תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 17:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3369 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 109, 110, 111, 112, 113
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל אנגלי - עונת 2011/12 - מחזור 27 {פריימיר ליג}
הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Frank Serpico כתב:
sylar כתב:
יובל כתב:
יונייטד, סיטי, למי אכפת...

יום סיינט טוטרינגהאם שמח לכולם!

:HEART2: :HEART2: :HEART2:

תזכירו לי, תמיד היום הזה יוצא ביום המשחקים האחרון של השנה?
(ובכלל, שמחה כפולה ומכופלת שהוא נחוג בכלל השנה...)

לא, גם בעונת הלזניה הוא יצא ביום המשחקים האחרון! הכי כיף ככה.
ואתה כל כך צודק במשפט השני, Mind the gap תמונה

יום הולדת אחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 15:10 
Frank Serpico כתב:
רגע, ממתי עידן הסוהר אוהד של הסיטי?

אני אענה לך
אם מכבי נגד אש"ף, אנחנו אש"ף.
ודאי מוכר לך.
מי שמזיק למכבי אני איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
לא נורא יונייטד, תודה על הלחימה :ROSE:
כנראה שגם באנגליה הכסף הגדול השפיע והוא פורע שטרות היום למנצ'סטר סיטי, אבל אין מה להגיד, עם כל הכעס, והאכזבה גם יחד ליריבה העירונית, הגיע להם, אני לא זוכר מתי יונייטד חטפה שישייה באולד טראפורד, בטח שלא בדרבי. וגם לפני 2 מחזורים הפסדנו להם 1-0. אין מה לעשות, כואב ומתסכל בגלל דקות הסיום ואיך שהכל קרה. הייתי מעדיף להפסיד לסנדרלנד מאשר לראות את הכל קורה כמו שקרה.
מזל טוב סיטי, אליפות שלישית בסה''כ, אחרי 44 שנה מזאת שלפניה, בליגה שאולי הכי קשה לקחת בה תארים, כמה שקצת דולרים ובעל הון יכול להשפיע.
תתענגו על זה, מי יודע מתי זה יחזור.
WE'LL NEVER DIE !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 20:02 
תגובות מרגשות ומהנות עד מאוד.

חוסוס,
שחקני עבר. משהו קטן לקבוצה האימפוטנטית ש"שיחקה" מולכם אתמול (ואגב, היתה הקבוצה היחידה העונה שלא הפסידו אצלנו בבית כשהוציאו תיקו, כל שאר 18 נהמשחקים ניצחנו).
ווס בראון, ג'ון אושיי, קיירן ריצ'רדסון ופרייזר קמבפל.
הראשון כבש שער ניצחון ליונייטד ב- 5.11 כשהוא כבר לא שם.

אז חלאס לקשקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 20:30 
אם כבר דיברת על 'קבוצת הבת' שלנו, אז בראון וריצ'רדסון לא שיחקו בכלל ( הראשון גם הבקיע אין ספור גולים עצמיים במדי יונייטד, מעניין איזה סיבה הייתה לו בכל הגולים האלה ;) ). בניגוד לטינופת ג'רארד והקבוצה שלו שעשו מעשה בית שאן לפני שנתיים, אני לא באמת מאמין שק.פ.ר נתנו, שאונואה ורייט פיליפס שכל השבוע התראיינו בעיתונות האנגלית על רצונם שסיטי תיקח במקביל להישארות שלהם בליגה הפסיקו לשחק, או שבארטון הורחק בכוונה ( בכל זאת בארטון ). וזה למרות שמה שקרה בחמש הדקות האחרונות אם מסתכלים על מה שקרה קודם נראה אכן מוזר מאוד. כתבתי את זה כדרך אגב ועקיצונת לא מחייבת, ומעניין שלמשפט הזה התייחסת כשאחרים כאן היו בוטים ונחרצים שהייתה מכירה ולהם לא הגבת, והתעלמת בנוחות מהעניין של הכסף :)

תהנה כמה שאתה יכול מהכסף הערבי, זה לא יימשך לנצח =) כל שאאחל הוא שסיטי יעברו פעם ראשונה שלב בשמפיונס, ויצליחו להביא איתם יותר מ500 איש למשחקי חוץ באירופה, כיאה לMASSIVE CLUB שהם :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 20:35 
בשולי הגמר הלא מעניין שמתקיים היום, התקיים משחק ה'90 מיליון פאונד' על העליה לפרמייר ליג בין שתי יורדות מהעונה שעברה, בסופו עלתה ווסטהאם, והצטרפה לסאות'המפטון ורדינג שעלו קודם, והשלימו חזרה של שלוש דרומיות על חשבון שתי צפוניות ואחת מהמרכז. הפרמייר ליג אולי הפופולארית ביותר בעולם, אבל ללא ספק הליגה השניה ( צ'מפיונשיפ בשמה הנוכחי שעבר אין ספור שינויים, ואגב היא הליגה השישית באירופה מבחינת ממוצע קהל, ד"ש ללוזון :) ) היא הקשה ביותר, ומכילה הרבה קבוצות בינוניות ואף גדולות שמתחרות על הזכות לשוב לבמה הגדולה. לליגה הזו חזרו השנה סוף סוף צ'רלטון ושפילד וונסדיי שבפוטו פיניש הקדימה את היריבה העירונית יונייטד, שתשחק בשבוע הבא בעצמה בוומבלי נגד הדרספילד על כרטיס העליה הנוסף, כך שהצ'מפיונשיפ תבער ותבעט בעונה הבאה כמו משוגעת.
ואנחנו אולי גאים בקרוב ל20000 אוהדים שהגיעו השבוע לאיכסטדיון מתוך כל גוש דן ויתר פזורת הפועל ברחבי המדינה, אבל אוהדי לוטון, עיר שמוכרת לישראלים בעיקר בגלל שדה התעופה שלה מצפון ללונדון והקבוצה שלה מתחרה מחר במשחק הכסף הגדול האחר באנגליה, החזרה לליגה המקצוענית ( עליה מהליגה החמישית החובבנית לרביעית המקצוענית, לא 90 מיליון אמנם אבל בפרופורציות כמעט אותו הדבר ) יביאו 30000 אוהדים לוומבלי למשחק הפלייאוף שלהם, מתוך אוכלוסיה של כ200,000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
אגב מי עלתה ווסטהאם או בלקפול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 20:48 
joshsoos כתב:
בשולי הגמר הלא מעניין שמתקיים היום, התקיים משחק ה'90 מיליון פאונד' על העליה לפרמייר ליג בין שתי יורדות מהעונה שעברה, בסופו עלתה ווסטהאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
כול כך כיף לראות את טוטנהאם לא מצליחה לעלות לאלופות :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3369 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 109, 110, 111, 112, 113

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: