תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 12:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום רביעי - 16/5
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 04:37 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

תמוז לטביב - אתה אפס.
חלוץ הפועל תקף את הבעלים בשידור חי.
האחרון שזעם על כך שבאדיר הזמין את אבוטבול להנפה הבטיח לסובביו - אתנקם בשלושתם.

גם בהפועל אירוע משמח כמו זכייה בגביע לא עוברת בלי מהומה.
בצעד חסר תקדים טוטו תמוז ניגש לבעלים בזמן ראיון בערוץ הספורט והטיח בו בשידור חי "אתה לא מתבייש,אפס,זה מה שאתה".
המאמן ניצן שירזי משך אותו משם,לאחר שבין תמוז לבעלים שורר נתק מאז טרפוד מעברו למונאקו.
בירידה מהמגרש נשמע טביב צועק לסובביו : אתנקם בוואליד,טוטו ושי.הם יישלמו על זה ביוקר,אמצא את הדרך הכי כואבת לפגוע בהם.

בלה, בלה, בלה * פירוט של הראיון עם טביב* בלה,בלה בלה.
אבוטבול התייחס לדברים :אני לא מתכוון לרדת לרמה של טביב,את התשובה הכי טובה הוא קיבל מבאדיר,וזה הראה מה כל השחקנים חושבים על העניינים איתו.ועד כמה הפועל קבוצה מאוחדת.
התרגשתי מאוד מהמחווה של וואליד,הוא שחקן ענק ואדם ענק.

למרות חוסר הוודאות סביב טביב,הוא הנחה את אנשיו להתכוננן לעונה הבאה בהנחה שהוא ממשיך.
עוד לפני כן אמר טביב ,אני עם הפועל סיימתי.
אם אוהדי הקבוצה יינקטו בחרם מנויים תקציב הקבוצה יהיה 12 מיליון ש"ח.

שירזי יינסה לשכנע את באדיר להמשיך,אך הקפטן נחוש בדעתו לתלות את הנעליים.
בגזרת השחקנים צפויים לעזוב אדל,ידין,אבוטבול ותמוז.
אם אדל יעזוב,קליימן יישמ שוער ראשון.
גל ניר מועמד מרמה"ש מועמד לשמח כמחליפו,וכבר זכה לפנייה ראשונית מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי - 16/5
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 05:08 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

אלישע לוי: "קיבלנו גול לא ספורטיבי"

במכבי חיפה באו בטענות קשות לשחקני הפועל ת"א על כך שלא הרחיקו את הכדור החוצה בזמן שאייל משומר שכב על הדשא. הקשר גוסטבו בוקולי התייחס קודם כל לדוד ירון, מנהל הקבוצה לשעבר, שהלך לעולמו: "קודם כל איבדנו איש יקר מאוד. לולו עבד איתנו שנים וזה כואב. רצינו גם בשביל לולו, לצערי זה לא קרה. כולנו עצובים." על המהלך שהביא להפסד אמר: "הגול שקיבלנו היה לא ספורטיבי. אפשר להפסיד אבל יש דרך. השחקן של הפועל ראה את משומר פצוע ולא הוציא את הכדור. זה לא מכובד. השחקן של הפועל הודה שראה את הפציעה." ניר דוידוביץ' הוסיף: "סלים טועמה ראה את השחקן שלנו פצוע. עם זה הפועל צריכה ללכת לישון בלילה."
גוסטבו בוקולי אמר: "לא היה פייר פליי בשער של הפועל ת"א."
גם מאמנה של מכבי חיפה, אלישע לוי, התייחס לשער השני של ת"א שקבע את תוצאת המשחק: "אם המקרה היה הפוך היינו מוציאים את הכדור. זו הפעם הראשונה מזה זמן רב שאנחנו לא משחקים באירופה."
לגבי המשחק אמר לוי: "היה לנו היום בד לאק. נתנו כל מה שיש. צר לי על הקהל, אבל זה לא ספורט. לא סיכמתי עדיין בהפועל ב"ש. לא נפגשתי איתם. נשב ונראה מה יקרה."
הפועל ב"ש. הבעלים אלונה ברקת צפויה להיפגש בימים הקרובים עם אלישע לוי ולסכם איתו על חוזה לשנתיים בקבוצה. לוי סירב לאשר אתמול שיש בין השניים סיכום בעל פה, אך נראה כי הוא קרוב מאוד לחתימה.

הפועל ת"א התחפשה למכבי פ"ת

הפועל ת"א היא מועדון הכדורגל הגדול ביותר בתולדות ישראל. אולי למכבי ת"א יש יותר תארים, אולי לחיפה יש את יענקל'ה שחר, ואולי לבית"ר ירושלים יש מדינה מאחוריה. אולי.
הפועל ת"א היא המועדון הכי גדול בישראל. היא קבוצת הגביע הטובה ביותר, היא הקבוצה שרשמה את ההישג המרשים בליגת האלופות, וגם בגביע אופ"א ובליגה האירופית. הקהל של הפועל, למרות שירי השואה המיותרים של הילדים המשועממים המאוהבים בעצמם ורק אחר כך בהפועל, הוא הקהל המתקדם, המקורי והמבין ביותר מכל הקבוצות הגדולות בישראל, בכל ענף ספורט שהוא.
אלי טביב לא ישנה את זה כמובן, אבל בגלל טביב וגם בגלל השחקנים וגם בגלל הקהל הפועל התקרבה בשנה האחרונה לכל שאר הקבוצות והקהלים בליגת העל. הטירוף שאחז אתמול בטביב והתגובה של טוטו תמוז נתנו הרגשה כאילו הפועל התחפשה לרגע למכבי פ"ת שכזו.
ואין דבר מעליב מכך. הדיבור של אלי טביב אמין כמו של שאול מופז, מאיים כמו חרם מנויים של אוהדי מכבי ת"א בכדורגל, ומקורי כמו שיר אוהדים של מכבי חיפה. גם התנהגותו של טוטו תמוז כאילו נלקחה מסרט אימים. אם הפועל ת"א בכדורגל נסחפת אחר הסחי של הכדורגל הישראלי - בבקשה, רק קחו בחשבון את העובדה שחלק גדול מהאוהדים הופכים אט אט לפסיביים.
פתאום האופציה השפויה, האדומה והכנה יותר תעלה הערב לפרקט במרכז מקס בבאר יעקב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 05:11 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

היסטוריה פעם שלישית

הפועל ת"א ניצחה בדקה 1:2 90-ה את מכבי חיפה, ותירשם כמי שזכתה לראשונה בשלושה גביעים רצופים • על ההישג העיב ראיון מביך שנתן טביב בסיום שחקניו לא נשארו חייבים • בעקבות ההפסד של חיפה - מכבי נתניה באירופה
רותם גרוסמן, צילומים: אלן
יש רגעים בכדורגל שאי אפשר
להסביר אותם. יש עונות שאי אפשר להבין אותן. יש מועדונים שההרס העצמי שלהם מתחיל מלמעלה. מהראש.
לפני שנתיים 15-ב במאי הפועל לקחה דאבל בדקה ,92-ה אתמול היא לקחה גביע באותו תאריך, והפכה באופן רשמי לקבוצת הגביע הכי חזקה שהיתה פה. רבותיי, ההיסטוריה נכתבת.
הפועל הניפה אתמול גביע בפעם השלישית ברציפות, מול כל הגועל שהמועדון הזה ניפק העונה. אחרי עונה כל כך רעה של כדורגל, ציפו 37 אלף הצופים שהגיעו אתמול לרמת גן לסיים עם טעם מתוק בפה. עיזבו מתוק, שיהיה אפילו סוכרזית.
רגע אחרי הנפת הגביע, הבעלים של ת"א התיישב לראיון בערוץ הספורט וטינף על כל העולם ואשתו. הגביע? ההישג? ההיסטוריה? כאן מדברים בהיסטריה!
אחרי סיום כל כך עגום המשחק הפך פחות מעניין. לפחות זכינו בפוטו פיניש מרתק. השער של איגייבור בדקה 92-ה נתן גם לנו תחושה אירופית של משחק שבו הכל יכול לקרות, חוץ מניצחון של מכבי חיפה כמובן.
הירוקים הפכו באופן רשמי ללוזרים הגדולים של העונה, ובטח של הגביע. אלישע לוי ושחקניו לא יהיו באירופה בשנה הבאה, ובחישוב הכללי במשחקים נגד הפועל, יש להם שלושה הפסדים ותיקו אחד. בהתחשב בעובדה שחיפה היא המועדון הכי מסודר ושקט, אין ספק שזה רק מעצים את תחושת התבוסה.
אף אחד לא באמת יודע מה יהיה בשנה הבאה בהפועל, אבל כרגע זה נראה רע מאוד. אם טביב לא ימכור לאיש עסקים רציני, הפועל תתקשה להגיע בעתיד למעמדים כמו אתמול. התמונות השמחות יהיו תזכורת עצובה לתקופות היפות של הפועל, שנפרדה אתמול מהשאריות האחרונות של תקופת גוטמן את אבוקסיס. אין ספק, אם זה מסע אשכבה - לפחות שיהיה איפה לשמור את האפר.
טביב סיפק את הרגעים העצובים ביותר אתמול. לבדו ביציע הכבוד, בלי חיבוקים חמים משחקניו, אבל עם סוד באוזנו של המאמן ניצן שירזי. הבעלים יתגאה ודאי שבתקופתו הפועל לקחה תארים בכל עונה, כולל העונה המכוערת האחרונה, אבל ספק אם מישהו עדיין מאמין לרטוריקה הקלוקלת הזו.
"לפני שנה הייתי בתחתית של התחתית. המשפחה היתה איתי ברגעים האלה ולקחתי סיכון מטורף," אמר אתמול שירזי, "לקחתי את הקבוצה כי היה לי רק מה להרוויח. לא אומרים לא למועדון כמו הפועל ת"א. ידעתי שאני בא לסיטואציה מטורפת, ולא ידעתי כמה, אבל גיליתי כאן עוצמות מטורפות. מול כל הקשיים סיימנו במקום השני ולקחנו גביע. אני מאוד סקפטי בעניין החיבור בין האוהדים לבעלים." קטן נזקק לאינפוזיה
ארבע שעות לפני הגמר שכב קפטן חיפה יניב קטן בבית המלון כשהוא מחובר לאינפוזיה. כאילו לא מספיקה לו הפציעה בקרסול והגב הכואב, קטן סבל גם מחום גבוה. רופא הקבוצה השאיר את ההחלטה בידי השחקן, שעבר מבחן כשירות ובחר לשחק. על המגרש ניכר שקשה לו לרוץ, אבל לאלישע לוי הוא אמר בחדר ההלבשה: "הקבוצה צריכה אותי, אני משחק . לוי לא התווכח.
במחצית שמעו השחקנים ב ורה קשה. המנהל האדמיניסטרטיבי דוד ")לולו(" ירון הלך לעולמו ממחלה קשה ממש במהלך המשחק, אחרי שעבד במועדון יותר 20-מ שנה. הבקשה האחרונה שלו היתה גביע.
בשער הניצחון התעלמו שחקני הפועל ממגן מכבי אייל משומר, ששכב פצוע. אף אחד לא טרח להוציא את הכדור החוצה, והתוצאה ידועה. חיפה מפסידה, כרגיל. יהיו שיגידו חוסר ספורטיביות, אבל גם הגמר הזה ייכנס לספר השחור של הקבוצה בירוק. מצד אחד, בערב כה קשה בעבורם אין ממש חשיבות לעניין הספורטיבי.
מצד אחר, הקושי שמחכה למועדון הפועל ת"א צפוי להיות גדול הרבה יותר.

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 05:13 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

טביב הרס את המועדון? שטויות

שלמה שרף

1 אכזבה גדולה מהמחצית הראשונה. קהל גדול, עידוד מאסיבי וכדורגל רע מאוד. קיבלנו פיצוי נאות וסיום דרמטי שאי אפשר לסיים יותר ממנו. זה היה סיום משחק בלתי רגיל. הפועל היתה טובה יותר, היא יזמה ותקפה יותר. לא הוטל ספק שהפועל היתה עדיפה. מכבי חיפה עלתה לשחק עם תשעה שחקנים בריאים. יניב קטן וויאם עמאשה עלו פצועים. קטן מאוד רצה, הוא גם זה שאיבד את הכדור במרכז שהביא לשער הראשון.
אלישע לוי עשה טעות שפתח עם שניהם.
שני המאמנים פתחו בצורה זהירה. תמוז אמנם נכנס בהפועל במחצית השנייה, אבל שירזי רצה לשמור על התבנית. הייתי רוצה לראות את דמארי משחק בחוד יחד עם תמוז, לא באגף. איגייבור היה פנטסטי אתמול ומאז ששירזי הגיע - הוא פורח. ההעברה שלו למרכז המגרש הביאה הרבה יותר תועלת מאשר כששיחק באגף. שחקן נוסף ששמתי עליו עין הוא גורדנה. הוא מתפתח להיות שחקן קישור נהדר, עם המון שכל. זה קשר עם איכויות. גם אתמול הוא היה בין המצטיינים.
2 להפועל יש חלק קדמי הרבה יותר מסוכן וטוב מזה של חיפה, לכן הניצחון אתמול היה צודק. ראוי לציין את שירזי, שלקח קבוצה בתקופה לא קלה, עם אי שקט וחוסר ודאות. למרות זאת הוא סיים במקום השני ולקח גביע, זה חתיכת מהפך אחרי שאימן בהפועל חיפה. ההכנסה של טועמה היתה בטיימינג מצוין וזה חזר לו עם בישול שער הניצחון.
עומר דמארי היה פחות טוב, אבל הוא סבל מחוסר אספקת כדורים סדירה. כשהמרחקים הם של יותר 50-מ מטר, קשה לשחקן בודד להוציא משהו. אם משומר היה פצוע, למה הוא לא יצא מחוץ לקו? פתאום הוא קם וניסה להציל את השער. זה היה מהלך לא חכם.
3 מילה לסיום לאוהדי הפועל אלישע בלי לוי. תואר עוזב ת"א. אני שומע את כל הצעקות נגד אלי טביב. מה הוא הרס בקבוצה? סיימתם במקום השני, לקחתם גביע, יש לכם קבוצה נהדרת. חלק גדול מהאוהדים הפריעו להפועל ת"א העונה. יש שם קבוצה מצוינת, ואם טביב היה רוצה להרוס את הקבוצה - הוא לא היה מחזק את הסגל אחרי עזיבת הכוכבים מהעונה שעברה. אני נגעל מזה שהם מקללים את אשתו, בתו ואותו. תתעסקו בעיקר, טביב לא הרס לכם את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 05:14 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

סלים טועמה: "חושש שטביב יקבור את כולנו ולא ילך"

הרבה דברים רעים כבר ראינו העונה - דבר כזה עוד לא היה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי. מדובר בסיום הולם לעונה נוראית.
שחקני הפועל ת"א יצאו להתקפה מתפרצת חסרת תקדים מול הבעלים אלי טביב. הגדיל לעשות החלוץ טוטו תמוז, שתקף אותו מילולית שעה שהתראיין לערוץ הספורט.
גם סלים טועמה יצא בהתקפה חריפה נגד טביב ואמר: "הוא לא אוהב אותי? אני לא אוהב אותו וקורא לו לארוז מהר ולעוף מפה עכשיו. באתי להפועל כי זה הבית שלי, והוא צריך לעזוב אותו. אני מתבייש שיש להפועל כזה בעל בית בשביל האוהדים, השחקנים והמועדון. שמעתי מה הוא אמר על האוהדים שלנו הערבים שהפגינו נגדו, וזה הגעיל אותי. יש לו שחקנים ערבים בקבוצה וככה הוא מעז לדבר. אני בעיקר חושש שהוא יקבור את כולנו ולא ילך. אני בטוח שבדברים האלה שאני אומר כעת סיימתי את דרכי במועדון, אבל אני לא יכול לשתוק כשהמועדון קורס."
הנאום המפתיע של טביב החל כמה דקות לאחר הנפת גביע המדינה. "סיימתי את הסיפור שלי עם הפועל ואמתין עד שיבוא בן אדם שייקח את המועדון. אני לא שמח בזכייה בגביע. אם בעלים אחר היה מגיע להישגים כאלה כולם היו מפרגנים, אבל איתי לא," אמר טביב לאחר המשחק כשהוא רותח. "השקעתי כל כך הרבה. באתי לת"א בגירעון של 18 מיליון כשאף אחד לא רצה אותה. עם קהל כזה, שתקופה ארוכה מתנהג באלימות כלפי המשפחה שלי, אני לא יכול להישאר. אף פעם לא פשעתי. מה רוצים ממני? התקשורת נתנה קרדיט לשחקנים שדיברו נגדי. טוטו תמוז אמר לי שאני בוגד. לאבוטבול יש חוזה של 100 אלף דולר שמוני הראל הבטיח לו. אמרתי לו שילך אליו ויבקש את הכסף. חמש דקות אחרי שיצא מהמשרד שלי, 30 עבריינים נכנסו ואיימו עלי שאשדרג לו את החוזה. אף אחד לא תקף אותו על זה, התקשורת נתנה לו קרדיט."
טביב לא אהב את העובדה ששחקניו קראו לשי אבוטבול להניף את הגביע לאחר שהקשר הושעה על ידיו והיה אמור להיות רחוק מחדר ההלבשה. טביב לא זכה אפילו ללחיצת יד ממרבית שחקניו והעדיף לשמור מרחק מהקבוצה. הגדיל לעשות טוטו תמוז, שניגש לעמדת הראיונות של ערוץ הספורט בשעה שהבעלים התראיין וקרא לעברו: "אתה לא מתבייש? חתיכת אפס, זה מה שאתה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 05:20 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
ישראל היום

סלים טועמה: "חושש שטביב יקבור את כולנו ולא ילך"

הרבה דברים רעים כבר ראינו העונה - דבר כזה עוד לא היה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי. מדובר בסיום הולם לעונה נוראית.
שחקני הפועל ת"א יצאו להתקפה מתפרצת חסרת תקדים מול הבעלים אלי טביב. הגדיל לעשות החלוץ טוטו תמוז, שתקף אותו מילולית שעה שהתראיין לערוץ הספורט.
גם סלים טועמה יצא בהתקפה חריפה נגד טביב ואמר: "הוא לא אוהב אותי? אני לא אוהב אותו וקורא לו לארוז מהר ולעוף מפה עכשיו. באתי להפועל כי זה הבית שלי, והוא צריך לעזוב אותו. אני מתבייש שיש להפועל כזה בעל בית בשביל האוהדים, השחקנים והמועדון. שמעתי מה הוא אמר על האוהדים שלנו הערבים שהפגינו נגדו, וזה הגעיל אותי. יש לו שחקנים ערבים בקבוצה וככה הוא מעז לדבר. אני בעיקר חושש שהוא יקבור את כולנו ולא ילך. אני בטוח שבדברים האלה שאני אומר כעת סיימתי את דרכי במועדון, אבל אני לא יכול לשתוק כשהמועדון קורס."
הנאום המפתיע של טביב החל כמה דקות לאחר הנפת גביע המדינה. "סיימתי את הסיפור שלי עם הפועל ואמתין עד שיבוא בן אדם שייקח את המועדון. אני לא שמח בזכייה בגביע. אם בעלים אחר היה מגיע להישגים כאלה כולם היו מפרגנים, אבל איתי לא," אמר טביב לאחר המשחק כשהוא רותח. "השקעתי כל כך הרבה. באתי לת"א בגירעון של 18 מיליון כשאף אחד לא רצה אותה. עם קהל כזה, שתקופה ארוכה מתנהג באלימות כלפי המשפחה שלי, אני לא יכול להישאר. אף פעם לא פשעתי. מה רוצים ממני? התקשורת נתנה קרדיט לשחקנים שדיברו נגדי. טוטו תמוז אמר לי שאני בוגד. לאבוטבול יש חוזה של 100 אלף דולר שמוני הראל הבטיח לו. אמרתי לו שילך אליו ויבקש את הכסף. חמש דקות אחרי שיצא מהמשרד שלי, 30 עבריינים נכנסו ואיימו עלי שאשדרג לו את החוזה. אף אחד לא תקף אותו על זה, התקשורת נתנה לו קרדיט."
טביב לא אהב את העובדה ששחקניו קראו לשי אבוטבול להניף את הגביע לאחר שהקשר הושעה על ידיו והיה אמור להיות רחוק מחדר ההלבשה. טביב לא זכה אפילו ללחיצת יד ממרבית שחקניו והעדיף לשמור מרחק מהקבוצה. הגדיל לעשות טוטו תמוז, שניגש לעמדת הראיונות של ערוץ הספורט בשעה שהבעלים התראיין וקרא לעברו: "אתה לא מתבייש? חתיכת אפס, זה מה שאתה."

סוף סוף השחקנים הוציאו מה שיש להם אני מאוד שמח זה עושה רק טוב ומראה כמה המחאה נגדו כל הזמן הייתה נכונה - השחקנים חיכו לרגע הנכון והיו גברים לאורך כל העונה ושמו הכל בצד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 05:22 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 05:27 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 20861.html

נדיר. צפו בתמוז תוקף את טביב בשידור חי: "תתבייש לך, אפס"

הזכיה בגביע (1:2 על מכבי חיפה) נתנה אות למה שנראה כמו מרד שחקני הפועל בבעלים. באדיר התריס כשלקח עימו את אבוטבול המושעה להניף, טועמה הכריז "טביב אדם מגעיל", והשיא: החלוץ רץ בזעם לעמדת הראיונות ונבלם ע"י שירזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 05:38 
סמל אישי של המשתמש
חבל שככה חוגגים זכייה בגביע
מאת: שלום תקווה, מערכת וואלה! ספורט

נתחיל דווקא מהסוף. גם אחרי שהפועל תל אביב הניפה את הגביע, גם ברגעים הכי שמחים שלה העונה, ראינו התפרצויות זעם, גם של הבעלים וגם של חלק מהשחקנים. ממש דקות ספורות אחרי המשחק, ממש אחרי הניצחון החשוב, שמענו דברים מיותרים ולא נעימים גם מטביב וגם מחלק מהשחקנים שלו. חבל שזה קורה. יהיה להם עוד מספיק זמן להביע את עצמם, יהיו עוד הרבה הזדמנויות להתראיין ולפרוק את התחושות, אבל ברגעים כאלה צריך לא רק לשמור על קור רוח, אלא בעיקר לשמוח.

אנחנו עדים לאירועים שאני כשחקן לא זוכר כמותם. תגובות של שחקנים כלפי בעלים – גם אם הם צודקים – חייבות להיות שקולות. כשמדברים על שינוי אווירה בכדורגל ועל פתרון לבעיות האלימות, אלה הדברים שצריך להילחם בהם. כשאלה הגיבורים של ילדים שצופים במשחק, זו בעיה קשה.

ואם גם ברגעים כאלה בהפועל תל אביב לא מסוגלים לשמוח, אפשר להבין עד כמה הבעיות שם חמורות, ועד כמה ההכנות לשנה הבאה במצב מדאיג. הפועל תל אביב חשובה לליגת העל, ואין ספק שפתרון, מהיר ככל שיהיה, חייב להגיע. אלי טביב הבין שבמקום שלא רוצים אותך – לא כדאי לך להישאר, ואף פעם לא תוכל להצליח בו. זו הרגשה קשה, שלא נעים להשלים איתה, אבל למרות ההצלחות של השנים האחרונות, הקהל דורש שינוי. כל מלחמה מול קהל כל כך גדול ומשפיע, היא מיותרת.

הפועל תל אביב: שוב טועמה מנצח

ועכשיו, ברשותכם, קצת כדורגל. למרות האירוע המרגש, למרות המעמד של גמר גביע המדינה, מבחינה מקצועית היה משחק בינוני עד חלש. שתי הקבוצות, במיוחד במחצית הראשונה, היו לא מדויקות. הצבת השחקנים של שני המאמנים הייתה במטרה אחת: לא להפסיד. הפחד להפסיד היה הרבה יותר גדול מאשר הרצון לנצח. כשאתה עולה בצורה כזאת, אין ספק שגם היכולת נפגעת. שני המאמנים לא לקחו שום הימור במשחק הזה, וככה זה נראה.

כמובן שמבחינה אישית שניהם רצו מאוד לנצח. עבור כל אחד מהמאמנים היה חשוב מאוד מבחינה אישית לצאת מהערב הזה עם גביע. אלישע לוי רצה להיפרד בצורה יפה, ניצן שירזי ביקש סוף יפה לעונה מטורפת, והרצון הזה מנע מהם לקחת סיכונים. מבחינתם, הם העדיפו אפילו שהמשחק יוכרע בבעיטות הכרעה מ-11 מטר, העיקר לצאת "בשלום". במחצית השנייה הובקעו שערים, אבל עדיין המשחק הלא מדויק, הכל כך איטי, היה דומה למחצית הראשונה.

הדבר הכי חיובי שקרה להפועל תל אביב במשחק הזה היה הפציעה של צוצאליץ'. כשהוא יצא החוצה, ותמוז וטועמה נכנסו לחלק הקדמי של הפועל, היתרון של האדומים היה ברור. גם אם הייתה הארכה, היתרון הברור היה של הפועל תל אביב. סלים טועמה כבר רגיל להתבלט במעמדים חשובים ובמשחקי גמר, והוא עשה את זה שוב, והוכיח את החשיבות שלו.

כשמסתכלים על הפועל תל אביב ועל מה שהיא עברה העונה, אפשר להבין שהניצחון הזה הושג בזכות דברים שהם מעבר ליכולת מקצועית. במעמדים כאלה מה שמשחק תפקיד אלה אלמנטים מנטליים יותר, כמו ניסיון, קור רוח ותמיכה של הקהל. הפועל הוכיחה את הניסיון שלה במעמדים האלה, וזכתה בגביע היקר עונה שלישית ברציפות.

מכבי חיפה: אפשר להבין את אלישע
מנגד, בחיפה שוב מאוכזבים. נתחיל בשער הראשון. אומנם הטענות היו לאיבוד הכדור של יניב קטן, אבל הטעות הייתה גם של טאלב טואטחה, שלא המתין לראות אם הקבוצה שלו יצאה קדימה. הוא חייב היה להמתין קצת, ואיבד את אורמוש, שנותר חופשי. במרכז השדה מאבדים הרבה כדורים, אבל החוליה האחורית חייבת להמתין בעמדה שלה, ורק אחרי שההתקפה מתקדמת בצורה מסודרת, המגנים יכולים לצאת חופשי קדימה. טואטחה, לצערו, גם במשחק טוב שלו, קצת מיהר מדי, והמחיש שהוא אולי כישרוני בהתקפה, אבל עדיין סובל מבעיות בהגנה.

סביר להניח שבמכבי חיפה יהיו כאלה שיבקרו את ההצבה של יניב קטן החולה בהרכב, אבל אני מבין את ההחלטה. אלישע לוי ידע לפני המשחק שהוא לא יקבל מיניב קטן מבחינה מקצועית את המקסימום, אבל הוא ידע את החשיבות שלו במעמדים כאלה. לאורך רוב העונה הוכח שכשקטן היה על המגרש, הקבוצה הייתה טובה יותר. התקווה הייתה שקטן יעניק ביטחון לשחקנים שהמעמד הזה גדול עליהם. זה החזיק עד הדקה ה-93.

סביר להניח שבמשחק ליגה רגיל, קטן לא היה משחק, אבל אפשר להבין את השיקולים של אלישע לוי. הוא היה זקוק למנהיג, הוא היה צריך מישהו שישרה ביטחון על החברים, הוא היה צריך אותו במרכז המגרש, שיתרום ניסיון וקור רוח. זה היה הימור, שבסוף לא הצליח, אבל ראיתי כבר הרבה מאמנים גדולים במעמדים כאלה שלוקחים את אותה החלטה. זה לא דבר חריג.

בסופו של דבר, המשחק הזה די משקף את מכבי חיפה של העונה. היא אכזבה בכל פעולה שלה, נראתה חסרת אונים ולא יצירתית בחלק הקדמי. הקדנציה של אלישע לוי בחיפה הייתה נהדרת ומלאה בתארים וכדורגל חיובי, אבל בחצי השנה האחרונה היא הייתה לא מאוזנת. המאמן הבא של חיפה ראה את המשחק, והבין עוד כמה עבודה מצפה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 05:42 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1708787

"שטביב יסתלק מפה כמה שיותר מהר"
תגובות קשות לאחר הזכייה של הפועל ת"א בגביע: סלים טועמה התבטא נגד הבעלים, טוטו תמוז קילל אותו וקרא לו בוגד ואפס

לא כך דמיינו שחקני ואוהדי הפועל תל אביב שיחגגו זכייה שלישית ברציפות בגביע המדינה. הניצחון 1-2 על מכבי חיפה על הדשא, כרגיל בספורט הישראלי, התחלף במהרה - מהר מדי - בוויכוחים וקללות. ההצלחה הספורטיבית שוב נדחקת לפינה והעימותים מרימים ראש.

הבעלים אלי טביב, שלא נראה שמח במיוחד מהזכייה, התראיין בטלוויזיה והכריז: "הסיפור שלי עם הפועל נגמר". זה קהל שתקופה ארוכה מתנהג באלימות כלפי המשפחה שלי. גם כשהיינו במקום הראשון הוא קילל אותי. לתקשורת היה חלק גדול בהסתה נגדי. התקשורת נותנת קרדיט לאבוטבול, שהביא עבריינים שיאיימו עלי. סיימנו במקום השני והיינו יכולים לקחת אליפות אם האוהדים לא היו מתנהגים ככה". כשראה שטביב מתראיין, החל החלוץ טוטו תמוז להתקדם לעבר אולפן ערוץ הספורט כשהוא מקלל אותו וקורא לו בוגד ואפס.

"כמו שהוא מדבר, הוא צריך לקחת את הרגליים שלו כמה שיותר מהר ולעוף מפה", אמר סלים טועמה על טביב, "לא צריך שטביב יאהב אותי, לא ביקשתי ממנו לאהוב אותי. כמו שהוא מדבר הוא צריך לקחת את הרגליים שלו כמה שיותר מהר ולעוף מפה. גם אני לא אהבתי אותו מהרגע הראשון. הבן אדם הזה יגמור על המועדון ויפרק את כולם. זה האופי של הבן אדם, לא מעניין אותו כלום. שיארוז את עצמו ויסתלק מפה כמה שיותר מהר. הוא צריך להתבייש איך שדיבר על ערבים. זה בן אדם בלי כבוד. אני מתבייש שזה בעל הבית של המועדון הזה, לא מגיע לקהל הזה בעלים כזה. הוא לא רצוי במקום הזה וצריך לעוף מפה".

אבוטבול בחר שלא להגיב לדבריו של טביב: "שיפתח עליי מה שהוא רוצה ושיהיה בריא. הרבה דברים הוא אמר ותרשו לי לא להתייחס לטענות שלו. כל מה שעניין אותי וריגש אותי זה שבסוף המשחק שזכינו כל השחקנים באו וביקשו ממני להניף את הגביע. הם גברים אחד אחד וזה מה שחשוב במועדון הזה. מעבר לזה אני לא מעוניין להתייחס לטביב".

המאמן ניצן שירזי: "השחקנים הביאו את הגביע הזה. הגעתי בתקופה מטורפת, לקחתי סיכון כי הייתי בתקופה קריטית בקריירה. עברנו עונה הזויה, שמסתיימת עם חיוך גדול ונקווה שהגחלת הזו לא תכבה. עסקנו המון בלוליינות ולא באימון והלכנו על הטיפות, אבל המועדון הזה חזק מכל דבר אחד וידע לצאת גם מהמקומת הקשים האלה".

זה מה שיפה בהפועל", הסתכל עמרי קנדה על החצי המלא של הכוס, "כולם רבים עם כולם ואנחנו עדיין לוקחים גביע. אם היה שקט ורגוע, היינו צריכים להתחיל לדאוג".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 06:32 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/199846.html

בהפ' ת"א חגגו, איגייבור: נוסא? שונא את השיר
האדומים זכו בגביע 3 ברצף כשברקע הודעת טביב על סיום דרכו. אבוטבול וטועמה: "זה הבית שלנו". אדל לאלרואי: "איך השגת את שיר?" צפו בחגיגות ובתקציר

לאחר שרשמה היסטוריה כשהפכה לקבוצה הראשונה בתולדות המדינה שזוכה בגביע שלוש פעמים ברציפות (1:2 על מכבי חיפה בגמר), יצאה הפועל ת"א לחגיגות במפגש הסטייק. כל שחקני הקבוצה (למעט הקפטן וואליד באדיר), הצוות המקצועי וההנהלה הגיעו, בנוסף לעשרות אוהדים, כשהנפקד היחידי מהחגיגות היה אלי טביב, שהודיע כמה דקות קודם לכן כי הוא "עם הפועל ת"א גמר".

עמרי קנדה תפס פיקוד והנחה את החגיגות, עבר בין השחקנים ודאג למוזיקה. שי אבוטבול וסלים טועמה, שהיו במרכז הסכסוך בין החשקנים לטביב, הקדישו אחד לשני את השיר "אין כמו בבית". "זה שיר שמסכם מה שאני וסלים מרגישים", סיפר אבוטבול. "אנחנו אוהבים את הפועל, זה הבית שלנו ואנחנו לא מתכוונים לעזוב. וכמונו גם גורדי", הם התייחסו לרועי גורדנה שעבר לידם. "זו תחושה עילאית לקחת סוף סוף תואר עם הפועל", סיפר הקשר הצעיר. "מגיל חמש אני חולם על זה וסוף סוף זה קרה. אני רק רוצה לחגוג".

שביט אלימלך סיפר על המעגל שסגר. "בעונת 2006 ניצחנו בגמר את ניצן שירזי כמאמן בני יהודה מגול בדקה ה-87. החזרנו לו על זה", סיפר עוזר המאמן והתפנה יחד עם שאר השחקנים לראות בשידור חוזר את הדקות האחרונות של המשחק ואת שער הניצחון.

"תסתכל טוב, אתה הולך להחמיץ", הקניט אפולה אדל את כובש שער הניצחון נוסא איגייבור כשהטלוויזיה הקרינה את השער, קפצו שחקני הקבוצה על אייגיבור עצמו ששיחזר את הצעקות מהמשחק וחשף סוד "אני לא סובל את השיר נוסא נוסא. כל הזמן שרים לי אותו ואני לא אוהב אותו. אני לא מבין אותו", אלא שאיך שסיים בוידוי, השיר החל להתנגן והניגרי השתכנע לרקוד.

סוד נוסף שהתגלה היה למי הקדיש אייגיבור את השער. למנהל הקבוצה יעקב הלל שגם הביא אותו למועדון במסגרת תפקידו הקודם כסקאוט. "בהתחלה אנשים אמרו שאין לי מושג מה הבאתי, שנפלתי איתו", נזכר הלל. "אבל הוא הוכיח סופית לכולם מה הוא שווה".

כשסיים עם אייגיבור התפנה אדל לתחקר את אלרואי כהן בקשר לשיר אלמליח. "איך השגת אותה?" הוא שאל, וכשלא זכה לתשובה דרש מהקשר להביא תגובה של הדוגמנית לגביע. בנתיים הקדיש יגאל אנטבי, שחגג גביע חמישי, שירים לאישתו. גם ארי שמאי ואישתו הגיעו לחגיגות, והזמר גלעד שגב, שהבטיח לכתוב שיר במיוחד לזכיה, "אבל רק אם יתנו לי לקחת את הגביע הביתה".

משם המשיכו השחקנים למסיבה עד השעות הקטנות של הלילה במועדון ה-147

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 06:59 
יעקב הילל צפוי להודיע היום על עזיבה, כך לפי מקורבים.
טביב נשמע אתמול אומר שהיה רוצה לראות את פליקס חלפון מחליף אותו... :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 07:02 
פישונט כתב:
טביב נשמע אתמול אומר שמ :ASS: מהיה רוצה לראות את פליקס חלפון מחליף אותו... :LOL2:

מה עם שלמה שירזי? :PIHUK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום רביעי - 16/5
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:

אני מקווה שפליקס יבין שזאת לא אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 07:51 
מצד אחד מודיע ה"עוכר" (שמהיום נוסיף גם "נבל") שלא ישקיע עוד אגורה בהפועל (ואגב אף אחד מהפאנל לא שואל אותו מה השקעת עד היום) מודיע גל יוסף שהוא מעמיק את אחיזתו ב"אנאלפבתים" .
מי מאיתנו מאמין שהידיעות האלו באמת נפרדות ? הרי בעצם ידיעות אלה אינן בפעם הראשונה (פתאום התקשורת עושה לפחות מאחת מהן עניין גדול) ןבכל פעם שהופיעו הם היו יחדיו.
מעניין לראות עם מי אתמול דיבר טביב בסלולרי שלו כשעמד שם בודד באצטדיון .

ועוד דבר קטן קטן. אתמול אמר טביב שיש לו בת בת ארבע (זה אגב יעלה לו הרבה כסף כשייפרד מדנה). איך הפאנל לא שאל אותו איך עושים שנתיים בחודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום רביעי - 16/5
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
פישונט כתב:

אני מקווה שפליקס יבין שזאת לא אופציה.

הם אחים לשלג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
בידיעות נכתב שבאדיר פורש סופית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
בידיעות נכתב שבאדיר פורש סופית

וגם שהילל יודיע על עזיבתו.
נחיה ונראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
טקסט נפלא של אורי מישגב

ציטוט:

שאלות הרות גורל כמו המערך הרצוי, שיטת המשחק, ההרכב הפותח או יכולה של הקבוצה להתגבר ברגעי האמת על הנאחס שמלווה אותה במשחקים גורליים. הכל מתגמד לעומת שאלת השאלות – כיצד יבחר הקפטן יניב קטן להניף את הגביע. "זה יהיה הרגע הגדול של קטן", אומרים בסביבתו של השחקן. במועדון מתחזקת ההערכה כי קטן יבחר לצרף אליו לרגע ההנפה את השוער ניר דבידוביץ'. "יניב השאיר את הסכסוך עם דבידוביץ' מאחוריו", מסבירים מקורביו. בסביבתו של דבידוביץ' סירבו להגיב, אבל רמזו ש"ניר לא יוכל להישאר אדיש למחווה של קטן".
מועמד בולט נוסף להצטרף לקטן על הדוכן הוא המאמן העוזב, אלישע לוי הסימפטי. "היו לנו הרבה עליות ומורדות", אמר לוי למקורביו, "אבל חשוב לי להיפרד מהשחקנים עם חיוך על השפתיים. מכבי חיפה זה מועדון גדול והגיע הזמן שיהיה לו גם גביע בארון".
אלא שממש לפני סגירת הגיליון נזרק עוד שם מעניין לבורסת השמות – הקשר הוותיק גוסטבו בוקולי. "אני 17 שנה בארץ ועוד לא מרימה גביע", אמר בוקולי לחבריו באימון המסכם, "אם אני מרימה גביע ברמת גן זה דבר גדולה". לכתבנו מוטי שורצקי נודע כי עוד כדורגלן זר שייתכן ויזכה למחווה מצד קטן הוא החלוץ דלה ימפולסקי, שמועמד לעבור במהלך הקיץ לריאל לימסול. "דה קאפ איז מיי לייף", הכריז ימפולסקי באוזני מאמן הכושר של הירוקים בעת אימון המתיחות.
במועדון לא מתעלמים גם מאפשרות מרגשת במיוחד, ולפיה ברגע האחרון יבחר קטן להעניק את הכבוד דווקא לבעלים המסור יעקב (יענק'לה) שחר. "על הגביע הזה רשום השם של יענק'לה", מסבירים בכרמל. "שנה שלמה הוא מקלל את השחקנים מהיציע, והגיע הזמן שתהיה לו גם קצת נחת". שחקן בכיר שנדרש לעניין הסביר ש"ששחר מביא את הכסף, ומותר לו לדרוש תמורה. הוא הראה מנהיגות ולקח אחריות כשכפה על אלישע להסתדר עם סגל חסר ומצומצם, ומגיע לו שזה ישתלם. מי שלא מסוגל להתמודד עם לחץ, שלא ישחק כדורגל".
במועדון הירוק העדיפו לא להתייחס ליריבה התל אביבית, כשכזכור מגיעה למשחק הגמר כשהיא מפורקת ומסוכסכת. בתדריך הטקטי הקרין לוי בפני שחקניו רגעי מפתח משבעת הגביעים שאותם הניפו האדומים ב-14 השנים האחרונות, ודרש מהם לא להגיע זחוחים למגרש. "צריך לעשות את העבודה לפני שמתפנים לחגיגות", הסביר להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:43 
http://www.one.co.il/Article/199860.html

טועמה שטביב יעוף מפה בושה שהוא בעל הבית ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה לכל מי שתובע את טביב ,
החל מהאחים קצב (היום הבוררות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/199860.html

טועמה: שטביב יעוף מפה, בושה שהוא בעל הבית
אווירה קשה בהפועל למרות הגביע. הקשר זעם: "הרס את החגיגות, זה לא הבית שלו". אדל: "אדבר עם טביב ואגשר". שירזי ינסה להשאיר את באדיר. צפו בתקציר

לצד השמחה הגדולה על הזכיה בגביע אחרי ה-1:2 על מכבי חיפה בגמר, תחושת חוסר הוודאות שעוטפת את הפועל תל אביב גברה עוד יותר כעת כשתמה העונה. כל השחקנים אשר אינם מחזיקים בחוזה לעונה הבאה, בהם סלים טועמה, מהראן לאלה ומרקו שולר, אינם יודעים מה קורה.

"אני טס הביתה מחר, בינתיים אף אחד לא דיבר איתי אז אני מניח שלא רוצים שאמשיך", סיפר שולר. "אני מאוד רוצה להמשיך בקבוצה ואם יציעו לי חוזה לעונה נוספת אשאר כאן, אבל זה לא המצב. אני מבין את הבלאגן הגדול שיש סביב המועדון אז נותר לי רק לאחל להפועל בהצלחה. אני שמח שלפחות זכיתי בגביע כאן".

גם סלים טועמה צפוי להמריא בימים הקרובים לבלגיה והולנד לפגישה עם מספר קבוצות יחד עם סוכנו דודו דהאן. "אני מאוד רוצה להישאר בהפועל ת"א, זה הבית שלי", סיפר הקשר. "אבל אני חייב לחפש קבוצה, כל עוד אלי טביב כאן אני לא אהיה כאן. איך הוא יכול לדבר ככה על שחקנים כמו שי? איך הוא יכול לדבר ככה בכלל? הוא הרס את החגיגה של הגביע. אבל אני מאמין שאני אהיה כאן בעונה הבאה והוא לא".

הקשר גם התייחס לראיון של טביב ב-ONE לגבי האוהדים הערבים של הקבוצה וסיפר: "ש לו פה שחקנים ערבים, אז ככה הוא מדבר עלינו? אני מתבייש שזה בעל הבית שלי. שיארוז את המזוודות ויעוף מפה. הפועל זה הבית שלי, לא שלו, אז שיעוף כמה שיותר מהר כדי שאוכל לחזור הבייתה".

נוסא אייגיבור ואפולה אדל, המחזיקים בחוזה לעונה הבאה, ימריאו היום חזרה לביתם כשהם יודעים שהסיכוי שיחזרו לארץ קטן. "אני מקווה לחזור, אני רוצה להישאר ולזכות כאן באליפות, אבל אני מבין שזה לא יקרה כנראה", סיפר אדל. "אני אדבר עם אלי טביב באופן אישי ואנסה לסדר את כל מה שקורה בהפועל, אני אגשר"

בקשר לתקרית בין טוטו תמוז לאלי טביב, מסתבר כי לאחר שטביב אמר בשידור כי "טוטו קרא לי בוגד", קיבל החלוץ הודעת טקסט (SMS) בו כתבו לו כי טביב אמר כי הוא בוגד ולכן הוא רץ לעבר עמדת השידור והשתלח בו. היום צפוי המאמן ניצן שירזי לנסות לפייס ביניהם, אם כי תמוז צפוי להימכר לאירופה בכל מקרה ולא להמשיך במועדון.

שירזי יפגש היום גם עם וואליד באדיר במטרה לשכנע אותו לחתום לעונה נוספת ולא לפרוש. הבלם עדיין מתלבט ולא החליט, אך בהפועל דווקא אופטימים ומאמינים כי ישאר. עם זאת, הקפטן לא הגיע לחגיגות והוא נפגע מהבלאגן העוטף את הקבוצה וייתכן כי זה מה שיגרום לו להחליט לפרוש וגם לוותר על הצעה להישאר במועדון בתפקיד מקצועי.

מנהל הקבוצה יעקב הלל צפוי להיפגש ביממה הקרובה עם אלי טביב כדי לשמוע ממנו על עתיד המועדון. אם ישמע, כצפוי, כי המועדון ימשיך להתנהל כמו שהוא מתנהל היום, מגן העבר ישים את המפתחות ויעזוב את הקבוצה. הלל, שמילא במהלך העונה כמעט כל תפקיד במועדון לאחר הפרישה של כל ההנהלה, מרגיש כי הוא לא יכול להיות מזוהה עוד עם ניהול שכזה. אם ישמע מטביב כי בכוונתו לנהל את המועדון אחרת, או כי המועדון צפוי להימכר בקרוב, הוא ישאר.

הבוררות בין רונן קצב להפועל וטביב יוצאת לדרך
היום תחל הבוררות בין רונן קצב להפועל ת"א ואלי טביב. כזכור, קצב תובע 6.6 מיליון שקלים עבור עמלות על העברת שחקנים שלא שולמו לו לטענתו. קצב טוען כי לא שולמו לו עמלות עבור 10 עסקאות שביצע מול הפועל תל-אביב.

על העברתו של ביברס נאתכו לרובין קאזאן בפברואר 2010 דורש קצב עמלה של 65 אלף יורו. על העברתו של דגלאס דה סילבה לרד-בול זלצבורג בינואר 2011 דורש עמלה של 265 אלף יורו. על העברת של ערן זהבי לפאלרמו העמלה הייתה 135 אלף יורו. על העברת איתי שכטר לקייזרסלאוטרן - 75 אלף יורו. העברת גילי ורמוט לקייזרסלאוטרן - 25 אלף יורו. העברת טוטו תמוז מבית"ר ירושלים להפועל תל-אביב - 50 אלף יורו. השאלת בן שהר מאספניול - 50 אלף יורו. העברת אלרואי כהן מקרית שמונה - 50 אלף אירו. עמלת סוכן בגין שדרוג שכרו של אביחי ידין - 20 אלף יורו.

בנוסף דורש קצב כבר עכשיו כי יועבר לזכותו עמלת סוכן בסך 150 אלף יורו, בגין מכירה עתידית של טוטו תמוז לחו"ל, אחרי שפסק הבוררות קבע כי תג המחיר עליו יעמוד על 1.5 מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 12:02 
דבר אחד אני לא מבין:

איך יכול להיות, שגם כשאנחנו קונים, וגם כשאנחנו מוכרים, אנחנו אלה שצריכים לשלם לסוכן?
מה זה הדבר הזה?

קנינו מבית"ר את טוטו, הוצאנו כסף, עכשיו צריך לשלם לסוכן.
מכרנו את זהבי, קיבלנו כסף, גם עכשיו אנחנו צריכים לשלם לסוכן.

לא יכול להיות שב2 המקרים הוא בא אלינו.
אם הצד הקונה משלם לסוכן, אז שילך לקבוצות שרכשו את השחקנים, ובמקרה הזה רק על טוטו הוא יכול לדרוש כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
דבר אחד אני לא מבין:

איך יכול להיות, שגם כשאנחנו קונים, וגם כשאנחנו מוכרים, אנחנו אלה שצריכים לשלם לסוכן?
מה זה הדבר הזה?

אם הצד הקונה משלם לסוכן, אז שילך לקבוצות שרכשו את השחקנים, ובמקרה הזה רק על טוטו הוא יכול לדרוש כסף.

זה הכל שאלה של חוזה, ואיך הוא מנוסח
כששכרתי דירה בתור סטודנט, המתווך ביקש עמלה גם ממני וגם מבעל הדירה (כלומר, היה מבקש אם לא הייתי סטודנט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 12:38 
לא יודע לגבי תביעת הבוררות, היום אי אפשר להאמין לאף אחד ובטח לא לסוכנים, כי הכסף הזה בסופו של דבר יכול להגיע לכיס של טביב בדלת מסתובבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 12:55 
אמנם כבר לא קשר ישיר אבל בכל זאת, היה בתקופתו אצלנו

דורון אוסידון הגיש תביעה כנגד פרוספר אזגי
איש העסקים טוען כי הוכפש מספר פעמים בידי הבעלים של הפועל אשקלון, כששימש יו"ר הפועל ת"א. התביעה, בגין לשון הרע, הינה על סך של 850 אלף שקלים: "מדובר במסע העלבה חסר תקדים"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4230017,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
דבר אחד אני לא מבין:

מה זה הדבר הזה?

לא יודע איך זה בכדורגל אני יודע שמתווך דירות נגיד מקבל אחוזים רק מהצד הקונה ולא מהצד המוכר אלא אם מוגדר משהו אחר מבחינה חוזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 13:30 
אדום נחמד כתב:
NARKOTIKA כתב:
דבר אחד אני לא מבין:

מה זה הדבר הזה?

זה הכל שאלה של חוזה, ואיך הוא מנוסח
כששכרתי דירה בתור סטודנט, המתווך ביקש עמלה גם ממני וגם מבעל הדירה (כלומר, היה מבקש אם לא הייתי סטודנט).

זה לא עובד ככה בכדורגל. הסכומים שהוא מבקש הם 10%, כלומר העמלה המלאה- מהצד שלנו בלבד.

ואגב, חוזים מול מי?
להפועל אין שום חוזה מול רונן קצב. הם לא שלחו אותו למצוא לו קבוצות, אולי השחקנים עשו את זה.
הוא הציע את השחקנים האלה לקבוצה מחו"ל ככל הנראה, והם הציעו להפועל מחיר.
למה הפועל צריכה לשלם לו? מישהו ביקש ממנו שייצג אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
NARKOTIKA כתב:
דבר אחד אני לא מבין:

מה זה הדבר הזה?

לא יודע איך זה בכדורגל אני יודע שמתווך דירות נגיד מקבל אחוזים רק מהצד הקונה ולא מהצד המוכר אלא אם מוגדר משהו אחר מבחינה חוזית.

מתווך, או יותר נכון יועץ נדל"ן, מקבל אחוזים (בד"כ 2 אחוז + מע"מ) מכל צד אלא אם יש הסדר אחר מראש או משהו שעלה במהלך המו"מ.
גם קצב אמור לקבל אחוזים משני הצדדים ולכן התביעה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: