תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 12:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שי וסלים ב103
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
נדב ב. כתב:
בלאד, נגיד שיש לך חברה (company, לא girlfriend)
היית מסכים שזה יהיה הרקורד של המנכ"ל שלה?
2 התחזויות, שימוש במסמך מזוייף, קבלת דבר במרמה והפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו
וכשהבאת את המנכ"ל מחברה אחרת הוא הביא איתו סודות מהחברה הקודמת
שעובדים שהגיעו בתור מקורבים שלו וסנג'רו עליו במשך חודשים נוטשים אותו בגלל הדרך עבודה שלו
ועוד ועבירה כלשהי מעולם העסקים שמקבילה לחתימה על חוזה כפול

לא יודע בכמה דברים שכתבת טביב הורשע, והאמת זה גם לא מעניין אותי. אף בנאדם לא מושלם, וזה לא משנה אם הוא עבר עבירה פלילית ושילם חובו לחברה, או לא (יש אנשים עם רקורד נקי שהם חלאות אדם). אנשים הם הרבה יותר מורכבים מזה.

ואגב, עבדתי בחברה שהתחילה בכך שהבעלים לקח את מה שעבד עליו בחברה קודמת (להלן סודות), והתחיל ככה חברה חדשה.

אני לא חושב שאוסר היה לטביב למכור שחקנים מכ"ס להפועל. למה הם צריכים לסבול מזה שטביב מתכוון לעבור להפועל? מאמנים כל הזמן מביאים איתם שחקנים מקבוצות קודמות.

העובדים שדברת עליו, לטענתו הם ידעו שהם עומדים להיות משוחררים. כי גם הם לא מושלמים וכנראה לא עשו עבודה מי יודע מה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אדום נחמד כתב:
ישבתי וכתבתי הודעה שלמה לבלאד על למה הוא מזיין את השכל
ומחקתי הכל
לא שווה מאמץ.
מי שהיום, שנה אחרי שהוא השלים את תוכניתו לפרק את הקבוצה מנכסיה, עדיין לא מבין את כמה טביב רע להפועל, יש לו בעיות חמורות הרבה יותר.
ד"ש לשאול

אגב, בלאד, מעולם לא שמעתי אותך מתבטא על נושא בית שאן. אתה חושב שגם שם נעשה עוול?

למה אתה מתייחס אלי ככה? לא למדת מאיך שהתייחסו אליך? איך שכינו אותך "טרול" (לא זוכר באיזה עניין) ותקפו אותך אישית?

וכן, ברור שבנושא בית שאן נעשה עוול. אתה לא חושב שנעשה עוול?

מתיחס אליך איך? ביאוש? מה הדבר הנורא שאמרתי לך? שאתה מזיין את השכל?
לא שווה להסביר לך למה טביב רע. מדברים על זה פה שנה שלמה, יש אתר מחאה מדהים שמסביר בדיוק למה. אבל זה לא באמת מענין אותך.

ואני אחדד, אתה חושב שנעשה עוול לאיתן טייב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:30 
bloodbrother כתב:
נדב ב. כתב:
שעובדים שהגיעו בתור מקורבים שלו וסנג'רו עליו במשך חודשים נוטשים אותו בגלל הדרך עבודה שלו

לא יודע בכמה דברים שכתבת טביב הורשע, והאמת זה גם לא מעניין אותי. אף בנאדם לא מושלם, וזה לא משנה אם הוא עבר עבירה פלילית ושילם חובו לחברה, או לא

הבנתם?
זה לא משנה.

מתנחלים, אתם יכולים להמשיך לכבוש.
אף בן אדם לא מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
bloodbrother כתב:
נדב ב. כתב:

לא יודע בכמה דברים שכתבת טביב הורשע, והאמת זה גם לא מעניין אותי. אף בנאדם לא מושלם, וזה לא משנה אם הוא עבר עבירה פלילית ושילם חובו לחברה, או לא

הבנתם?
זה לא משנה.

אף בן אדם לא מושלם.

גזענים, שונאי הומואים, שונאי נשים - הכל בסדר. זה בכלל לא משנה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
bloodbrother כתב:
אדום נחמד כתב:
ומחקתי הכל
לא שווה מאמץ.
מי שהיום, שנה אחרי שהוא השלים את תוכניתו לפרק את הקבוצה מנכסיה, עדיין לא מבין את כמה טביב רע להפועל, יש לו בעיות חמורות הרבה יותר.
ד"ש לשאול

אגב, בלאד, מעולם לא שמעתי אותך מתבטא על נושא בית שאן. אתה חושב שגם שם נעשה עוול?

למה אתה מתייחס אלי ככה? לא למדת מאיך שהתייחסו אליך? איך שכינו אותך "טרול" (לא זוכר באיזה עניין) ותקפו אותך אישית?

לא שווה להסביר לך למה טביב רע. מדברים על זה פה שנה שלמה, יש אתר מחאה מדהים שמסביר בדיוק למה. אבל זה לא באמת מענין אותך.

השאלה הזאת שלך היא בדיוק היחס הזה, התקיפה האישית הזאת. מה הקשר איתן טייב עכשיו?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:36 
אדון שירזי הנכבד
אז אולי טביב לא מתערב לך בהחלטות מקצועיות(כן בטח......)
אבל אתה בטוח מתערב בעניינים שלא קשורים אליך
תהיה מאמן ותשתוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
bloodbrother כתב:
נדב ב. כתב:

הבנתם?
זה לא משנה.

אף בן אדם לא מושלם.

תודה שהוצאת את מה שכתבתי אחרי זה. פחדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אדום נחמד כתב:
bloodbrother כתב:
אדום נחמד כתב:
ומחקתי הכל
לא שווה מאמץ.
ד"ש לשאול

השאלה הזאת שלך היא בדיוק היחס הזה, התקיפה האישית הזאת. מה הקשר איתן טייב עכשיו?

איך השאלה הזו היא התקפה אישית? זה בא להראות דבר מאוד ברור-
אם בכל נושא של שונאי הפועל אתה מצדד ברעים, למה שננהל איתך דיון רציני בכלל?
אז דווקא בגלל שאני נותן לך קרדיט, אני מניח שאתה משקר ולא פשוט טמבל. תשמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
אני לא עומד פה לדיון, כמו שאתה לא היית צריך לעמוד לדיון בנושא איזה אופסייד או החזרת כדור לשוער או מה שזה לא היה שבגלל שחשבת אחרת תקפו אותך אישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אני לא עומד פה לדיון, כמו שאתה לא היית צריך לעמוד לדיון בנושא איזה אופסייד או החזרת כדור לשוער או מה שזה לא היה שבגלל שחשבת אחרת תקפו אותך אישית.

היות ואתה מעמיד את עצמך במרכז הדיון הכל הודעה שלך - אתה כן עומד פה לדיון (פה, ובכל מקום שבו אתה מגיב).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
bloodbrother כתב:

היות ואתה מעמיד את עצמך במרכז הדיון הכל הודעה שלך - אתה כן עומד פה לדיון (פה, ובכל מקום שבו אתה מגיב).

מה שתגיד. מסתבר שאתה איש רע. הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
בלאד, עלינו ליגה

מה אתה חושב על זה? :LAGUH!:

(כל אשכול שהוא מגיב בו ומגיבים לו זה שכונה אז למה לא, מעניין מתי אדמין יקלוט את המסר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
teknoboy כתב:
bloodbrother כתב:

מה שתגיד. מסתבר שאתה איש רע. הלאה.

"איש רע" זה המקבילה ההיפסטרית ל"סמול בוגדני והזוי"?
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
חלאס לענות לו.
מאז שהוא חזר הוא הופך כל דיון לדיון עליו. דיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

bloodbrother כתב:
NARKOTIKA כתב:
bloodbrother כתב:
נדב ב. כתב:

הבנתם?
זה לא משנה.

אף בן אדם לא מושלם.

תודה שהוצאת את מה שכתבתי אחרי זה. פחדן.

פחד אלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:

אתה מבקש שינהלו איתך דיון, או סתם נהנה להציג את הדעה הפרובוקטיבית?
אם התשובה היא שאתה רוצה לנהל דיון, חשוב שתבין שאנשים משוכנעים עד כדי השמת אותך בנודניקים, שכל מטרתך היא פרובוקציה. הטיעון שלא מקבלים פה דעה שונה הוא מגוחך. ויכוחים יש פה מהיום עד שנה הבאה בשלל נושאים.

אני לא רוצה להגן על עצמי עכשיו, אז אני אגיד בקצרה- אני לא חושב שדעה על פירוש החוקה מצדיקה תקיפה אישית. מי שתוקף אותי, סיבותיו עמו, אבל הן מזמן לא רלוונטיות לדברים שאותם אני אומר.
ואם שמת לב, אין לי בעיה להסכים איתך בנושאים בהם אני חושב שאתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:53 
bloodbrother כתב:

לא יודע בכמה דברים שכתבת טביב הורשע, והאמת זה גם לא מעניין אותי. אף בנאדם לא מושלם, וזה לא משנה אם הוא עבר עבירה פלילית ושילם חובו לחברה, או לא (יש אנשים עם רקורד נקי שהם חלאות אדם). אנשים הם הרבה יותר מורכבים מזה.

ואגב, עבדתי בחברה שהתחילה בכך שהבעלים לקח את מה שעבד עליו בחברה קודמת (להלן סודות), והתחיל ככה חברה חדשה.

אני לא חושב שאוסר היה לטביב למכור שחקנים מכ"ס להפועל. למה הם צריכים לסבול מזה שטביב מתכוון לעבור להפועל? מאמנים כל הזמן מביאים איתם שחקנים מקבוצות קודמות.

העובדים שדברת עליו, לטענתו הם ידעו שהם עומדים להיות משוחררים. כי גם הם לא מושלמים וכנראה לא עשו עבודה מי יודע מה.

למרות שזה לא מעניין אותך, אני אציין שהוא הורשע בכל מה שכתבתי.
וברור שאנשים יותר מורכבים מהרקורד המשפטי שלהם, אבל זה צריך להדליק נורת אזהרה. במקרה של טביב פרוז'קטור.
הבנאדם הורשע בחתימה על 4 חוזים כפולים. זה לא מקרה, זאת לא מעידה, זה דפוס פעולה של שקרים ורמאות. אני לא מוכן שאת הדבר שהוא דרך החיים שלי פחות או יותר, ינהל בנאדם שדפוס העבודה שלו הוא שקרים ורמאויות.
וגם בתור בעל חברה לא כדאי לך שהמנכ"ל שלך יהיה בנאדם שהדפוס עבודה שלו זה שקרים ורמאויות.

יש הבדל ברור בין בעלים שמחליט לסגור את החברה המסחרית שלו שקמה לצורך התעשרות ועשיית רווח אישי, ולפתוח אחת חדשה, לעומת בעלים שמחליט לעזוב את המועדון כדורגל שהוא מחזיק בו, מועדון כדורגל שהוא מלכ"ר ואסור לו בשום אופן (גם מבחינה חוקית) לקחת ממנו 'סודות' כשהוא עוזב.

וההבדל בין בעלים למאמן הוא שבעלים יכול להעביר שחקן מהמועדון שלו בלי לשאול אף אחד. כשהוא מעביר את השחקן ממלכ"ר שמקבל כספי ציבור ויש ניגוד עניינים ברור אז אסור לו למכור שחקנים (לפחות לא מבחינה מוסרית). מאמן יכול להחליט שהוא רוצה שחקן ואז שתי הקבוצות מנהלות מ"ומ ואף אחד לא נדפק.

לגבי העובדים, הם בהחלט לא מושלמים. חוץ מניר ענבר שנושק לשלמות, הם גם לא קרובים להיות מושלמים. ולאף אחד מאיתנו אין אפשרות להוכיח שהוא צודק, אז נשאיר את זה בצד כרגע.

והייתי רוצה שתענה לי על השאלה שבפתיחת ההודעה הראשונה:
היית מסכים שבנאדם עם רקורד כמו של טביב (בהקבלה לעולם העסקים) יהיה מנכ"ל של החברה שלך? הבנאדם שאחראי על הדבר שהכי חשוב בשבילך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
נדב ב. כתב:
bloodbrother כתב:

למרות שזה לא מעניין אותך, אני אציין שהוא הורשע בכל מה שכתבתי.
וברור שאנשים יותר מורכבים מהרקורד המשפטי שלהם, אבל זה צריך להדליק נורת אזהרה. במקרה של טביב פרוז'קטור.
הבנאדם הורשע בחתימה על 4 חוזים כפולים. זה לא מקרה, זאת לא מעידה, זה דפוס פעולה של שקרים ורמאות. אני לא מוכן שאת הדבר שהוא דרך החיים שלי פחות או יותר, ינהל בנאדם שדפוס העבודה שלו הוא שקרים ורמאויות.
וגם בתור בעל חברה לא כדאי לך שהמנכ"ל שלך יהיה בנאדם שהדפוס עבודה שלו זה שקרים ורמאויות.

יש הבדל ברור בין בעלים שמחליט לסגור את החברה המסחרית שלו שקמה לצורך התעשרות ועשיית רווח אישי, ולפתוח אחת חדשה, לעומת בעלים שמחליט לעזוב את המועדון כדורגל שהוא מחזיק בו, מועדון כדורגל שהוא מלכ"ר ואסור לו בשום אופן (גם מבחינה חוקית) לקחת ממנו 'סודות' כשהוא עוזב.

וההבדל בין בעלים למאמן הוא שבעלים יכול להעביר שחקן מהמועדון שלו בלי לשאול אף אחד. כשהוא מעביר את השחקן ממלכ"ר שמקבל כספי ציבור ויש ניגוד עניינים ברור אז אסור לו למכור שחקנים (לפחות לא מבחינה מוסרית). מאמן יכול להחליט שהוא רוצה שחקן ואז שתי הקבוצות מנהלות מ"ומ ואף אחד לא נדפק.

לגבי העובדים, הם בהחלט לא מושלמים. חוץ מניר ענבר שנושק לשלמות, הם גם לא קרובים להיות מושלמים. ולאף אחד מאיתנו אין אפשרות להוכיח שהוא צודק, אז נשאיר את זה בצד כרגע.

והייתי רוצה שתענה לי על השאלה שבפתיחת ההודעה הראשונה:
היית מסכים שבנאדם עם רקורד כמו של טביב (בהקבלה לעולם העסקים) יהיה מנכ"ל של החברה שלך? הבנאדם שאחראי על הדבר שהכי חשוב בשבילך?

מה זאת אומרת בלי לשאול? אני לא חושב שידין, דה סילבה וסמואל התנגדו למעבר שלהם להפועל. לא נראה לי ששחקן חייב לעבור קבוצה בלי רצונו. הם נמכרו, אגב. אני חושב שהם שמחו. (ואגב, הם עבדו כבר אצל טביב, ולמרות שאולי ידעו שטביב מתכוון להגיע להפועל, לא התנגדו). ואני לא חושב שהיתה צריכה להיות הגבלה על הקבוצות שמותר להם לעבור אליהן.

כשמאמן עובר קבוצה ולוקח איתו שחקן, אז כן, זה גם בהסכמת השחקן, אבל לא הכי בהסכמת הקבוצה, הם מסכימים כי הם לא רוצים שחקן מתוסכל, אבל הם נדפקים במקרים רבים. (בנו שחקן, וכסף לא תמיד מהווה פיצוי נאות, מה עוד שלפעמים מדובר בשחקן חופשי). אבל אלו הם החיים.

ושוב, לא יודע במה הוא הורשע, מתי, ומה זה אומר, וזה לא מעניין אותי. אני לא מתכוון לסמוך על אף אחד בנושא זה, ולא מתכוון לעשות דוקטוראט בעברו של טביב. בכל אופן, נראה לי שזה לא צריך לעניין גם את השחקנים. הם מקבלים משכורות בזמן, משחקים בקבוצה מצליחה עם סגל מצויין ומשכורות עתק. מה שקרה עם הבעלים שלהם לפני 10 או 20 או 30 שנה, לא מעניין. סטיב ג'ובז עשה סמים, אז זה אומר שלא הייתי רוצה לעבוד אצלו? (כשחי). אם היית אומר לי שטביב מכר נשק לשימוש ברצח עם, אז זה היה יותר מעניין אותי, והייתי מנסה לברר. אבל איזה מסמך מזוייף, חוזה כפול (דבר שקורה בכדורגל הישראלי כל הזמן), ודברים כאלה, גם אם קיימים בעברו, אין לי דרך או רצון לדעת. מצטער. זה כדורגל. מנהלי עבר של הפועל נחשדו שהם בעולם התחתון, דברים הרבה יותר גרועים. טביב נראה לי איש עסקים לגיטימי, גם אם עשה טעויות בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
ואגב, נדב, כנראה שזה גם לא עניין את שאר אוהדי הפועל, את מוני הראל, וכו'. אפילו העונה נתנו לו כביכול 100 ימי חסד. רק כשעצבן את אנשי שער 5, התחילו המחאות, וגם אז רק ע"י חלק קטן מהקהל (החלק האחר שרק בוז לקללות להנהלה). רק אחרי כשלונות על המגרש, חלקים גדולים יותר בקהל הצטרפו למחאה נגד טביב.

אם היינו נשארים במקום הראשון, המחאה היתה דועכת, ולא היה אכפת לאף אחד אם כביכול יש לטביב עבר ככה או ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 00:08 
bloodbrother כתב:

מה זאת אומרת בלי לשאול? אני לא חושב שידין, דה סילבה וסמואל התנגדו למעבר שלהם להפועל. לא נראה לי ששחקן חייב לעבור קבוצה בלי רצונו. הם נמכרו, אגב. אני חושב שהם שמחו. (ואגב, הם עבדו כבר אצל טביב, ולמרות שאולי ידעו שטביב מתכוון להגיע להפועל, לא התנגדו). ואני לא חושב שהיתה צריכה להיות הגבלה על הקבוצות שמותר להם לעבור אליהן.

כשמאמן עובר קבוצה ולוקח איתו שחקן, אז כן, זה גם בהסכמת השחקן, אבל לא הכי בהסכמת הקבוצה, הם מסכימים כי הם לא רוצים שחקן מתוסכל, אבל הם נדפקים במקרים רבים. (בנו שחקן, וכסף לא תמיד מהווה פיצוי נאות, מה עוד שלפעמים מדובר בשחקן חופשי). אבל אלו הם החיים.

ושוב, לא יודע במה הוא הורשע, מתי, ומה זה אומר, וזה לא מעניין אותי. אני לא מתכוון לסמוך על אף אחד בנושא זה, ולא מתכוון לעשות דוקטוראט בעברו של טביב. בכל אופן, נראה לי שזה לא צריך לעניין גם את השחקנים. הם מקבלים משכורות בזמן, משחקים בקבוצה מצליחה עם סגל מצויין ומשכורות עתק. מה שקרה עם הבעלים שלהם לפני 10 או 20 או 30 שנה, לא מעניין. סטיב ג'ובז עשה סמים, אז זה אומר שלא הייתי רוצה לעבוד אצלו? (כשחי). אם היית אומר לי שטביב מכר נשק לשימוש ברצח עם, אז זה היה יותר מעניין אותי, והייתי מנסה לברר. אבל איזה מסמך מזוייף, חוזה כפול (דבר שקורה בכדורגל הישראלי כל הזמן), ודברים כאלה, גם אם קיימים בעברו, אין לי דרך או רצון לדעת. מצטער. זה כדורגל. מנהלי עבר של הפועל נחשדו שהם בעולם התחתון, דברים הרבה יותר גרועים. טביב נראה לי איש עסקים לגיטימי, גם אם עשה טעויות בעבר.

הכוונה ב"בלי לשאול" זה שהוא לא צריך לשאול את העמותה אם השחקנים יכולים לעבור או לא. הוא לא צריך לשאול את אלה שישארו שם גם אחרי שהוא יעזוב, את אלה שידפקו מהמעבר שחקנים. זה נראה לך כשר שבעלים מנהל מו"מ עם קבוצה שהוא עומד להכנס אליה כשותף? זה נראה לך כשר שבעלים נכנס לקבוצה אחרי שהוא העביר אליה 4 שחקנים?

ומה זאת אומרת שמעבר עם מאמן הוא "לא הכי בהסכמת הקבוצה"? הקבוצה יכולה לבחור אם לחתום על ההעברה או לא. גם כשיש הצעה מאירופה השחקן ישאר מתוסכל אם לא ישחררו אותו, אבל זה לא אומר שלקבוצה אין מילה בעניין. אתה באמת מנסה להשוות מעבר של שחקנים עם מאמן, שלא יכול לחתום על חוזים, לבין שחקנים שעוברים עם בעלים שיכול להחליט בעד איזה סכום הוא משחרר אותם?

ונחזור שוב לסיפור הבעלים והמנכ"ל, לא אכפת לך מה עשה בעבר המנכ"ל המיועד שלך? לא מעניין אותך שהוא הורשע בעבירות של מרמה? חתם על חוזה כפול?
חבל מאוד שבשבילך חוזה כפול ומסמך מזוייף 'זה כדורגל'. מבחינתי מסמך מזוייף וחוזה כפול (בטח כשמדובר במקרים רבים ולא במשהו חד פעמי) זה דפוס פעולה של שקרים, רמאויות ונוכלויות. להפועל כפ"ס ירדו הרבה נקודות בגלל "איזה חוזה כפול". לא רוצה שירדו נקודות גם להפועל. אני לא רוצה בנאדם שככה הוא מתנהל בקבוצה שלי.
ואם לסטיב ג'ובז היה את הרקורד של טביב גם אותו לא הייתי רוצה בחברה שלי.

זה לא עניין את אלה שלא ידעו מי זה טביב, יש לא מעט שהכירו את עברו של טביב ומהרו להזהיר ולהתריע. היום כולנו למדנו להכיר את טביב והרוב המוחלט מצטער כרגע על זה שהוא לא התעמק מספיק בעבר שלו. זה שאנשים עשו טעות שלא התעניינו בעבר של טביב, לא אומר שזה נכון לא להתעניין בעבר של בנאדם לפני שאתה נותן לו סמכות לנהל את הדבר היקר לך ביותר. נכון שההחלשות המקצועית של הקבוצה תרמה למאבק, אבל זאת ממש לא הסיבה העיקרית. הקונצנזוס נגד טביב נקבע אחרי ההתפטרות של ההנהלה, מה שקרה על המגרש באותו הזמן הרבה פחות קריטי.

ושוב, היית מוכן שבנאדם עם רקורד כמו של טביב יהיה מנכ"ל בחברה שלך? תשתדל לענות בכן/לא בלי להסתובב במעגלים.

*ועדיף שנעבור לפרטי, קצת רחמים על שאר המשתמשים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
כן. הייתי מוכן.

ואתה אומר שהכירו את טביב בלה בלה. שוב, לדעתי, עם הפועל במקום הראשון, לא היה אכפת לרוב המוחלט מהדברים האלה (גם לא מפיטורי-התפטרות ההנהלה). בוא נגיד, שאם סוחר נשק כמו גיידמק היה רוכש את הפועל, זה לא היה מעניין את הרוב, אם הפועל היתה מצליחה.

ובוא נגיד גם, שאולי אם תחפש בכל בעלים אחר בכדורגל, שלדים בארון, תמצא דברים מעניינים.

ועדיין, כל עוד אני לא שומע את טביב מתייחס לכל האשמה שמוטחת בו, אני לא חושב שהוגן לשפוט אותו על סמך שמועות, או אפילו הרשעות (אם היו) מהעבר. ליונתן כהן היתה הזדמנות להגיד לטביב שיש לו הרשעות, אבל או שהוא לא יודע, או שהוא פחד כי הוא לא בטוח, או שהוא סתם טמבל. חבל, כי הייתי דוקא רוצה לשמוע את תגובתו של טביב.

ואגב, סתם לדוגמא, האם אוהדי הפועל היו עושים מחאה אם הפועל היתה ממנה את פליקס חלפון או אפילו אלי קוקוס כהן לתפקיד חשוב במועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
כן. הייתי מוכן.

ואתה אומר שהכירו את טביב בלה בלה. שוב, לדעתי, עם הפועל במקום הראשון, לא היה אכפת לרוב המוחלט מהדברים האלה (גם לא מפיטורי-התפטרות ההנהלה). בוא נגיד, שאם סוחר נשק כמו גיידמק היה רוכש את הפועל, זה לא היה מעניין את הרוב, אם הפועל היתה מצליחה.

ובוא נגיד גם, שאולי אם תחפש בכל בעלים אחר בכדורגל, שלדים בארון, תמצא דברים מעניינים.

ועדיין, כל עוד אני לא שומע את טביב מתייחס לכל האשמה שמוטחת בו, אני לא חושב שהוגן לשפוט אותו על סמך שמועות, או אפילו הרשעות (אם היו) מהעבר. ליונתן כהן היתה הזדמנות להגיד לטביב שיש לו הרשעות, אבל או שהוא לא יודע, או שהוא פחד כי הוא לא בטוח, או שהוא סתם טמבל. חבל, כי הייתי דוקא רוצה לשמוע את תגובתו של טביב.

ואגב, סתם לדוגמא, האם אוהדי הפועל היו עושים מחאה אם הפועל היתה ממנה את פליקס חלפון או אפילו אלי קוקוס כהן לתפקיד חשוב במועדון?

זאת היתה תגובתו:

"אתה משמיץ סתם! זאת הדוגמה שאתם בתקשורת מביאים! הנה... תראו לי אחד בתקשורת שיודע לנהל.. אתה בוני(מודי) די מכיר אותי בשביל להגיד שאני שקרן הכי לא שקרן, ככה ש.. אני לא עבריין ביי פאר והכל זה סתם השמצה של התקשורת וספינינג שלכם התקשורת שלא יודעת כלום על ניהול ביי פאר. ככה ש..הנה(חיוך מטומטם)אני יודע לנהל(אבל השאלה היתה על העבר ההרשעתי שלך) וכדאי שתדעו שאני העבריין מספר אחד. סליחה, הבעלים מספר אחד. אין עוד כזה כמוני אם בכלל"

הבנת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: