שיקאגו כתב:
kobster כתב:
שלא תעשו לעצמכם סימנים בגב מההלקאה העצמית.
היה, נמחק, נגמר.
היו אנשים אתמול שהיו רחוקים מלחשוב בדעה צלולה, לא צריך להיתפס על שניים-שלושה שחרגו מהנורמה.
החגיגות עצמן היו מרגשות ומלאות אהבה. היו כאלה שכל ההתרגשות והבירות עלו להם לראש. צאו מזה.
זה לא הקהל שלנו. זה לא הקהל שהרים קבוצה מעפר והגיע איתה לליגת העל. זה לא הקהל שיוצא למאבק מדהים ולא אלים בלי תמיכה מאף אחד נגד בעלים וגם בזה אנחנו ננצח. זה הקהל שלנו. את הצקצוקים וזעקות השבר תשמרו למי שלא מכיר את הקהל של הפועל.
אתה טועה.
זה ועוד איך חלק מהקהל שלנו, ויש מצב שחלק לא קטן גם נסע לכל חור מליגה ב' ועד היום.
הנסיון להציג את המרססים כשיכורים, ואת התוצאה כמעשה שנגזר מאנשים שלא היו צלולים בדעתם, הוא שיקרי
כבר המון שנים שאיזכורי שואה ומכבי הולכים ביחד אצלנו בקהל בנסיון להראות כמה "אנחנו" קיצוניים, זה בא לידי ביטוי בשירים, בגריפיטי, ובשלטים, גם אז לכולם עלתה הבירה לראש?
אם אין לך בעיה עם איזכורי שואה, אם אתה חושב שזה חלק מההומור השחור של אוהד הפועל, אז סבבה, אבל אל תנסה לצייר מציאות כאילו האלכוהול ריסס אתמול את הכתובות, באופן חד פעמי, כי אז השיכור היחידי פה הוא אתה.
צר לי, אבל אני מראשוני המתנגדים לשירי השואה הבזויים האלו והאיזכורים שלהם בכל מה שקשור להפועל.
הייתי בשמחה מפנה אותך לאשכולות בתחילת השנה, עם כל הבלאגן שהיה אחרי המשחק נגד הפועל פ"ת בבלומפילד והכתובות בשער 11. הדעה שלי מאוד נחרצת בעניין הזה וכל מי שיושב באיזור שלי בשער 7 חווה את זה על בשרו ואוזנו לא פעם ולא פעמיים. דוגמא אחת :
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=66171 זה שאתם יושבים בפורום וקוראים בתקשורת על הקהל, זו זכותכם. מי שנמצא כל השנה במגרשים יודע שהקהל של הפועל התבגר השנה מאוד והשירים האלו יצאו לחלוטין מהמגרשים,ממזמןן אנחנו לא מתעסקים בזה ואחרי שכולם הפנימו שהדבר המכוער הזה מפלג אותנו, זה פשוט לא קורה יותר.
מי שראה איך התנפלנו על אותו אחד שכתב משהו בסגנון על חולדאי מבין עד כמה הקהל כישות שלמה התבגר ומבין שהתקשורת מחפשת אותנו על הדברים האלה.
מה שהיה אתמול היתה חריגה , מכוערת ולא ראויה, מכל מה שקרה השנה. במקרה הזה בלב שלם אני יכול לומר שאלו מספר ילדים שעלה להם האלכוהול לראש ועשו את מה שעשו (וחבל מאוד שזה קרה, שוב).
מפה ועד לצאת בהיסטריה על כל הקהל וקריאה לחשבונות נפש, המרחק גדול לצערי.
ההתבגרות שלנו כקהל היא תהליך ארוך, בדרך יהיו נפילות כמו אתמול. ההבנה שלדברים האלה אין מקום בתוכנו קיימת, האמן לי.
בואו נתעסק במה שחשוב, טביב עדיין הבעלים שלנו להזכירכם. את ההכפשות נשאיר לאחרים.
סחטיין על העזות שלך לפתוח את ההודעה עם "זה שאתם יושבים בפורום וקוראים בתקשורת על הקהל, זו זכותכם. מי שנמצא כל השנה במגרשים יודע שהקהל של הפועל".
אני בטוח שאתמול צעקת "בווווווז" לרקע השירה "שתהיה שואה למכבי" על הפרקט בבאר יעקב (היינו שיכורים משמפניה ושמחה)
הדיעה שלך לגבי שירי שואה כן\לא בכלל לא מעניינת אותי, אתה בסך הכל מצייר תמונה שיקרית כאילו זה כבר לא חלק מאיתנו, וזה כן.