תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 16:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אייל משומר
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 12:33 
עכשיו ראיתי את המהלך בשידור חוזר פעם ראשונה.
לא רק שהפועל הייתה צריכה להמשיך לשחק, אלא שחקן שהיה מוציא את הכדור החוצה, היה צריך לקבל בעיטה לראש ולהוריד את החולצה.
למה מה קרה שהם ימשיכו לשחק כששחקן שלהם פצוע ואנחנו נוציא להם את הכדור אח"כ?
אני גם לא מצליח להבין איך אף אחד בהפועל לא הגיב לדברים האלה בתקשורת ואמר שחיפה המשיכה לשחק.
השנה זה קרה כמה פעמים שקבוצות לא הוציאו כדור בזמן ששחקן שלהם שכב פצוע וא שחקן הפועל, כמו סמרטוט, בא והוציא להם את הכדור וזה עיצבן אותי כל פעם מחדש. אני שמח שבהתקפה האחרונה של העונה, הם הראו קצת כבוד בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
עכשיו ראיתי את המהלך בשידור חוזר פעם ראשונה.
לא רק שהפועל הייתה צריכה להמשיך לשחק, אלא שחקן שהיה מוציא את הכדור החוצה, היה צריך לקבל בעיטה לראש ולהוריד את החולצה.
למה מה קרה שהם ימשיכו לשחק כששחקן שלהם פצוע ואנחנו נוציא להם את הכדור אח"כ?
אני גם לא מצליח להבין איך אף אחד בהפועל לא הגיב לדברים האלה בתקשורת ואמר שחיפה המשיכה לשחק.
השנה זה קרה כמה פעמים שקבוצות לא הוציאו כדור בזמן ששחקן שלהם שכב פצוע וא שחקן הפועל, כמו סמרטוט, בא והוציא להם את הכדור וזה עיצבן אותי כל פעם מחדש. אני שמח שבהתקפה האחרונה של העונה, הם הראו קצת כבוד בעניין הזה.

סלים אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
אם באמת השחקן היה פצוע זה היה לא "לגיטימי".
אם באמת היו "מנצלים" את זה שמשומר שוכב על הרצפה זה היה לא "לגיטימי".
רק ששחקני חיפה שיחקו כאילו משומר משחק.
הם המשיכו את ההתקפה כאשר הכדור היה אצלם, הם ישרו קו לנבדל כאשר הכדור היה אצל הפועל.
שחקני הפועל התייחסו אל הקו הזה כאילו הוא קו "אמיתי" ולכן גם לא שברו אותו ב 5 מטר כמו שהיו יכולים לעשות.
כלומר כל המהלך מתבסס על זה שמשומר לא שוכב "פצוע" ברחבה. אז מה הם מלינים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
אני גם חושב שלא היה נבדל בלי קשר למשומר.
ואם הדביל הזה באמת היה רוצה לשחק אותה פצוע, הוא לא היה צריך לתת קפיצת נינג'ה לכדור.
לא מקנא בו. גם ככה הקהל שלהם לא סובל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 12:55 
אף אחד בחיפה לא אומר את זה לציטוט כי הם מבינים בעצמם שזה קשקוש, לכן בטח שאין מה להגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 13:34 
el dudernio כתב:
אם באמת השחקן היה פצוע זה היה לא "לגיטימי".
אם באמת היו "מנצלים" את זה שמשומר שוכב על הרצפה זה היה לא "לגיטימי".
רק ששחקני חיפה שיחקו כאילו משומר משחק.
הם המשיכו את ההתקפה כאשר הכדור היה אצלם, הם ישרו קו לנבדל כאשר הכדור היה אצל הפועל.
שחקני הפועל התייחסו אל הקו הזה כאילו הוא קו "אמיתי" ולכן גם לא שברו אותו ב 5 מטר כמו שהיו יכולים לעשות.
כלומר כל המהלך מתבסס על זה שמשומר לא שוכב "פצוע" ברחבה. אז מה הם מלינים?

העניין הוא שאי אפשר לדעת אם השחקן באמת פצוע, כמו שכתבתי בתגובה הראשונה שלי.
לכן, השופט צריך להחליט במקרים האלה. כמו שהוא יודע במקרה של פגיעת ראש שעוצרים את המשחק, הוא יכול להחליט מה זה זמן סביר להמשיך לשחק אחרי ששחקן שוכב.
בכל מקרה, במקרה הזה, בדיעבד, אחרי שראו את הקפיצה שלו לכיוון הכדור, כל טענה של חיפה היא בכיינות טהורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
הוא שכב שם גם בהתקפה של חיפה שבאה לפני הגול שלנו והם לא עצרו, למה שאנחנו נעצור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
למה בעצם לא להתחיל להוציא צהובים לשחקנים שמנסים לעצור את המשחק בטענה לפציעה ואז רצים חזרה למגרש בספרינט? התחזות, משחק לא ספורטיבי, לא חסרים אפילו סעיפים קיימים בשביל לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 13:49 
אני באמת לא מבין מה ההתעכבות על זה
הוא שכב "פצוע", טוואטחה (ראה או לא ראה) המשיך לשחק, איבד את הכדור, סלים נתן פס ונוסא עשה היסטוריה
למה כל הוויכוחים ?! חבל שנוסא לא היה בנבדל של אלף מטר ולא כבש עם היד והכדור בכלל לא עבר את הקו. הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 14:01 
אתם כנראה פספתם את הקטע הכי גדול של משומר
בחלוקת המדליות ,אנחנו כמה חברים עומדים ומסתכלים במסך ואומרים בטח משומר יצלע
פתאום רואים אותו עם צליעה מזוייפת ,זה היה אחד הרגעים היותר מצחיקים אתמול

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
טוב שהם לא טענו שהרגע הזה ממחיש את ההידרדרות של החברה הישראלית ופגיעה באתוס של לא מפקירים פצוע בשטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 14:11 
מגוחך לשמוע את החיפאים בוכים שלא הרחקנו את הכדור. כנ"ל אלישע האפס. ג'נטלמן עאלק. חוצפן שמאשים אותנו.

טוואטחה לוקח את הכדור מהרחבה שלו כשמשומר כבר על הדשא, מטייל לו עד חצי המגרש. אף שחקן של חיפה לא אומר לו לעצור. הוא ממשיך ועובר צמוד לקוון שלא מתייחס לאירוע למרות שהוא עם הפנים למשומר מנסה לשלוח כדור ארוך שנעצר בראש של שולר ויוצאים למתפרצת וכאן פתאום כולם מצפים שנעצור.
והכי מצחיק כשנוסא מתקרב לרחבה "הפצוע האנגלי" קם על רגליו ורץ כאיילה ועוד מספיק לשלוח זינוק של נינג'ה ואפילו נוגע בכדור בדרך לרשת.
בקיצור חיפאים ואלישע ושחר "פנים חמוצות" - תקפצו לנו ותסבלו בשקט חבורת לוזרים :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
נועם שחם כתב:
הוא לא שכב על הרצפה ולא התגלגל. בהילוך החוזר רואים שהבנאדם פשוט היה מותש אז הוא החליט לנוח בתיבת ה-5. אנחנו לא אשמים שהוא כזה חמור. זה לא שהוא היה שרוע על הרצפה בלי יכולת לזוז. לא הייתה לו שום בעיה לצאת מתחומי המגרש ולמנוע את כל הבעיה. החיפאים יכולים לבכות מכאן ועד מחר, אבל הפועל לא צריכה להתנצל על המתנה היפה שקיבלה ממשומר.

בלי קשר למידת טפשותו של משומר (המעבר המהיר בהסטוריה ממוות קליני לאצן 100 מטר אולימפי), הוא לא יכל למנוע את הבעיה.
שחקן הגנה לא יכול להוציא את עצמו מחוץ לקוי המגרש כדי ליצר נבדל (לעומת שחקן התקפה שיכול לצאת כדי למנוע נבדל).

אתה בטוח? ביורו האחרון, לדעתי במשחק של איטליה נגד הולנד בופון דחף את פאנוצ'י אל מחוץ לתחומי המגרש בהתקפה של הולנד כדי שהוא לא ישבור את הנבדל וזה תפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
קלדרון כתב:
נועם שחם כתב:
הוא לא שכב על הרצפה ולא התגלגל. בהילוך החוזר רואים שהבנאדם פשוט היה מותש אז הוא החליט לנוח בתיבת ה-5. אנחנו לא אשמים שהוא כזה חמור. זה לא שהוא היה שרוע על הרצפה בלי יכולת לזוז. לא הייתה לו שום בעיה לצאת מתחומי המגרש ולמנוע את כל הבעיה. החיפאים יכולים לבכות מכאן ועד מחר, אבל הפועל לא צריכה להתנצל על המתנה היפה שקיבלה ממשומר.

בלי קשר למידת טפשותו של משומר (המעבר המהיר בהסטוריה ממוות קליני לאצן 100 מטר אולימפי), הוא לא יכל למנוע את הבעיה.
שחקן הגנה לא יכול להוציא את עצמו מחוץ לקוי המגרש כדי ליצר נבדל (לעומת שחקן התקפה שיכול לצאת כדי למנוע נבדל).

אתה בטוח? ביורו האחרון, לדעתי במשחק של איטליה נגד הולנד בופון דחף את פאנוצ'י אל מחוץ לתחומי המגרש בהתקפה של הולנד כדי שהוא לא ישבור את הנבדל וזה תפס.

אתה כמעט צודק.
רק הפוך.
בגלל שהשחקן הפצוע היה מחוץ למגרש לא היה נבדל והגול אושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 14:41 
כל המחצית השניה דיברנו באזור שלי ביציע שמשומר גמור ומחפש כל רגע ליפול כדי לקחת אויר
טוב מאוד שגרמנו לו לשלם על ההצגות האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 14:57 
כמו שבני12 אמר: ברגע ששחקני חיפה לא הוציאו את הכדור בעצמם לחוץ אז שיבואו בטעות רק לעצמם.

ומשומר :DEVIL4: :LOL2: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 15:13 
הצליעה שלו בטקס הייתה כל כך פאתטית, אבל בכל זאת תימני מכפר סבא, אז מה יש לצפות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 15:13 
הצליעה שלו בטקס הייתה כל כך פאתטית, אבל בכל זאת תימני מכפר סבא, אז מה יש לצפות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: