המחאה למשל בקיץ שעבר נכשלה כי הדרישות לא היו ברורות, אני חושב שבכדורגל יותר קל לסדר אותם !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:40 
תבינו, רוב האנשים אוהדי קבוצת המחלה חיפה וכו', כולם יודעים שיציע העתונות מורכב מחבורה של אינטרסנטים חסרי בושה, מהסיבה הפשוטה שהאינטרסנטים חסרי הבושה פגעו בקבוצה שלהם בשלב כזה או אחר, זה לא ששרף או אוחנה אומרים משהו והקהל בבית מהנהן בהסכמה ואומר לעצמו "או זו דעה של עיתונאי" הם שונאים אותם ומבינים שהם חבורה של צבועים בדיוק כמו שאנחנו יודעים זאת.
החשיבות שאתם מייחסים לתוכנית הבזויה הזאת היא מעבר לבינתי, אפילו החנון המכביסט שהוא שכן שלי יודע את זה ומודע לכך שהם בסך הכל בידור להמונים שאין לו שום יכולת השפעה.
אני מאחל לכל אנשי הפאנל שהילדים שלהם יסבלו מכדורגל מחורבן ומושחת, שיום אחד יפסיקו לשדר את המשחקים האלה, שהקהל יפסיק להתענין במוצר הפגום הזה, ביום הזה האנשים האלה שכורתים במרץ את הענף עליו הם יושבים, יעלמו מן העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:51 
chimpfive כתב:
תבינו, רוב האנשים אוהדי קבוצת המחלה חיפה וכו', כולם יודעים שיציע העתונות מורכב מחבורה של אינטרסנטים חסרי בושה, מהסיבה הפשוטה שהאינטרסנטים חסרי הבושה פגעו בקבוצה שלהם בשלב כזה או אחר, זה לא ששרף או אוחנה אומרים משהו והקהל בבית מהנהן בהסכמה ואומר לעצמו "או זו דעה של עיתונאי" הם שונאים אותם ומבינים שהם חבורה של צבועים בדיוק כמו שאנחנו יודעים זאת.
החשיבות שאתם מייחסים לתוכנית הבזויה הזאת היא מעבר לבינתי , אפילו החנון המכביסט שהוא שכן שלי יודע את זה ומודע לכך שהם בסך הכל בידור להמונים שאין לו שום יכולת השפעה.
אני מאחל לכל אנשי הפאנל שהילדים שלהם יסבלו מכדורגל מחורבן ומושחת, שיום אחד יפסיקו לשדר את המשחקים האלה, שהקהל יפסיק להתענין במוצר הפגום הזה, ביום הזה האנשים האלה שכורתים במרץ את הענף עליו הם יושבים, יעלמו מן העולם.

אנשים כאן מקללים את אופירע הזונה, ועדיין מפנקים אותה בקליקים כשנכנסים לכל טור דיעה בוואן,
אחרי כל תוכנית שנייה נפתח כאן אשכול של דיוניי :bang: של אנשים שראו אותה,

אנשים פה נרקומנים לדברים האלה וזה מדהים שהם לא מבינים את זה עדיין.
נו מה אני אגיד לכם, רק בריאות.

אני מכור לספורט, אבל אני לא רואה יציע העיתונות כבר מספר שנים, לא נכנס לוואן כבר קרוב לעשור,
ובאמת שלא חסר לי כלום בחיים. נסו, כדאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:03 
פח האשפה הכי גדול בתקשורת הספורט הישראלית
השאירו אבק לאופירע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
chimpfive כתב:
החשיבות שאתם מייחסים לתוכנית הבזויה הזאת היא מעבר לבינתי , אפילו החנון המכביסט שהוא שכן שלי יודע את זה ומודע לכך שהם בסך הכל בידור להמונים שאין לו שום יכולת השפעה.

אנשים כאן מקללים את אופירע הזונה, ועדיין מפנקים אותה בקליקים כשנכנסים לכל טור דיעה בוואן,
אחרי כל תוכנית שנייה נפתח כאן אשכול של דיוניי :bang: של אנשים שראו אותה,

אנשים פה נרקומנים לדברים האלה וזה מדהים שהם לא מבינים את זה עדיין.
נו מה אני אגיד לכם, רק בריאות.

אני מכור לספורט, אבל אני לא רואה יציע העיתונות כבר מספר שנים, לא נכנס לוואן כבר קרוב לעשור,
ובאמת שלא חסר לי כלום בחיים. נסו, כדאי.

מה אתם רוצים? שנתווכח?
הרי ההסכמה עם הדעה הזו היא כוללת. ברור שאין משמעות ללראות שוב ושוב את תוכניות הספורט, ואת הכתבות בעיתונים. ברור שהחומר האנושי שם מחורבן. הכל נכון.
ועדיין, אלה האנשים שבגללם בחורה שעובדת איתי חושבת שאיימו על החיים של אלי טביב וזרקו לו רימונים על הבית. תרצו או לא תרצו.
אז להתלונן על זה בפורום לא ממש ישנה משהו. כלום לא ישתנה עד שלא יגיע לתוכניות האלה נציג של האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:11 
סו אלן כתב:
פח האשפה הכי גדול בתקשורת הספורט הישראלית
השאירו אבק לאופירע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:17 
נמאס להילחם בלהראות את האמת.
זה צריך להיות באופן טבעי, וגם אם לא, זה אמור להיות דבר קל. זה צריך לזרום- כמה משפטים, כמה עובדות.
אבל פה? זה מלחמה שלא נגמרת, התשה של ממש, צריך לרכז מלא מאמצים מול אנשים אינטרסנטים, שגם כשיש להם עובדות מול העיניים הם מעוותים את המציאות.

אין לנו כח, אין לנו זמן, אין לנו מספיק אנשים ובעיקר נשבר הזין.
שיחיו במציאות המדומה שלהם.
לא יכול להיות שצריך להפוך את העולם כדי להציג את האמת. די. ואם אנשים בוחרים לבלוע את מה שמאכילים אותם, שיהיה להם לבריאות. אנחנו את הקרובים אלינו כבר נשכנע. במילא זה מדינת פקה פקה שבעוד יומיים כבר לא תזכור שום דבר מהויכוח הזה והאינטרסים ימשיכו לדבר. הם ברובם שונאי הפועל ונהנים מהרגע. אנחנו במקרה הכי גרוע נחזור להם בסיבוב, בדיוק כמו שעשינו בכדורסל.

לסיכום? שיזדיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
איבדתי אמון בתקשורת, איבדתי אמון בהתאחדות, איבדתי אמון במשטרה.
אנחנו לבד, תפנימו את זה. רק אנחנו נקבע אם טביב ישאר פה או לא, אל תבנו על אף אחד שיעזור לנו.
סומך על ראשי המחאה שגם הם הבינו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
ניב רסקין:"אני לא שמעתי שאבוטבול הגיש תביעת דיבה נגד הדברים של אלי טביב עליו ועל חבריו העבריינים".
יא גירסא לא מוצלחת של ארז שלם, שמעת פעם שטביב הגיש תביעה נגד חבריו העבריינים של שי אבוטבול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 06:43 
kobster כתב:
איבדתי אמון בתקשורת, איבדתי אמון בהתאחדות, איבדתי אמון במשטרה.
אנחנו לבד, תפנימו את זה. רק אנחנו נקבע אם טביב ישאר פה או לא, אל תבנו על אף אחד שיעזור לנו.
סומך על ראשי המחאה שגם הם הבינו את זה.

הגיע הזמן שיבינו את זה ושנעלה הילוך כבר.
גם ככה אף אחד לא שם עלינו וכולם מגנים עליו,אין לנו מה לחשוש מהתגובות של התקשורת והפיכת המאבק ללא לגיטימי.
עוד חודש אוהדי בית''ר או מכבי יעשו משהו והם יתעסקו בהם וישכחו מכל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 06:44 
אם אנחנו לא נעשה לביתנו, אף אחד לא יעשה זאת.
כתבי הספורט בארץ סמרטוטים.
כולם ידעו על מוני ומעלליו עם הבנק הפרטי שלו, ביננו, מקרה ממש יוצא דופן ו...?
איזה עיתונאי יצא עם זה החוצה?
השלב הבא של המחאה צריך להיות תקשורתי.
תרומות של כספים שצריכים להוציא אותם עם משרד יחסי ציבור, ממש כמו טביב.
הם כבר ידעו להגיע לתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 09:45 
אני חושב שמה שראשי המחאה צריכים לעשות זה להוציא הודעה לתקשורת שהם מוכנים לעימות מול טביב .
משהו כמו אנחנו מזמינים את טביב לעימות טלוויזיוני ואם לטביב אין מה להסתיר אז הוא יסכים לעימות כזה.

אני בטוח שבוכמן יסכים ;)

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 09:53 
justdontask כתב:
אני חושב שמה שראשי המחאה צריכים לעשות זה להוציא הודעה לתקשורת שהם מוכנים לעימות מול טביב .
משהו כמו אנחנו מזמינים את טביב לעימות טלוויזיוני ואם לטביב אין מה להסתיר אז הוא יסכים לעימות כזה.

אני בטוח שבוכמן יסכים ;)

נשמע רעיון מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 10:07 
dj.tiesto כתב:
justdontask כתב:

אני בטוח שבוכמן יסכים ;)

נשמע רעיון מצוין.

באמת נשמע רעיון מעולה אבל...
רק עם משרד יחצ שיעמוד איתנו.
חוץ מזה, למה שאלי טביב יסכים? אולי אם נפקיד 400 אלף בחשבון נאמנות.
שוב, לדעתי, לבדנו מול התקשורת יהיה סופר קשה וצריך משרד יחסי ציבור רציני, שיוכל להבטיח לנציגנו זמן מסך, רדיו ועיתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 10:08 
dj.tiesto כתב:
justdontask כתב:

אני בטוח שבוכמן יסכים ;)

נשמע רעיון מצוין.

באמת נשמע רעיון מעולה אבל...
רק עם משרד יחצ שיעמוד איתנו.
חוץ מזה, למה שאלי טביב יסכים? אולי אם נפקיד 400 אלף בחשבון נאמנות.
שוב, לדעתי, לבדנו מול התקשורת יהיה סופר קשה וצריך משרד יחסי ציבור רציני, שיוכל להבטיח לנציגנו זמן מסך, רדיו ועיתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 10:11 
הצענו לכל הגופים בתקשורת לעשות עימות כבר 10 פעמים, אבל טביב סרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 10:12 
ראצ'ו כתב:
הצענו לכל הגופים בתקשורת לעשות עימות כבר 10 פעמים, אבל טביב סרב.

לא צריך עימות צריך לאמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 10:13 
ויציע העיתונות זה המיץ של הזבל. יושב שם אדם שהפסיד את כל החיים שלו בהימורים, מאמן נבחרת לשעבר
שבגד באישתו עם 2 נערות ליווי ערב משחק מכריע של נבחרת ישראל ונרקומן שמסניף קוק יותר ממה שאני אומר "הפועל עולה"
ומנסים לחנך את כל העולם. נו באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
יואב כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 10:19 
צריך לעשות כמנהג אוהדי בית"ר לפרוץ לשידור בכוח ולהתעמת עם תתי האדם שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 11:12 
אלי אוחנה כזה מביך
שייקח איזה שורה שיירגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: