לא תתפוס אותי כתב:
NARKOTIKA כתב:
עמי נאווי כתב:
NARKOTIKA כתב:
80 אחוז מהשתמשים פה שטוענים את הטיעון הזה קפצו מאושר כשטביב קנה את המועדון.
חד-משמעית: לא נכון.
עיוות ההיסטוריה.
נכון ועוד איך.
אני זוכר את היום שבו הוא הודיע שהוא רוכש את החלק של מוני, טענתי שהגיע הרגע שנשרוף פחים בוולפסון, שאין מצב שאנחנו עוברים על זה בשתיקה,
וכולם הסתכלו עלי כמו איזה יצור מהחלל. כולל מוביל המחאה היום, שהחלפתי איתו לא מעט הודעות פרטיות בנושא. (ואני מעריץ אותו על פועלו היום- למען הסר ספק)
גבעתיים כתב:
רוב הפורום והאוהדים הבינו מי זה טביב באיחור מאוד לא אופנתי. רק לפני פחות משנה, בימי הבמבי ואחריהם, לא התריעו על הסכנה ממנו.
וגם היום, יש שממשיכים באמירות חסרות כל שחר (הנייר סובל הכל) שאין הבדל בניהם.
כאשר מוני הביא את טביב הוא לא התכוון למכור לו את הקבוצה וחשב שהמצב בשליטה.
מניח שהיה נשאר בשליטה אלמלא נקלע לתקופה איומה ומתישה של בעיות עיסקיות וגירושים קשים.
הייתי הראשון שהתריע והתריע נגד השליטה של מוני (כי אינו בעל מספיק אמצעים) עוד בשלהי תקופת סגול. ונגד הקומבינות שלו.
גם בנושא הזה היה עוזר לקבל אחריות ולהילחם בו משלב מוקדם יותר.
ויש לי הזכות להגיד שגם הביא דברים טובים להפועל כמו הדאבל, גוטמן וכל קבוצת הדאבל.
שניכם פתאטים עלובים ופשוט אי אפשר לקרוא יותר את זיוני השכל שלכם.
חוכמה גדולה, להתריע שלמוני אין כסף, וואו. מבריק. היורש של ג'ורג' סורוס.
להתריע שטביב לא טוב להפועל. אחרי שהוא עבר בכפ"ס ולקח את המזגנים. גאוני, לא יודע איך לא ראינו את זה בעצמנו.
בעיני עצמכם אתם סקיפרים מהוללים, במציאות אתם חתיכת זפת שנדבק לאוניה. יצחק שום ואייל ברקוביץ של הפורום.
עובדה שכמעט כולם קיבלו בשיוויון נפש שמוני קיבל את הפועל מסגול.
ועובדה שכמעט לא היתה התייחסות לתרגילים שעשה מן הסתם מאחרוי הקלעים כמו בניסיון הרכש של אברמוביץ' (הקרוי משום מה לבייב).
הפירוש שלי לחוכמה הוא להילחם בזמן במוני שיחזור להיות בעל שליטה של כ-20% ויתן לאחרים מהסוג של גולהאר ושניידר הזדמנות הוגנת.
הסימן הראשון היה קשר, מן הסתם עסקי, מול הלוזונים שאחריו היה קשה לפטר את גיא לוזון.
חוכמה היתה לא לחכות להימור הבא של מוני שהיה מול טביבץ
ועדין להשוות את מוני וטביב אינו עובר שום מבחן של סבירות גם אם מוני נגרר בעל כורחו להעביר את הקבוצה לידי טביב.