kobster כתב:
צר לי להרוס במעט את רגשות הטירוף והאקסטזה סביב התאריך הזה, אבל זו אפילו לא האליפות הכי מטורפת וצמודה שלקחנו. 24.5.86, מכבי חיפה (שוב היא) מגיעה לבלומפילד (שוב המגרש הזה) כשהיא יודעת שתיקו מספיק לה בשביל לקחת אליפות (לא ניצחון, תיקו). וזו לא סתם מכבי חיפה. זו קבוצה שהגיעה אחרי שתי אליפויות רצופות, בדרך הבטוחה לשלישית ברציפות ומולה עמדה קבוצה של אריות לוחמים. לא הפנטזיונרים בדמות ורמוט,שכטר ודה סילבה אלא אריות אדומים כמו סיני,לנדאו ויאנקה אקהויז.
חיפה מעבירים זמן כמעט כל המשחק ולהזכירכם שאז היה אפשר למסור לשוער והוא יכל לתפוס ביד את הכדור.
ואז, בדקה ה 86, מתוך האפילה הגיע 9 לב אדום היחיד בהיסטוריה (כן, כולל שכטר) ושם לאבי רן ז"ל גול מהסרטים.
פעמיים בימי חיי הרגשתי את הבטון בבלומפילד ממש רועד מתחת לרגליים שלי, בדרבי ביז'ו ובמשחק הזה.
לקחנו אליפות בסוף של הסוף, במשחק העונה הכי משחק עונה שיש.
שנתיים אחרי זה לקחנו עוד אליפות. עוד שנה עברה וירדנו ליגה, בהרבה מזל ומלחמה חזרנו תוך שנה.
זכרונות זה יפה וטוב, האדרה של עונת הדאבל הרביעי זה תמיד נחמד ונעים. הדבר החשוב הוא להתמקד בעתיד בלי לשכוח את העבר. מחר נגמרת העונה. התפקיד של כולנו החל ממחר הוא לדאוג שזו תהיה העונה האחרונה של טביב במועדון. אף אחד לא רוצה לחזור ל 1989.
ה 15.5 צריך להיות טריגר בשביל כולנו לדאוג שימים כאלה יחזרו על עצמם בעתיד. מחר בשעה 23:00 בערך נגמרת העונה של השחקנים ומתחילה העונה שלנו.
כוון שגם במשחק הזה גם הייתי,בחור צעיר בן 25
לא חושב שצריך להשוות, משום שההשוואה מפחיתה ומקטינה את גודלו של הארוע של אחד ביחס לשני
שניהם היו ארועים ענקיים בתולדות מועדון הפועל ת"א
וכל כך שמח וכל כך מרגש היה להיות באותם מקומות
ונשבע לכם שאני על סף דמעות בכתיבת שורות אלו.
באותו יום בטדי גם "התקלקלתי" ועשיתי קעקוע תוך אזכור התאריך ה-15.5 וזאת בעקבות נדר שנדרתי בטדי.
ואני מחכה לקעקוע הבא
מקווה שבגלל טביב הבן זונה לא אצטרך להמתין הרבה.
ולסיום, משהו מדהים -ללא תכנון מראש נסעתי היום לעבודה בי-ם והנה פתאום אני עובר בצדו הצפון מערבי של האיצטדיון
ואז אני פותח בשאגה -"וורמוט, הרוש הודף והכדור ברשת 2-1 להפועל תל אביב,האם זה שער האליפות של הפועל תל אביב.ערן זהבי שם את הכדור בפנים. . .
נסעה איתי טרמפיסטית,חשבה שאני פסיכי
כן היום לפני שנתיים הייתי שם
ןשיהיו לנו עוד ימים יפים כאלו